Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Έτσι όπως έχεις βάλει το σχολιο σου Σαββ  είναι σαν να το λες σε εμένα.
Ας έκανες αν ήθελες παράθεση στο δικο του σχολιο. Καλημερα'

Σε εσενα παντως, δεν πηγαινε φιλε και το ξερεις.

Για εναν θειο μου που μενει επαρχια το εγραψα, μπαινει που και που ως επισκεπτης και μας διαβαζει.

:hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν εχεις βγαλει ουτε μια γκομενα, ποτε σου.

Ειδικα αν πας και κανεις αυτες τις μαλακιες που γραφεις, θα σε κερνανε φαπες και κλωτσες στο γκωλο, ετσι για να γουσταρεις.

Μετράει σαφώς το ΠΟΥ , ΠΟΤΕ και σε ΠΟΙΕΣ.

Στο βόθρο που λέγεται Ελλάδα, ΝΑΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

1990. Ουγγαρία. Ταξίδι με γονείς στη Βουδαπέστη .Οργανωμένο ταξίδι με ταξιδιωτικό γραφείο (ΜΑΝΟΣ). Ήμουν ανήλικος.
Δεν είχα τελειώσει το λύκειο .

Είχαμε οργανωμένη εκδρομή με πούλμαν στις 11 το πρωί .
Είχαν ξυπνήσει από τις 8.30.
Πήγα να τσιμπήσω κάτι σε διπλανό μακ ντόναλντς. Στις 9.30 το πρωί . Δεν είχαν ανοίξει κανονικά ,
αλλά δέχονταν κόσμο .

10.50 ήρθε ο πατέρας μου και με έψαχνε. Ήμουν στο τραπεζάκι του φαστ φουντάδικου και έκανα χαβαλέ με 3 γκόμενες.
Όλες μεγαλύτερες από μένα .Εννοείται , είχα στυλάκι που γκάριζε "ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ" .

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Μεγάλη σημασία το που και σε ποιές.

Χύμα καμάκι στο άσχετο στην ελλάδα σε μέρη που δεν σε ξέρουν
ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ, ΜΕ ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟ ΣΩΜΑ, ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ , ΓΕΝΙΑ ΚΤΛ
ΚΑΘΑΡΟΣ .... ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 1/1000 ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ.

(με γκόμενες που δεν σε κοιτάνε , δεν σου χαμογέλασαν κτλ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ στην καλύτερη,
στη χειρότερη μπορεί να βρεθείς σε ΑΤ, να σε μαχαιρώσουν , να παίξεις ξύλο , να σε χτυπήσει όχημα κτλ).

Αν δεν έχεις τα παραπάνω , είσαι καμμένος.

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Όταν λέω κόσμο , φυσικά αναφέρομαι σε πολιτισμένο κόσμο.
Δεν ξέρω υεμένη , ιράκ , αφρική και λοιπές βαρβαρότητες ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ήμαρτον,μέχρι κι εγώ αγριεύτηκα  :2funny:

Αν το κάνει αυτό σε ελληνικό μαγαζί,οι γυναίκες θα βάζουν τις φωνές και οι φουσκωτοί θα τον πετάνε έξω
Καταρχήν καμία δεν τον κοίταζε  :2funny:την έπεσε σε όλες στο μαγαζί,όλες τον αποφεύγανε  :2funny:και κάποιες παραπονέθηκαν στους σεκιουριτάδες και του είπαν ότι αν συνεχίσει θα τον πετάξουν έξω  :2funny:.Ούτε γκόμενες έβγαλε ούτε τίποτα  :jerking: :2funny:.Εγώ τα είχα προβλέψει όλα αυτά που έγιναν από πριν :2funny:
  Είχε γράψει ο Φιντέλ τότε τι είχε γίνει  :2funny: :2funny: :2funny:

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Μετράει σαφώς το ΠΟΥ , ΠΟΤΕ και σε ΠΟΙΕΣ.

Στο βόθρο που λέγεται Ελλάδα, ΝΑΙ , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

1990. Ουγγαρία. Ταξίδι με γονείς στη Βουδαπέστη .Οργανωμένο ταξίδι με ταξιδιωτικό γραφείο (ΜΑΝΟΣ). Ήμουν ανήλικος.
Δεν είχα τελειώσει το λύκειο .

Είχαμε οργανωμένη εκδρομή με πούλμαν στις 11 το πρωί .
Είχαν ξυπνήσει από τις 8.30.
Πήγα να τσιμπήσω κάτι σε διπλανό μακ ντόναλντς. Στις 9.30 το πρωί . Δεν είχαν ανοίξει κανονικά ,
αλλά δέχονταν κόσμο .

10.50 ήρθε ο πατέρας μου και με έψαχνε. Ήμουν στο τραπεζάκι του φαστ φουντάδικου και έκανα χαβαλέ με 3 γκόμενες.
Όλες μεγαλύτερες από μένα .Εννοείται , είχα στυλάκι που γκάριζε "ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ" .

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ , ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Μεγάλη σημασία το που και σε ποιές.

Χύμα καμάκι στο άσχετο στην ελλάδα σε μέρη που δεν σε ξέρουν
ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ, ΜΕ ΓΕΡΟΔΕΜΕΝΟ ΣΩΜΑ, ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ , ΓΕΝΙΑ ΚΤΛ
ΚΑΘΑΡΟΣ .... ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 1/1000 ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΝΕ.

(με γκόμενες που δεν σε κοιτάνε , δεν σου χαμογέλασαν κτλ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ στην καλύτερη,
στη χειρότερη μπορεί να βρεθείς σε ΑΤ, να σε μαχαιρώσουν , να παίξεις ξύλο , να σε χτυπήσει όχημα κτλ).

Αν δεν έχεις τα παραπάνω , είσαι καμμένος.

ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Όταν λέω κόσμο , φυσικά αναφέρομαι σε πολιτισμένο κόσμο.
Δεν ξέρω υεμένη , ιράκ , αφρική και λοιπές βαρβαρότητες ....
φυλοβιε  καλημερα! δες  λιγο  στο νημα των  ελλεηνιδων  το ποστ  μου..
θελω γνωμη ...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καταρχήν καμία δεν τον κοίταζε  :2funny:την έπεσε σε όλες στο μαγαζί,όλες τον αποφεύγανε  :2funny:και κάποιες παραπονέθηκαν στους σεκιουριτάδες και του είπαν ότι αν συνεχίσει θα τον πετάξουν έξω  :2funny:.Ούτε γκόμενες έβγαλε ούτε τίποτα  :jerking: :2funny:.Εγώ τα είχα προβλέψει όλα αυτά που έγιναν από πριν :2funny:
   Είχε γράψει ο Φιντέλ τότε τι είχε γίνει  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Τι εννοείς ??
Δεν εφάρμοσε το σύστημα τανάλια ??

Δεν εντυπωσιάστηκαν από την απόλυτη βαλκανική βουκολική υπεροχή ?? :grin: :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λειτουργείς σαν πορτοφολας.Τα κάνεις ολα πολύ γρήγορα ώστε οι γύρω δεν παίρνουν χαμπάρι.Μπορεις να εξαντλησεις ένα μαγαζί σε μια ώρα αν είσαι γρήγορος,μετα πας στο επόμενο.
Οι άλλοι καταλαβαίνουν τι παίζει όταν σε δουν με το χέρι στον κωλο της γκομενας αλλα είναι πλέον συνήθως πολύ αργά για να επεμβουν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:

Τι εννοείς ??
Δεν εφάρμοσε το σύστημα τανάλια ??

