Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Γελανε και τα πλακακια τυπε...γαματο.

Αραξε στα κυβικα σου τοτε και μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια αλλη φορα με ερωτησεις. Οταν μιλας μαζι μου, θα εισαι ετοιμος για ολα, δεν θα ρεταρεις, ουτε θα κολλας.

Εισαι καλο παιδι, αλλα εχεις δυο ελαττωματα:

1. Πινεις πολυ και εκτροχιαζεσαι

2. Εισαι πολυ νεος στο φορουμ. Το γραψιμο σου και η ορεξη σου για κοντρες θυμιζουν εποχες προ 7ετιας στο φορουμ με ραντεβου θανατου κλπ
Καλα ολα αυτα, αλλα τα χουμε βαρεθει ρε τυπε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αρχηγε αν η πτηση ηταν για αυριο, προλαβαινουμε
Αυτο ΤΟ ΜΟΥΝΙ δεν πρεπει να γλυτωσει βαλκανιοπουτσικο σπερμα
Ειναι θεμα εθνικης υπερηφανιας πλεον

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

2. Εισαι πολυ νεος στο φορουμ. Το γραψιμο σου και η ορεξη σου για κοντρες θυμιζουν εποχες προ 7ετιας στο φορουμ με ραντεβου θανατου κλπ

Καλά όλα αυτά ρε τύπε αλλά εσύ έκανες εγγραφή τον Αύγουστο. Είτε "έχασες τους κωδικούς του παλιού προφίλ" ή "παρακολουθούσες καιρό και είπες τώρα να κάνεις εγγραφή".  :S

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Φιλε ποιος μιλησε για ραντεβου θανατου και βλακειες;

Για να τα πιουμε παρεα ειπα, δεν μιλησα για αλλες μαλακιες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Καλά όλα αυτά ρε τύπε αλλά εσύ έκανες εγγραφή τον Αύγουστο. Είτε "έχασες τους κωδικούς του παλιού προφίλ" ή "παρακολουθούσες καιρό και είπες τώρα να κάνεις εγγραφή".  :S

Γραφω στο μπου απο το 2011 σιγουρα, ισως και νωριτερα
Παντοτε ειχα εναν λογαριασμο ομως, ποτε κλωνους
Και αυτον θα τον κλεισω μολις συμπληρωσω 1500-2000 μηνυματα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Φιλε ποιος μιλησε για ραντεβου θανατου και βλακειες;

Για να τα πιουμε παρεα ειπα, δεν μιλησα για αλλες μαλακιες.

Ρε Σαβ ... καλό παιδί είσαι γενικά ... αλλά ξεκώλλα !
Πιστεύεις ότι θέλουν πολλοί άνδρες να βρεθούν με άλλους άγνωστους να πιούν ;;;;
Και λες και για εξωτερικό !
Δηλαδή αν σου πει κάποιος από το φόρουμ να πας αύριο στο κάρλοβι βάρι να τον συναντήσεις, θα πας ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εχω ζησει axaxouxa, apolyto, gl, personanongrata, poustiki kithara, bolderomnt, ακομα και εποχες που υπηρχαν γυναικες εδω οπως velvy, vilma, alitissa, κλπ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε Σαβ ... καλό παιδί είσαι γενικά ... αλλά ξεκώλλα !
Πιστεύεις ότι θέλουν πολλοί άνδρες να βρεθούν με άλλους άγνωστους να πιούν ;;;;
Και λες και για εξωτερικό !
Δηλαδή αν σου πει κάποιος από το φόρουμ να πας αύριο στο κάρλοβι βάρι να τον συναντήσεις, θα πας ;

Ναι τυπε, δεν εχω ουτε οικονομικο θεμα ουτε θεμα χρονου. Τη βολτα μου θα κανω, θα περασω καλα, θα κανω και μια νεα γνωριμια με εναν ανθρωπο.

UltiMo_

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Like
57
Πόντοι
0
Όρθιος ψυχρός ανέκφραστος τις κοιτάει επίμονα!
Όρθιος ψυχρός ανέκφραστος φαίνεται σε σένα που είσαι ερασιτέχνης απλός παρατηρητής. στην πραγματικότητα στέλνει 30 δευτερόλεπτα βαλκανικών vibe. και όταν τις μουσκέψει, είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσφορά

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ναι τυπε, δεν εχω ουτε οικονομικο θεμα ουτε θεμα χρονου. Τη βολτα μου θα κανω, θα περασω καλα, θα κανω και μια νεα γνωριμια με εναν ανθρωπο.

Δεν έχεις οικονομικό θέμα, δηλαδή έχεις άνεση. Δεν έχεις θέμα χρόνου.Προφανώς δεν έχεις μικρά παιδιά .
Και σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις άνδρες ;;;;;;;

ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;

Εγώ κάθομαι , επειδή έχω παιδιά που πάνε σχολείο και περιμένω να το τελειώσουν.
Δεν θα ήθελα να τα πάω σε ξένη χώρα πριν την ενηλικίωση , γιατί αν τα πας π.χ. στη γερμανία,
θα είναι γερμανοί στην ελλάδα και στη γερμανία έλληνες και στην πραγματικότητα δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται και τι είναι.

ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΠΟ , ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015.
Απλά εγώ ως ενήλικας και να μην ξανάρθω ποτέ, έλληνας θα είμαι για πάντα.
Θα ήθελα και τα παιδιά μου , να είναι έλληνες αλλά σε άλλη χώρα.
Η Ελλάδα, έχει τελειώσει έτσι κι αλλιώς.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν έχεις οικονομικό θέμα, δηλαδή έχεις άνεση. Δεν έχεις θέμα χρόνου.Προφανώς δεν έχεις μικρά παιδιά .
Και σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις άνδρες ;;;;;;;

ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;

Εγώ κάθομαι , επειδή έχω παιδιά που πάνε σχολείο και περιμένω να το τελειώσουν.
Δεν θα ήθελα να τα πάω σε ξένη χώρα πριν την ενηλικίωση , γιατί αν τα πας π.χ. στη γερμανία,
θα είναι γερμανοί στην ελλάδα και στη γερμανία έλληνες και στην πραγματικότητα δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται και τι είναι.

ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΠΟ , ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015.
Απλά εγώ ως ενήλικας και να μην ξανάρθω ποτέ, έλληνας θα είμαι για πάντα.
Θα ήθελα και τα παιδιά μου , να είναι έλληνες αλλά σε άλλη χώρα.
Η Ελλάδα, έχει τελειώσει έτσι κι αλλιώς.

Φιλε με τις γυναικες δεν κανω παρεα, δεν τις εχω φιλες, ουτε θελω να βγαινω για πιωματα μαζι τους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μια χαρα ειναι η Ελλαδα μας. Αν εχεις λεφτα και μουνια, δεν υπαρχει καλυτερο μερος.

Εχει και αλλα ομορφα μερη, καλα ειναι, προτιμω Ελλαδα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγε αν η πτηση ηταν για αυριο, προλαβαινουμε
Αυτο ΤΟ ΜΟΥΝΙ δεν πρεπει να γλυτωσει βαλκανιοπουτσικο σπερμα
Ειναι θεμα εθνικης υπερηφανιας πλεον

Της βρήκα τρένο με δύο ώρες διαδρομή.Αλλα σου λέω οι Λευκορρωσιδες είναι τρελές.Αμα τους μπει μια ιδέα στο κεφάλι δεν τους τις βγάζεις.
Θεωρούν ότι ψυχολογουν τους άντρες κι έτσι,τα αρχίδια μας κουνιόντουσαν χαρμόσυνα.
Αφού βλέπεις τη μαλάκω της γράφω Ό.Κ το ακυρώνω το αεροπορικό  βγάζω καινούργιο ή έρχεσαι με τρένο και μου λέει δε μου άρεσε η ενέργεια που έκανες να μη με ρωτησεις,θεωρώ ότι δεν ταιριάζουμε.Μαλακία στο τετράγωνο που λένε.
Η είσαι motivated να αρπάξεις τη χιλιαρουμπα ή πάπαλα.
Θα δω τι θα απαντήσει αύριο,αν δεν έρθει(εντελώς γελοίο) ή πάω εγώ αυτοπροσώπως ή βγάζω εισιτήρια για Κίεβο έχω κάπου 5 έτοιμες εκεί.
Γενικά τα γυναικεία σκατά δεν τα ανέχομαι πρέπει να πρυτανεύσει η λογικη.Παλια ήμουνα πολύ πιο ανεκτικός αλλά τώρα έχω αλλεργία στις γυναικείες, μαλακίες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο Φιντέλ το 2016 είχε περιγράψει το live καμάκι του αρχηγού ως εξής:
Πηγαίνει δίπλα από το "θύραμα" σε απόσταση 30-50 εκατοστών και καρφώνει τις κοπέλες επίμονα χωρίς να κινείται να μιλάει ή να κάνει κάποια έκφραση για περίπου 30 δευτερόλεπτα! Όρθιος ψυχρός ανέκφραστος τις κοιτάει επίμονα!  Μετά τη πάροδο των 30 δευτερολέπτων οι κοπέλες μετά το αρχικό σοκ είναι έτοιμες να ακούσουν τι θα τους πει αυτός ο περίεργος τύπος! ...

Ήμαρτον,μέχρι κι εγώ αγριεύτηκα  :2funny:

Αν το κάνει αυτό σε ελληνικό μαγαζί,οι γυναίκες θα βάζουν τις φωνές και οι φουσκωτοί θα τον πετάνε έξω

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όχι απλά πρέπει να έχεις βλεματικη επαφή.Οι πιο πολλές σε απορρίπτουν με το βλέμμα.Πας σε αυτές που δίνουν αρχικά το πράσινο φωτάκι.Και από αυτές το 95% θα σε απορρίψει τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα.
Κυνηγάς τη γρήγορη απόρριψη με το βλέμμα ή τα λόγια για να βρεις γρήγορα αυτές που γουστάρουν.
Στόχος δηλαδή στο μαγαζί είναι να φας 20 χυλοπιτες πολύ γρήγορα ώστε να είσαι ο πρώτος που θα βρει τις διαθέσιμες που ψάχνουν όλοι.
Πρέπει όμως να το κάνεις διακριτικά,να μην καταλαβαίνει η δίπλα ότι η άλλη σε απέρριψε.Για αυτό μειώνεις τους χρόνους και έχεις στρατηγική ανάλογα με τη γεωμετρία του κλαμπ και τις θέσεις από τις γκόμενες.Πρεπει να πιάσεις πλεονεκτική θέση από όπου φυσικά θα έρθουν πολλοί να σε απομακρύνουν σπρώχνοντας κτλ.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Γενικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι αυτοί οι βληματικοί παπάρες γόνοι κτλ εξακολουθούν να μάχονται.
Ρε παπάρα τι εξακολουθείς να μάχεσαι? Αφού το τι κάνεις το καθορίζω εγώ. Τα αρχίδια σου θα πιάνεις αιωνίως.
Το ίδιο και οι άλλοι εν Ελλάδι. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν. Οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα,είναι πνιγμένοι,
χαμένοι από χέρι. Οι ανώτεροι τσομπαναρέοι καθορίζουν το πλαίσιο. Τους έχουμε καρυδώσει παίδες. Εχουν κλάσει για τα καλά.
:tomato:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Δεν εχεις βγαλει ουτε μια γκομενα, ποτε σου.

Ειδικα αν πας και κανεις αυτες τις μαλακιες που γραφεις, θα σε κερνανε φαπες και κλωτσες στο γκωλο, ετσι για να γουσταρεις.

Μετα θα κοιταζεις στα ματια με σπασμενα δοντια και πλευρα εξω απο το μαγαζι που θα εισαι ταβλα απο το ξυλο, το σκυλο που θα σε κατουραει στη μαπα.

Παιζει να ειναι ο σκυλος που γαμησε τη γκομενα που ειχες πληρωσει και που για ακομα μια φορα δεν γαμησες.

Τωρα, σου ριχνει και ενα κατουρημα στη μαπα, ετσι για να γουσταρεις.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Ειδικα αν πας και κανεις αυτες τις μ_λακιες που γραφεις
Έτσι όπως έχεις βάλει το σχολιο σου Σαββ  είναι σαν να το λες σε εμένα.
Ας έκανες αν ήθελες παράθεση στο δικο του σχολιο. Καλημερα'

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom