Αρχηγέ εγώ πιστεύω πως αυτή η ξεκολιάρα η Λευκορωσίδα που δεν ήρθε για τόσο ασήμαντο λόγο , αξίζουν κόπρανα και ούρα! Της Ευχομαί να τα βρει από κανέναν Καμηλιέρη Αφού δεν εκτιμάει το ανώτερο αλλά και τίμιο Μπάλκαν πέος!
Και σε αυτό δεν νομίζω να διαφωνούν και οι σκληροί επικριτές σου..
Δηλαδή συμφωνήσατε σε τιμές , διαδικαστικά , έκλεισες εισιτήρια και φέρθηκε καριολίστικα ....
Καλά κάνουν κάτι εμίριδες που τις ξεσκίζουν ομαδικά και αν ζητήσουν λεφτά τις ρίχνουν φυλακή!
Μα ναι,αυτό λέμε.Αυτές τις καριολιές κάνουν Σλοβάκες και Λευκορρωσίδες εγώ τις έχω πάρει πρέφα και τις δίνω κανονικά.
Σκέψου την άλλη στο Βιτέμπσκ,είχα πληρώσει ένα κάρο ποτά στη ντίσκο να μεθύσει και αντί να μου πάρει μπούκι επί τόπου την έπεσε στον ταξιτζή και κόντεψε να μας σκοτώσει.
Η την άλλη τρελέγκω που με έμπασε στο διαμέρισμα και αφού με επιθεώρησε γυμνό μου είπε να τα μαζεύω γιατί έρχονταν οι γονείς της.
Η την άλλη που έφερε το σκυλάκι μες στην τσάντα στο ραντεβού τα γάμησε όλα ο σκύλος στο καφέ και μετά μου ζήτησε να της πάρω παπούτσια στο Adidaδικο Αθήνα.Μου λέει αν δε μου πάρεις τα παπούτσια που θέλω εδώ και τώρα,θα πάω το βράδυ να δουλέψω κωλόμπαρο για 100 ευρώ και θα τα αγοράσω.
Της λέω αν στα αγοράσω,θα μου πάρεις κάνα μπούκι?
Πώς μιλάς έτσι στο μαγαζί,δε ντρέπεσαι μου λέει?
Στα αρχίδια μου λέω το μαγαζί,εγώ είμαι ανώτερος άρχων,αν θες Adidas 100 ευρώ,θέλω ένα καλό BJ.
Τελικά έπιασε τα αρχίδια της,δεν είδε παπούτσια.Την επόμενη μέρα μου λέει πήγα χτες και δούλεψα κωλόμπαρο.
Μπράβο της λέω.
Ετσι είναι γενικά οι Λευκορρωσίδες.Αντί να αναγωνρίσουν τη Βαλκάνια ανωτερότητα κάθονται και αγωνίζονται,νομίζουν οτι έχουν δικαιώματα.Σοβιετική νοοτροπία πούτσα το κεφάλι.Φυσικά τρώνε τις σφαλιάρες και τις κατραπακιές βροχή δε συγχωρούμε πάντα οι άρχονες.
Μετά λένε οι πουτάνες οι Ουκρανές,οι καριόλες οι Ρωσίδες κτλ έχουν χαλάσει την πιάτσα κτλ.Εμείς είμαστε ρομαντικές κοπέλες με αισθήματα κτλ.
Αρχίδια καπαμά δηλαδή.
Είναι αηδία κυριολεκτικά.Μπορεί να θεωρούν λογικό να τα τρώνε από εσένα για να πληρώνουν έναν κηπουρό να τις γαμάει.Λες και δεν τα βλέπουμε όλα.Νομίζουν οτι είναι πονηρές εξυπνότατες κι έτσι αλλά παίρνουν αρχίδια σε ασημένιο πιάτο.Ανηλεής κατάσταση.
Και το κουλό είναι οτι πολλοί υποστηρίζουν τις γκόμενες σε αυτά,παίρνουν το μέρος των... κατατρεγμένων.
Δεν καταλαβαίνουν γενικώς οι γκόμενες τι φιστίκι τρώνε όταν υποτιμάνε τους άρχοντες.Το πιάνουν μετά μια δεκαετία μίνιμουμ και κλαίνε μαζί με τις γάτες τους.