Δεν εντυπωσιάστηκαν από την απόλυτη βαλκανική βουκολική υπεροχή ?? :grin: :grin:
Αυτό το σύστημα πιάνει μόνο στη φαντασία του  :2funny:.Αν διαβάσετε τότε τι έγραφε,δεν μίλαγε ότι τους δίνει λεφτά,αλλά ότι τους την πέφτει και της καμακώνει  :jerking: :2funny:και οι γκόμενες ξετρελένοντε από την Βαλκάνια υπεροχή  :jerking: :2funny:.Αυτό ότι τους δίνει λεφτά άρχισε να το γράφει κάνα χρόνο μετά  :2funny:τότε μίλαγε ότι καμακώνει και πηδάει τσάμπα  :2funny:.
  Εγώ απορώ που δε γελάτε με το κυριότερο της υπόθεσης  :2funny:ότι πάει με γυναίκα μιά φορά το χρόνο και 50% έχει πιθανότητες να την  :knockinb: δηλαδή  :knockinb:μιά φορά στα 2 χρόνια  :2funny:είναι σίγουρα γιά  :2funny: :2funny: :2funny:αλλά δε δίνεται σημασία στην κακομοιριά του  :2funny:ότι μένει σε ένα μαγαζί  :2funny:και ότι έβαλε φωτογραφίες από ένα διαμέρισμα στην Αθήνα που νοίκιασε μέσω R bnb και έγραψε ότι είναι το ένα από τα τρία διαμερίσματα που έχει στην Αθήνα  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Αυτό το σύστημα πιάνει μόνο στη φαντασία του  :2funny:.Αν διαβάσετε τότε τι έγραφε,δεν μίλαγε ότι τους δίνει λεφτά,αλλά ότι τους την πέφτει και της καμακώνει  :jerking: :2funny:και οι γκόμενες ξετρελένοντε από την Βαλκάνια υπεροχή  :jerking: :2funny:.Αυτό ότι τους δίνει λεφτά άρχισε να το γράφει κάνα χρόνο μετά  :2funny:τότε μίλαγε ότι καμακώνει και πηδάει τσάμπα  :2funny:.
  Εγώ απορώ που δε γελάτε με το κυριότερο της υπόθεσης  :2funny:ότι πάει με γυναίκα μιά φορά το χρόνο και 50% έχει πιθανότητες να την  :knockinb: δηλαδή  :knockinb:μιά φορά στα 2 χρόνια  :2funny:είναι σίγουρα γιά  :2funny: :2funny: :2funny:αλλά δε δίνεται σημασία στην κακομοιριά του  :2funny:ότι μένει σε ένα μαγαζί  :2funny:και ότι έβαλε φωτογραφίες από ένα διαμέρισμα στην Αθήνα που νοίκιασε μέσω R bnb και έγραψε ότι είναι το ένα από τα τρία διαμερίσματα που έχει στην Αθήνα  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν τα θυμάσαι καλά! Κάπου μεταξύ τσάμπα καμακιού και σπόνσορινγκ είχαμε το ..."Φλασάρισμα"
Όπως μας είχε δώσει ακριβείς οδηγίες τότε ο μέγας Αρχηγός :rockon: κάνεις τα εξής ακριβή βήματα--->

Έχεις στο παλτό σε ειδικές κρύπτες κάπου 1500 E και άλλα τόσα σε τοπικό νόμισμα! Εννοείται το φοράς μέσα στο κλάμπ και δεν το δίνεις στη γκαρνταρόμπα! Πας στο μπάρ για ποτό και επιδεικτικά δείχνεις το πάκο με λεφτά σε τοπικό νόμισμα!
Στη πορεία στη πίστα όταν μιλήσεις τουλάχιστον ένα λεπτό με κάποια που αποτελεί "θήραμα", με διακριτικό τρόπο και χαμηλά της βάζεις 50 ή 100 ευρώ στο χέρι! Μετά απο λίγο καιρό μάλιστα είπε ο αρχηγός πως με 150 στο χέρι ευθεία προσφορά μεσα στο Πολωνικό κλάμπ κάνεις θραύση! Εξουδετερώνεις ανταγωνισμό, αραβοτουρκους, είσαι με πολυβόλο εκεί που άλλοι πάνε με σφεντόνες,βια στο περιβάλλον και όλα τα συναφή! :kneel: :kneel: :kneel:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Το σπόνσορινγκ είναι βέβαια ανώτερη θεωρία! Είναι ασύμβατος πόλεμος! Ρίχνεις πυρηνικά εκεί που άλλοι πάνε με κανόνια!  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όντως τα λεφτά στο χέρι είναι τεράστιο κόλπο.Με 10 ευρώ όλες οι Ουκρανές σου δίνουν φιλί,με 25 ευρώ πέφτουν γλωσσοφιλα,χουφτοι και τα περαιτέρω.Ειναι πολυ δυναμική μέθοδος καμακιού.
Βέβαια Πολωνία αν σε πάρουν χαμπάρι οι γύρω ότι κάνεις αυτό,κινδυνεύεις κάπως να τις φας.
Συνήθως περνάς τα λεφτά στο χέρι της γκόμενας με κλειστή την παλάμη και η γκόμενα τα τοποθετεί διακριτικά στο τσαντάκι που έχουν όλες.
Μετά βέβαια λιγουρευονται και οι φίλες,τσακώνονται όλες ποια θα έχει την εύνοια του αρχοντος.

Στα μαγαζιά είναι καλύτερο το σύστημα με τα δώρα.Βλεπεις μια που κυαλαρει ρούχα ή κοσμήματα στο μαγαζί και προτίθεται να της αγοράσεις κάτι της αρεσκείας της επί τόπου.Και αυτή η μέθοδος είναι πολύ δυναμική στο μπλοκ.Δεν ξέρω τι συγκινεί τις γκόμενες περισσότερο το κασέρι ή τα δώρα.Σιγουρα λιγότερο βέβαια από το μπάλκαν πέος.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αντριλίκι ο KMAN. Παλιάς σχολής ελληνικό αντριλίκι . Χωρίς να γινόμαστε ευρωληγούρηδες , που έλεγε πολύ πετυχημένα ο Ζουράρις κάποτε στα άρθρα του στους 4Τ.
Οι ευρωληγούρηδες σημερα είναι πολλοί και παντού.

Από τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ότι πάνε σε αδελφίστικα εστιατόρια , που τρώνε σκατά και μένουν νηστικοί
απλά για να πουλάνε μούρη ότι πλήρωσαν (τα σκατά) ακριβά και ότι δεν έχουν ποτέ μετρητά.
Τα σνομπάρουν κι όλας !

Θα σου πουν , ότι είναι προχώ και δεν κουβαλάνε μετρητά και ότι έχουν την πλατινένια πουτσοκάρτα , με 7 διαμάντια , 3 κορώνες και τα αρχίδια του πρίγκηπα της ζαμούνδης φωτογραφία και πληρώνουν με αυτή ....

και ότι ο ceo της λαζάρντ ή της μπανκ οφ ρότσιλντ έχει .... χειρότερη κάρτα ....

Σεξουαλικώς οι ευρωληγούρηδες είναι ή σχεσάκηδες μουνόδουλοι ή αγάμητοι ή τρύπιοι ....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν τα θυμάσαι καλά! Κάπου μεταξύ τσάμπα καμακιού και σπόνσορινγκ είχαμε το ..."Φλασάρισμα"
Όπως μας είχε δώσει ακριβείς οδηγίες τότε ο μέγας Αρχηγός :rockon: κάνεις τα εξής ακριβή βήματα--->

Έχεις στο παλτό σε ειδικές κρύπτες κάπου 1500 E και άλλα τόσα σε τοπικό νόμισμα! Εννοείται το φοράς μέσα στο κλάμπ και δεν το δίνεις στη γκαρνταρόμπα! Πας στο μπάρ για ποτό και επιδεικτικά δείχνεις το πάκο με λεφτά σε τοπικό νόμισμα!
Στη πορεία στη πίστα όταν μιλήσεις τουλάχιστον ένα λεπτό με κάποια που αποτελεί "θήραμα", με διακριτικό τρόπο και χαμηλά της βάζεις 50 ή 100 ευρώ στο χέρι! Μετά απο λίγο καιρό μάλιστα είπε ο αρχηγός πως με 150 στο χέρι ευθεία προσφορά μεσα στο Πολωνικό κλάμπ κάνεις θραύση! Εξουδετερώνεις ανταγωνισμό, αραβοτουρκους, είσαι με πολυβόλο εκεί που άλλοι πάνε με σφεντόνες,βια στο περιβάλλον και όλα τα συναφή! :kneel: :kneel: :kneel:
Πάντος στην Κρακοβία τότε το σύστημα αυτό όχι μόνο δεν έπιασε αλλά είχε τα αντίθετα απότελέσματα  :2funny:ούτε μία δε του μίλησε και παραλίγο να φάει και ξύλο  :2funny:σε κάνα χωριό της Ουκρανίας ίσως να σόυ δώσουν ένα φιλή στα πεταχτά γιά τα 25 ευρώ :jerking: :2funny:.

Είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία σε Λευκορρωσίδες αλλά απεδείχθησαν ανάξιες.Δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου που διέγνωσα τη χώρα σωστά το 2011.Και τότε είχαν τύχει κουλά πράγματα παρόλο που έκατσα μόνο μια βδομάδα.
1.Γκόμενα 22 ετών,185 στο Βιτέμπσκ,με κάλεσε σπίτι της,με τρέλανε στα γλωσσόφιλα στην αυλή της,με έμπασε στο διαμέρισμα και μου είπε να κάνω μπάνιο.Πέρασε με είδε γυμνό,έκανε μια εξέταση και μετά μου είπε να την κοπανήσω γιατί οι γονείς της κατέφθαναν αιφνιδιαστικώς!
Με αυτό πέθανα στα γέλια  :2funny:τελικά ο Βλάκμαν είναι σαν τον Αλγερινό  :2funny:που της κυνηγάει και τον συχαίνοντε  :2funny:ακριβώς τέτοιες καταστάσεις παθαίνει ο Αλγερινός  :2funny:και να καταφέρει να φέρει γκόμενα σπίτι του με το που γδύνετε τον συχαίνοντε και φεύγουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πας στο μπάρ για ποτό και επιδεικτικά δείχνεις το πάκο με λεφτά

Αν πούμε σε κάτι φλωράτζες εδώ μέσα, να δείξουν τα λεφτά τους, θα σου πουν ότι αυτοί δεν έχουν μετρητά,
έχουν την χρυσή της τζέη πι μποργκαν ....  ή τη ρόγιαλ της μπανκ οφ ντουμπάϊ .... με το διαμάντι !

Στο κλικ του κωστόπουλου τα είχαν διαβάσει αυτά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν ....

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τα σνομπάρουν κι όλας !
Υπήρξε μια μαγική και αξέχαστη μέρα που ξερόχυσα  :wanker: :wanker: :wanker:βλέποντας όλους αυτούς σε τεράστιες ουρές βραδιάτικα να περιμένουν ο ένας μετά τον άλλο στην ίδια ουρά για να βγάλουν ...60Ε!
Πλήρης κομουνισμός..Δεν είχε σημασία αν ο μπροστινός σου είχε 150 ή 500.000 ή 5.000.000 στο λογαριασμό του..
60 Ευρώ θα έπαιρνε.... εκτός τον τρόμο που βίωνε μήπως τα χάσει ή τα κουρέψουν...
Και βέβαια αυτοί οι ίδιοι είναι που τώρα μοστράρουν τις κάρτες!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ  

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με 50 ευρώ έχεις μπει στο ραντάρ της άλλης για γκόμενος.Μπορεις να ρίξεις χουφτους και δαχτυλιασμα σε αφήνουν μερικές φορές.Αμα αντιστέκεται και σου αρέσει βάζεις λίγο ακόμα κασέρι στην πυρά.
Είναι όσο κρατάει το καύσιμο η θαλπωρή των γυναικών.
Χωρίς καύσιμο ψυχραινεται ο κινητήρας τελείως.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Και βέβαια αυτοί οι ίδιοι είναι που τώρα μοστράρουν τις κάρτες!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΕΣ  

Κάτι ληγουράκια εδω, θέλουν να το παίξουν λεφτάδες.
Να μπριζώσουμε κανέναν να βγάλει φωτό το πακέτο του ;;;;
Θα γελάνε πάλι και οι πεθαμένοι στα οστεοφυλάκια.

(Για να λέμε βέβαια την αλήθεια, σε κάποιους μυρωδιάδες , που δεν έχουν γράψει ποτέ τίποτε σε ανδρικό θέμα, πρέπει να τους έχουν φάει μασούρια ...
οι κωλομπαράδες !!!!!!!  ).

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.441
Πόντοι
3.936
Με 50 ευρώ έχεις μπει στο ραντάρ της άλλης για γκόμενος.
Με 50 γ@μας και σε στούντιο γκομενάρα, γιατί να τα ρίχνεις σε κάθε φρόκαλο για να της δίνεις αξία, και Αν θα βάλεις κάνα κωλόχερο στην καλύτερη. Τα αυτονόητα βλέπω τα έχεις κάνει πολύπλοκα τύπε, δεν έχεις πρακτικό πνευμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν πούμε σε κάτι φλωράτζες εδώ μέσα, να δείξουν τα λεφτά τους, θα σου πουν ότι αυτοί δεν έχουν μετρητά,
έχουν την χρυσή της τζέη πι μποργκαν ....  ή τη ρόγιαλ της μπανκ οφ ντουμπάϊ .... με το διαμάντι !

Στο κλικ του κωστόπουλου τα είχαν διαβάσει αυτά. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν ....
Εδώ μάλλον υπονοείς τον Βολταίρο  :2funny:τον κακομοίρη ιδιωτικό υπάλληλο της Τσιπίτα που μένει στο παιδικό του δωμάτιο στα Πατήσια,Γαλάτσι,Κυψέλη ή Εξάρχια  :2funny:ή κάποιον άλλον θλυβερό? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom