Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως όσοι προσπαθείτε να την πείτε στον Κμαν με συμβουλές και με εξυπνάδες,είστε για γέλια εντελώς.Σε άνθρωπο που έχει μιλήσει,γαμήσει,βγει με μουνιά που όλοι εσεις κι εμεις δεν έχουμε δει στον ύπνο και στον ξύπνιο μας (έστω κι επι πληρωμή),που έχει δώσει πληροφορίες για κάθε πόλη,κλαμπ και γκόμενα του μπλοκ,που αναλύει διαφορά ποζνανιότισας με βροτσλαβιότισα,τί να του πείτε ρε;

Ποζνανιώτισσα με Βροτσλαβιώτισσα είναι εντελώς βασικό,νηπιαγωγείο φάση.
Αυτό είναι ένα πρόβλημα.Παίρνω σα δεδομένο οτι τα μέλη του φόρουμ καταλαβαίνουν τη διαφορά Πολωνέζων,Ουκρανέζων,Ρωσίδων,Τσέχων και τους πάω στη μεγαλύτερη λεπτομέρεια ενώ αυτοί το πολύ να διακρίνουν Σλάβα από Γερμανίδα αν είναι αρκετά έμπειροι.
Φαντάσου τι πρόβλημα έχουν οι Αμερικανοί που στην καλύτερη ξεχωρίζουν Αφρικανή από Κινέζα.
Οπότε πρέπει συνέχεια να επαναλαμβάνεις τα βασικά,δεν το κάνω και σου λέει ο άλλος τι αυθαίρετα συμπεράσματα είναι αυτά?Δε στέκουν με την καμία.
Θα είχαν νόημα αν επαναλάμβανα ανάλυση 100 σελίδων κάθε φορά.
Υπολογίζω αυθαίρετα ανώτερο επίπεδο,δε σέβομαι το μέσο όρο.
Οποιος θέλει,ακολουθεί.Αυτά που γράφω είναι η εύκολη λύση αν είσαι λίγο τεμπέλης ή δεν έχεις μεγάλη ενέργεια και θέλεις να γαμήσεις μουνάρες γρήγορα και εύκολα χωρίς πολλά προσόντα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πάντως όσοι προσπαθείτε να την πείτε στον Κμαν με συμβουλές και με εξυπνάδες,είστε για γέλια εντελώς.Σε άνθρωπο που έχει μιλήσει,γαμήσει,βγει με μουνιά που όλοι εσεις κι εμεις δεν έχουμε δει στον ύπνο και στον ξύπνιο μας (έστω κι επι πληρωμή),που έχει δώσει πληροφορίες για κάθε πόλη,κλαμπ και γκόμενα του μπλοκ,που αναλύει διαφορά ποζνανιότισας με βροτσλαβιότισα,τί να του πείτε ρε;

Είσαι φαν του Κμαν?

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό το σχόλιο τα λέει όλα για τον Κμαν.
ο  kman  δεν ειναι  ντελιβερας  λαθρολαγνος στα 45  του ...

δουλευει  αξιοπρεπως  και απλα χαλα τα λεφτα του σε μουνια..

