Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Σκεφτεται τωρα ποιο κλωναρι να αμολησει στη μαχη τρεχοντας αφηνιασμενος γυρω γυρω απο το γραφειακι του...
Εχει σκαψει τα πλακακια τρεχοντας αφηνιασμενος γυρω γυρω με μανια....σκεφτεται...τι να πει, ποιον να αμολησει μπροστα και τι ρολο να του δωσει...
Να προσέχει την υγεία του και μην γίνεται το στόμα του WC για τα κάτουρα και τα κακά της κάθε πονεμένης τελειωμένης του π. ανατολικού μπλόκ. Επίσης πρέπει κάνει λίγο ψυχοθεραπεία γιατί νομίζει ότι είναι διεθνές ΑΤΜ, και όταν βλέπει μια γκόμενα τρελαίνεται, και αρχίζει να της μετρά χαρτονομίσματα για να της τα δώσει..τί να του πείτε ρε;
Επίσης πρέπει κάνει λίγο ψυχοθεραπεία γιατί νομίζει ότι είναι διεθνές ΑΤΜ, και όταν βλέπει μια γκόμενα τρελαίνεται, και αρχίζει να της μετρά χαρτονομίσματα για να της τα δώσει..
Θέλει τώρα να έρθει Ρωσικό δίδυμο.Μουναρες φαίνονται 20 χρόνων,ψάχνουν άρχοντα να ικανοποιήσουν.
Εκεί βέβαια χρειάζεται να είσαι διπουτσος τουλάχιστον.
Οι τερματισμενοι-καψουλιασμενοι ειναι για να πληρωνουν, οχι για να γαμανε. Δεν γαμανε, πληρωνουν μονο.
Εσύ πετάς το μαρούλι και όποια προλάβει να το αρπάξει.Απετυχε η Λευκορρωσις ατύχησε,έρχεται με φόρα η επόμενη.Εγω δίνω ευκαιρίες,είμαι equal opportunity.Ακομα και σε Σουηδεζα έδωσα ραντεβού για την άλλη βδομάδα.
Στειλε κινητο σε πμ να ξερω με ποιον μιλαω, σε καλω με το νουμερο μου να ξερεις και εσυ, μου λες που ερχομαι.