Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτές οι ηλίθιες σοβιετικές κάνουν τα mindgames.Προσπαθούν για το μάξιμουμ extraction.Γενικώς νομίζουν οτι είναι οι εξυπνότερες,δεν αντιλαμβάνονται την ανωτερότητα του βλάχου.
Δηλαδή σου λέει αυτή εγώ ήρθα να σε μαδήσω,σου είπα θα σου κάτσω για 1000 ευρώ αλλά κωλύωμαι γιατί φοβάμαι οτι δε θα παράσχεις τα σέα που θέλω εκτός από τα 1000.Δε θα με πας στο πεντάστερο ξενοδοχείο,τα Μισελίν εστιατόρια,δε θα μου δώσεις allowance κτλ.Οπότε παίζω μπλόφα ή τα δίνεις όλα και το σώζεις ή περιμένω τον Αραβα από το Ντουμπάι και τον Αμερικανό πετρελαιά από το Τέξας για την προσφορά.
Αν στραβώσεις σε κρατάω stand by μήπως και μετανιώσω.
Εγώ λέω τσίμπα 3 αρχίδια και δυο καυλιά.Ο άρχοντας Βαλκάνιος καθόρισε την αξία σου στα τρία μπούκια και δύο γλυφοκώλια.Δεν μπορείς να πετύχεις κάτι καλύτερο ό,τι και να κάνεις.Γιατί εδώ εγώ είμαι ο άρχων,εγώ καθορίζω τις εξελίξεις.
Θέλεις να έρθεις και να τσιμπήσεις τη χιλιάρα?Ελα.Δε θες?Στον πούτσο μου τα mind games και οι μαλακίες που κάνεις έχει άλλες 10 στην ουρά έτοιμες να τα αρπάξουν.Απλά μη μου τρως το χρόνο.Κατάλαβε την ανωτερότητα άρχοντος μην παίζεις παιχνιδάκια υποτάξου στην ανώτερη Βαλκάνια παρουσία.
Πρέπει να διαβάζετε μέσα από τις γραμμές.Ολα έχουν ένα νόημα.

Η διαφορά είναι οτι οι Ουκρανέζες πιάνουν τα καυλιά και τα ευρά στον αέρα δεν κάθονται να κάνουν τα ηλίθια ψυχολογικά games που κάνουν οι γειτόνισσές τους.Αδρξε την ευκαιρία φάση.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.094
Πόντοι
5.506
Τη γείωσα.Αυτή προφανώς ήθελε να της στείλω λεφτά να πάρει τρένο και καλά να έρθει αλλά στα παπάρια μου,δεν επέμεινα καθόλου.
Γενικά άμα η άλλη κάνει μια μαλακία,δε συγχωρούμε οι Βαλκάνιοι.Μια ευκαιρία να αναπληρώσει με καλό μπούκι,αλλιώς δεν.
Να σου πως και ψιλοηλίθια ήταν η γκόμενα,έδειξε τα αληθινά της χρώματα πριν καν έρθει.Αλλες είναι πολύ πιο καπάτσες,το φυλάνε και τα δείχνουν αργότερα όταν έχουν τσιμπήσει το ρευστό.
Τη ζημιά που παθαίνουν αυτές την καταλαβαίνουν μια πενταετία μετά.Τι μαλακία έκανα λένε τότε.Αλλά στον πούτσο μας.
Καλά οι white knights πάντα παίρνουν το μέρος από τις γκόμενες.Στα αρχίδια μας.Εμένα με ενδιαφέρουν μόνο τα συμφέροντα της μίας πλευράς,οι άλλες πλευρές δε με ενδιαφέρουν.Τα βλέπω όλα υπό γωνία,δεν έχω στρογγυλή προσέγγιση.

Ετσι, εξυπνη τακτικη, τωρα που σε γειωσε την κραζεις κιολας και εισαι αρχοντας.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ετσι, εξυπνη τακτικη, τωρα που σε γειωσε την κραζεις κιολας και εισαι αρχοντας.

Μα αυτές χάνουνε.Τα 1000 που προοριζόταν για αυτή και τα είχα σώσει από την προηγούμενη Λευκορρωσίδα θα τα χώσω στην επόμενη Ουκρανή.Οι Ουκρανές δεν είναι χαζές να κάθονται και να αναλύουν.Περνάνε κατ ευθείαν στο δια ταύτα.Οι άλλες ας καταλήξουν με ψαράδες,στον πούτσο μας λουλούδια.
Ακου να επιβάλουν τους όρους οι γκόμενες.Για τον πούτσο τελείως που λένε.
Τους όρους τους επιβάλλουν οι σπόνσορες,ο πληρώνων που λένε,ποτέ το μουνί.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

:S :S :S

Εγκλεισμος, παρακολουθηση απο ειδικους και υψηλες δοσολογιες φαρμακων, ειναι μια καλη αρχη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.094
Πόντοι
5.506
Αυτές οι ηλίθιες σοβιετικές κάνουν τα mindgames.Προσπαθούν για το μάξιμουμ extraction.Γενικώς νομίζουν οτι είναι οι εξυπνότερες,δεν αντιλαμβάνονται την ανωτερότητα του βλάχου.
Δηλαδή σου λέει αυτή εγώ ήρθα να σε μαδήσω,σου είπα θα σου κάτσω για 1000 ευρώ αλλά κωλύωμαι γιατί φοβάμαι οτι δε θα παράσχεις τα σέα που θέλω εκτός από τα 1000.Δε θα με πας στο πεντάστερο ξενοδοχείο,τα Μισελίν εστιατόρια,δε θα μου δώσεις allowance κτλ.Οπότε παίζω μπλόφα ή τα δίνεις όλα και το σώζεις ή περιμένω τον Αραβα από το Ντουμπάι και τον Αμερικανό πετρελαιά από το Τέξας για την προσφορά.
Αν στραβώσεις σε κρατάω stand by μήπως και μετανιώσω.
Εγώ λέω τσίμπα 3 αρχίδια και δυο καυλιά.Ο άρχοντας Βαλκάνιος καθόρισε την αξία σου στα τρία μπούκια και δύο γλυφοκώλια.Δεν μπορείς να πετύχεις κάτι καλύτερο ό,τι και να κάνεις.Γιατί εδώ εγώ είμαι ο άρχων,εγώ καθορίζω τις εξελίξεις.
Θέλεις να έρθεις και να τσιμπήσεις τη χιλιάρα?Ελα.Δε θες?Στον πούτσο μου τα mind games και οι μαλακίες που κάνεις έχει άλλες 10 στην ουρά έτοιμες να τα αρπάξουν.Απλά μη μου τρως το χρόνο.Κατάλαβε την ανωτερότητα άρχοντος μην παίζεις παιχνιδάκια υποτάξου στην ανώτερη Βαλκάνια παρουσία.
Πρέπει να διαβάζετε μέσα από τις γραμμές.Ολα έχουν ένα νόημα.

Η διαφορά είναι οτι οι Ουκρανέζες πιάνουν τα καυλιά και τα ευρά στον αέρα δεν κάθονται να κάνουν τα ηλίθια ψυχολογικά games που κάνουν οι γειτόνισσές τους.Αδρξε την ευκαιρία φάση.

Μλκ μου εισαι μοναδικος στο ειδος σου να σκεφτεσαι για σενα οτι ακριβως σκεφτονται οι γκομενες για παρτη τους. Οτι εχασαν το χρονο τους μαζι σου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μλκ μου εισαι μοναδικος στο ειδος σου να σκεφτεσαι για σενα οτι ακριβως σκεφτονται οι γκομενες για παρτη τους. Οτι εχασαν το χρονο τους μαζι σου.

Ναι,γιατί αυτές καίγονται από το θεμελιώδες ρώτημα.Να τρέξω ένα τριήμερο να κάνω τρία μπούκια να αρπάξω τη χιλιάρα ή μήπως να περιμένω κάτι καλύτερο?Και τι θα γίνει αν εμφανιστεί μια πιο νέα,πιο βυζαρού πιο τσιμπουκλού και μου αρπάξει το καυλί από το στόμα?
Συνεπώς υπολογίζουν με βάση κάποια χαρακτηριστικά αλλά υπολογίζουν λάθος.Γιατί ο άρχων δεν αφήνει ποτέ τις γκόμενες να υπολογίσουν σωστά.Δεν μπορούν ποτέ να κάνουν σωστή εκτίμηση περιουσίας,εισοδήματος,παροχών γιατί αυτό το perception το καθορίζει ο άρχων.
Οπότε οι γκόμενες κάνουν συνέχεια λάθος εκτίμηση για τις δυνατότητές σου,σε υποτιμούν ή σε υπερτιμούν και τους γαμάς το κέρατο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Κμαν, μπορεις να μας πεις τι δουλεια κανεις, τι εισοδημα εχεις ανα μηνα και ποσες ωρες εργαζεσαι ανα ημερα;

Δεν θελουμε να μαθουμε το που εργαζεσαι, απλα το αντικειμενο. Τεχνικος, εργατης, ιατρος, νυχτοφυλακας, καθαριστης, τι;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.094
Πόντοι
5.506
Ναι,γιατί αυτές καίγονται από το θεμελιώδες ρώτημα.Να τρέξω ένα τριήμερο να κάνω τρία μπούκια να αρπάξω τη χιλιάρα ή μήπως να περιμένω κάτι καλύτερο?Και τι θα γίνει αν εμφανιστεί μια πιο νέα,πιο βυζαρού πιο τσιμπουκλού και μου αρπάξει το καυλί από το στόμα?
Συνεπώς υπολογίζουν με βάση κάποια χαρακτηριστικά αλλά υπολογίζουν λάθος.Γιατί ο άρχων δεν αφήνει ποτέ τις γκόμενες να υπολογίσουν σωστά.Δεν μπορούν ποτέ να κάνουν σωστή εκτίμηση περιουσίας,εισοδήματος,παροχών γιατί αυτό το perception το καθορίζει ο άρχων.
Οπότε οι γκόμενες κάνουν συνέχεια λάθος εκτίμηση για τις δυνατότητές σου,σε υποτιμούν ή σε υπερτιμούν και τους γαμάς το κέρατο.

Τυπε, σε ενα υποθετικο σεναριο που σου ξαναεστελνε και ελεγε οκ για το ντηλ, θα ησουν οκ εσυ;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπε, σε ενα υποθετικο σεναριο που σου ξαναεστελνε και ελεγε οκ για το ντηλ, θα ησουν οκ εσυ;

Ναι,αλλά αυτό ήταν σε στυλ shit test.Τι να την κάνω την ψόφια?Αμα κωλύεται για μια ώρα αναμονή στο αεροδρόμιο Κοπεγχάγη,πώς θα ανταπεξέλθει σε δίωρο γλυφοκώλι?Δεν είναι για τα δικά μου στάνταρτς.Πολύ μαλθακή και μη μου άπτου,πριγιπέσσα και καλά.
Πάντα τις πριγκιπέσσες τις υποβάλλω σε ένα σκληρό shit test,να δω πώς θα ανταποκριθούν πόσο κίνητρο έχουν και motivated είναι.Αλλιώς σουτ,να πάνε να βρουν κανά ψοφίμι να τους κάνει τις χάρες.

Το πρόβλημα με τις Λευκορρωσίδες είναι οτι σου τρώνε το χρόνο και είναι φορτισμένες με κάτι σλαβικές αστρολογίες,βουντού κτλ οτι το κάρμα εκδικείται που γάμησες τόσες κοπελίτσες τζάμπα.Παρτο αυγό και κούρευτο.Μαλακία στο υπερπέραν.
Ευτυχώς υπάρχουν οι Νότιες γειτόνισσες Ουκρανία που είναι ρεαλίστριες και λογικές και μας σώζουν από τη συσσώρευση μαλακίας.

Και οι Πολωνέζες ή οι χωριατοπούλες Ουκρανές που έχουν μάθει στο χωριό να κουβαλάνε πατάτες και να αρμέγουν γελάδια μέχρι να τους βγει η πίστη ανάποδα,το blowjob και το γλυφοκώλι το βλέπουν σαν πολυτέλεια,βυσματικό πόστο και καλά.
Είναι ψιλό καλές φάσεις αν γουστάρεις village girls.
Με τις Λευκορρωσίδες έχω απογοητευτεί πλέον εντελώς,ήταν αυτές που ήτανε με τη μέντα και τα παλαβά,τώρα έχουν ξεσκιστεί στη μαλακία πλέον.
Και παλιά το είχανε το μαλακισμένο στοιχείο αλλά τώρα έχει ξεφύγει.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ αυτή θα δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της ευτυχώς που τον απέφυγα ενώ εγώ ανακουφίστηκα γιατί αν ερχόταν θα μου έπρηζε τις αρχίδες.Τώρα στις γκόμενες αρέσει να φορτώνονται ή όχι και να τιμωρούν τους άντρες,μέγα ζήτημα.
Τέλος πάντων εξετάζω τις εναλλακτικές.Η θα φέρω Ουκρανή Φρανκφούρτη τις ίδιες μέρες ή θα σκάσω αυτοπροσώπως Κίεβο.
Με βλέπω από εδώ και πέρα μόνο σε ταξίδια σε χώρες προέλευσης.Εχεις το πλεονέκτημα οτι και να στραβώσει με τη μία έχεις άλλες 10 εναλλακτικές επί του εδάφους συν τον τζόγο που κάνεις ενώ αν κανονίσεις να φέρεις εσύ,δεσμεύεσαι με μία,σε έχει στο χέρι και δεν έχεις ευελιξία.
Μετά και τα τελευταία στραπάτσα έχω πλέον ψιλοαηδιάσει με τις γκόμενες,δε θεωρώ οτι πρέπει να τους πληρώνεις ταξίδια κτλ.Μόνο ραντεβού και αμοιβή μετά το μπούκι.
Επίσης το ηλεκτρονικό καμάκι sucks balls.Προτιμώ το live με τους χούφτους,τα δαχτυλιάσματα κτλ.Δεν μπορώ τις συνομιλίες,το presentation,το μάρκετινγκ κτλ.
Στο ηλεκτρονικό σε παίζει η γκόμενα όπως θέλει,χάνεις όλα τα πλεονεκτήματα.Στο live άμα δε σου κάτσει,σου μένουν τα λεφτά για την επόμενη.Είναι πιο χαοτική φάση,δε θέλει προγραμματισμό.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
:grin:
Εδώ αυτή θα δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της ευτυχώς που τον απέφυγα ενώ εγώ ανακουφίστηκα γιατί αν ερχόταν θα μου έπρηζε τις αρχίδες.Τώρα στις γκόμενες αρέσει να φορτώνονται ή όχι και να τιμωρούν τους άντρες,μέγα ζήτημα.
Τέλος πάντων εξετάζω τις εναλλακτικές.Η θα φέρω Ουκρανή Φρανκφούρτη τις ίδιες μέρες ή θα σκάσω αυτοπροσώπως Κίεβο.
Με βλέπω από εδώ και πέρα μόνο σε ταξίδια σε χώρες προέλευσης.Εχεις το πλεονέκτημα οτι και να στραβώσει με τη μία έχεις άλλες 10 εναλλακτικές επί του εδάφους συν τον τζόγο που κάνεις ενώ αν κανονίσεις να φέρεις εσύ,δεσμεύεσαι με μία,σε έχει στο χέρι και δεν έχεις ευελιξία.
Μετά και τα τελευταία στραπάτσα έχω πλέον ψιλοαηδιάσει με τις γκόμενες,δε θεωρώ οτι πρέπει να τους πληρώνεις ταξίδια κτλ.Μόνο ραντεβού και αμοιβή μετά το μπούκι.
Επίσης το ηλεκτρονικό καμάκι sucks balls.Προτιμώ το live με τους χούφτους,τα δαχτυλιάσματα κτλ.Δεν μπορώ τις συνομιλίες,το presentation,το μάρκετινγκ κτλ.
Στο ηλεκτρονικό σε παίζει η γκόμενα όπως θέλει,χάνεις όλα τα πλεονεκτήματα.
μην σου πέφτει η ψυχολογία αρχηγέ προχωρα ακάθεκτος

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
:grin:μην σου πέφτει η ψυχολογία αρχηγέ προχωρα ακάθεκτος

Είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία σε Λευκορρωσίδες αλλά απεδείχθησαν ανάξιες.Δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου που διέγνωσα τη χώρα σωστά το 2011.Και τότε είχαν τύχει κουλά πράγματα παρόλο που έκατσα μόνο μια βδομάδα.
1.Γκόμενα 22 ετών,185 στο Βιτέμπσκ,με κάλεσε σπίτι της,με τρέλανε στα γλωσσόφιλα στην αυλή της,με έμπασε στο διαμέρισμα και μου είπε να κάνω μπάνιο.Πέρασε με είδε γυμνό,έκανε μια εξέταση και μετά μου είπε να την κοπανήσω γιατί οι γονείς της κατέφθαναν αιφνιδιαστικώς!
2.Αλλη γκόμενα(φοιτήτρια νομικής) που είχα γνωρίσει μια νύχτα πριν στη ντίσκο Βιτέμπσκ μου είπε οτι θα την πήδαγα αν της αγόραζα μια φούστα.Με έβαλε και περπάτησα ένα χιλιόμετρο να αγοράσω βότκες και μετά άλλα δύο να τις κουβαλάω στο ποτάμι όπου έκανε ηλιοθεπαραπεία με τις φίλες της.Μετά μου είπε οτι μπορούσα να γαμήσω όποια από τις φίλες της μου άρεσε.
Της είπα τσάκω 50 ευρώ για τη φούστα και έλα ξενοδοχείο,μου λέει όχι θα έρθεις μαζί μου να διαλέξω φούστα.Εχασα όλο το μεσημέρι στα μαγαζιά.Τελικά γάμησα αλλά είχα γίνει έξαλλος.
3.Την ίδια νύχτα δυο ώρες πριν είχα γνωρίσει μια άλλη τελείως ψώλα που άρχισε αμέσως τα γλωσσόφιλα όταν την κέρασα βότκα.Μετά από λίγο είχε γίνει τελείως στουπί,(μια φίλη της που έφευγε την επόμενη μέρα για Μόσχα μου έδωσε χαρτάκι με τηλέφωνο) και οι σεκιουριτάδες την πέταξαν έξω γιατί είχε αρχίσει να κάνει στριπτίζ στο μαγαζί.Την ακολουθήσαμε στο ταξί εγώ,ένας τύπος από Μόσχα και άλλες δυο ψώλες Λευκορρωσίδες και κάποια στιγμή η γκόμενα που καθόταν στα γόνατά μου ανεβαίνει στα γόνατα του ταξιτζή και αρχίζει να κάνει επί τόπου στριπτίζ.Ο τύπος δεν έβλεπε πλέον την τύφλα του.Ημασταν εθνική οδό το ταξί άρχισε να κάνει σβούρες.Τετέλεσται σκέφτηκα θα αφήσουμε εδώ τα κόκκαλά μας με το Ρώσο.(αυτός χούφτωνε τις δυο Λευκορρωσίδες στο πίσω κάθισμα κάργα πιωμένος).
Τελικά ο ταξιτζής κατάφερε να σταματήσει το όχημα και να το πάει παράμερα στο δρόμο.Πώς γλιτώσαμε έτσι.

Γενικά παράξενες βλαμμένες και άλλα σκηνικά πολλά,πώς να τις περιγράψει κανείς.Και να έκαναν και κανά μπούκι της προκοπής κομμάτια να γινόταν.Προτιμώ Πολωνέζες,βαρβατη τρέλα αλλά μεγαλεία στο σεξ.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Μα αυτές χάνουνε.Τα 1000 που προοριζόταν για αυτή και τα είχα σώσει από την προηγούμενη Λευκορρωσίδα θα τα χώσω στην επόμενη Ουκρανή.Οι Ουκρανές δεν είναι χαζές να κάθονται και να αναλύουν.Περνάνε κατ ευθείαν στο δια ταύτα.Οι άλλες ας καταλήξουν με ψαράδες,στον πούτσο μας λουλούδια.
Ακου να επιβάλουν τους όρους οι γκόμενες.Για τον πούτσο τελείως που λένε.
Τους όρους τους επιβάλλουν οι σπόνσορες,ο πληρώνων που λένε,ποτέ το μουνί.

οι σπονσορετες πιθανότατα κανουν διαλειμα από το μπουρδελο
δεν αξιζουν χιλιαρικο και να τις τρως στην μαπα ένα τριημερο μια πουτανα που συνηθως γαμιεται για λιγα ευρω

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αρχηγέ από τους διαλόγους καταλαβαίνω πως για μια ώρα πτήση έκλεισες εξάωρη με ενδιάμεσο και ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΉ!
Κάπου έχει δίκιο η κοπέλα! ..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ από τους διαλόγους καταλαβαίνω πως για μια ώρα πτήση έκλεισες εξάωρη με ενδιάμεσο και ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΉ!
Κάπου έχει δίκιο η κοπέλα! ..

Ναι,αλλά αυτή η ώρα βόλευε εμένα.Αμα ήτανε Ουκρανέζα ή Τσέχα θα έκανε μόκο,αυτές τις έφερνα με άθλια δρομολόγια και χάλια εταιρίες και δεν έβγαζαν κιχ.
Δε φτάνει που πλήρωσα εισιτήριο,να διαμαρτύρεται κιόλας.Φαντάσου να τη φέρεις θα σου πρήζει τα αρχίδια συνεχώς.
Αυτό γιατί έτσι το άλλο γιουβέτσι,δεν τα μπορώ αυτά.
Δεν μπορώ να ζητάω τη γνώμη της γκόμενας αν συμφωνεί ή όχι με τις επιλογές μου,είναι καθαρά γελοίο.Πρέπει να συμφωνεί αλλιώς δεν παίζει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
Αρχηγε πολλά πράγματα τα κάνεις σκατα αλλά τουλάχιστον κάτι κάνεις είσαι κυνηγός έστω και αν συχνά βαράς στο γάμο του Καραγκιόζη ενημερώνεις είσαι αληθινός προχωρα ζήσε όπως εσύ θες την ζωή σου

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά για αυτό σιχαίνομαι το ηλεκτρονικό καμάκι.Φανταστείτε σειρές προβημάτων.
1.Η γκόμενα λέει ψέμματα για την ηλικία της
2.Η γκόμενα λέει ψέμματα για το βάρος της
3.Η γκόμενα ποστάρει παλιές φωτός
4.Η γκόμενα ποστάρει φωτοσοπιές
5.Η γκόμενα ποστάρει επαγγελματικές φωτό που κρύβονται ατέλειες
6.Η γκόμενα λέει ψέμματα για τις προθέσεις της
7.Η γκόμενα λέει ψέμματα για τα ποσά και περιμένει να φτάσεις εκεί για να αλλάξει τη συμφωνία.Η έρχεται και κάνει άλλα από αυτά που έχει υποσχεθεί.
και χίλια άλλα μύρια προβλήματα
Ενώ στο live ολα αυτά τα αποφεύγεις ανετότατα.Σκας,αν βρεις κάτι που σου αρέσει έχει καλώς.Αν δε σου κάτσει στα αρχίδια σου.Δε βγαίνεις δηλαδή ζημιωμένος.Στο ηλεκτρονικό σε περιμένουν οι γκόμενες να στα αρπάξουνε και είναι πολύ έμπειρες.
Απλά το ηλεκτρονικό είναι πολύ εύκολο για αυτό πάνε εκεί οι περισσότεροι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Και οι Πολωνέζες ή οι χωριατοπούλες Ουκρανές που έχουν μάθει στο χωριό να κουβαλάνε πατάτες και να αρμέγουν γελάδια μέχρι να τους βγει η πίστη ανάποδα,το blowjob και το γλυφοκώλι το βλέπουν σαν πολυτέλεια,βυσματικό πόστο και καλά.

Οταν σας λεω να στοχευετε σε γυναικες κορες αγροτων δε με ακουτε
Μονο γυναικες που μεγαλωσανε με λασπωμενη γαλοτσα στο σπιτι, ξερουν να εκτιμανε

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.904
Πόντοι
2.606
:grin:
Γενικά για αυτό σιχαίνομαι το ηλεκτρονικό καμάκι.Φανταστείτε σειρές προβημάτων.
1.Η γκόμενα λέει ψέμματα για την ηλικία της
2.Η γκόμενα λέει ψέμματα για το βάρος της
3.Η γκόμενα ποστάρει παλιές φωτός
4.Η γκόμενα ποστάρει φωτοσοπιές
5.Η γκόμενα ποστάρει επαγγελματικές φωτό που κρύβονται ατέλειες
6.Η γκόμενα λέει ψέμματα για τις προθέσεις της
7.Η γκόμενα λέει ψέμματα για τα ποσά και περιμένει να φτάσεις εκεί για να αλλάξει τη συμφωνία.Η έρχεται και κάνει άλλα από αυτά που έχει υποσχεθεί.
και χίλια άλλα μύρια προβλήματα
Ενώ στο live ολα αυτά τα αποφεύγεις ανετότατα.Σκας,αν βρεις κάτι που σου αρέσει έχει καλώς.Αν δε σου κάτσει στα αρχίδια σου.Δε βγαίνεις δηλαδή ζημιωμένος.Στο ηλεκτρονικό σε περιμένουν οι γκόμενες να στα αρπάξουνε και είναι πολύ έμπειρες.
Απλά το ηλεκτρονικό είναι πολύ εύκολο για αυτό πάνε εκεί οι περισσότεροι.
βουρ τότε λάιβ καμάκι περιμένουμε ενημέρωση αρχηγέ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Ακομα και δωρεαν και στημενη στα 4 μουναρα να σε περιμενει, παλι δεν θα γαμησεις, αυτη ειναι η αληθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom