Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Η βαλκανιοπουτσικη ορμητικοτητα του την τρομαξε
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Η βαλκανιοπουτσικη ορμητικοτητα του την τρομαξε
Γελανε και τα πλακακια τυπε...γαματο.
Αραξε στα κυβικα σου τοτε και μη μου ζαλιζεις τα αρχιδια αλλη φορα με ερωτησεις. Οταν μιλας μαζι μου, θα εισαι ετοιμος για ολα, δεν θα ρεταρεις, ουτε θα κολλας.
Εισαι καλο παιδι, αλλα εχεις δυο ελαττωματα:
1. Πινεις πολυ και εκτροχιαζεσαι
2. Εισαι πολυ νεος στο φορουμ. Το γραψιμο σου και η ορεξη σου για κοντρες θυμιζουν εποχες προ 7ετιας στο φορουμ με ραντεβου θανατου κλπ
Καλα ολα αυτα, αλλα τα χουμε βαρεθει ρε τυπε.
Εισαι καλο παιδι, αλλα εχεις δυο ελαττωματα:
1. Πινεις πολυ και εκτροχιαζεσαι
2. Εισαι πολυ νεος στο φορουμ. Το γραψιμο σου και η ορεξη σου για κοντρες θυμιζουν εποχες προ 7ετιας στο φορουμ με ραντεβου θανατου κλπ
Καλα ολα αυτα, αλλα τα χουμε βαρεθει ρε τυπε.
Καλά όλα αυτά ρε τύπε αλλά εσύ έκανες εγγραφή τον Αύγουστο. Είτε "έχασες τους κωδικούς του παλιού προφίλ" ή "παρακολουθούσες καιρό και είπες τώρα να κάνεις εγγραφή". :S
Φιλε ποιος μιλησε για ραντεβου θανατου και βλακειες;
Για να τα πιουμε παρεα ειπα, δεν μιλησα για αλλες μαλακιες.
Ρε Σαβ ... καλό παιδί είσαι γενικά ... αλλά ξεκώλλα !
Πιστεύεις ότι θέλουν πολλοί άνδρες να βρεθούν με άλλους άγνωστους να πιούν ;;;;
Και λες και για εξωτερικό !
Δηλαδή αν σου πει κάποιος από το φόρουμ να πας αύριο στο κάρλοβι βάρι να τον συναντήσεις, θα πας ;
Όρθιος ψυχρός ανέκφραστος φαίνεται σε σένα που είσαι ερασιτέχνης απλός παρατηρητής. στην πραγματικότητα στέλνει 30 δευτερόλεπτα βαλκανικών vibe. και όταν τις μουσκέψει, είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσφοράΌρθιος ψυχρός ανέκφραστος τις κοιτάει επίμονα!
Ναι τυπε, δεν εχω ουτε οικονομικο θεμα ουτε θεμα χρονου. Τη βολτα μου θα κανω, θα περασω καλα, θα κανω και μια νεα γνωριμια με εναν ανθρωπο.
Δεν έχεις οικονομικό θέμα, δηλαδή έχεις άνεση. Δεν έχεις θέμα χρόνου.Προφανώς δεν έχεις μικρά παιδιά .
Και σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις άνδρες ;;;;;;;
ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;
Εγώ κάθομαι , επειδή έχω παιδιά που πάνε σχολείο και περιμένω να το τελειώσουν.
Δεν θα ήθελα να τα πάω σε ξένη χώρα πριν την ενηλικίωση , γιατί αν τα πας π.χ. στη γερμανία,
θα είναι γερμανοί στην ελλάδα και στη γερμανία έλληνες και στην πραγματικότητα δεν θα ξέρουν τι τους γίνεται και τι είναι.
ΑΛΛΙΩΣ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΠΟ , ΧΑΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015.
Απλά εγώ ως ενήλικας και να μην ξανάρθω ποτέ, έλληνας θα είμαι για πάντα.
Θα ήθελα και τα παιδιά μου , να είναι έλληνες αλλά σε άλλη χώρα.
Η Ελλάδα, έχει τελειώσει έτσι κι αλλιώς.
Αρχηγε αν η πτηση ηταν για αυριο, προλαβαινουμε
Αυτο ΤΟ ΜΟΥΝΙ δεν πρεπει να γλυτωσει βαλκανιοπουτσικο σπερμα
Ειναι θεμα εθνικης υπερηφανιας πλεον
Ο Φιντέλ το 2016 είχε περιγράψει το live καμάκι του αρχηγού ως εξής:
Πηγαίνει δίπλα από το "θύραμα" σε απόσταση 30-50 εκατοστών και καρφώνει τις κοπέλες επίμονα χωρίς να κινείται να μιλάει ή να κάνει κάποια έκφραση για περίπου 30 δευτερόλεπτα! Όρθιος ψυχρός ανέκφραστος τις κοιτάει επίμονα! Μετά τη πάροδο των 30 δευτερολέπτων οι κοπέλες μετά το αρχικό σοκ είναι έτοιμες να ακούσουν τι θα τους πει αυτός ο περίεργος τύπος! ...
Γενικά το πρόβλημα είναι οτι όλοι αυτοί οι βληματικοί παπάρες γόνοι κτλ εξακολουθούν να μάχονται.
Ρε παπάρα τι εξακολουθείς να μάχεσαι? Αφού το τι κάνεις το καθορίζω εγώ. Τα αρχίδια σου θα πιάνεις αιωνίως.
Το ίδιο και οι άλλοι εν Ελλάδι. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνουν. Οτι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα,είναι πνιγμένοι,
χαμένοι από χέρι. Οι ανώτεροι τσομπαναρέοι καθορίζουν το πλαίσιο. Τους έχουμε καρυδώσει παίδες. Εχουν κλάσει για τα καλά.
Έτσι όπως έχεις βάλει το σχολιο σου Σαββ είναι σαν να το λες σε εμένα.Ειδικα αν πας και κανεις αυτες τις μ_λακιες που γραφεις