Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εδώ μάλλον υπονοείς τον Βολταίρο  :2funny:τον κακομοίρη ιδιωτικό υπάλληλο της Τσιπίτα που μένει στο παιδικό του δωμάτιο στα Πατήσια,Γαλάτσι,Κυψέλη ή Εξάρχια  :2funny:ή κάποιον άλλον θλυβερό? :2funny:

Άλλον ! Αυτός δεν είναι ούτε υπάλληλος !
Ρεμπεσκές είναι !

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
Με 50 γ@μας και σε στούντιο γκομενάρα, γιατί να τα ρίχνεις σε κάθε φρόκαλο για να της δίνεις αξία, και Αν θα βάλεις κάνα κωλόχερο στην καλύτερη. Τα αυτονόητα βλέπω τα έχεις κάνει πολύπλοκα τύπε, δεν έχεις πρακτικό πνευμα.

Γιατι ρε τυπε με 50 ευρω δεν μπορει να τη παρει και να την πηγαινει σε εστιατορια και καφετεριες παρουσιαζοντας την σαν γκομενα του....νομιζεις δηλαδη οτι ολη αυτη η ιστορια γινεται για να γαμαει;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιατι ρε τυπε με 50 ευρω δεν μπορει να τη παρει και να την πηγαινει σε εστιατορια και καφετεριες παρουσιαζοντας την σαν γκομενα του....νομιζεις δηλαδη οτι ολη αυτη η ιστορια γινεται για να γαμαει;

Αυτοί που πάνε στα ελληνικά σουσάδικα και κωλοεστιατόρια και κερνάνε καριόλες ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΙΤΕΜΕΝΑ ΜΠΑΖΑ ; Αυτοί είναι χειρότεροι.
Απλά αυτό είναι πολιτική ορθότητα στην ελλάδα και δεν το κατηγορεί κανείς.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Αν κατάλαβα δηλαδή, υπάρχει εδω μεσα ομάδα ατόμων που θεωρεί οτι μπορεί να υποδείξει στον Κμαν τι πρέπει να κάνει. Τι είναι λάθος και τι είναι σωστό.

Γάμα τους αρχηγέ. Κάνε αυτό που ΕΣΥ γουστάρεις. Ακόμα και αν καταλάβεις αργότερα οτι έκανες λάθος, , είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ λάθος

Δε μετανιώνουμε, δε συγχωρούμε, δεν εξηγούμε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
χα.. χα.. δεν το σκέφτηκα έτσι..
ξέχασα ότι ο τύπος πάσχει και απο ναρκισσισμό

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256
χα.. χα.. δεν το σκέφτηκα έτσι..
ξέχασα ότι ο τύπος πάσχει και απο ναρκισσισμό

Δεν πασχει απο ναρκισσισμο...το ακριβως αντιθετο.Ο τυπος εχει σοβαρο θεμα την εμφανιση του.Πρεπει μικρος να εχει υποστει τρελο bullying και πιστευει οτι με τη μαλακια που κανει παιρνει εκδικηση απο ολους αυτους που τον κοροιδευανε.

Οτι σκαει μυτη με τη διμετρη Ανατολικη πουτανα και τον βλεπουν οι αλλοι και τον θαυμαζουν...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ είχα πάντα καλή εμφάνιση.Ενιωθα καλύτερος από τους άλλους στα μαγαζιά.
Τελευταία έπεσε η εμφάνιση μου λόγω ηλικίας.
Άμα δεν έχεις αξιοπρεπή εμφάνιση δε σε παίρνει να κάνεις καμακι ουτε σε βάζουν στα μαγαζιά μέσα.
Παλιά όταν ήμουν 22 ετών έμπαινα στα κλαμπ με μπλούζες απομιμήσεις  των 3 ευρώ σημερινά λεφτά,και παντελονια των 5 ευρω,δεν έτρωγα πόρτα ποτέ.
Και χάλια να ημουνα τελειως ντυμενος,με αφηνανε παντα μεσα λογω φατσας.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Στο μυαλό του Κμανουλη,οι μουναρες την βρίσκουν με τα αραιά μαλλιά του,την τρίχα αρκουδοτόμαρο που διαθέτει και το αγυμναστο κορμί του.
Βεβαια δεν μπορεί να καταλάβει οτι χωρίς τα λεφτά,τίποτα μπαζα θα του κάθονταν και αν.....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εγώ είχα πάντα καλή εμφάνιση.Ενιωθα καλύτερος από τους άλλους στα μαγαζιά.
Τελευταία έπεσε η εμφάνιση μου λόγω ηλικίας.

Η εμφανιση σου δεν επεσε λογω ηλικιας, αλλα λογω υποταγης και σκλαβιας στους φριτζηδες και εργασιακου burn out
Γυρνα πισω Ελλαδα και αραξε 2-3 χρονια να δεις πως θα εισαι στα 50 σου σαν εφηβος και θα ξυπνας το πρωι με την πουτσα καγκελο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν είναι μόνο η εμφάνιση που πέφτει όσο μεγαλώνεις.Γινεσαι πιο αργός,κουράζεσαι ευκολότερα,κάνεις πιο πολλά λάθη με τις γκόμενες συνήθως λόγω κούρασης.
Τώρα η άλλη στράβωσε επειδή έβγαλα εισιτήριο με δύο πτησεις αντι για μία.Παλια δε θα έκανα τέτοιο λάθος.
Γιατι αυτες σκεφτονται αμα κανει λαθος στην επιλογη πτήσης μάλλον θα κάνει και λάθος στην επιλογή ξενοδοχείου,εστιατορίων,διασκέδασης,θα τα κάνει όλα λάθος.
Αυτά μετράνε κάπως.
Είναι βέβαια και τσιτωμενες οι Λευκορρωσιδες,οι Ουκρανέζες δε χαλάνε άμα τις πας σε μπορδελομαγαζα,αρκεί να πέφτει το ρευστό.
Εγώ τώρα έχω καλομαθει με τις Ουκρανές που είναι εύκολα και έχασα κάπως το edge που είχα.Οι Ουκρανές συγχωρούν πάρα πάρα πολλά λάθη που κάνεις.

Το ίδιο και οι Πολωνές και μαλακία να κάνεις θα σε διορθώσουν.Θυμαμαι μία με ρώτησε συναντησες άλλη κοπέλα όσο έλειπα,ναι λέω πήδηξα την Ανια. ορίστε τώρα μου λέει μου χάλασες τη διάθεση για σεξ με την ανόητη απάντηση σου,Έπρεπε να απαντήσεις όχι αγάπη μου.
Την επόμενη φορά με ρωτάει δεν πιστεύω να συναντήσεις κάποια άλλη.Οχι αγάπη μου λέω.Με φιλάει και μου λεει μπράβο έμαθες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν είναι μόνο η εμφάνιση που πέφτει όσο μεγαλώνεις.Γινεσαι πιο αργός,κουράζεσαι ευκολότερα,κάνεις πιο πολλά λάθη με τις γκόμενες συνήθως λόγω κούρασης.
Τώρα η άλλη στράβωσε επειδή έβγαλα εισιτήριο με δύο πτησεις αντι για μία.Παλια δε θα έκανα τέτοιο λάθος.

Σου το ξαναλεω, δεν ειναι θεμα ηλικιας, ειναι θεμα burn out
Εχεις απιστευτα συσσωρευμενη κουραση απο τους φριτζηδες
Μπορεις να το παθεις και στα 25 σου και να εισαι σα ζομπι, με μαυρα ματια, βαρυς, αποσυντονισμενος και πολλα αλλα
Και μπορεις να εισαι στα 60-65-70 σου ξεκουραστος, διαυγης και σε πληρη ετοιμοτητα,

Την γκομενα επρεπε να της πεις οτι εκανες λαθος. Τελικα θα ερθει η οχι;

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Κουιζ για τον Κμανουλη αυστηρώς.
Έχουμε αυτόν εδώ τον κύριο που δεν το πολυεχει(λέμε τώρα) με τις γυναίκες.
Έχουμε και τον Κμανουλη που ειναι αγυμναστος,με αραίωση και σωβρακοφανελα.
Έχουμε και μια μουναρα.Με ποιόν θα γουστάρει να γαμηθει;Και με ποιόν θα το κάνει;

URL]]

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τις ιδιες χοντραδες εκανες τοτε, τα ιδια κανεις και τωρα. Οσο περνα ο καιρος σε πιανει πανικος και κανεις χειροτερες τρολιες οπως το προσκυνημα και παρακαλι στην αλλη τη μπαλοτσα που σε ακυρωσε στο μπαμ λογω φοβου (φοβηθηκε η κοπελα σου λεει που παω να μπλεξω) και σε ειπε και καλο παιδι...

Ο φουκαριαρης και ο παιχτης ειναι εκτος και εχεις χωσει τωρα στο παιχνιδι τις εφεδρειες;

Ουτε τοτε γαμησες ποτε, ουτε τωρα ουτε και θα γαμησεις ποτε. Γνωριζεις πολυ καλα το γιατι, μη τα ξαναλεμε.

Θα πληρωνεις, θα σε απαξιωνουν-ταπεινουν-ρεζιλευουν και δεν θα γαμας ποτε. Εως και οι σκυλοι θα γαμουν, εσυ οχι.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τελικά βρέθηκε ένας πιο καμένος απο κατι Σαντ μαν,εμπερορ,Δημητράκη,Πίτερ φαν Νορντεν κλπ.
Ο Κμανουλης.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τελικά βρέθηκε ένας πιο καμένος απο κατι Σαντ μαν,εμπερορ,Δημητράκη,Πίτερ φαν Νορντεν κλπ.
Ο Κμανουλης.

Φιλε μην τους αδικεις. Πιστευω οτι αν ξαναμελετησεις καλα καποιες περιπτωσεις θα δεις οτι εχεις λαθος.

Τουλαχιστον ο κμαν ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και χαλαει λεφτα ΔΙΚΑ του. Να το λεμε αυτο. Εχει και θρασος, εστω και ετσι οπως το κανει, χωνεται ομως. Δεν καθεται στην ακρη να κλαψουριζει.

Κανει μαλακιες, οκ. Χωνεται ομως, συν οτι εργαζεται. Δεν ειναι αεργος.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Φιλε μην τους αδικεις. Πιστευω οτι αν ξαναμελετησεις καλα καποιες περιπτωσεις θα δεις οτι εχεις λαθος.

Τουλαχιστον ο κμαν ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ και χαλαει λεφτα ΔΙΚΑ του. Να το λεμε αυτο. Εχει και θρασος, εστω και ετσι οπως το κανει, χωνεται ομως. Δεν καθεται στην ακρη να κλαψουριζει.

Κανει μαλακιες, οκ. Χωνεται ομως, συν οτι εργαζεται. Δεν ειναι αεργος.

Μάλλον δεν κατάλαβες τι θέλω να πω.
Αυτά τα μέλη που ανέφερα,ειναι περιπτώσεις για να τους πάρεις και λιγο στο ψιλό.

Ο Κμαν όμως ειναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
δεν ειναι  ολοι  ντελιβεραδες στα  45 τους  σαν του  λογου σου... και μαλιστα με ........... λαθροσυμπονοια για τους  λαθρομεταναστες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom