Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι Αγγλιδες πινουν πολυ
Μιλαμε για ΠΟΛΥ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Και οι Ρωσίδες Πολωνεζες πίνουν τα κερατα τους.Αμα πιείς με Πολωνεζα βγαίνεις off. Τεράστια συκώτια.
Οι Άγγλοι,Αγγλιδες όμως δεν αντέχουν το ποτο όπως οι Σλάβοι,κατουριουνται πάνω τους,ξερνανε ξεφτιλιζονται.Είναι και ενας λόγος του  Brexit,δεν αντεχαν τα ξεφτιλίκια.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καλά και οι Αγγλιδες που πίνουν αβέρτα κουβέρτα δεν ειναι κανένα αρστουργημα.Μεσα στα κατρουλια τα ξερατα και τα χυσια ειναι.
Οι Σλαβες δεν ξεφτιλιζονται τόσο γενικά με τα ξύδια.Είναι και πιο ανθεκτικες και ξέρουν να χειριζονται καλυτερα το αλκοόλ.
Οι Ελληνίδες φοβούνται οτι θα πιουν λίγο παραπάνω και θα τις παρασύρει κανας άχρηστοςσε στιγμή αδυναμίας γαμωντας τζάμπα τον πολύτιμο μουνι τους

Καλά,δεν λέμε να κατουριούνται και να ξερνάνε σαν τις Αγγλίδες,αλλά έλεος.Θα μου πεις,όταν ο μόνος λόγος που βγαίνουν είναι για να μιλάνε με τις φίλες τους και να παίζουν τα κωλοκινητά τους,τί να το κάνουν το ποτό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σφηνάκια κυρίως! Έχει τύχει και κρασιά σε ποτήρι που τα έπιναν σαν σφηνάκι και αμέσως το επόμενο!

Μαλακια.
Τα σφηνακια πρεπει να απαγορευτουν με νομο, με βαρυτερες ποινες απο τα ναρκωτικα
Δεν ξερω ποιος καριολης τα ανακαλυψε, προφανως κανενας τυπου Κωστοπουλου σε καμια Ιμπιζα, Μυκονο, Μαιαμι, κλπ για να πουλανε πιο γρηγορα αλκοολ τα μαγαζια

Εγω δεν ακολουθω ποτε σε σφηνακια, τους εξηγω οτι ειμαι μεσα αν θελει η παρεα να πιουμε 14 μπουκαλια ουισκι, η 43 φιαλες κρασι η 19 κασες μπυρονια, αλλα μονο ενα ειδος
σφηνακια μονο θα ξερογλειψω το ποτηρι ισα-ισα για το στην υγεια

ποτε δε με παρεξηγησε κανεις

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μαλακια.
Τα σφηνακια πρεπει να απαγορευτουν με νομο, με βαρυτερες ποινες απο τα ναρκωτικα
Δεν ξερω ποιος καριολης τα ανακαλυψε, προφανως κανενας τυπου Κωστοπουλου σε καμια Ιμπιζα, Μυκονο, Μαιαμι, κλπ για να πουλανε πιο γρηγορα αλκοολ τα μαγαζια

Εγω δεν ακολουθω ποτε σε σφηνακια, τους εξηγω οτι ειμαι μεσα αν θελει η παρεα να πιουμε 14 μπουκαλια ουισκι, η 43 φιαλες κρασι η 19 κασες μπυρονια
, αλλα σφηνακια μονο θα ξερογλειψω το ποτηρι ισα-ισα για το στην υγεια

ποτε δε με παρεξηγησε κανεις
Στη Μόσχα παίζει πολύ το crazy shot σε κλάμπ τύπου crazy daisy και Κογιότ αγκλυ! Έχει ξέκωλες  μπαργούμαν που σου κάνουν κάτι πριβέ χορούς και ακροβατικα τριψίματα για αρκετή ώρα και στο τέλος σε βάζουν να το πιείς ανάμεσα από τα βιζιά τους! Κοστίζει καπου 25€ !
ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΛΑΜΠ ΑΥΤΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ Η ΣΤΡΙΠΤΊΖ!  Οι φοιτήτριες και οι απλές κοπελίτσες βλέπουν τα σκηνικά με χαρά!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στη Μόσχα παίζει πολύ το crazy shot σε κλάμπ τύπου crazy daisy και Κογιότ αγκλυ! Έχει ξέκωλες  μπαργούμαν που σου κάνουν κάτι πριβέ χορούς και ακροβατικα τριψίματα για αρκετή ώρα και στο τέλος σε βάζουν να το πιείς ανάμεσα από τα βιζιά τους! Κοστίζει καπου 25€ !
ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΛΑΜΠ ΑΥΤΟ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΜΠΑΡΟ Η ΣΤΡΙΠΤΊΖ!  Οι φοιτήτριες και οι απλές κοπελίτσες βλέπουν τα σκηνικά με χαρά!

Σ' αυτην την περιπτωση δε θεωρειται σφηνακι, αλλα...βυζογαλα :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
Κισιναου στα κλαμπ υπηρχε κατι σαν παιχνιδι προς το τελος της βραδιας που οι αντρες πηγαιναν και βγαζανε τα σουτιεν και τα βρακια απο οσες γκομενες το δεχοτανε , και τα αφηναν στην πιστα μετα ...  :grin:
Σχεδον ολες το αντιμετοπιζανε χιουμοριστικα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
Βασικα στα πιο λαικα κλαμπ της ανατολικης ευρωπης μπορεις να πετυχεις απιστευτα σκηνικα ... στα κυριλε ομως συχναζουν πιο δυνατα μουνια.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
:rockon: :rockon: :rockon:

ΣΕ λάθος χώρα ζούμε... Μόνο τα συνεχή ταξίδια Ανατολική Ευρώπη σώζουν την σεξουαλική μας υγεία

Πρεπει με καποιον τροπο να πεισουμε τις ελληνιδες να πινουν πιο πολυ
Η μαλλον πολυ πιο πολυ
Πχ ενα μπαρακι θα μπορουσε να δωσει απο ενα smartphone δωρο στις 3 πρωτες κοπελιες που θα περνουσαν τα 5 ποτα μεσα στη βραδια
Θα προσπαθουσαν 50 απο 3-4 ποτα μεσο ορο = 200 ποτα επι 6 ευρω = 1200 εσοδα
μειον 600 εξοδα των κινητων, νατα μανι-μανι 600 ευρω εξτρα εσοδα, συν ενα μαγαζι σκετο καζανι της κολασεως :grin:

Μαλακια μου που δεν ακολουθησα το παιδικο μου ονειρο, να γινω ιδιοκτητης κλαμπ στο γκαζι :grin:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Και οι Ρωσίδες Πολωνεζες πίνουν τα κερατα τους.Αμα πιείς με Πολωνεζα βγαίνεις off. Τεράστια συκώτια.
Οι Άγγλοι,Αγγλιδες όμως δεν αντέχουν το ποτο όπως οι Σλάβοι,κατουριουνται πάνω τους,ξερνανε ξεφτιλιζονται.Είναι και ενας λόγος του  Brexit,δεν αντεχαν τα ξεφτιλίκια.
Αναλυσεις επι των αναλυσεων.. μια Κριτικη δεν εχεις αναρτησει ακομη..  :sunglasses:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Καλύτερα μια νύχτα Βουδαπέστη
Βασικα στα πιο λαικα κλαμπ της ανατολικης ευρωπης μπορεις να πετυχεις απιστευτα σκηνικα ... στα κυριλε ομως συχναζουν πιο δυνατα μουνια.
Καλύτερα μια νύχτα Βουδαπέστη παρά ένα χειμώνα έξω κάθε βράδι στην Ελλάδα!

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Πρεπει με καποιον τροπο να πεισουμε τις ελληνιδες να πινουν πιο πολυ
Η μαλλον πολυ πιο πολυ
Πχ ενα μπαρακι θα μπορουσε να δωσει απο ενα smartphone δωρο στις 3 πρωτες κοπελιες που θα περνουσαν τα 5 ποτα μεσα στη βραδια
Θα προσπαθουσαν 50 απο 3-4 ποτα μεσο ορο = 200 ποτα επι 6 ευρω = 1200 εσοδα
μειον 600 εξοδα των κινητων, νατα μανι-μανι 600 ευρω εξτρα εσοδα, συν ενα μαγαζι σκετο καζανι της κολασεως :grin:

Μαλακια μου που δεν ακολουθησα το παιδικο μου ονειρο, να γινω ιδιοκτητης κλαμπ στο γκαζι :grin:
Φίλε δύσκολο..
Γενικά όποιο κλαμπ αποκτήσει φήμη πως λειτουργεί ...σεξιστικά αυξάνει τον αριθμό αντρών και εξαφανίζονται οι γυναίκες!Το σύστημα στην Ελλάδα είναι πως κάνω ένα μπούγιο από γυναικοπαρέες που στην ανάγκη πίνουν τσάμπα και γύρω μαζεύονται οι πυρφόροι που πληρώνουν! Τα πάντα όμως λειτουργούν για να υπάρχουν γυναίκες στα κλάμπ!Εμφανίσιμοι άντρες πορτιέρηδες , μπάρμαν και σερβιτόροι καθώς και ρεζερβέ θέσεις σε σημεία που φαίνονται ενώ οι άντρες από πίσω στο τοίχο για να παραγγέλνουν  μπουκάλια να φανούν!Και βέβαια ουδεμία σεξιστική συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή!
Αυτό είναι το σύστημα των Ελληνικών κλαμπ της δεκαετίας αυτής!Όλο το σκηνικό είναι για να κοιτάει ο ένας τον άλλο!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.099
Πόντοι
2.356
Ετσι ακριβως , οποιος βεβαια δεν τα εχει ζησει θα σου πει και στην ελλαδα μουνοθυελα εχουμε  :grin:
Η αγνοια ειναι ευτυχια και η γνωση δυναμη ...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τυπε σε ένα αγαμητο και ακοινωνητο ναυάγιο σαν και σένα μόνιμα στη κατάθλιψη και ένα βήμα από την αυτοκτονία είναι απόλυτα λογικό τυπάκια σαν τον kman να σου φαίνονται Τιτάνες της ζωής...

Θες και πρόσφατη δήλωση του?
Έχει μικρότερα μπράτσα από γκόμενα.Οπότε φαντάσου έναν ακόμη λόγο που δεν βρίσκει γυναίκα.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Οι Άγγλοι,Αγγλιδες όμως δεν αντέχουν το ποτο όπως οι Σλάβοι,κατουριουνται πάνω τους,ξερνανε ξεφτιλιζονται.Είναι και ενας λόγος του  Brexit,δεν αντεχαν τα ξεφτιλίκια.

Αφου τα ξεφτιλικια οι ιδιοι τα κανουν, τι σχεση εχει το Brexit?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Θα σου πω γιατι ισχυει αυτο:
Στις βορειες χωρες, ο καιρος ειναι πολυ πιο μιζερος, κανοντας τις ημερες/εβδομαδες πιο μιζερες. Εκει ενεργοποιουνται τα βαθια ενστικτα της επιβιωσης και τη καλοπερασης και λεει η αλλη απο μεσα της "Δεν παλευεται αλλο αυτο, θελω να ζησω" και μολις ερθει το Σαββατο, θα παει κλαμπ, θα γινει λιωμα απ το πιοτο και θα φαει ανηλεη πουτσα.
Τη Δευτερα θα ειναι παλι στη μιζερη καθημερινοτητα της, μαχομενη με τον αθλιο καιρο που θα προσπαθει να κανει delete τις ομορφες αναμνησεις της, υπεθιμιζοντας της συνεχως ποσο κοντα ειναι στον θανατο και στο απολυτο θερμοκρασιακο μηδεν.
Βεβαια επηρεαζει και ο τροπος ζωης που ειναι Δευτερα-Παρασκευη μονο δουλεια (που κι αυτο οφειλεται στον καιρο)
Ωσπου να ερθει το επομενο Σαββατο να κανει το ιδιο, κ.ο.κ.

Στη Μεσογειο η αλλη ειναι 211 μερες το χρονο σε πληρη ηλιοφανεια, και τις υπολοιπες τρωει για καμια ωριτσα λιγο ψιλοβροχο
Δεχεται την χαρα της φυσης και του συμπαντος πλουσιοπαροχα ολη την ωρα.
Επομενως, οταν βγει το Σαββατο, τα κυτταρα της ειναι χορτασμενα απο ζωη, πρεπει να της εχεις κατι παρα πολυ καλο για να μπορεσεις να της τραβηξεις την προσοχη

Οπότε μας λες ότι στο βορά ξεσκίζονται στο γαμήσι επειδή έχει κρύο ...
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΗ ...

Στη λατινική αμερική που έχει ζέστη γιατί ξεσκίζονται πιο πολύ από βόριες χώρες ;;;;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Πουθενά αλλού δεν παίζει αυτό .
Πουθενά αλλού τόσες κόρες ξεβράκωτων δεν κάνουν τόσο πολυτελή ζωή, τόσα ταξίδια , τόσα λούσα
και δεν ξοδεύουν τόσα σε απανάκριβα ρούχα και μαλακίες.
Φοιτήτριες από το πουθενά να έχουν ΙΧ , που η αξία τους είναι 40 μισθοί δημοσίου υπαλλήλου. ΜΟΝΟ ΕΛΛΑΔΑ.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αυτό το πρωτοσυνάντησα Πίλσεν 2005.Βλέπω μια ωραία ξανθιά Τσέχα μουνάκι 170 την πέφτω και ενώ όλα πήγαιναν καλά έρχεται μια τύπισσα εντελώς μέσος όρος με κιλάκια και μου λέει σπάσε,ενοχλείς τη γκόμενά μου.
Λέω δε μας χέζεις ρε Νταλάρα,εσύ είσαι μπάζο εγώ είμαι άρχων Βαλκάνιος το μουνάκι γουστάρει τι έρχεσαι να μας πεις τώρα.Μου λέει είμαι Αγγλίς και έχω δεσμό με την κοπέλα,δεν θέλω να σε βλέπω να την ενοχλείς.
Λέω μπορεί να σου κάνω τη χάρη να πάρεις κανά ξώφαλτσο μπούκι ή έστω γλυφοκώλι ή έστω να μου γλύψεις τα αρχιδάκια ενώ τη γαμάω.Μπορείς να μου περιγράψεις τι μέρος του λόγου είσαι?
Λέει την πέφτεις στη γκόμενά μου,είμαστε μαζί και είναι δικιά μου γκόμενα.
Δεν κατάλαβες λέω εγώ ο άρχων κάνω κουμάντο όπου πατάω και ποια είσαι εσύ η ασήμαντη Αγγλίς που θα αμφισβητήσεις τη Βαλκάνια υπεροχή.Εγώ θα πηδήξω τη φίλη σου,τι ρόλο παίζεις εδώ,δεν πα να γαμηθείς?Τι ηλίθια είσαι ρε,άσε μας ήσυχους.
Τίποτα η Αγγλίς την άρπαξε από το χέρι δυναμικά και την απομάκρυνε.
Τότε κατάλαβα οτι θα τα βρίσκαμε σκούρα με την ΕΕ,κάπως μας παίρνανε το μουνί από τον πούτσο.

Γενικά cockblock από γκόμενες είναι πολύ ενοχλητικό.
Θυμάμαι μια Πολωνέζα μου λέει το 2015 στην Pijalna.Συγγνώμη πρέπει να σε διακόψω αλλά έχω ερεθιστεί πολύ με τη φίλη μου σήμερα.Κοίτα πόσο όμορφη είναι.Τραβάει τη φίλη της και της ρίχνει γλωσσόφιλο επί τόπου.
Η βλέπεις βυζαρούδες με θεόρατα ντεκολτέ να συνατάνε η μία την άλλη και αντί να πουν γεια ή να φιληθούν να πιάνει η μία τα βυζιά της άλλης.

Γενικά σλαβικές χώρες παίζουν τεράστια επίπεδα καυλίασης.Είναι έτοιμες για όλα,προοργασμική φάση,ιδίως άμα πιουν.
Εφαγες τάπα απο αγγλίδα λεσβία;Αρχιδια βαλκάνιος και υπεροχές!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom