Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Τιτλος ταινιας, ο διαλογος με τον εαυτο μου...

Στο β μερος της τριλογιας, θα διαφωνει κιολας.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Εγώ αποχωρώ από το σαη, δεν πάει άλλο... Δεν αντέχεται τέτοια ξεφτίλα...  :'(
ο κμαν ειναι η ντροπη του αντρικου φυλλου  :S απο τα καμακια των 70'ς που παρακαλαγαν για ελληνικο πουτσο καταντησαν στους κμαν που ικετευουν για να πληρωσουν 3χιλιαρα σε ψοφιες μπαζοπειναλες 3ης διαλογης  :S θα ριξειο θεος Νωντας φωτια να μας καψει....  :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Το αλλο το κλωναρακι το μπαναραν, καθως και τον φουκαριαρη...τωρα ριχνει στο παιχνιδι νεο αιμα...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Καταρχας, δεν τη γαμησε, ουτε καν το μουνι της δεν αγγιξε.

Εν συνεχεια, διαβασε και καταλαβε τα εξης τυπε κμαν:

Καμια γκομενα α κατηγοριας, ουτε καν β, δεν θα ασχοληθει με εναν τυπο στυλ κμαν. Καμια.

Οι γκομενες που παιζουν α και β κατηγορια, εχουν γεματα inbox με μηνυματα-προτασεις απο σοβαρους αντρες με χοντρο χρημα για καλοπεραση σε Μονακο, Ελβετια, εξωτικα νησια και απλα επιλεγουν ποιος τις καυλωνει κιολας σαν αντρας και πηγαινουν. Εκει, κανουν τα ψωνια τους, γαμιουνται συνεχεια και καυλωνουν-ευχαριστιουνται και ζουν μεγαλη ζωη που ανεβαζουν μετα φωτο στα σοσιαλ για να ανεβασουν την αξια τους. Αρκετα συχνα, κανουν και γαμο με καποιον που εχουν επιλεξει και πηγαινουν για τις χοντρες κονομες.

Τι να κανει με εναν τυπο κμαν μια γκομενα α και β κατηγοριας τη στιγμη που εχει αυτες τις επιλογες;

Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τα αυτονοητα, προβλημα σου. Δεν σου αφιερωνω αλλο χρονο. Μιλα μονος σου.

Μα η γκομενα ειχε αποφασισει να παει. Για τις πτησεις χαλασε το σκηνικο. Αλλιως δεν θα του εγραφε καθολου στο τσατ, οπως κανουν συνηθως

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
ο κμαν ειναι η ντροπη του αντρικου φυλλου  :S απο τα καμακια των 70'ς που παρακαλαγαν για ελληνικο πουτσο καταντησαν στους κμαν που ικετευουν για να πληρωσουν 3χιλιαρα σε ψοφιες μπαζοπειναλες 3ης διαλογης  :S θα ριξειο θεος Νωντας φωτια να μας καψει....  :S

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Μα η γκομενα ειχε αποφασισει να παει. Για τις πτησεις χαλασε το σκηνικο. Αλλιως δεν θα του εγραφε καθολου στο τσατ, οπως κανουν συνηθως

Ασε μας ρε κμαν...πες τα μονος σου φιλε...εισαι για γελια.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ασε μας ρε κμαν...πες τα μονος σου φιλε...εισαι για γελια.

Το να με ταυτιζεις με τον κμαν ειναι epic fail

Πιστευεις οτι θα εβαζε κλωναρια να γραφουν καποιος που μπορουσε απλα να γραψει οτι η Λευκορωσιδα τον επισκεφθηκε και περασαν καλα;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456

Πιστευεις οτι θα εβαζε κλωναρια να γραφουν καποιος που μπορουσε απλα να γραψει οτι η Λευκορωσιδα τον επισκεφθηκε και περασαν καλα;
ασε τα ψοφια ρε κλωνε

με τι φωτο θα αποδεικνυε οτι πηγε?

δε σου φτανει οση ξεφτιλα εχεις φαει? θες κι αλλο?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Λοιπον, παμε ξανα απο την αρχη αφου το θες.

Στελνεις το κινητο σου σε πμ. Σε καλω, μου λες που εισαι. Ερχομαι εκει. Αραζουμε πινουμε τα ποτακια μας, κανουμε τη πλακα μας. Περιμενουμε να ποσταρει ο κμαν.

Το παμε;

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1

Στελνεις το κινητο σου σε πμ. Σε καλω, μου λες που εισαι. Ερχομαι εκει. Αραζουμε πινουμε τα ποτακια μας, κανουμε τη πλακα μας. Περιμενουμε να ποσταρει ο κμαν.

Το παμε;
Άσε να μαντέψω...
Μένει στο εξωτερικό!

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Την θεωρεις γκομενα γ κατηγοριας αυτην;

Τύπε , έχεις δει κατουρημένη σαγιοναρογλείφτρα 1.5m , που έπαιρνε 250 την ώρα , χωρίς τα εξτρά
και έλεγαν ότι αν κάποιος δεν πάει να της τα σκάσει , απλά είναι φτωχομπινές, μπας κλας τύπος κτλ ... ενώ
όποιος την έπαιρνε στα 250 , έμπαινε στην υψηλή κοινωνία ... κτλ κτλ
Αυτή τη φωτογραφίας, ούτε αν πήδαγε σε τραμπολίνο , δεν της έφτανε το κούμπωμα του σουτιέν !

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Το παμε;

1. Δεν ειμαι ΑΘηνα
2. Υπαρχουν πολυ πιο ευκολοι τροποι για να επαληθευσεις αν καποιος ειναι κλωνος. Ενα screenshot με το μπου και τα στοιχεια του υπολογιστη διπλα
3. Δε θα εμπαινα ποτε σ αυτη τη διαδικασια, δε βρισκω λογο
4. Εχω τελειως διαφορετικο υφος γραφης απο τον κμαν

Αυτα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
1. Δεν ειμαι ΑΘηνα
2. Υπαρχουν πολυ πιο ευκολοι τροποι για να επαληθευσεις αν καποιος ειναι κλωνος. Ενα screenshot με το μπου και τα στοιχεια του υπολογιστη διπλα
3. Δε θα εμπαινα ποτε σ αυτη τη διαδικασια, δε βρισκω λογο
4. Εχω τελειως διαφορετικο υφος γραφης απο τον κμαν

Αυτα

Γελανε και τα πλακακια τυπε...γαματο.

Αραξε στα κυβικα σου τοτε και μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια αλλη φορα με ερωτησεις. Οταν μιλας μαζι μου, θα εισαι ετοιμος για ολα, δεν θα ρεταρεις, ουτε θα κολλας.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Τύπε , έχεις δει κατουρημένη σαγιοναρογλείφτρα 1.5m , που έπαιρνε 250 την ώρα , χωρίς τα εξτρά
και έλεγαν ότι αν κάποιος δεν πάει να της τα σκάσει , απλά είναι φτωχομπινές, μπας κλας τύπος κτλ ... ενώ
όποιος την έπαιρνε στα 250 , έμπαινε στην υψηλή κοινωνία ... κτλ κτλ
Αυτή τη φωτογραφίας, ούτε αν πήδαγε σε τραμπολίνο , δεν της έφτανε το κούμπωμα του σουτιέν !

Το συγκεκριμενο ηταν ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ μουνι
Και απ οτι ειπε εχει και πολυ ωραιο προσωπο
Ο αρχηγος εκανε τεραστιο λαθος να το υποτιμησει
Ηθελε αλλου τυπου προσεγγιση
Η βαλκανιοπουτσικη ορμητικοτητα του την τρομαξε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία σε Λευκορρωσίδες αλλά απεδείχθησαν ανάξιες.Δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου που διέγνωσα τη χώρα σωστά το 2011.Και τότε είχαν τύχει κουλά πράγματα παρόλο που έκατσα μόνο μια βδομάδα.
1.Γκόμενα 22 ετών,185 στο Βιτέμπσκ,με κάλεσε σπίτι της,με τρέλανε στα γλωσσόφιλα στην αυλή της,με έμπασε στο διαμέρισμα και μου είπε να κάνω μπάνιο.Πέρασε με είδε γυμνό,έκανε μια εξέταση και μετά μου είπε να την κοπανήσω γιατί οι γονείς της κατέφθαναν αιφνιδιαστικώς!
Άυτά τα παθαίνει ο Αλγερινός  :2funny:.Είχε πάθει κάτι παρόμοιο  :2funny:λέει γδύθηκα με είδε γυμνό  :2funny:πήγα να την πλησιάσω  :2funny:συχάθηκε και έφυγε :2funny:.
  Είναι έτσι βλάκας σαν κ'εσένα  :2funny:θυμάμαι είχα φτιάξει ψεύτικες σελίδες με φώτο από γκόμενες  :2funny:και του έγραφα,έβαζα κάποια φίλη μου να του μιλησει  :2funny:και τον έστελνα ραντεβού στου διαόλου τη μάνα  :2funny:.Κάποιες φορές έβαζε και λεφτά στο τηλέφωνο  :2funny:που υποτίθεται ήταν της γκόμενας  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Κ'εσύ το ίδιο θύμα είσαι  :2funny:Κάπως έτσι γελάνε και με σένα  :2funny: :2funny: :2funny:
  Σήμερα με πέθανες στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• OLYMPUS 409.jpg
    OLYMPUS 409.jpg
    31,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom