Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στην Τσιπίτα πρέπει να δουλεύει,γιατί έβαλε φωτογραφίες από σφραγγίδες στο διαβατήριο του που είχε πάει γιά 2 μέρες 2-3 φορές.2 μέρες στην Μόσχα δεν πας γιά τουρισμό,αλλά μόνο με τη δουλειά σου.Αν δούλευε στην πρεσβεία θα πήγαινε γιά ένα με δύο μήνες.Πρέπει να είναι πολύ τελειωμένος  :2funny:

Γιατι δεν θεωρειται καλη δουλεια η Τσιπιτα; Αμα εχει και τζαμπα ταξιδακια, μια χαρα ακουγεται

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σου το ξαναλεω, δεν ειναι θεμα ηλικιας, ειναι θεμα burn out
Εχεις απιστευτα συσσωρευμενη κουραση απο τους φριτζηδες
Μπορεις να το παθεις και στα 25 σου και να εισαι σα ζομπι, με μαυρα ματια, βαρυς, αποσυντονισμενος και πολλα αλλα
Και μπορεις να εισαι στα 60-65-70 σου ξεκουραστος, διαυγης και σε πληρη ετοιμοτητα,

Την γκομενα επρεπε να της πεις οτι εκανες λαθος. Τελικα θα ερθει η οχι;

Μπα,δε νομίζω.Εχω όμως μια Ουκρανέζα 21 ετών 186 στα σκαριά ακόμα καλύτερης εμφάνισης από τη Λευκορρωσίδα.Για να δούμε τι θα γίνει.
Ο ουκρανικός κήπος πάντα ευλογεί,πλούσια τα ελέη του.
Ο Βαλκάνιος τσομπάνης δε χάνει ποτέ.Εχει τεράστιες επιλογές στα μουνολίβαδα.Απλωνόμαστε παντού όπως η κομμουνιστική αράχνη.Αμα στραβώσει η Λευκορρωσία γαμάμε Ουκρανέζες,άμα χειροτερέψει η Ουκρανία γαμάμε Ρωσία κτλ.
Είναι η τακτική octopus.Οπότε το τι θα κάνει η κάθε συγκεκριμένη γκόμενα μικρή σημασία έχει αφού υπάρχει ουρά από πρόθυμες να την αντικαταστήσουν.
Αυτές χάνουν πάντα όσο και να το καταλαβαίνουν μερικές και να σκυλιάζουν και να θέλουν να σε ζημιώσουν για αυτό που κάνεις όπως έκανε η Λευκορρωσίδα.
Οι ανώτεροι τσομπαναρέοι τις συγχωρούμε φυσικά,δεν τις γαμάμε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δηλαδή έχεις π.χ. 5 έτοιμα κοννέ από το ίντερνετ,δε σε ικανοποιούν χτυπάς στα κλάμπ.Δε βρίσκεις κάτι στα κλαμπ,πας στο δρόμο και τα μαγαζιά.Δε βρίσκεις τίποτα και εκεί αλλάζεις πόλη.Και στην άλλη πόλη να μη γαμήσεις που είναι αδύνατον,σου μένουν τα λεφτά.
Οπότε πάντα κερδισμένος βγαίνεις.
Είναι η εξίσωση που λειτουργεί πάντα υπέρ μας ό,τι και να κάνουν οι γκόμενες,οι white knights κτλ. που λυσσάνε από το μένος τους.Γιατί έτσι.Γιατί πάντα το καζίνο κερδίζει,έτσι και ο παίκτης στο καμάκι,σπόνσορινγκ πάντα βγαίνει νικητής γιατί απλά δουλεύει η στατιστική και σε ευνοεί.
Είναι πολύ δύσκολο να σε αντιμετωπίσουν,τους παίζεις στη λογική των μεγάλων αριθμών,της ατομικής βίας κτλ και δεν μπορούν να σε κατηγοριοποιήσουν χωρίς να έχουν οικονομική ζημιά από την προσπάθεια.Πρέπει να είσαι η στατιστική ανωμαλία,το λάθος,αυτό που λένε το niche.Μουρλαίνονται και οι γκόμενες που λέει ο λόγος.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μπα,δε νομίζω.Εχω όμως μια Ουκρανέζα 21 ετών 186 στα σκαριά ακόμα καλύτερης εμφάνισης από τη Λευκορρωσίδα.Για να δούμε τι θα γίνει.
Ο ουκρανικός κήπος πάντα ευλογεί,πλούσια τα ελέη του.
Ο Βαλκάνιος τσομπάνης δε χάνει ποτέ.Εχει τεράστιες επιλογές στα μουνολίβαδα.Απλωνόμαστε παντού όπως η κομμουνιστική αράχνη.Αμα στραβώσει η Λευκορρωσία γαμάμε Ουκρανέζες,άμα χειροτερέψει η Ουκρανία γαμάμε Ρωσία κτλ.
Είναι η τακτική octopus.Οπότε το τι θα κάνει η κάθε συγκεκριμένη γκόμενα μικρή σημασία έχει αφού υπάρχει ουρά από πρόθυμες να την αντικαταστήσουν.
Αυτές χάνουν πάντα όσο και να το καταλαβαίνουν μερικές και να σκυλιάζουν και να θέλουν να σε ζημιώσουν για αυτό που κάνεις όπως έκανε η Λευκορρωσίδα.
Οι ανώτεροι τσομπαναρέοι τις συγχωρούμε φυσικά,δεν τις γαμάμε.
Αρχηγέ εγώ πιστεύω πως αυτή η ξεκολιάρα η Λευκορωσίδα που δεν ήρθε για τόσο ασήμαντο λόγο , αξίζει  κόπρανα και ούρα! Της Ευχομαί να τα βρει από κανέναν Καμηλιέρη Αφού δεν εκτιμάει το ανώτερο αλλά και τίμιο Μπάλκαν πέος!
Και σε αυτό δεν νομίζω να διαφωνούν και οι σκληροί επικριτές σου..
Δηλαδή συμφωνήσατε σε τιμές , διαδικαστικά , έκλεισες εισιτήρια και φέρθηκε καριολίστικα ....
Καλά κάνουν κάτι εμίριδες που τις ξεσκίζουν ομαδικά και αν ζητήσουν λεφτά τις ρίχνουν φυλακή!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγέ εγώ πιστεύω πως αυτή η ξεκολιάρα η Λευκορωσίδα που δεν ήρθε για τόσο ασήμαντο λόγο , αξίζουν  κόπρανα και ούρα! Της Ευχομαί να τα βρει από κανέναν Καμηλιέρη Αφού δεν εκτιμάει το ανώτερο αλλά και τίμιο Μπάλκαν πέος!
Και σε αυτό δεν νομίζω να διαφωνούν και οι σκληροί επικριτές σου..
Δηλαδή συμφωνήσατε σε τιμές , διαδικαστικά , έκλεισες εισιτήρια και φέρθηκε καριολίστικα ....
Καλά κάνουν κάτι εμίριδες που τις ξεσκίζουν ομαδικά και αν ζητήσουν λεφτά τις ρίχνουν φυλακή!

Μα ναι,αυτό λέμε.Αυτές τις καριολιές κάνουν Σλοβάκες και Λευκορρωσίδες εγώ τις έχω πάρει πρέφα και τις δίνω κανονικά.
Σκέψου την άλλη στο Βιτέμπσκ,είχα πληρώσει ένα κάρο ποτά στη ντίσκο να μεθύσει και αντί να μου πάρει μπούκι επί τόπου την έπεσε στον ταξιτζή και κόντεψε να μας σκοτώσει.
Η την άλλη τρελέγκω που με έμπασε στο διαμέρισμα και αφού με επιθεώρησε γυμνό μου είπε να τα μαζεύω γιατί έρχονταν οι γονείς της.
Η την άλλη που έφερε το σκυλάκι μες στην τσάντα στο ραντεβού τα γάμησε όλα ο σκύλος στο καφέ και μετά μου ζήτησε να της πάρω παπούτσια στο Adidaδικο Αθήνα.Μου λέει αν δε μου πάρεις τα παπούτσια που θέλω εδώ και τώρα,θα πάω το βράδυ να δουλέψω κωλόμπαρο για 100 ευρώ και θα τα αγοράσω.
Της λέω αν στα αγοράσω,θα μου πάρεις κάνα μπούκι?
Πώς μιλάς έτσι στο μαγαζί,δε ντρέπεσαι μου λέει?
Στα αρχίδια μου λέω το μαγαζί,εγώ είμαι ανώτερος άρχων,αν θες Adidas 100 ευρώ,θέλω ένα καλό BJ.
Τελικά έπιασε τα αρχίδια της,δεν είδε παπούτσια.Την επόμενη μέρα μου λέει πήγα χτες και δούλεψα κωλόμπαρο.
Μπράβο της λέω.
Ετσι είναι γενικά οι Λευκορρωσίδες.Αντί να αναγωνρίσουν τη Βαλκάνια ανωτερότητα κάθονται και αγωνίζονται,νομίζουν οτι έχουν δικαιώματα.Σοβιετική νοοτροπία πούτσα το κεφάλι.Φυσικά τρώνε τις σφαλιάρες και τις κατραπακιές βροχή δε συγχωρούμε πάντα οι άρχονες.
Μετά λένε οι πουτάνες οι Ουκρανές,οι καριόλες οι Ρωσίδες κτλ έχουν χαλάσει την πιάτσα κτλ.Εμείς είμαστε ρομαντικές κοπέλες με αισθήματα κτλ.
Αρχίδια καπαμά δηλαδή.
Είναι αηδία κυριολεκτικά.Μπορεί να θεωρούν λογικό να τα τρώνε από εσένα για να πληρώνουν έναν κηπουρό να τις γαμάει.Λες και δεν τα βλέπουμε όλα.Νομίζουν οτι είναι πονηρές εξυπνότατες κι έτσι αλλά παίρνουν αρχίδια σε ασημένιο πιάτο.Ανηλεής κατάσταση.
Και το κουλό είναι οτι πολλοί υποστηρίζουν τις γκόμενες σε αυτά,παίρνουν το μέρος των... κατατρεγμένων.
Δεν καταλαβαίνουν γενικώς οι γκόμενες τι φιστίκι τρώνε όταν υποτιμάνε τους άρχοντες.Το πιάνουν μετά μια δεκαετία μίνιμουμ και κλαίνε μαζί με τις γάτες τους.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Δηλαδή έχεις π.χ. 5 έτοιμα κοννέ από το ίντερνετ,δε σε ικανοποιούν χτυπάς στα κλάμπ.Δε βρίσκεις κάτι στα κλαμπ,πας στο δρόμο και τα μαγαζιά.Δε βρίσκεις τίποτα και αεκεί αλλάζεις πόλη.Και στην άλλη πόλη να μη γαμήσεις που είναι αδύνατον,σου μένουν τα λεφτά.
Οπότε πάντα κερδισμένος βγαίνεις.
Είναι η εξίσωση που λειτουργεί πάντα υπέρ μας ό,τι και να κάνουν οι γκόμενες,οι white knights κτλ. που λυσσάνε από το μένος τους.Γιατί έτσι.Γιατί πάντα το καζίνο κερδίζει,έτσι και ο παίκτης στο καμάκι,σπόνσορινγκ πάντα βγαίνει νικητής γιατί απλά δουλεύει η στατιστική και σε ευνοεί.
Είναι πολύ δύσκολο να σε αντιμετωπίσουν,τους παίζεις στη λογική των μεγάλων αριθμών,της ατομικής βίας κτλ και δεν μπορούν να σε κατηγοριοποιήσουν χωρίς να έχουν οικονομική ζημιά από την προσπάθεια.Πρέπει να είσαι η στατιστική ανωμαλία,το λάθος,αυτό που λένε το niche.Μουρλαίνονται και οι γκόμενες που λέει ο λόγος.
με τα λεφτα που εχεις σπαταλησει στο σπονσορινγκ, θα ειχες γαμησει γυρω στα 2.000 μοντελακια με την ωρα.
δυστυχως οι σπονσορες εισαστε αγαπουληδες που βαφτιζετε την πουτανα οπως σας βολευει για να την πληρωσετε πανακριβη.
θελετε να τη βγαλετε εξω,να σας δουνε ματια,να "φλερταρετε",να κοιμηθειτε μαζι,να βγαλετε αγκαλια σελφι,περισσοτερο απο το να της ριξετε ενα βρωμοπουτσο ξεγυρισμενο και μετα να βγειτε για μπυρες με τους φιλους σας.
στην περιπτωση του Κμαν το ψιλοδικαιολογω,γιατι φαινεται ανθρωπος που τον εχει επηρρεασει ψυχολογικα το γηρας και η μοναξια.
ειναι λογικο να ψαχνει τη συντροφικοτητα με αυτον τον τοσο ανορθοδοξο τροπο.
οι υπολοιποι συνελθετε σας παρακαλω και μην παραμυθιαζετε τον εαυτο σας και το κυριοτερο μην πληρωνετε το μουνι πανακριβο

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τελευταία έπεσε η εμφάνιση μου λόγω ηλικίας.

Μη λες μαλακίες για την ηλικία.
Το μαλλί σου έχει αραιώσει .
Πάρτα όλα με μηχανή ή ξυράφι .
Παίξε και με τίποτε αλτήρες μπάρα , για μπράτσα  (μόνο , τα άλλα είναι μαλακίες ) και είσαι αυθεντικός βαλκάνιος γαμιάς.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
με τα λεφτα που εχεις σπαταλησει στο σπονσορινγκ, θα ειχες γαμησει γυρω στα 2.000 μοντελακια με την ωρα.
δυστυχως οι σπονσορες εισαστε αγαπουληδες που βαφτιζετε την πουτανα οπως σας βολευει για να την πληρωσετε πανακριβη.
θελετε να τη βγαλετε εξω,να σας δουνε ματια,να "φλερταρετε",να κοιμηθειτε μαζι,να βγαλετε αγκαλια σελφι,περισσοτερο απο το να της ριξετε ενα βρωμοπουτσο ξεγυρισμενο και μετα να βγειτε για μπυρες με τους φιλους σας.
στην περιπτωση του Κμαν το ψιλοδικαιολογω,γιατι φαινεται ανθρωπος που τον εχει επηρρεασει ψυχολογικα το γηρας και η μοναξια.
ειναι λογικο να ψαχνει τη συντροφικοτητα με αυτον τον τοσο ανορθοδοξο τροπο.
οι υπολοιποι συνελθετε σας παρακαλω και μην παραμυθιαζετε τον εαυτο σας και το κυριοτερο μην πληρωνετε το μουνι πανακριβο

Εγώ ασχολούμαι με το μπλοκ 20 χρόνια.Και όταν ήμουνα 30 χρονών,τις ίδιες αντιλήψεις είχα.Λέω εδώ και δεκαετίες τα ίδια,δεν έχω κουνηθεί ρούπι από τις αρχικές μου θέσεις αφού διέγνωσα την κατάσταση ευθύς εξαρχής.
Αμα δεις ποστ μου του 2005 τα ίδια ακριβώς έγραφα.Δεν έχει αλλάξει κάτι.
Κωλοτούμπας δεν είναι χαρακτηριστικό που μου αποδίδουνε,καρχαρία με λένε γιατί μένω ίδιος απαράλλαχτος όσο και να αλλάζει το περιβάλλον.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Βίζιτες λες ή μοντελάκια ;
Αν είναι το 2ο θέλουμε τα φώτα σου !!!!!

Φαντάζομαι δεν μιλάς για 1.5m κατουρημένες σαγιοναρογλείφτρες μπαλκάν ....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο fylovios θέτει ένα ερώτημα.Αν μοντελοποιήσω τις τακτικές Kman2 θα γαμάω τις ίδιες γκόμενες με αυτόν?
Το ίδιο ακριβώς ερώτημα έθεσε και ο roosh και αντέγραψε τις τεχνικές μου στο βιβλίο του που ήταν και το πιο επιτυχημένο.
Οντως αν κάποιος μοντελοποιήσει τις τεχνικές μου δηλαδή κάνει το ίδιο με εμένα,θα έχει τα ίδια αποτελέσματα πολλαπλασιασμένα επί εμφάνιση χρήμα.Αν είναι δηλαδή δυο φορές πιο ωραίος θα γαμάει διπλάσιες,αν χώνει διπλά το ίδιο.
Το θέμα είναι πώς θα το κάνει,δεν είναι τόσο εύκολο.Είναι σα να λέει ο άλλος αν αντιγράψω τον τέλειο εμφυτευματολόγο αν κάνω ακριβώς ό,τι κάνει και αυτός,θα τα κονομήσω?Πιθανώς αλλά χρειάζεσαι κατ αρχήν κάποια βασικά προσόντα.
Μπορεί δηλαδή να μοντελοποιηθεί το σύστημα,απλά βαριέμαι συνήθως να τα αναλύσω όλα,γράφω αποσπασματικά μια το ένα μια το άλλο.
Για να το αναλύσεις πλήρως θέλει 3000 σελίδες ανάλυση.Θα κονόμαγα αρχές 2010 αν έβγαζα τέτοιο book για το αγγλόφωνο ακροατήριο,διψούσαν τα Αμερικανάκια για γνώση από τα Greek kamakia και τους Βαλκάνιους ψωλείς,καθότι εντελώς άσχετοι ως συνήθως.
Το κακό είναι οτι η Generation X είμαστε sloppy,ή δεν τα λέμε όλα, ή βαριόμαστε ή δεν είμαστε πειστικοί τέλος πάντων δεν πείθουμε λόγω αδράνειας,σταρχιδισμού και οι άλλοι λένε τι μαλάκες είναι αυτοί.Α ρε και να ήμουνα εγω στη θέση του θα έκανα παπάδες.Ονειρο απατηλό.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αν αντιγράψω τον τέλειο εμφυτευματολόγο αν κάνω ακριβώς ό,τι κάνει και αυτός,θα τα κονομήσω?Πιθανώς αλλά χρειάζεσαι κατ αρχήν κάποια βασικά προσόντα.

Μην συγκρίνεις καμάκι με ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
Στη δουλειά ως προς την ικανότητα, υπάρχουν ΕΠΑΡΚΕΙΣ και ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.
Οι ΕΠΑΡΚΕΙΣ, κάνουν τη δουλειά σωστά.
Με οικονομικό κριτήριο , υπάρχουν αυτοί που ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ και αυτοί ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ.

Οι επαρκείς δεν κονόμησαν όλοι.
Οι ανεπαρκείς, δεν είναι μπατήρια όλοι .
Παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο .
Που είναι το μαγαζί , αν έχεις έτοιμη πελατεία, τι πελατεία έχεις κτλ.

Στο καμάκι υπάρχουν ανεπαρκείς, αλλά στους επαρκείς δεν υπάρχει ταβάνι . Πάντα πάει πιο πάνω.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μην συγκρίνεις καμάκι με ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
Στη δουλειά ως προς την ικανότητα, υπάρχουν ΕΠΑΡΚΕΙΣ και ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.
Οι ΕΠΑΡΚΕΙΣ, κάνουν τη δουλειά σωστά.
Με οικονομικό κριτήριο , υπάρχουν αυτοί που ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ και αυτοί ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ.

Οι επαρκείς δεν κονόμησαν όλοι.
Οι ανεπαρκείς, δεν είναι μπατήρια όλοι .
Παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο .
Που είναι το μαγαζί , αν έχεις έτοιμη πελατεία, τι πελατεία έχεις κτλ.

Στο καμάκι υπάρχουν ανεπαρκείς, αλλά στους επαρκείς δεν υπάρχει ταβάνι . Πάντα πάει πιο πάνω.

Επαρκής ίσον good enough.Αν είσαι good enough,όντως γαμείς και δέρνεις αν τύχεις στο σωστό μέρος την κατάλληλη εποχή.Π.χ. Πόζναν 2008,Λβωβ 2005,Κίεβο 2016,ο good enough θα έκανε παπάδες.
Το σούπερ ταλέντο καμάκιας θα γαμούσε βέβαια ακόμα και στα πιο αντίξοα περιβάλλοντα,αλλά είναι μια κατηγορία μόνος του.Αυτοί είναι πολύ λίγοι,οι εξαιρετικοί παίκτες δεν είναι ούτε 1% του πληθυσμού,θέλει τεράστια εμπειρία,ταλέντο,ώρες πτήσης κοννέ,legacy,περιουσία και 100 χίλια μύρια.Δεν μπορείς να πιάσεις το επίπεδο του natural αφού στροφάρει σε άλλα επίπεδα και έχει όλο το περιβάλλον υπό τον έλεγχό του οπότε σου ρίχνει στα αυτιά.
Την παικτούρα την αναγνωρίζεις αμέσως και απλώς προσκυνάς αφού δεν έχεις καμία τύχη.
Ο ανεπαρκής θέλει σπρώξιμο.Πλέον σε όλο το μπλοκ ο ανεπαρκής μπάζα εξάρια και πεντάρια γαμάει.Δεν υπάρχει έλεος αφού ο ανταγωνισμός είναι οξύς.
Εμείς ουσιαστικά κλέβουμε.Χτυπάμε γκόμενες πάνω από τα κυβικά μας εκμεταλευόμενοι ειδικές εντελώς συνθήκες.Φέρνουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας.
Τα ταλέντα εξανίστανται,οι ψωλάδες αγανακτούν.Είναι πολύ κλεψιμαίικη φάση και το βλέπουν σαν αθέμιτο ανταγωνισμό.
Σιγά σιγά βέβαια οι κώλοι σφίγγουν αφού οι γκόμενες προσαρμόζονται και αντιδρούν στον ανταγωνισμό.Αρχίζουν να παίρνουν πρέφα τι παίζει,υπολογίζουν ξανά και ξανά την αξία του μουνιού τους.
Σου λέει η άλλη μου αρκεί ο γιατρός με τα 7000 ευρώ μηνιαίως ή μήπως πρέπει να φυλάξω το μουνί μου για τον investment banker των 20000 ευρώ μηνιαίως?Και πού να τον βρω?Και τι εναλλακτικές έχει?Πόσα μπορώ να αρπάξω συνολικά στα επόμενα χρόνια?Και πόσο θα είμαι στο παίγνιο?Συζητάνε τα βασικά προβλήματα μεταξύ τους ξανά και ξανά είναι η μουνική αντίδραση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατι δεν θεωρειται καλη δουλεια η Τσιπιτα; Αμα εχει και τζαμπα ταξιδακια, μια χαρα ακουγεται
Μα φυσικά και είναι  :2funny:αν σε πάνε Αγία Πετρούπολη βλέπεις την πόλη από τον περιφεριακό όταν σε πηγαίνουν στο οικοτροφείο  :2funny:.Μόσχα ούτε τον περιφεριακό γιατί το οικοτροφείο τους είναι εξω από τη Μόσχα  :2funny:.Και μετά μπορείς να πουλάς μαγκιά στο σά'ι'τ ότι πήγες Μόσχα  :jerking: :2funny:
  Παίρνεις και 800 ίσως και 1.000 Ευρώ  :2funny:.
  Αν βέβαια είσαι στην τραγική κατάσταση όπως αυτός και στην Ανταρκτική αν σε στείλουν θα πας  :2funny:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Βίζιτες λες ή μοντελάκια ;
Αν είναι το 2ο θέλουμε τα φώτα σου !!!!!

Φαντάζομαι δεν μιλάς για 1.5m κατουρημένες σαγιοναρογλείφτρες μπαλκάν ....

ωραια μουνακια βιζιτες εννοω.
δεν ειμαι ο καταλληλοτερος να μιλησω γιατι εχω να παρω βιζιτα απο τοτε που πηγαινα σχολειο.
αλλα απο αυτα που βλεπω εδω,υπαρχουν πολυ αξιολογα κομματια και σε αλλες χωρες με 100+ ευρω την ωρα.
τωρα αν εσυ και ο Κμαν την εχετε δει Καλουσης και βγαζετε μεζουρα για να μετρησετε τις γκομενες που γαματε,ειναι μια αλλη παραφιλια,που θα την ονομασω υψολαγνεια!
720_649145b2350e5b7fff5e3f1dff42688a.jpg

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Τύπε ... ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΞΑΝΘΙΑ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ....

Ειλικρινά θα στεναχωριόμουν για σένα ....

έχεις σκεφτεί την περίπτωση σαββίδης και kman να είναι κλώνοι του ίδιου μέλους ; κάτι σαν "υπερκατάσκοπος των 5 ηπείρων σε αποστολή ενάντια στον εαυτό του"  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
έχεις σκεφτεί την περίπτωση σαββίδης και kman να είναι κλώνοι του ίδιου μέλους ; κάτι σαν "υπερκατάσκοπος των 5 ηπείρων σε αποστολή ενάντια στον εαυτό του"   :grin:
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Σαββίδης λέει ουσιαστικά συνέχεια το ίδιο.Θα πείσει τις γκόμενες οτι είναι αληθινός άντρας,οι γκόμενες γουστάρουν αληθινούς άντρες και μετά θα γαμήσει.
Είναι εντελώς απλοική προσέγγιση.Θα μπορούσα να ισχυριστώ το αντίθετο.Οτι αν το παίξεις στις γκόμενες οτι είσαι πούστρας εντελώς γκαίουλας και γουστάρεις άντρες θα γαμηθούν μαζί σου χωρίς τύψεις αφού δε σε υπολογίζουν στο καρνέ.
Σου λέει ωραία πηδήχτηκα με το φίλο μου το γκαίυ αλλά αυτό δε μετράει.Οπως δε μετράνε τα one night stands,όταν είναι μεθυσμένη η άλλη κτλ.
Ουσιαστικά δηλαδή περισσότερες γαμάς αν το παίζεις πουστάκος εναλλακτικός κτλ από ό,τι αν παριστάνεις τον άντρακλα.Είναι τα σύγχρονα trends.
Αυτό που λέω εγώ με το χωσέ ολέ,τα χώνεις στις γκόμενες είναι πιο άμεσο,χυδαίο και χωρίς άλλους περισπασμούς.Απλά χώνεσαι,τα χώνεις και χώνεις το καυλί σου φάση.Δε θέλει πολλή σκέψη.
Εχει πιο πολύ να κάνει με ατομική κατάσταση πόσο καυλωμένος είσαι,τι περιμένεις από τη γκόμενα κτλ.Οι γκόμενες γουστάρουν γενικά τους χουβαρντάδες δε θέλουν σπάγγους,προβλέψιμους και υπολογιστές.Σου λέει αυτός θα τα υπολογίζει μετά όλα ακόμα και πόσο χύσι θα διαθέσει πάνω μου.Δεν είναι κατάσταση αυτή για τα μουνιά.
Γενικά οι γκόμενες θέλουν να νιώθουν ελεύθερες οτι επέλεξαν ελεύθερα τον ανώτερο Βαλκάνιο άρχοντα χωρίς να τις πιέσει κανείς.Δε θέλουν καταναγκασμούς,ζηλοτυπίες προβλήματα κτλ.
Οι γκόμενες κάπως πιάνουν την κατάσταση με τα μουνοvibes στην τελική.Δεν είναι τόσο χαζές πάντα όσο φαίνονται.Καταλαβαίνουν τι παίζει επί του πρακτέου,τι είσαι τι καπνό φουμάρεις.

Γενικά για να πάρεςι το κολλάει με τα μουνέτα πρέπει αν συναναστραφείς και να μιλήσεις με πολλές.Προσπαθώ να τις παρουσιάσω στην αντρική γλώσσα πώς μας φαίνονται εμάς,αυτές βλέπουν το σκηνικό από την ανάποδη.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αυτό το σχόλιο τα λέει όλα για τον Κμαν.

Δεν πασχει απο ναρκισσισμο...το ακριβως αντιθετο.Ο τυπος εχει σοβαρο θεμα την εμφανιση του.Πρεπει μικρος να εχει υποστει τρελο bullying και πιστευει οτι με τη μαλακια που κανει παιρνει εκδικηση απο ολους αυτους που τον κοροιδευανε.

Οτι σκαει μυτη με τη διμετρη Ανατολικη πουτανα και τον βλεπουν οι αλλοι και τον θαυμαζουν...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως όσοι προσπαθείτε να την πείτε στον Κμαν με συμβουλές και με εξυπνάδες,είστε για γέλια εντελώς.Σε άνθρωπο που έχει μιλήσει,γαμήσει,βγει με μουνιά που όλοι εσεις κι εμεις δεν έχουμε δει στον ύπνο και στον ξύπνιο μας (έστω κι επι πληρωμή),που έχει δώσει πληροφορίες για κάθε πόλη,κλαμπ και γκόμενα του μπλοκ,που αναλύει διαφορά ποζνανιότισας με βροτσλαβιότισα,τί να του πείτε ρε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom