Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Σκεφτεται τωρα ποιο κλωναρι να αμολησει στη μαχη τρεχοντας αφηνιασμενος γυρω γυρω απο το γραφειακι του...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Εχει σκαψει τα πλακακια τρεχοντας αφηνιασμενος γυρω γυρω με μανια....σκεφτεται...τι να πει, ποιον να αμολησει μπροστα και τι ρολο να του δωσει...

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Εχει σκαψει τα πλακακια τρεχοντας αφηνιασμενος γυρω γυρω με μανια....σκεφτεται...τι να πει, ποιον να αμολησει μπροστα και τι ρολο να του δωσει...

σαββατο είναι, λογικα θα μπηγει το Balkan πεος στην σπονσορετα που το κερδισε με το σπαθι της

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.805
Πόντοι
3.936
τί να του πείτε ρε;
Να προσέχει την υγεία του και μην γίνεται το στόμα του WC για τα κάτουρα και τα κακά της κάθε πονεμένης τελειωμένης του π. ανατολικού μπλόκ. Επίσης πρέπει κάνει λίγο ψυχοθεραπεία γιατί νομίζει ότι είναι διεθνές ΑΤΜ, και όταν βλέπει μια γκόμενα τρελαίνεται, και αρχίζει να της μετρά χαρτονομίσματα για να της τα δώσει..   :cool2:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Επίσης πρέπει κάνει λίγο ψυχοθεραπεία γιατί νομίζει ότι είναι διεθνές ΑΤΜ, και όταν βλέπει μια γκόμενα τρελαίνεται, και αρχίζει να της μετρά χαρτονομίσματα για να της τα δώσει..  

Τύπε χειμωνιάζει και στην ελλάδα ...

πήγαινε κανά ΣΚ στην αράχωβα ... ή στο άλλο πιο πρόσφατο χειμερινό χιτ ... το σέλι ...

Αν κατηγορείς τον ΚΜΑΝ για μαλάκα , μπροστά στα αστέρια που θα δεις εκεί είναι ο ρόκο σιφρέντι ....

Ογκολιθικοί μαλάκες , που σκάνε χιλιάρικα για να χορεύουν τον καπετανάκη που 'χει μπούκλα στο μουστάκι ,
πίνοντας διαλυτικό πινέλου , που το πληρώνουν για τζώνυ μπλου πορτ ελεν ....
Τεράστιοι μαλάκες , που δεν έχουν αντίστοιχο πουθενά στον πλανήτη ....

Τους βλέπεις και λυπάσαι τον κολοκοτρώνη , το μακρυγιάννη και τον παπαφλέσσα ...

ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΕΣΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ...

τι θέλαν και τρώγαν τη ζωή τους , για αυτά τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ ....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θέλει τώρα να έρθει Ρωσικό δίδυμο.Μουναρες φαίνονται 20 χρόνων,ψάχνουν άρχοντα να ικανοποιήσουν.
Εκεί βέβαια χρειάζεται να είσαι διπουτσος τουλάχιστον.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Θέλει τώρα να έρθει Ρωσικό δίδυμο.Μουναρες φαίνονται 20 χρόνων,ψάχνουν άρχοντα να ικανοποιήσουν.
Εκεί βέβαια χρειάζεται να είσαι διπουτσος τουλάχιστον.

Μάθε απο τα λάθη σου - μεγάλο πλεονέκτημα αυτό, αν μπορείς να το κάνεις

Και μην επαναλάβεις τα λάθη του παρελθόντος

Περιμένουμε ενημέρωση για το πως παει το πράμα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Θα παρουν χρημα και ή δεν θα ερθουν καν και θα πανε αλλου με τα πληρωμενα αεροπορικα ή θα ερθουν αλλα δεν θα γαμησεις για ακομα μια φορα.

Σελιδα 109, απλα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Στημενες στα 4 να ειναι και να σου λενε ελα να μας γαμησεις, παλι δεν θα γαμησεις. Απλα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μου έστειλαν βίντεο με λεσβιακά φιλιά σε δημόσιους χώρους και κλαμπ,άλλα που κάνουν γυμναστική και φαίνεται ο μισός κώλος,οι Ρωσίδες είναι πολύ προχωρημένες.
Θα εκδικηθώ τη Λευκορρωσιδα γαμωντας το δίδυμο φωτιά.Ευτυχως υπάρχουν οι Ρωσίδες και έρχονται τα πράγματα στη θέση τους.
Να δούμε πόσα θα ζητήσουνε.Δε νομίζω να αρκεί το μπάλκαν πέος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Οι τερματισμενοι-καψουλιασμενοι ειναι για να πληρωνουν, οχι για να γαμανε. Δεν γαμανε, πληρωνουν μονο.

Για αυτο σκαρφιζονται διαφορα  σιχαμερα, μηπως και γινει κατι...αλλα ματαια. Ουτε με γερανο του λιμανιου που φορτωνει κοντεινερ.

Εως που ακομα και σκυλο ζητανε τα μουνετα μηπως και γαμηθουν με κατι, προτιμουν το σκυλο. Φαντασου τι αλλο εχει παιχτει που απλα δεν το εχει πει.

Τωρα θα αρχισουν τα "παιδια", θα τα ριξει στη μαχη να αρχισουν να γραφουν, τους ετοιμαζει τα κειμενα.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Επαγγελματική φάση Κμαν. Έρχονται για το χρήμα - αυτό που έχεις αλλά (πρόσεξε με) και αυτό που μπορείς να βρεις σχετικά άμεσα. Δεν έρχονται για αυτό που εσυ ονομάζεις μπαλκαν πεος. Πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, αλλιώς ο όλος σχεδιασμός βασίζεται σε λάθος υποθέσεις - και οδηγεί στον όλεθρο και την καταστροφή

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εσύ πετάς το μαρούλι και όποια προλάβει να το αρπάξει.Απετυχε η Λευκορρωσις ατύχησε,έρχεται με φόρα η επόμενη.Εγω δίνω ευκαιρίες,είμαι equal opportunity.Ακομα και σε Σουηδεζα έδωσα ραντεβού για την άλλη βδομάδα.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Όπως νομίζεις. Ελπίζω να έχεις μάθει μέχρι τώρα οτι το "μαρούλι" είναι relative value. Μαρούλι είναι και τα 2 χιλιάρικα, μαρούλι είναι και τα 15. Κάνε σωστή συμφωνία, ξεκάθαρη. Και άσε και ένα περιθώριο για σουπαμουπες

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Ο βαλκανιος φουκαριαρης και ο παιχτης τι εγιναν;

Τωρα εχει ριξει στη μαχη νεο αιμα, σκληρα παιδια.

Ο παιχτης σε προταση μου να βρεθουμε να πιουμε ποτο και να δουμε αν θα γραφει ο αφηνιασμενος, δηλωσε οτι μενει σε αλλη ηπειρο...χαχαχαχαχαχαχα....

Με το στριμωγμα, αρχιζουν και βριζουν, μεσα στη παρανοια πνιγονται απο τα ψυχοσωματικα και τα ψυχωτικα τικ και τους πιανει πανικος...σβουριζουν γυρω γυρω απο το γραφειακι αφηνιασμενοι ολοι μαζι...

Αφηνιασμενος. Ανεβαζει φωτο απο κοπελες που απλα βρηκε στο διαδικτυο και σε αυτο βρισκει και υπερασπιστες...

Μια φωτο με τη πουτσα μεσα σε μουνι απο μουναρα, δεν υπαρχει ουτε και θα υπαρξει ποτε.

Αφου θελεις να ανεβαζεις φωτο, ανεβασε μια φωτο με τη πουτσα σου μεσα σε μουναρα δυνατης γκομενας. Δεν υπαρχει.

Λες οτι κινεις παγκοσμιες οικονομιες, σελιδα 109 φιλε. Ελα εκει να σε δουμε.

Μας ειπες παπαρες, ελα σε ενα σημειο πανω στο χαρτη που και η καλημερα κοστιζει. Ελα να σε δω σε μαγαζι που δεν εχει οριο ποσα μπορεις να ξοδεψεις.

Σελιδα 109 βαλκανιε μαγκα που μας ειπες ολους παπαρες και αδεκαρους.

Ακου πως θα παιξει, χαλας στη πρωτη γυρα 1000 ευρω, φερνεις ενα μουνι 8αρι.

Δευτερη γυρα, χαλαω 5000 ευρω και φερνω επιτοπου 3 μουνια 8αρια.

Τριτη γυρα, χαλας 5001 ευρω και φερνεις 4 μουνια.

Τεταρτη γυρα, χαλαω 25005 ευρω και φερνω 12 μουνια.

Οτι βαζεις σε λεφτα θα βαζω επι του 5, οτι βαζεις σε μουνια θα βαζω επι του 3.

Ελα να σε δω, ελα που μας ειπες ολους μας παπαρες εμας εδω στην Ελλαδα.

Στειλε κινητο σε πμ να ξερω με ποιον μιλαω, σε καλω με το νουμερο μου να ξερεις και εσυ, μου λες που ερχομαι.

Ερχομαι, και αποψε αν θελεις.

Ουτε το σωβρακο δεν θα σου μεινει, πιατα θα κανεις 100 χρονια να ξεχρεωσεις.

Που γαμας τις παγκοσμιες οικονομιες και εμεις ειμαστε παπαρες. Που εχεις υποταξει τα μουνια στα ποδια σου....

Ελα να δουμε, στειλε πμ και θα ειμαι εκει, οπου και να ειναι το εκει.

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Το καψατε το θεμα..

Το φορουμ πλεον εμπεριεχει,δεκαδες κλωνους που επιτηδες τραμπουκιζουν για να γινεται χαμος,ναυαγια,και μερικους μπρουκληδες και κρυφοναυαγια που παρουζιασουν οτι ειναι δηθεν ενω ειναι ναυαγια και ολοι αυτοι μαζι κραζουν τα πραγματικα ναυαγια..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Οι τερματισμενοι-καψουλιασμενοι ειναι για να πληρωνουν, οχι για να γαμανε. Δεν γαμανε, πληρωνουν μονο.

Θυμήσου το διάλογο στην ταινία ΕΧΘΡΟΖ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ
του κομισάριου με το βασίλι ....

Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που έχουν κάτι και θα το κυνηγάνε οι γυναίκες να το πάρουν με αντάλλαγμα το μουνί τους.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ , όπως αυτή της ταινίας.

Αν σκας το χρήμα μετρητό , μικρή η διαφορά.
Άλλος ... την πάει  στο κατάστημα της σανέλ στη μάντισον άβενιου ... ή στη ρου γκαμπόν ... ή στο σαιν ονορέ ...
και της παίρνει τσάντα των 3Κ ... ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ;;;;;

Σημασία έχει η μορφή του χρήματος ;;;;

Ο κατσαπλιάς πάει την άλλη (καθηγήτρια) στο σέλι ή στην αράχωβα ή στο καϊμακτσαλάν με το τι ροκ ....
και τα σκάει για το χειμαδιό που έγινε σουϊτα για ηλίθιους ... ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ;;;
Δεν τα σκάει για το τ ροκ , το χειμαδιό και τις λιαστές ντομάτες ;;;;
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ;;;;;;

Άλλος έχει χώσει 100Κ σε νεοκλασικό που έγινε ρεστοράν .... εκεί του την πέφτουν οι wanna b ...
ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ;;;
Ότι τα έσκασε προκαταβολικά , δεν πάει να πει ότι τα έσκασε ;;;;;

Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ...
και στο μπαρ πλευρίζει τη συνάδελφο που πίνει και τη γαμάει στο δωμάτιό του ή στο δωμάτιό της κατευθείαν ...

αλλά είναι είναι λίγα περιστατικά για να καλύψουν μια ζωή. ....

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Εσύ πετάς το μαρούλι και όποια προλάβει να το αρπάξει.Απετυχε η Λευκορρωσις ατύχησε,έρχεται με φόρα η επόμενη.Εγω δίνω ευκαιρίες,είμαι equal opportunity.Ακομα και σε Σουηδεζα έδωσα ραντεβού για την άλλη βδομάδα.

αρχηγε μαζι σου
αλλα όπως εχω ξαναπει οι σπονσορετες αυριο θα γαμιουνται σε μπουρδελα
ο ανταγωνισμος ισχυρος και η παροδος του χρονου αμείλικτη για κορασιδες με μοναδικο προσον την εμφανιση
ισως και καποιες να εχουν δουλεψει ηδη σε μπουρδελο

ισως τις παραταΐζεις μαρουλι

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Στειλε κινητο σε πμ να ξερω με ποιον μιλαω, σε καλω με το νουμερο μου να ξερεις και εσυ, μου λες που ερχομαι.

Ρε μάγκα αν έχεις πολύ χρήμα όπως λες, ΖΗΤΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΔΡΩΝ ;;;;;;;;;;;
Ειλικρινά , δεν θέλω να σε προσβάλω ή να σε μειώσω, ούτε να σε αμφισβητήσω.
Είμαι καλόπιστος και με όποιους συζητώ πιστεύω όσα λένε.
Αν θεωρώ ότι είναι μαλάκες, δεν μπαίνω σε διαδικασία κουβέντας μαζί τους.

Αν έχεις χοντρό χρήμα, γιατί δεν χτυπάς ένα μπριόνι 3 τεμαχίων , να πας στο μπαρ του άντλον στο βερολίνο
ή στο χίλτον στο λόφο της βούδας ή στο οριεντάλ στη μπαγκόγκ ... και να την πέφτεις σε μουνάρες ζάμπλουτες
που εδώ που τα λέμε είναι το πιο γκλαμουριάρικο γαμήσι !!!!

Μήπως πρέπει να με προσλάβεις μάνατζερ, να σε οργανώσω ;;;;;
Χαραμίζεσαι .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom