Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
Καλά εννοείται ότι πρώτα τα σόσιαλ γάμησαν εντελώς το πράγμα.Απλά με τις low cost βλεπεις αεροπλάνα τίγκα με ψωλές από Αγγλίες,Ιταλίες,Ισπανίες κλπ που πηγαίνουν όλοι να γαμήσουν αλλά γαμάνε το μέρος τελικά

Λες και γαμουσες πριν τα σοσιαλ χαχα

Σε προβληματιζει η κατασταση στο μπλοκ που δεν εχεις παει ποτε και ουτε θα πας.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Έχω βρεθεί σε κλαμπ στην Ουκρανία  να έχει ξεκωλάκια να είμαι ο πιο νορμάλ καλοντυμένος και ωραίος στη περίμετρό τους και να μην ασχολείται καμία μαζί μου! Τότε πράγματι μου πέρναγε απο το μυαλό να γίνω Κμαν και να φλασάρω το βαρύ οπλοστάσιο... Δεν είναι τόσο απίθανα αυτά που λέει ο άρχηγός!
Προσωπικώς όμως δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ συμβουλές Κμαν και το έχω μετανιώσει! 
Καταρχην εσυ ησουν μονος απο οτι θυμαμαι που ειχες γραψει ...  οτι το χειροτερο δηλαδη.
Δυο ατομα που εννοειται οτι γνωριζει ο ενας τον αλλον αρκετα καλα ειναι το ιδανικο , εμπαινα πχ με τον Παναγιωταρο στα κλαμπ Μολδαβια-Ρουμανια και σχιζαμε ... γοριλας ξυρισμενος γουλι αυτος με απταιστα την γλωσσα που τον περνουσαν για μπραβο μου.
Τραπεζι φυσικα με μπουκαλι ουισκι  παντα ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καταρχην εσυ ησουν μονος απο οτι θυμαμαι που ειχες γραψει ...  οτι το χειροτερο δηλαδη.
Δυο ατομα που εννοειται οτι γνωριζει ο ενας τον αλλον αρκετα καλα ειναι το ιδανικο , εμπαινα πχ με τον Παναγιωταρο στα κλαμπ Μολδαβια-Ρουμανια και σχιζαμε ... γοριλας ξυρισμενος γουλι αυτος με απταιστα την γλωσσα που τον περνουσαν για μπραβο μου.
Τραπεζι φυσικα με μπουκαλι ουισκι  παντα ...

Κερνανε καθολου στα σλαβικα μαγαζια;
Αν πιεις πχ 3-4 ποτα, θα κερασει ο μπαρμαν το επομενο;

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Σπανια φιλε , δεν το εχουν οπως εμεις αυτο.
εδω και μπουκαλι που ανοιγεις και πληρωναμε 100 ευρω αν ζητουσαμε ξηρους καρπους μας τους χρεωναν στο τελος , εχουν αλλη λογικη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οχι.Το αντίθετο.Εσύ πρέπει να κεράσεις τον μπάρμαν.
Το καλό στα σλαβικά μαγαζιά είναι οι χύμα εύκολες ψώλες.Εχει δηλαδή πάντα ένα 10-20% από γκόμενες που έχουν πάει στο μαγαζί για να βρούνε άντρα να πηδηχτούν επί τόπου αν αξίζει βέβαια.
Αυτό το ποσοστό δεν παίζει Μεσόγειο με τίποτα.Δε σημαίνει οτι αν πας σε Ελληνάδικο ή μπουζούκια,το 10% από τις γκόμενες είναι έτοιμες για ONs αν βρουν κάτι καλό.
Στις σλαβικές χώρες έχει πολλές καυλιάρες,πολλές έτοιμες για πούτσο στα κλαμπ,παλιά ήταν περισσότερες ακόμα.Είναι και γενετικό το θέμα λόγω καυλίασης απλά οι Σλάβες έχουν υψηλότερα επίπεδα καύλας και κάπως θέλουν πούτσο.
Είναι και κοινωνικό ζήτημα αλλά και Δύση να τις βάλεις πάντα οι πιο εύκολες και πιο καυλιάρες θα είναι οι Σλάβες λόγω γονιδίων.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Οχι.Το αντίθετο.Εσύ πρέπει να κεράσεις τον μπάρμαν.
Το καλό στα σλαβικά μαγαζιά είναι οι χύμα εύκολες ψώλες.Εχει δηλαδή πάντα ένα 10-20% από γκόμενες που έχουν πάει στο μαγαζί για να βρούνε άντρα να πηδηχτούν επί τόπου αν αξίζει βέβαια.
Αυτό το ποσοστό δεν παίζει Μεσόγειο με τίποτα.Δε σημαίνει οτι αν πας σε Ελληνάδικο ή μπουζούκια,το 10% από τις γκόμενες είναι έτοιμες για ONs αν βρουν κάτι καλό.

Στα μπουζουκια ειναι. Ειναι το μονο ειδος μαγαζιου που μπορεις να παιξεις μπαλα ανταξια σχεδον με τα κλαμπς του βορρα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στα μπουζουκια ειναι. Ειναι το μονο ειδος μαγαζιου που μπορεις να παιξεις μπαλα ανταξια σχεδον με τα κλαμπς του βορρα

Οντως μόνο στα μπουζούκια παίζεις μπάλλα όχι λόγω καύλας ή απελευθέρωσης των Ελληνίδων αλλά επειδή εκεί μαζεύονται οι λαικές και οι ξεπέτες κτλ.
Βορρά δεν είναι τόσο καλά όσο ακούγεται.Εχει πολλά τρικς στο Βορρά.Σίγουρα δεν έχει μπουζούκια ή μαγαζιά τύπου turbofolk,manele,kuchek κτλ.
Ούτε έχει μαγαζιά τύπου ανατολικής Ευρώπης.Αυτά τα βλέπεις μόνο σλαβικές χώρες.
Γενικά ανατολική Ευρώπη γαμάς πολύ εύκολα.Μια βδομάδα μόνο να βγαίνεις στα μαγαζιά πιάνεις γκόμενα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Δυσκολο ομως να κανεις ons ... αυτο βεβαια σχεδον τελειωσε και απο Α.Ευρωπη πλεον.
Τα τελευταια τα ειχα κανει το 11 -12  , μικρες και εμφανισιμες παντα αναφερομαι. 40αρες μπορεις ακομα αλλα τι να το κανεις ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στις σλαβικές χώρες έχει πολλές καυλιάρες,πολλές έτοιμες για πούτσο στα κλαμπ,παλιά ήταν περισσότερες ακόμα.Είναι και γενετικό το θέμα λόγω καυλίασης απλά οι Σλάβες έχουν υψηλότερα επίπεδα καύλας και κάπως θέλουν πούτσο.
Είναι και κοινωνικό ζήτημα αλλά και Δύση να τις βάλεις πάντα οι πιο εύκολες και πιο καυλιάρες θα είναι οι Σλάβες λόγω γονιδίων.

Θα σου πω γιατι ισχυει αυτο:
Στις βορειες χωρες, ο καιρος ειναι πολυ πιο μιζερος, κανοντας τις ημερες/εβδομαδες πιο μιζερες. Εκει ενεργοποιουνται τα βαθια ενστικτα της επιβιωσης και τη καλοπερασης και λεει η αλλη απο μεσα της "Δεν παλευεται αλλο αυτο, θελω να ζησω" και μολις ερθει το Σαββατο, θα παει κλαμπ, θα γινει λιωμα απ το πιοτο και θα φαει ανηλεη πουτσα.
Τη Δευτερα θα ειναι παλι στη μιζερη καθημερινοτητα της, μαχομενη με τον αθλιο καιρο που θα προσπαθει να κανει delete τις ομορφες αναμνησεις της, υπεθιμιζοντας της συνεχως ποσο κοντα ειναι στον θανατο και στο απολυτο θερμοκρασιακο μηδεν.
Βεβαια επηρεαζει και ο τροπος ζωης που ειναι Δευτερα-Παρασκευη μονο δουλεια (που κι αυτο οφειλεται στον καιρο)
Ωσπου να ερθει το επομενο Σαββατο να κανει το ιδιο, κ.ο.κ.

Στη Μεσογειο η αλλη ειναι 211 μερες το χρονο σε πληρη ηλιοφανεια, και τις υπολοιπες τρωει για καμια ωριτσα λιγο ψιλοβροχο
Δεχεται την χαρα της φυσης και του συμπαντος πλουσιοπαροχα ολη την ωρα.
Επομενως, οταν βγει το Σαββατο, τα κυτταρα της ειναι χορτασμενα απο ζωη, πρεπει να της εχεις κατι παρα πολυ καλο για να μπορεσεις να της τραβηξεις την προσοχη

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα σου πω γιατι ισχυει αυτο:
Στις βορειες χωρες, ο καιρος ειναι πολυ πιο μιζερος, κανοντας τις ημερες/εβδομαδες πιο μιζερες. Εκει ενεργοποιουνται τα βαθια ενστικτα της επιβιωσης και τη καλοπερασης και λεει η αλλη απο μεσα της "Δεν παλευεται αλλο αυτο, θελω να ζησω" και μολις ερθει το Σαββατο, θα παει κλαμπ, θα γινει λιωμα απ το πιοτο και θα φαει ανηλεη πουτσα.
Τη Δευτερα θα ειναι παλι στη μιζερη καθημερινοτητα της, μαχομενη με τον αθλιο καιρο που θα προσπαθει να κανει delete τις ομορφες αναμνησεις της, υπεθιμιζοντας της συνεχως ποσο κοντα ειναι στον θανατο και στο απολυτο θερμοκρασιακο μηδεν.
Ωσπου να ερθει το επομενο Σαββατο να κανει το ιδιο, κ.ο.κ.

Στη Μεσογειο η αλλη ειναι 211 μερες το χρονο σε πληρη ηλιοφανεια, και τις υπολοιπες τρωει για καμια ωριτσα λιγο ψιλοβροχο
Δεχεται την χαρα της φυσης και του συμπαντος πλουσιοπαροχα ολη την ωρα.
Επομενως, οταν βγει το Σαββατο, τα κυτταρα της ειναι χορτασμενα απο ζωη, πρεπει να της εχεις κατι παρα πολυ καλο για να μπορεσεις να της τραβηξεις την προσοχη

Είναι κυρίως γενετικό.Πώς βλέπει η Δυτική τον πούτσο,πώς τον βλέπει η Σλάβα και πώς η μεσογειακή.Τεράστια ανάλυση.
Ας πούμε χοντρικά η Σλάβα τον βλέπει πολύ πιο θετικά,σα να λέμε πώς βλέπει ο Ελληνας το σουβλάκι με χοιρινό και πώς ο Αραβας φάση.
Οι Σλάβες συνδέουν τον πότσο με πολύ θετικά πράγματα για αυτές,είσαι πάντα ευπρόσδεκτος σαν καυλέας.
Οι Βόρειες έχουν πολά θέματα κοινωνικής δικαιοσύνης,περιβάλλοντος,νόμων,συνέχειας της φυλής,mind fucking,equilibrium,ισότητας,φεμινισμού και πολλά ακόμα.Δεν είναι έτσι απλά πας και οργώνεις φάση.Εχει εμπόδια.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενδεικτικά Κίεβο το 2012 είχα αφήσει κοντά στα 40-50 € μόνος μου σε έναν μπάρμαν και κάπου 10€ τιπς!  
Στο τέλος του ζήτησα ένα μπουκαλάκι νερό και μου είπε 50 γρίβνια ! Τότε ήταν 4,8€  ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ!

Στη  Ανατολική Ευρώπη δεν χαρίζεται τίποτα από τις επιχειρήσεις!
Πολλές φορές όμως ο δυτικός δέχεται "επιθέσεις φιλίας" από Σλάβους αν σε κόψουν επικίνδυνο να γαμήσεις  και θέλουν να το παίξουν ανοιχτόμυαλοι στις δικές τους Σε κερνάνε αβέρτα και συνεχώς  γιατί ξέρουν πως κάπου κλατάρεις και σε βγάζουν νοκ άουτ ! Δεν έχει κανένα νόημα να μιλάς με άντρες που το επιδιώκουν  σε αυτές τις χώρες εκτός αν έχεις γαμήσει τόσο πολύ που δεν σου σηκώνετε πια!

Το καλύτερο που μου είχε συμβεί ήταν στο μουκάτσεβο που έπινα μόνος μου πάλι σε μια μπαργούμαν πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο της πόλης η οποία δήλωσε παντρεμένη και με κάλεσε σπίτι της για τα γενέθλιά της μετά από 2 μέρες!
Τότε οι συμβουλές του σάιτ ήταν να μην πάω διότι το έκανε μόνο και μόνο για το δώρο!
Ο λόγος που δεν πήγα ήταν πως δεν είχα κάποιο ισχυρό story να υποστηρίζω το ότι είμαι εκεί για business στα shit τεστ που θα γινόταν στο νυμφοπάζαρο ...Το βράδυ είναι πιο εύκολο να λες παραμύθια αλλά σε γενέθλια δεν μου καθόταν καλά να πάω..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δυσκολο ομως να κανεις ons ... αυτο βεβαια σχεδον τελειωσε και απο Α.Ευρωπη πλεον.
Τα τελευταια τα ειχα κανει το 11 -12  , μικρες και εμφανισιμες παντα αναφερομαι. 40αρες μπορεις ακομα αλλα τι να το κανεις ...

Βασικα ειναι το μονο μερος που βρισκεις πιωμενες γκομενες (συνηθως μεγαλες οπως λες).
Στα μπαρακια δεν πινουν σχεδον ποτε οι γκομενες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Στον ΑΝΤ1 εχει τωρα τον Σεφερλη το "Σουλειμαρκ ο μεγαλοπρεπης"

Μηπως πρεπει να φτιαξουμε κι ενα σοου "Σουλειkman ο μεγαλοπρεπης";

Για ψηφιστε :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Βασικα ειναι το μονο μερος που βρισκεις πιωμενες γκομενες (συνηθως μεγαλες οπως λες).
Στα μπαρακια δεν πινουν σχεδον ποτε οι γκομενες

Αυτό είναι και ένα θέμα με τις Ελληνίδες.Δεν πίνουν ποτέ αυτά που κατεβάζουν οι Σλάβες ιδίως Ρωσίδες,Πολωνές οι μεγάλες καταπιώνες οπότε δεν είναι ποτέ σε τόσο ψωλέ και έτοιμη φάση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτό είναι και ένα θέμα με τις Ελληνίδες.Δεν πίνουν ποτέ αυτά που κατεβάζουν οι Σλάβες ιδίως Ρωσίδες,Πολωνές οι μεγάλες καταπιώνες οπότε δεν είναι ποτέ σε τόσο ψωλέ και έτοιμη φάση.

Οι ελλεεινίδες δεν το έχουν καθόλου με το αλκοόλ.Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.Πώς να χαλαρώσουν μετά και να τους φύγει η ξινομουνίαση;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ενδεικτικά Κίεβο το 2012 είχα αφήσει κοντά στα 40-50 € μόνος μου σε έναν μπάρμαν και κάπου 10€ τιπς! 
Στο τέλος του ζήτησα ένα μπουκαλάκι νερό και μου είπε 50 γρίβνια ! Τότε ήταν 4,8€  ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΝΕΡΟ!

Στη  Ανατολική Ευρώπη δεν χαρίζεται τίποτα από τις επιχειρήσεις!
Πολλές φορές όμως ο δυτικός δέχεται "επιθέσεις φιλίας" από Σλάβους αν σε κόψουν επικίνδυνο να γαμήσεις  και θέλουν να το παίξουν ανοιχτόμυαλοι στις δικές τους Σε κερνάνε αβέρτα και συνεχώς  γιατί ξέρουν πως κάπου κλατάρεις και σε βγάζουν νοκ άουτ ! Δεν έχει κανένα νόημα να μιλάς με άντρες που το επιδιώκουν  σε αυτές τις χώρες εκτός αν έχεις γαμήσει τόσο πολύ που δεν σου σηκώνετε πια!

Το καλύτερο που μου είχε συμβεί ήταν στο μουκάτσεβο που έπινα μόνος μου πάλι σε μια μπαργούμαν πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο της πόλης η οποία δήλωσε παντρεμένη και με κάλεσε σπίτι της για τα γενέθλιά της μετά από 2 μέρες!
Τότε οι συμβουλές του σάιτ ήταν να μην πάω διότι το έκανε μόνο και μόνο για το δώρο!
Ο λόγος που δεν πήγα ήταν πως δεν είχα κάποιο ισχυρό story να υποστηρίζω το ότι είμαι εκεί για business στα shit τεστ που θα γινόταν στο νυμφοπάζαρο ...Το βράδυ είναι πιο εύκολο να λες παραμύθια αλλά σε γενέθλια δεν μου καθόταν καλά να πάω..

Τι κερνανε συνηθως οι Σλαβοι που λες; Να υποθεσω σφηνακια για να σε ξαποστειλουν πιο γρηγορα;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι ελλεεινίδες δεν το έχουν καθόλου με το αλκοόλ.Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.Πώς να χαλαρώσουν μετά και να τους φύγει η ξινομουνίαση;

Καλά και οι Αγγλιδες που πίνουν αβέρτα κουβέρτα δεν ειναι κανένα αριστούργημα.Μεσα στα κατρουλια τα ξερατα και τα χυσια ειναι.
Οι Σλαβες δεν ξεφτιλιζονται τόσο γενικά με τα ξύδια.Είναι και πιο ανθεκτικες και ξέρουν να χειριζονται καλυτερα το αλκοόλ.Αολα όταν μεθανε λίγο,γινοντται πολύ σεξουαλικές.
Οι Ελληνίδες φοβούνται οτι θα πιουν λίγο παραπάνω και θα τις παρασύρει κανας άχρηστοςσε στιγμή αδυναμίας γαμωντας τζάμπα τον πολύτιμο μουνι τους

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καλά και οι Αγγλιδες που πίνουν αβέρτα κουβέρτα δεν ειναι κανένα αρστουργημα.Μεσα στα κατρουλια τα ξερατα και τα χυσια ειναι.
Οι Σλαβες δεν ξεφτιλιζονται τόσο γενικά με τα ξύδια.Είναι και πιο ανθεκτικες και ξέρουν να χειριζονται καλυτερα το αλκοόλ.
Οι Ελληνίδες φοβούνται οτι θα πιουν λίγο παραπάνω και θα τις παρασύρει κανας άχρηστοςσε στιγμή αδυναμίας γαμωντας τζάμπα τον πολύτιμο μουνι τους

Οι Αγγλιδες πινουν πολυ
Μιλαμε για ΠΟΛΥ
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Και μονο που ξεκινανε απ το μεσημερι φτανει

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Εσυ πινεις γενικα τυπε;
Πχ το προηγουμενο Σαββατο τι ηπιες;

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τι κερνανε συνηθως οι Σλαβοι που λες; Να υποθεσω σφηνακια για να σε ξαποστειλουν πιο γρηγορα;
Σφηνάκια κυρίως! Έχει τύχει και κρασιά σε ποτήρι που τα έπιναν σαν σφηνάκι και αμέσως το επόμενο!
Αν τολμήσεις να αρνηθείς να τους ακολουθήσεις  σε κοροϊδεύουν και πάνε αμέσως στη γκόμενά που έχουν σταμπάρει και έχει δει το σκηνικό!

Εξαίρεση με ένα παιδί Πολωνό στο Βρότσλαβ που μας κέρναγε γιατί ήταν μόνος και έψαχνε παρέα
που  είμαστε ακόμα φίλοι και τον φιλοξενούμε στη Ρόδο και αυτός στο Βρότσλαβ και Όσλο που δούλευε και πήγαν τα άλλα παιδιά! Μέχρι και γυναίκες τους έφερε στο Όσλο!
Γενικά οι βραδιές στην Ανατολική Ευρώπη είναι πολύ γεμάτες! Βγαίνεις έξω και δεν ξέρεις τι σκηνικά θα παιχτούν και τι ανατροπές! Καμιά σχέση με τα Ελληνικά βράδια που είναι απολύτως προβλέψιμα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom