Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τι έχεις να πεις .. για άτομα που όπως επίμονα λέει κάνουν επανάσταση κατά του ελληνικού κατεστημένου?
Φτάνει απλά να φεύγεις απο τη χώρα σε παραγωγική ηλικία, την ώρα που χώνεις μεγάλα ποσά σε καλλίγραμμες ανατολικές για να κάνεις βόλτες μαζί τους και να απορούν όλοι πως γίνεται αυτό?
Νομίζω έτσι η γενιά του πολεμάει το σύστημα βυσμάτων- γόνων με απέραντη μανία..  :rockon: :rockon: :rockon: 

:S :S :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πάντως αριστερός δεν είναι !!

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός οτι προ ετων στο Κίεβο, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, τον κυνηγούσε η ΚGB. :grin: :grin:

Ξέφυγε όμως εφαρμόζοντας το περίφημο σχέδιο τανάλια.

Γύρω από τις τουαλέτες των πουτανομπαρ πάντα. :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Και οχι μονο ανατολικα του Οντερ. Εγω τον παραδεχομαι διπλα γιατι παιζει μπαλα και στη Γερμανια αλλα και στα Σλαβικα μουβολιβαδα.
Οι συνηθεις γαμιαδες του ανατολικου μπλοκ, πανε και αραζουν εκει εχοντας καποιο εισοδημα απο Ελλαδα η καποιο μπαγιοκο για να ανοιξουν δουλεια εκει και μενουν εκει και παιζουν μπαλα.
Αντιθετα ο αρχηγος μενει με μηδεν φραγκα στην τσεπη καθε τελη του μηνα, και με τα δικα του αρχιδια, με τον δικο του ιδρωτα, γκαζωνει στη γερμανικη βιομηχανικη μηχανη και δημιουργει νεο χρημα εκ του μηδενος, το οποιο καταλανωνει οπως του γουσταρει στα σλαβικα μουνολιβαδα.
Παιζει μπαλα παντου, απο δυσμας προς ανατολας. Ειναι ο Jason Born και ο Ηθαν Χαντ του μουνιου, με νεα επικινδυνη αποστολη καθε φορα

:S :S :S

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και οχι μονο ανατολικα του Οντερ. Εγω τον παραδεχομαι διπλα γιατι παιζει μπαλα και στη Γερμανια αλλα και στα Σλαβικα μουβολιβαδα.
Οι συνηθεις γαμιαδες του ανατολικου μπλοκ, πανε και αραζουν εκει εχοντας καποιο εισοδημα απο Ελλαδα η καποιο μπαγιοκο για να ανοιξουν δουλεια εκει και μενουν εκει και παιζουν μπαλα.
Αντιθετα ο αρχηγος μενει με μηδεν φραγκα στην τσεπη καθε τελη του μηνα, και με τα δικα του αρχιδια, με τον δικο του ιδρωτα, γκαζωνει στη γερμανικη βιομηχανικη μηχανη και δημιουργει νεο χρημα εκ του μηδενος, το οποιο καταλανωνει οπως του γουσταρει στα σλαβικα μουνολιβαδα.
Παιζει μπαλα παντου, απο δυσμας προς ανατολας. Ειναι ο Jason Born και ο Ηθαν Χαντ του μουνιου, με νεα επικινδυνη αποστολη καθε φορα

