ρε φιλε σε δερματολογο εχεις παει ;;;
Είναι κερατώματα,δεν είναι αφροδίσιο.Βγαίνουν με λέιζερ αλλά μετά θα έχεις πρησμένα αρχίδια μια βδομάδα.
ρε φιλε σε δερματολογο εχεις παει ;;;
Πιθανόν να είναι και ερεθισμός σύγκαμα.
Είχα πάθει κάτι παρόμοιο μια μέρα που είχα πηδήξει 6 φορές καλοκαίρι.
Είχαν πάρει φωτιά τα αρχίδια μου.
οκ , δεν το ηξερα ..Είναι κερατώματα,δεν είναι αφροδίσιο.Βγαίνουν με λέιζερ αλλά μετά θα έχεις πρησμένα αρχίδια μια βδομάδα.
χαχαχαΠιθανόν να είναι και ερεθισμός σύγκαμα.
Είχα πάθει κάτι παρόμοιο μια μέρα που είχα πηδήξει 6 φορές καλοκαίρι.
Είχαν πάρει φωτιά τα αρχίδια μου.
Έχω πάρει δώρα. ΟΧΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΟΜΩΣ.
Δώρο ρόλεξ , δεν πήρα ποτέ σε γυναίκα .
Εσύ πήρες ΡΟΛΕΞ σε κάποια την πρώτη μέρα που τη γνώρισες ;
Και σερβιτόρα ;;;;;;;
Και στη ... μύκονο ;;;;;;;;
Καταλαβε η γυναικα οτι εισαι προβληματικο τυπακι απο το τροπο που μιλας, απαντας και σου λεει ασε, δεν μου χρειαζεται κατι τετοιο στη ζωη μου.
Εν συντομια η σκληρη αληθεια.
Κανε τη δικη σου ερμηνεια, στα αρχιδια μου.
Τα ελαχιστα που δειχνεις απο τη συνομιλια σας, δειχνουν ανθρωπο που ειναι αμπαλος, ειναι σε πανικο, παρακαλαει, ειναι ψυχωτικος.
Ευκολα μπορει να καταλαβει καποιος με στοιχειωδη νοημοσυνη το πως θα ειναι ολοκληρη η συνομιλια, και η καθε συνομιλια με τη καθε κοπελα.
Αγχωτικος, πιεστικος, ψυχωτικος, νευρικος, αμπαλος.
επρεπε να την γειωνες αμεσως ... πολυ παρακαλετο επεσε ..Κοιτάξτε εδώ πόσο ηλίθιες είναι οι Λευκορρωσίδες,τι μαλακία τις δέρνει.Η άλλη κωλύθηκε να έρθει επειδή θα περίμενε 1 ώρα Κοπεγχάγη αντί να έρθει απευθείας με πτήση το βράδυ και φτηνότερο εισιτήριο.
Εχασε ένα χιλιάρικο λόγω πείσματος.Αυτή είναι η μαλακία των πρώην σοβιετικών.Δεν υποχωρούν ποτέ.Για αυτό κερνάς μπάλκαν χύσι,δεν κάνεις καμία παραχώρηση και ρίχνεις όλη τη ζημιά στη γκόμενα για να πάρει ένα μάθημα.
Είναι η τρομερή ανωτερότητα.
Δεν υποχωρούν αυτές,χέσιμο εμείς.Τίποτα ρε,πρέπει να είσαι ανελέητος.Τους αντιμετωπίζεις σα σκατά.Οπως γόνους,ψωλάδες κτλ.Πρέπει να πάρουν ένα μάθημα οι πούστηδες.
Και αν νομίζουν οτι μπορούν να σε τραυματίσουν,τους τραβάς 3 πούτσους και 5 καυλιά.Να ψοφήσουν οι πουσταράδες.
Είναι η νοοτροπία άρχοντος.
Γενικώς το πρόβλημα με τις Λευκορρωσίδες και συχνά Ρωσίδες είναι οτι νομίζουν οτι είναι πιο έξυπνες από εσένα,κάνουν πάντα καλύτερες επιλογές και κοιτάνε να σε υποτάξουν ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιες και οι επιλογές τους είναι για τον πούτσο.Οι Ουκρανέζες Πολωνέζες αντίθετα καταλαβαίνουν πως ό,τι και να διαλέξουν θα είναι μια μαλακία και μισή,κατώτερη από αυτή που θα επιλέξεις εσύ ως άντρας οπότε συμβιβάζονται αυτονόητα.Δε χρειάζεται να μάχεσαι να αποδείξεις τα αυτονόητα.
επρεπε να την γειωνες αμεσως ... πολυ παρακαλετο επεσε ..
οκ παμε για αλλα .Τη γείωσα.Αυτή προφανώς ήθελε να της στείλω λεφτά να πάρει τρένο και καλά να έρθει αλλά στα παπάρια μου,δεν επέμεινα καθόλου.
Γενικά άμα η άλλη κάνει μια μαλακία,δε συγχωρούμε οι Βαλκάνιοι.Μια ευκαιρία να αναπληρώσει με καλό μπούκι,αλλιώς δεν.
Να σου πως και ψιλοηλίθια ήταν η γκόμενα,έδειξε τα αληθινά της χρώματα πριν καν έρθει.Αλλες είναι πολύ πιο καπάτσες,το φυλάνε και τα δείχνουν αργότερα όταν έχουν τσιμπήσει το ρευστό.
Τη ζημιά που παθαίνουν αυτές την καταλαβαίνουν μια πενταετία μετά.Τι μαλακία έκανα λένε τότε.Αλλά στον πούτσο μας.
Κοιτάξτε εδώ πόσο ηλίθιες είναι οι Λευκορρωσίδες,τι μαλακία τις δέρνει.Η άλλη κωλύθηκε να έρθει επειδή θα περίμενε 1 ώρα Κοπεγχάγη αντί να έρθει απευθείας με πτήση το βράδυ και φτηνότερο εισιτήριο.
Εχασε ένα χιλιάρικο λόγω πείσματος.Αυτή είναι η μαλακία των πρώην σοβιετικών.Δεν υποχωρούν ποτέ.Για αυτό κερνάς μπάλκαν χύσι,δεν κάνεις καμία παραχώρηση και ρίχνεις όλη τη ζημιά στη γκόμενα για να πάρει ένα μάθημα.
Είναι η τρομερή ανωτερότητα.
Δεν υποχωρούν αυτές,χέσιμο εμείς.Τίποτα ρε,πρέπει να είσαι ανελέητος.Τους αντιμετωπίζεις σα σκατά.Οπως γόνους,ψωλάδες κτλ.Πρέπει να πάρουν ένα μάθημα οι πούστηδες.
Και αν νομίζουν οτι μπορούν να σε τραυματίσουν,τους τραβάς 3 πούτσους και 5 καυλιά.Να ψοφήσουν οι πουσταράδες.
Είναι η νοοτροπία άρχοντος.
Γενικώς το πρόβλημα με τις Λευκορρωσίδες και συχνά Ρωσίδες είναι οτι νομίζουν οτι είναι πιο έξυπνες από εσένα,κάνουν πάντα καλύτερες επιλογές και κοιτάνε να σε υποτάξουν ενώ στην πραγματικότητα είναι ηλίθιες και οι επιλογές τους είναι για τον πούτσο.Οι Ουκρανέζες Πολωνέζες αντίθετα καταλαβαίνουν πως ό,τι και να διαλέξουν θα είναι μια μαλακία και μισή,κατώτερη από αυτή που θα επιλέξεις εσύ ως άντρας οπότε συμβιβάζονται αυτονόητα.Δε χρειάζεται να μάχεσαι να αποδείξεις τα αυτονόητα.
Τη γείωσα.Αυτή προφανώς ήθελε να της στείλω λεφτά να πάρει τρένο και καλά να έρθει αλλά στα παπάρια μου,δεν επέμεινα καθόλου.
Γενικά άμα η άλλη κάνει μια μαλακία,δε συγχωρούμε οι Βαλκάνιοι.Μια ευκαιρία να αναπληρώσει με καλό μπούκι,αλλιώς δεν.
Να σου πως και ψιλοηλίθια ήταν η γκόμενα,έδειξε τα αληθινά της χρώματα πριν καν έρθει.Αλλες είναι πολύ πιο καπάτσες,το φυλάνε και τα δείχνουν αργότερα όταν έχουν τσιμπήσει το ρευστό.
Τη ζημιά που παθαίνουν αυτές την καταλαβαίνουν μια πενταετία μετά.Τι μαλακία έκανα λένε τότε.Αλλά στον πούτσο μας.
Ρε μεγαλε γιατι βαζεις διαλογους και ξεφτιλιζεσαι περισσοτερο;