ε ............ οπως  και να το κανεις ειναι σε καλυτερη μοιρα απο  τον ντελιβερα  που ασχολειται  με ... ριαλιτις        οταν δε  κουβαλα  καφεδες ..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ καλά περνάω.Πόσα μουνιά έχω γαμήσει,οι άλλοι θα τα βλέπουν στις ταινίες.
Γίνεται βέβαια αλλά θέλει να είσαι καυλέουρας,να το έχεις μέσα σου.Θα άφηνες ένα εξάρι με σίγουρο μπούκι όλη νύχτα για να κάνεις 7ωρο ταξίδι με λεωφορείο μήπως και βρεις κάτι Παραλία να γαμήσεις?
Πολλά έχουν να κάνουν με τα επίπεδα καύλας.
Πόσοι ταξιδεύουν πλέον Πολωνία,Τσεχία,Βαλτική να γαμήσουνε?ενας στους 1000?
Και πόσοι από αυτούς τα καταφέρνουνε?Αξίζει ναι ή όχι?
Εμ,εκεί είναι το ζήτημα.Αμα είσαι καυλέας απλά πας και το κάνεις.Δε ρωτάς δε μετράς τα υπέρ και τα κατά.Χώνεσαι και όποιον πάρει ο Χάρος.
Η εμπειρία δε μεταφέρεται.
Εγώ τα γράφω,σιγά μην τα πιστέψει ο καυλέας.Τον πούτσο του θα ακούσει,θα πάει μόνος του να δει το πώς και γιατί.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σε κάτι που διαφωνώ με Κμαν είναι που είχε πει τη Σκλεναρίκοβα 8αρι.Για μένα είναι 20αρι

6592.jpg

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σε κάτι που διαφωνώ με Κμαν είναι που είχε πει τη Σκλεναρίκοβα 8αρι.Για μένα είναι 20αρι

6592.jpg

Εβλεπες το 2003 που πήγα Μπρατισλάβα πολλές τέτοιες.Μερικές κυκλοφορούσαν με γύφτους!(Σλοβακόγυφτους 20 πόντους κοντύτερους με χάλια δόντια,κατσαρό μαλλί και γυφτέ λουκ).
Τότε έβγαζες γκόμενα όπως η Σκλεναρίκοβα αν έπαιζες σωστά τα χαρτιά σου αφού ο ανταγωνισμός ήταν γελοίος.Στον κεντρικό δρόμο της Μπρατισλάβας περνούσε π.χ. ένα αμάξι κάθε ένα λεπτό,ήταν τελείως επαρχία κομμουνιστικό μπλοκ φάση,εντελώς κοιμισμένη πόλη.Μόνο γελάδια δεν κυκλοφορούσαν στους δρόμους.
Πολωνία την ίδια περίοδο έβλεπες θρυλικά Φίατ Πόλσκι σαν το ανώτερο όχημα με τις καυλιάρες Πολωνές να ψάχνουν με το κυάλι για ξένο πέουλα που να μη μοιάζει με Πολωνό.
Ολοι οι Σλοβάκοι,Πολωνοί ήταν τότε ακριβώς ίδιοι κεφάλια πατάτες και στρατιωτικό κούρεμα με φόρμες και backpack.Ξεχώριζες αμέσως σαν ξένος.
Τότε το μέγιστο κοπλιμέντο που σου έδιναν ήταν μου αρέσεις γιατί δε μοιάζεις με πολωνικό αγόρι,είσαι από το Νότο και οι Νότιοι άντρες είναι καλύτεροι,αυτό το ξέρουν οι Σλοβάκες κτλ.
Ψιλογελοία φάση,έμπαινες στο κλαμπ και ήσουν ο μόνος ξένος και έχυναν όλες με την πάρτη σου,εξωτικός,μεσογειακός κι έτσι.Βέβαια και εμείς έτσι τις βλέπαμε τότε εξωτικές,πανύψηλες μουνάρες με πράσινα μάτια και φοβερά πόδια ήρθα στον παράδεισο,τι είναι τούτο εδώ.

Πολωνία σταματούσαν να σε δουν,σαν είδος τίγρεως ή πιθήκου,πολλοί κάτοικοι δεν είχαν δει ποτέ ξένο.Τέτοιο attention δεν έχω ξαναζήσει,ήταν τελείως σουρεαλιστικό.
Σα να έβλεπαν οι Ινκας πρώτη φορά λευκό φάση,σταματούσαν και σε περιεργάζονταν.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ε δεν τα ξέραμε τότε δυστυχώς,και 20 χρονών τρώγαμε τα λεφτά εδώ σε κλαμπ,μπουζούκια,μαλακίες.