Ετσι είναι.Μέχρι πριν από 5 χρόνια μπορούσα να δουλεύω όλη μέρα και νύχτα 24 ώρες και μετά να παίρνω κατευθείαν το τρένο και να χυμάω μετά από 10 ώρες διαδρομή στα πολωνικά μουνολίβαδα για ξενύχτι στα κλαμπ και επιστροφή την επόμενη μέρα με το τραίνο.
Η να παίρνω το αεροπλάνο για Κίεβο,να γαμάω άμα τη αφίξει και μετά ξενύχτι στα κλαμπ για νέες μουνίτσες.
Αυτά τα επίπεδα ενέργειας δεν τα έχω πλέον.Αλλά δίνω το στίγμα χρειάζεται ενέργεια,προσπάθεια πρέπει να σου βγει η Παναγία για να έχεις αποτέλεσμα.Δεν είναι εύκολο σπορ.
Οι πιο πολλοί κολλάνε διότι είτε δεν έχουν αρκετή ενέργεια είτε δεν έχουν ρευστό,είτε δε θέλουν να δουλεύουν πολύ ή δε θέλουν να καμακώνουν πολύ ή δε θέλυν να ρισκάρουν πολύ.
Οπότε υπάρχει ένα bottleneck,οι περισσότεροι πετάγονται έξω και μένεις φυσικός άρχοντας του πεδίου να αλωνίζεις.
Κάνεις απλά αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι,υποτάσσεις το περιβάλλον στα γούστα σου.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Συνοπτικά γιατί βαριέμαι
@κμαν και λοιπά τσιρακια + κλώνους:
Και άμπαλοι είστε και αγάμητοι. Ζήτημα να γαμάτε τη χούφτα σας...
@ουκ μαλάκας. Σ'εχω για τον πούτσο. Όποτε ανέβεις αθήνα ή αν είσαι τώρα πεστο να με βρισεις κατάμουτρα μπροστά μου αρχίδι
οταν ερθω μην ανυσυχεις θα σε εχω και σενα στην λιστα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
δεν έχουν αρκετή ενέργεια είτε δεν έχουν ρευστό δε θέλουν να καμακώνουν πολύ ή δε θέλυν να ρισκάρουν πολύ.
Οπότε υπάρχει ένα bottleneck,οι περισσότεροι πετάγονται έξω και μένεις φυσικός άρχοντας του πεδίου να αλωνίζεις.
Κάνεις απλά αυτό που δεν μπορούν να κάνουν οι άλλοι,υποτάσσεις το περιβάλλον στα γούστα σου.

Τυπε κμαν, ουτε εσυ εχεις ρευστο, ουτε εχεις καμακωσει ποτε (αυτο που κανεις δεν λεγεται καμακι αλλα αυτορεζιλεμα) ουτε εχεις ρισκαρει κατι (διοτι εισαι φοβικος σαν ανθρωπος και δεν τολμας γενικα το οτιδηποτε στη ζωη).

Οσο για αρχοντες στο πεδιο και οτι κανεις αυτα που δεν μπορουν οι αλλοι και υποτασσεις το περιβαλλον...τραβα στη σελιδα 109.

Εκει που οταν ηθελα να ασχοληθω μαζι σου επειδη μας εβρισες ολους, οταν εγραψα αυτα που σου εγραψα και σε προκαλεσα ανοιχτα, ενω εγραφες τις μαλακιες σου σαν πολυβολο, εξαφανιστηκες για τα επομενα 35+ λεπτα και εβαλες τα κλωναρια σου να με βριζουν και να λενε τις μαλακιες τους.

Δεν ασχολουμαι αλλο μαζι σου, εκτος απο το να σου θυμιζω εκεινη τη στιγμη.

Καθε φορα που θα λες αυτες τις μαλακιες που λες, θα σου θυμιζω τη σελιδα 109. Καταλαβες;

Κοψε τις μαλακιες και τις χοντραδες και ισως σταματησω να σου θυμιζω τη τραγικη αληθεια.

Γραψε ελευθερα τις μαλακιες σου, δεν προκειται να απαντησω, πες τα με τους κλωνους σου.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
εχει δοκιμασει κανεις το seeking στην ελλαδα?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
οταν ερθω μην ανυσυχεις θα σε εχω και σενα στην λιστα.

Αφηστε τις μαλακιες και φερτε κανα καλο μουνι στη παρεα να βρεθουμε να τα πιουμε ολοι μαζι παρεα να περασουμε καλα.

Η ζωη ειναι πολυ συντομη για τετοιες μαλακιες, παρτε το αλλιως.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Στο Μίνσκ έγινε αυτό! Έχει διαφορά απο το Κίεβο που πρέπει να αντιληφθείς! Και όπως ξέρεις αυτές οι  λεπτομέρειες καθορίζουν την έκβαση του παιγνίου!
Πάντως αριστερός δεν είναι !!

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός οτι προ ετων στο Κίεβο, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ, τον κυνηγούσε η ΚGB. :grin: :grin:

Ξέφυγε όμως εφαρμόζοντας το περίφημο σχέδιο τανάλια.

Γύρω από τις τουαλέτες των πουτανομπαρ πάντα. :grin:
πορνοσοφε μιντριτερ να λεει ψεματα ο αρχοντας αμφιβαλω.
πολλες φωρες μοσχα και κιεβο μου ετυχε διαφωροι μαλακες με πολιτικα
να με πλισιασουν και να μου δειξουν αστυνομικα σηματα λεγωντας να τους ακολουθησω.
ποτε δεν εδωσα σημασια σε αυτους και κανεις δεν επεμενε να μην φυγω.
πολλοι κρατουσαν ψευτικα σηματα με σκοπο να σε ψαρωσουν να φοβηθεις και να
σου αρπαξουν λεφτα.το μινσκηταν πιο αστυνομικοκρατουμενο και κλειστο σε ξενους
και οπως λεγαμε με φοιτητες μοσχα πριν 20 χρονια οτι παθεις εδω ειναι φυσιολογικο.
για κατι που ειδα πολλες φωρες με τα ματια μου δεν αμφισβητω τον κμαν.
οτι δεν ηταν πρακτορες αλλα μαλακες που ηθελαν να τον γελασουν και κλεψουν το πιο πιθανο.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
να με πλισιασουν και να μου δειξουν αστυνομικα σηματα λεγωντας να τους ακολουθησω.
και οπως λεγαμε με φοιτητες μοσχα πριν 20 χρονια οτι παθεις εδω ειναι φυσιολογικο.
οτι δεν ηταν πρακτορες αλλα μαλακες που ηθελαν να τον γελασουν και κλεψουν το πιο πιθανο.

Ναί !! Δεν σε αμφισβητώ. Όλα παίζουν !! :hi:

Η διαφορά είναι ότι ενώ εσύ ξέρεις ότι ήταν απατεώνες η "αρχηγάρα" το πίστεψε ότι ήταν η KGB.  :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Παντως θυμαμαι οτι ειχε βαλει φωτο απο ενα δωματιο με μια παλια ασπρομαυρη τηλεοραση τοτε για να αποδειξει οτι ηταν εκει  :grin: το επεισοδιο με την KGB δεν το θυμαμαι ...  :grin: :grin: :grin:
Μινσκ ελεγε οτι ηταν ,οχι Κιεβο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Παντως θυμαμαι οτι ειχε βαλει φωτο απο ενα δωματιο με μια παλια ασπρομαυρη τηλεοραση τοτε για να αποδειξει οτι ηταν εκει  :grin: το επεισοδιο με την KGB δεν το θυμαμαι ...  :grin: :grin: :grin:
Μινσκ ελεγε οτι ηταν ,οχι Κιεβο

:2funny: :2funny: :2funny:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
τα μιλισο στι γκλοσα κε στιν ορτογκραφια σου
ισε βλακας
γκεμισε φορουμ με βλακοια κολισες ολλλους βλακοια κε κακι ορτογραφια
μεχρη τοι τακσι διμοτηκω πιγες βλαμαινο;

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
kman  στη  σελιδα  109  σε μια φωτο  τααρχιδια σου εχουν κατι περιεργα χρωματα ..

τι συμβαινει ;;

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ετσι είναι.Μέχρι πριν από 5 χρόνια μπορούσα να δουλεύω όλη μέρα και νύχτα 24 ώρες και μετά να παίρνω κατευθείαν το τρένο και να χυμάω μετά από 10 ώρες διαδρομή στα πολωνικά μουνολίβαδα για ξενύχτι στα κλαμπ και επιστροφή την επόμενη μέρα με το τραίνο.
Η να παίρνω το αεροπλάνο για Κίεβο,να γαμάω άμα τη αφίξει και μετά ξενύχτι στα κλαμπ για νέες μουνίτσες.
Αυτά τα επίπεδα ενέργειας δεν τα έχω πλέον.Αλλά δίνω το στίγμα χρειάζεται ενέργεια,προσπάθεια πρέπει να σου βγει η Παναγία για να έχεις αποτέλεσμα.Δεν είναι εύκολο σπορ.
Οι πιο πολλοί κολλάνε διότι είτε δεν έχουν αρκετή ενέργεια είτε δεν έχουν ρευστό,είτε δε θέλουν να δουλεύουν πολύ ή δε θέλουν να καμακώνουν πολύ ή δε θέλυν να ρισκάρουν πολύ.
ρε ηλιθιε κοπανε βοδι
οταν καποιος εβαλε πριντ σκριν οτι για μια εβδομαδα εφερνα ουκρανοπιπινι με 600 ευρω τον εκραζες
τωρα πληρωσες χρυσαφι την χοντροκολου και πηρες τα αρχιδια του μαιντριντερ
πλεον εχεις ξεφυγει απο γραφικος και εισαι πιο βλακας κι απο το χαρη
θα το γραψω στη γλωσσα που καταλαβαινετε και οι δυο

κμαν ινε πολι χαζω καραφλω αγωρακι με σαπισμενα αρχηδοια και βλακας σαν τον χαρι
το γαμια (απω πισσο) τις κιπρου γαματε κε ι 2 απο τον κολω

μονο αυτη τη γλωσσα καταλαβαινεις μαλλον
τα κυπριακα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σαβ ... στη σελίδα 109 που μας λες δεν βρίζει ο αρχηγός ΚΜΑΝ.
Τζων100 είσαι καινούργιος στο φόρουμ φίλε.

Το φόρουμ έχει ωριμάσει !
Τα ραντεβού για φάπες, ήταν στη νεότητά του, πάνω από 7-8 χρόνια πίσω.

Φαντάσου ότι η ηλικία του φόρουμ είναι σαν σκύλου.
Στα 12 χρόνια, είναι πουράτζας, όχι προέφηβος !!!!!

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Σαβ ... στη σελίδα 109 που μας λες δεν βρίζει ο αρχηγός ΚΜΑΝ.
Τζων100 είσαι καινούργιος στο φόρουμ φίλε.

Το φόρουμ έχει ωριμάσει !
Τα ραντεβού για φάπες, ήταν στη νεότητά του, πάνω από 7-8 χρόνια πίσω.

Φαντάσου ότι η ηλικία του φόρουμ είναι σαν σκύλου.
Στα 12 χρόνια, είναι πουράτζας, όχι προέφηβος !!!!!
θυμαμαι  κατι .... νατσους 70, souper mouse ... και λοιπες σταλινολουγκρες να μου στελνουν  πμ για ραντεβου ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στράβωσε απίστευτα με τη Λευκορρωσίδα.Τελικά οι γκόμενες από αυτή τη χώρα είναι απίστευτες,έχουν κάλο στον εγκέφαλο.
Θύμωσε γιατί της έβγαλα εισιτήρια που έπρεπε να περιμένει 1 ώρα στο αεροδρόμιο Κοπεγχάγη αντί να έρθει κατευθείαν Φρανκφούρτη.
Αυτή είναι η μαλακία του Σοβιετικού.Παλεύει και δεν υποχωρεί εκατοστό.
Μπάλκαν χύσι στη μάπα είναι η απάντηση.Πάμε σε άλλες εναλλακτικές.
Η γκόμενα χάνει τα 1000 ευρώ για τριήμερο,τσιμπάει το αρχίδι και προσανατολιζόμαστε στα κλασσικά εδάφη.
Γενικά δεν κάνω καμιά παραχώρηση.Πρέπει όλες να υποταχτούν στη Βαλκάνια ανωτερότητα.Σοκ και δέος φάση.Αλλιώς τον πούλο.

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Στράβωσε απίστευτα με τη Λευκορρωσίδα.Τελικά οι γκόμενες από αυτή τη χώρα είναι απίστευτες,έχουν κάλο στον εγκέφαλο.
Θύμωσε γιατί της έβγαλα εισιτήρια που έπρεπε να περιμένει 1 ώρα στο αεροδρόμιο Κοπεγχάγη αντί να έρθει κατευθείαν Φρανκφούρτη.
Αυτή είναι η μαλακία του Σοβιετικού.Παλεύει και δεν υποχωρεί εκατοστό.
Μπάλκαν χύσι στη μάπα είναι η απάντηση.Πάμε σε άλλες εναλλακτικές.
Η γκόμενα χάνει τα 1000 ευρώ για τριήμερο,τσιμπάει το αρχίδι και προσανατολιζόμαστε στα κλασσικά εδάφη.
Γενικά δεν κάνω καμιά παραχώρηση.Πρέπει όλες να υποταχτούν στη Βαλκάνια ανωτερότητα.Σοκ και δέος φάση.Αλλιώς τον πούλο.

ρε φιλε σε δερματολογο  εχεις  παει ;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ρε φιλε σε δερματολογο  εχεις  παει ;;;

Πιθανόν να είναι και ερεθισμός σύγκαμα.
Είχα πάθει κάτι παρόμοιο μια μέρα που είχα πηδήξει 6 φορές καλοκαίρι.
Είχαν πάρει φωτιά τα αρχίδια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom