Δεν είναι μόνο η εμφάνιση που πέφτει όσο μεγαλώνεις.Γινεσαι πιο αργός,κουράζεσαι ευκολότερα,κάνεις πιο πολλά λάθη με τις γκόμενες συνήθως λόγω κούρασης.
Τώρα η άλλη στράβωσε επειδή έβγαλα εισιτήριο με δύο πτησεις αντι για μία.Παλια δε θα έκανα τέτοιο λάθος.
Γιατι αυτες σκεφτονται αμα κανει λαθος στην επιλογη πτήσης μάλλον θα κάνει και λάθος στην επιλογή ξενοδοχείου,εστιατορίων,διασκέδασης,θα τα κάνει όλα λάθος.
Αυτά μετράνε κάπως.
Είναι βέβαια και τσιτωμενες οι Λευκορρωσιδες,οι Ουκρανέζες δε χαλάνε άμα τις πας σε μπορδελομαγαζα,αρκεί να πέφτει το ρευστό.
Εγώ τώρα έχω καλομαθει με τις Ουκρανές που είναι εύκολα και έχασα κάπως το edge που είχα.Οι Ουκρανές συγχωρούν πάρα πάρα πολλά λάθη που κάνεις.
Το ίδιο και οι Πολωνές και μαλακία να κάνεις θα σε διορθώσουν.Θυμαμαι μία με ρώτησε συναντησες άλλη κοπέλα όσο έλειπα,ναι λέω πήδηξα την Ανια. ορίστε τώρα μου λέει μου χάλασες τη διάθεση για σεξ με την ανόητη απάντηση σου,Έπρεπε να απαντήσεις όχι αγάπη μου.
Την επόμενη φορά με ρωτάει δεν πιστεύω να συναντήσεις κάποια άλλη.Οχι αγάπη μου λέω.Με φιλάει και μου λεει μπράβο έμαθες.