Μετά ήρθαν οι low cost και τα λιγούρια από δυτική Ευρώπη και γαμήσαν τα πάντα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ε δεν τα ξέραμε τότε δυστυχώς,και 20 χρονών τρώγαμε τα λεφτά εδώ σε κλαμπ,μπουζούκια,μαλακίες.

Ηταν όντως άλλη φάση.Δεν υπήρχαν τότε κινητά να βγάλω κανά βίντεο από Ντίσκο Λέτνα Πράγα 1999 ή  Avpark Bratislava 2003 ή Pascha Poznan 2008,θα τράβαγαν όλοι μαλακία με το πώς ήταν οι Ανατολικές τότε.Ευτυχώς εμείς τα προλάβαμε,κάτι γαμήσαμε τη χρυσή εποχή.
Μιλάμε για εποχές που οι Τσέχες δίμετρες που γύρναγαν σπίτιτη νύχτα  από το κλαμπ δεν μπορούσαν να χωρέσουν τα πόδια στις θέσεις του τραμ και όλο τα γύριζαν προς τη θέση σου να δεις τις ποδάρες τους και τα εσώρουχά τους χαμογελώντας.
Καμία σχέση φοβερά ερωτική ατμόσφαιρα.Ολες έτοιμες για όλα.
Στις εστίες να βγαίνει  η μια η σούπερ μούνα 180 στάζοντας ολόκληρη από το μπάνιο,να σε χαιρετά η φίλη της και μετά να βγαίνει η βυζαρού 185 με τις μπουτάρες και την πετσέτα ίσα ίσα να καλύπτει το μουνί της και να σου χαμογελάει.
Πω ρε έλεγα να ήταν Ελληναράδες εδώ,θα έπαιζαν ουρανομήκεις μαλακίες.Γενικά πολλή καύλα,τρελλή καυλίαση.
Τα καταλαβαίνεις μόνο αν έχεις ζήσει στο μπλοκ.

Γενικά το καλό με τις Σλάβες είναι οτι γουστάρουν να σε καυλώνουν ακόμα και για να γαμήσεις τη φίλη τους.Κέρδος το θεωρούν.
Εμπαινες Κατοβίτσε στο κλαμπ,έβλεπες 10 μπούτια στη σειρά να προβάλλουν από το σούπερ μίνι στην πολυθρόνα,όλες ανοιχτές άντε να μην καυλώσεις.Και μια πιο μέτρια να είχε τα μπούτια ανάμεσα στις άλλες,την πήδαγες.Αυτό το αλυσίδα effect να σε καυλώνουν με τις μπουτάρες,βυζάρες,κωλάρες ώστε να τις γαμήσεις όλες το κάνουν συχνά οι Σλάβες είναι πονηρό σύστημα.
Μπορεί π.χ. να γαμήσεις και εξάρι αν η μουνάρα φίλη της σου δείχνει συνέχεια τα βυζέτα της και σε αφήνει να τις χαιδεύεις το μπούτι,.Ετσι τελικά όλες μένουν ικανοποιημένες και οι μέτριες.Δε βάζουμε τη βότκα στην εξίσωση,εκεί βρίσκουν χαρά και τα μπαζάκια.

Γενικά όμως σε ρωτάνε πρώτα,θες να γακήσεις εμένα ή προτιμάς τη φίλη μου?Οπότε πρέπει να ανταποκριθείς.
Συνήθως απαντάω μου αρέσει πολύ η φίλη σου αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με εσένα μωρό μου.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.944
Πόντοι
6.256

Τυπε σε ένα αγαμητο και ακοινωνητο ναυάγιο σαν και σένα μόνιμα στη κατάθλιψη και ένα βήμα από την αυτοκτονία είναι απόλυτα λογικό τυπάκια σαν τον kman να σου φαίνονται Τιτάνες της ζωής...

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Τυπε σε ένα αγαμητο και ακοινωνητο ναυάγιο σαν και σένα μόνιμα στη κατάθλιψη και ένα βήμα από την αυτοκτονία είναι απόλυτα λογικό τυπάκια σαν τον kman να σου φαίνονται Τιτάνες της ζωής...
ελα ντελιβερακοοοοο υπομονη  βρε  κατσιβελε ....σε λιγο ξεκιναν τα ριαλιτι και θα αποκτησεις  νοημα ξανα ....

ταρατατουμ ταραταταμμμμμμ :cheesy:

Επισκέπτης
Είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία σε Λευκορρωσίδες αλλά απεδείχθησαν ανάξιες.Δίνω συγχαρητήρια στον εαυτό μου που διέγνωσα τη χώρα σωστά το 2011.Και τότε είχαν τύχει κουλά πράγματα παρόλο που έκατσα μόνο μια βδομάδα.
1.Γκόμενα 22 ετών,185 στο Βιτέμπσκ,με κάλεσε σπίτι της,με τρέλανε στα γλωσσόφιλα στην αυλή της,με έμπασε στο διαμέρισμα και μου είπε να κάνω μπάνιο.Πέρασε με είδε γυμνό,έκανε μια εξέταση και μετά μου είπε να την κοπανήσω γιατί οι γονείς της κατέφθαναν αιφνιδιαστικώς!
2.Αλλη γκόμενα(φοιτήτρια νομικής) που είχα γνωρίσει μια νύχτα πριν στη ντίσκο Βιτέμπσκ μου είπε οτι θα την πήδαγα αν της αγόραζα μια φούστα.Με έβαλε και περπάτησα ένα χιλιόμετρο να αγοράσω βότκες και μετά άλλα δύο να τις κουβαλάω στο ποτάμι όπου έκανε ηλιοθεπαραπεία με τις φίλες της.Μετά μου είπε οτι μπορούσα να γαμήσω όποια από τις φίλες της μου άρεσε.
Της είπα τσάκω 50 ευρώ για τη φούστα και έλα ξενοδοχείο,μου λέει όχι θα έρθεις μαζί μου να διαλέξω φούστα.Εχασα όλο το μεσημέρι στα μαγαζιά.Τελικά γάμησα αλλά είχα γίνει έξαλλος.
3.Την ίδια νύχτα δυο ώρες πριν είχα γνωρίσει μια άλλη τελείως ψώλα που άρχισε αμέσως τα γλωσσόφιλα όταν την κέρασα βότκα.Μετά από λίγο είχε γίνει τελείως στουπί,(μια φίλη της που έφευγε την επόμενη μέρα για Μόσχα μου έδωσε χαρτάκι με τηλέφωνο) και οι σεκιουριτάδες την πέταξαν έξω γιατί είχε αρχίσει να κάνει στριπτίζ στο μαγαζί.Την ακολουθήσαμε στο ταξί εγώ,ένας τύπος από Μόσχα και άλλες δυο ψώλες Λευκορρωσίδες και κάποια στιγμή η γκόμενα που καθόταν στα γόνατά μου ανεβαίνει στα γόνατα του ταξιτζή και αρχίζει να κάνει επί τόπου στριπτίζ.Ο τύπος δεν έβλεπε πλέον την τύφλα του.Ημασταν εθνική οδό το ταξί άρχισε να κάνει σβούρες.Τετέλεσται σκέφτηκα θα αφήσουμε εδώ τα κόκκαλά μας με το Ρώσο.(αυτός χούφτωνε τις δυο Λευκορρωσίδες στο πίσω κάθισμα κάργα πιωμένος).
Τελικά ο ταξιτζής κατάφερε να σταματήσει το όχημα και να το πάει παράμερα στο δρόμο.Πώς γλιτώσαμε έτσι.

Γενικά παράξενες βλαμμένες και άλλα σκηνικά πολλά,πώς να τις περιγράψει κανείς.Και να έκαναν και κανά μπούκι της προκοπής κομμάτια να γινόταν.Προτιμώ Πολωνέζες,βαρβατη τρέλα αλλά μεγαλεία στο σεξ.
τι εξεταση σου εκανε;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μετά ήρθαν οι low cost και τα λιγούρια από δυτική Ευρώπη και γαμήσαν τα πάντα
Μια χαρά ήταν πριν 4-5 χρόνια οι low cost!Πήγαινες Πολωνία με 9,99 και έχω πάει με 2,99 από Βαρσοβία στο Βρότσλαβ! Μεγάλα εργαλεία στην υπηρεσία του καυλέα ήταν τα πολσκι μπας για γαμήσια από πόλη σε πόλη με κάτι κέρματα ! Βοήθησαν κόσμο να γαμήσει φτηνά!
Αυτό που τις χάλασε μετά και κόπηκαν τα γαμήσια είναι το ...ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και οι ιντερνετικοι κόλακες...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τι εξεταση σου εκανε;

Πέρασε και με εξέτασε από την κορυφή ως τα νύχια.Ωραία λέω θα γαμήσω τώρα.
Μετά μου λέει μάζεψέ τα γρήγορα,καταφτάνουν οι γονείς μου απροειδοποίητα και έτρεχα σα μαλάκας να την κοπανήσω.
Σαν την άλλη τη βυζαρού Πολωνή που γάμησα Ιννοβρότσλαβ το 2014 και με πέταξε έξω από το σπίτι της μεσάνυχτα επειδή ερχόταν και καλά ο άντρας της απροειδοποίητα.
Βρέθηκα σε μια επαρχιακή πόλη της Πολωνίας τη νύχτα με τις βαλίτσες να ξεπαγιάζω σε έναν κήπο στου διαόλου τον κώλο.Ευτυχώς έτυχε να περνάει μια άλλη Πολωνή που είχε βγάλει το σκύλο της να κατουρήσει και με βοήθησε να πάρω ταξί και να αράξω ξενοδοχείο.
Γενικά μπλοκ παίζουν πολλά σουρεαλιστικά σκηνικά.Απο τον παράδεισο στην κόλαση φάση και το αντίστροφο.Δυνατό boost αισθήσεων.
Ποιες είναι πιο παλαβές,Τσέχες,Πολωνές,Ουκρανές,Ρωσίδες κτλ δύσκολο να πει κανείς.Ολες όμως το γουστάρουν να βιώνεις σαν άντρας το κρύο ντουζ,κόλαση παράδεισος φάση σε dt.Θέλουν κάπως να νιώσεις τα παιχνίδια του έρωτα όπως τα λένε τι επιπτώσεις μπορούν να έχουν οι καύλες σου όταν ενοχλείς και ενεργοποιείς τα μουνία.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μια χαρά ήταν πριν 4-5 χρόνια οι low cost!Πήγαινες Πολωνία με 9,99 και έχω πάει με 2,99 από Βαρσοβία στο Βρότσλαβ! Μεγάλα εργαλεία στην υπηρεσία του καυλέα ήταν τα πολσκι μπας για γαμήσια από πόλη σε πόλη με κάτι κέρματα ! Βοήθησαν κόσμο να γαμήσει φτηνά!
Αυτό που τις χάλασε μετά και κόπηκαν τα γαμήσια είναι το ...ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και οι ιντερνετικοι κόλακες...

Καλά εννοείται ότι πρώτα τα σόσιαλ γάμησαν εντελώς το πράγμα.Απλά με τις low cost βλεπεις αεροπλάνα τίγκα με ψωλές από Αγγλίες,Ιταλίες,Ισπανίες κλπ που πηγαίνουν όλοι να γαμήσουν αλλά γαμάνε το μέρος τελικά

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Ο Σαββίδης λέει ουσιαστικά συνέχεια το ίδιο.Θα πείσει τις γκόμενες οτι είναι αληθινός άντρας,οι γκόμενες γουστάρουν αληθινούς άντρες και μετά θα γαμήσει.
Είναι εντελώς απλοική προσέγγιση.Θα μπορούσα να ισχυριστώ το αντίθετο.Οτι αν το παίξεις στις γκόμενες οτι είσαι πούστρας εντελώς γκαίουλας και γουστάρεις άντρες θα γαμηθούν μαζί σου χωρίς τύψεις αφού δε σε υπολογίζουν στο καρνέ.
Σου λέει ωραία πηδήχτηκα με το φίλο μου το γκαίυ αλλά αυτό δε μετράει.Οπως δε μετράνε τα one night stands,όταν είναι μεθυσμένη η άλλη κτλ.
Ουσιαστικά δηλαδή περισσότερες γαμάς αν το παίζεις πουστάκος εναλλακτικός κτλ από ό,τι αν παριστάνεις τον άντρακλα.Είναι τα σύγχρονα trends.
Αυτό που λέω εγώ με το χωσέ ολέ,τα χώνεις στις γκόμενες είναι πιο άμεσο,χυδαίο και χωρίς άλλους περισπασμούς.Απλά χώνεσαι,τα χώνεις και χώνεις το καυλί σου φάση.Δε θέλει πολλή σκέψη.
Εχει πιο πολύ να κάνει με ατομική κατάσταση πόσο καυλωμένος είσαι,τι περιμένεις από τη γκόμενα κτλ.Οι γκόμενες γουστάρουν γενικά τους χουβαρντάδες δε θέλουν σπάγγους,προβλέψιμους και υπολογιστές.Σου λέει αυτός θα τα υπολογίζει μετά όλα ακόμα και πόσο χύσι θα διαθέσει πάνω μου.Δεν είναι κατάσταση αυτή για τα μουνιά.
Γενικά οι γκόμενες θέλουν να νιώθουν ελεύθερες οτι επέλεξαν ελεύθερα τον ανώτερο Βαλκάνιο άρχοντα χωρίς να τις πιέσει κανείς.Δε θέλουν καταναγκασμούς,ζηλοτυπίες προβλήματα κτλ.
Οι γκόμενες κάπως πιάνουν την κατάσταση με τα μουνοvibes στην τελική.Δεν είναι τόσο χαζές πάντα όσο φαίνονται.Καταλαβαίνουν τι παίζει επί του πρακτέου,τι είσαι τι καπνό φουμάρεις.

Γενικά για να πάρεςι το κολλάει με τα μουνέτα πρέπει αν συναναστραφείς και να μιλήσεις με πολλές.Προσπαθώ να τις παρουσιάσω στην αντρική γλώσσα πώς μας φαίνονται εμάς,αυτές βλέπουν το σκηνικό από την ανάποδη.
θυμασε τον φιλο που του ειπε τοτε η πουταναρα δεν εισαι αληθινος αντρας?
τοτε ειχα γραψει στο παιδι οτι  αυτες ενοουνε $$$$$$$$$
ο πραγματικος αντρας για αυτες τις καραπουτανες που γνωριζουν απο ιτερνετ ειναι
ο γερος σπονσορας και οχι ο καβλωμενος μπατιρης χαχαχαχα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά εννοείται ότι πρώτα τα σόσιαλ γάμησαν εντελώς το πράγμα.Απλά με τις low cost βλεπεις αεροπλάνα τίγκα με ψωλές από Αγγλίες,Ιταλίες,Ισπανίες κλπ που πηγαίνουν όλοι να γαμήσουν αλλά γαμάνε το μέρος τελικά

Αυτό το πρωτοσυνάντησα Πίλσεν 2005.Βλέπω μια ωραία ξανθιά Τσέχα μουνάκι 170 την πέφτω και ενώ όλα πήγαιναν καλά έρχεται μια τύπισσα εντελώς μέσος όρος με κιλάκια και μου λέει σπάσε,ενοχλείς τη γκόμενά μου.
Λέω δε μας χέζεις ρε Νταλάρα,εσύ είσαι μπάζο εγώ είμαι άρχων Βαλκάνιος το μουνάκι γουστάρει τι έρχεσαι να μας πεις τώρα.Μου λέει είμαι Αγγλίς και έχω δεσμό με την κοπέλα,δεν θέλω να σε βλέπω να την ενοχλείς.
Λέω μπορεί να σου κάνω τη χάρη να πάρεις κανά ξώφαλτσο μπούκι ή έστω γλυφοκώλι ή έστω να μου γλύψεις τα αρχιδάκια ενώ τη γαμάω.Μπορείς να μου περιγράψεις τι μέρος του λόγου είσαι?
Λέει την πέφτεις στη γκόμενά μου,είμαστε μαζί και είναι δικιά μου γκόμενα.
Δεν κατάλαβες λέω εγώ ο άρχων κάνω κουμάντο όπου πατάω και ποια είσαι εσύ η ασήμαντη Αγγλίς που θα αμφισβητήσεις τη Βαλκάνια υπεροχή.Εγώ θα πηδήξω τη φίλη σου,τι ρόλο παίζεις εδώ,δεν πα να γαμηθείς?Τι ηλίθια είσαι ρε,άσε μας ήσυχους.
Τίποτα η Αγγλίς την άρπαξε από το χέρι δυναμικά και την απομάκρυνε.
Τότε κατάλαβα οτι θα τα βρίσκαμε σκούρα με την ΕΕ,κάπως μας παίρνανε το μουνί από τον πούτσο.

Γενικά cockblock από γκόμενες είναι πολύ ενοχλητικό.
Θυμάμαι μια Πολωνέζα μου λέει το 2015 στην Pijalna.Συγγνώμη πρέπει να σε διακόψω αλλά έχω ερεθιστεί πολύ με τη φίλη μου σήμερα.Κοίτα πόσο όμορφη είναι.Τραβάει τη φίλη της και της ρίχνει γλωσσόφιλο επί τόπου.
Η βλέπεις βυζαρούδες με θεόρατα ντεκολτέ να συνατάνε η μία την άλλη και αντί να πουν γεια ή να φιληθούν να πιάνει η μία τα βυζιά της άλλης.

Γενικά σλαβικές χώρες παίζουν τεράστια επίπεδα καυλίασης.Είναι έτοιμες για όλα,προοργασμική φάση,ιδίως άμα πιουν.

Επισκέπτης
Πέρασε και με εξέτασε από την κορυφή ως τα νύχια.Ωραία λέω θα γαμήσω τώρα.
Μετά μου λέει μάζεψέ τα γρήγορα,καταφτάνουν οι γονείς μου απροειδοποίητα και έτρεχα σα μαλάκας να την κοπανήσω.
Σαν την άλλη τη βυζαρού Πολωνή που γάμησα Ιννοβρότσλαβ το 2014 και με πέταξε έξω από το σπίτι της μεσάνυχτα επειδή ερχόταν και καλά ο άντρας της απροειδοποίητα.
Βρέθηκα σε μια επαρχιακή πόλη της Πολωνίας τη νύχτα με τις βαλίτσες να ξεπαγιάζω σε έναν κήπο στου διαόλου τον κώλο.Ευτυχώς έτυχε να περνάει μια άλλη Πολωνή που είχε βγάλει το σκύλο της να κατουρήσει και με βοήθησε να πάρω ταξί και να αράξω ξενοδοχείο.
Γενικά μπλοκ παίζουν πολλά σουρεαλιστικά σκηνικά.Απο τον παράδεισο στην κόλαση φάση και το αντίστροφο.Δυνατό boost αισθήσεων.
Ποιες είναι πιο παλαβές,Τσέχες,Πολωνές,Ουκρανές,Ρωσίδες κτλ δύσκολο να πει κανείς.Ολες όμως το γουστάρουν να βιώνεις σαν άντρας το κρύο ντουζ,κόλαση παράδεισος φάση σε dt.Θέλουν κάπως να νιώσεις τα παιχνίδια του έρωτα όπως τα λένε τι επιπτώσεις μπορούν να έχουν οι καύλες σου όταν ενοχλείς και ενεργοποιείς τα μουνία.
μηπως ηθελε πιο μεγαλο παπαρι;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μηπως ηθελε πιο μεγαλο παπαρι;

Πού να ξέρω.Γενικά οι Λευκορρωσίδες είναι περίεργες,εντελώς ηλίθιες.Δεν έχουν λογική που λένε.
Εχουν δηλαδή αλλά είναι ηλίθια λογική.
Κάπως σε στυλ έχεις γκαφρά αλλά δεν αξίζεις,οπότε θα σου τα παίρνω για να με γαμάει αυτός που αξίζει.No respect φάση.
Και ποια είσαι εσύ μωρή ηλίθια μουνί της λάσπης που θα καθορίζεις ποιος αξίζει και ποιος δεν αξίζει?Αυτό το καθορίζω εγώ ο άρχων Βαλκάνιος.Πέσε στα γόνατα πάρε ένα σοβαρό μπούκι ή πάρε τον πούλο μη μας σκοτίζεις τα αρχίδια.
Fuck the what φάση.
Κατάλαβε επιτέλους τη θέση σου.Τσίμπα έναν πούτσο και τρία καυλιά.
Γενικά οι Λευκορρωσίδες είναι ιπτάμενες έχουν ψευδαισθήσεις,δεν ακούνε τη φωνή της λογικής.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.817
Πόντοι
216
Μα ναι,αυτό λέμε.Αυτές τις καριολιές κάνουν Σλοβάκες και Λευκορρωσίδες εγώ τις έχω πάρει πρέφα και τις δίνω κανονικά.
Σκέψου την άλλη στο Βιτέμπσκ,είχα πληρώσει ένα κάρο ποτά στη ντίσκο να μεθύσει και αντί να μου πάρει μπούκι επί τόπου την έπεσε στον ταξιτζή και κόντεψε να μας σκοτώσει.
Η την άλλη τρελέγκω που με έμπασε στο διαμέρισμα και αφού με επιθεώρησε γυμνό μου είπε να τα μαζεύω γιατί έρχονταν οι γονείς της.
Η την άλλη που έφερε το σκυλάκι μες στην τσάντα στο ραντεβού τα γάμησε όλα ο σκύλος στο καφέ και μετά μου ζήτησε να της πάρω παπούτσια στο Adidaδικο Αθήνα.Μου λέει αν δε μου πάρεις τα παπούτσια που θέλω εδώ και τώρα,θα πάω το βράδυ να δουλέψω κωλόμπαρο για 100 ευρώ και θα τα αγοράσω.
Της λέω αν στα αγοράσω,θα μου πάρεις κάνα μπούκι?
Πώς μιλάς έτσι στο μαγαζί,δε ντρέπεσαι μου λέει?
Στα αρχίδια μου λέω το μαγαζί,εγώ είμαι ανώτερος άρχων,αν θες Adidas 100 ευρώ,θέλω ένα καλό BJ.
Τελικά έπιασε τα αρχίδια της,δεν είδε παπούτσια.Την επόμενη μέρα μου λέει πήγα χτες και δούλεψα κωλόμπαρο.
Μπράβο της λέω.

Επικά σκηνικά  :s&m_1: :takethis:

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Μη λες μαλακίες για την ηλικία.
Το μαλλί σου έχει αραιώσει .
Πάρτα όλα με μηχανή ή ξυράφι .

Επιβεβαιώνω λόγω προσωπικής εμπειρίας οτι η κίνηση αυτή μετράει στις αγορές που κινείται ο Κμαν. Κμαν τσέκαρε suedehead φάση, spin off των Skinheads. Απο Hardcore underground Λονδίνο, στις σλαβικές χώρες. Μην είσαι σκαρπίνι και μαλί που δίνει αγώνα για την επιβίωση (και έχει χάσει τον πόλεμο)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom