Ενδεικτικά Κίεβο το 2012 είχα αφήσει κοντά στα 40-50 € μόνος μου σε έναν μπάρμαν και κάπου 10€ τιπς!
Στο τέλος του ζήτησα ένα μπουκαλάκι νερό και μου είπε 50 γρίβνια ! Τότε ήταν 4,8€ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ!
Στη Ανατολική Ευρώπη δεν χαρίζεται τίποτα από τις επιχειρήσεις!
Πολλές φορές όμως ο δυτικός δέχεται "επιθέσεις φιλίας" από Σλάβους αν σε κόψουν επικίνδυνο να γαμήσεις και θέλουν να το παίξουν ανοιχτόμυαλοι στις δικές τους Σε κερνάνε αβέρτα και συνεχώς γιατί ξέρουν πως κάπου κλατάρεις και σε βγάζουν νοκ άουτ ! Δεν έχει κανένα νόημα να μιλάς με άντρες που το επιδιώκουν σε αυτές τις χώρες εκτός αν έχεις γαμήσει τόσο πολύ που δεν σου σηκώνετε πια!
Το καλύτερο που μου είχε συμβεί ήταν στο μουκάτσεβο που έπινα μόνος μου πάλι σε μια μπαργούμαν πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο της πόλης η οποία δήλωσε παντρεμένη και με κάλεσε σπίτι της για τα γενέθλιά της μετά από 2 μέρες!
Τότε οι συμβουλές του σάιτ ήταν να μην πάω διότι το έκανε μόνο και μόνο για το δώρο!
Ο λόγος που δεν πήγα ήταν πως δεν είχα κάποιο ισχυρό story να υποστηρίζω το ότι είμαι εκεί για business στα shit τεστ που θα γινόταν στο νυμφοπάζαρο ...Το βράδυ είναι πιο εύκολο να λες παραμύθια αλλά σε γενέθλια δεν μου καθόταν καλά να πάω..