Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
Εχουμε πει,στα σπονσοριλικια δεν κανεις ανοιχτη συμφωνια σου δινω τοσα αν δωσεις κωλο κτλ.Εαν το κανεις,ουσιαστικα δεν πρόκειται για σπονσοριλικι.Οι γκομενες που το θετουν ετσι είναι απλα εσκορτς.Κανονικα αυτό απαγορευεται,αν τις αναφέρεις ότι σολισιταρουν πελατες μεσω σπονσορινγκ,τρωνε ban.
Εχει πολλες που λενε 1 ωρα σεξ στο χωρο σου 150 ευρω κτλ,αλλα δε με ενδιαφερει αυτο.

Για ποιο λογο την πληρωνεις ?? Δεν το συζητησατε αυτο ?? Αυτην δεν πρεπει να δωσει κατι σαν ηθικη σου ανταμοιβη που την ταιζεις και την ποτιζεις ??

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ωραια,πες μου εσυ τι θα εκανες καλυτερα.Εδω βλέπεις την παω στα καλυτερα μερη,πληρωνω μπουκαλια κτλ και δεν καθεται.Ξερει ότι αν κατσει θα παρει 1000 ευρω και δεν το κανει.Τι παραπανω θα επιχειρούσες?
Το λαθος είναι ότι επελεξα με βαση τις φωτο οπου φαινοταν λεπτοτερη.Οταν την ειδα απογοητευτηκα που εχει κιλακια,δεν της εδωσα αμεσως τα 1000 και προφανως η γκομενα στραβωσε.Φυσικα τωρα με αυτά που κανει μισο αρχιδι θα παρει,οχι λεφτα.

Οταν πριν απο καιρο ειδα το πως μαλακιζεσαι και ξοδευεσαι ασκοπα, ειδα και οτι εισαι καλη ψυχη και σκυλι του πολεμου δουλευτης, μπροσταρης οτι δεν φοβασαι, δεν μασας, οτι χωνεσαι, σκυλι του πολεμου.

Ειπα, οκ. Αξιζει να ασχοληθω, δεν ειναι κακος, δεν ειναι αρχιδι μουφας, δεν ειναι τεμπελης.

Σου εστειλα πμ να ανοιξουμε επικοινωνια να σε βοηθησω. Στο απο κοντα. Δεν δεχτηκες, ησουν αρνητικος, απαξιωσες τη προσφορα μου.

Τωρα που τα εκανες μουνι καπελο, ζητας τη βοηθεια μου να σου πω; Τι να σου πω εδω μεσα ρε κμαν; Τι να σου δειξω και πως να σε βοηθησω οικονομικα απο εδω μεσα;

Ας ησουν εξυπνος, ταπεινος, να ελεγες ναι φιλε, ελα να βρεθουμε εκει να πιουμε ενα ποτο να γνωριστουμε να μιλησουμε. Τοτε θα εβλεπες απο κοντα τι παιζει και θα ηξερες και δεν θα ειχες αναγκη να ρωτας και να κανεις μαλακιες.

Τωρα, κατσε και κανε τις μαλακιες που κανεις να γελαει ο κοσμος με τη παρτη σου.

Δινεις αφορμη σε 2-3 ορισμενους που ειναι τεμπεληδες, ψευτες, ναυαγια, χεστες, να γελανε με τα χαλια σου. Αυτο καταφερες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Ναι,για το ντύσιμο,οτι είμαι αγύμναστος,χαλιας,δε χρησιμοποιω αποσμητικα,δεν καθαριζω το διαμερισμα,δεν αλλαζω ρουχα,κανω λαθος επιλογες στα μαγαζια,δεν την ακουω,δεν ξερω να μιλαω για τιποτα γιατι μονο δουλευω και κοιμαμαι,ειμαι βρωμιάρης που θελει γρηγορο σεξ αντι για σοβαρη σχεση,φερεται σκατα στις κοπελες,δε δεσμευεται ποτε,δε θελει σοβαρη σχεση,οικογενεια κτλ.
Αρχιδια μυδια.Το ζητημα είναι να ξεκουμπιστεί,να γαμησω την Πολωνεζα και να φερω και καμια άλλη.
Πιστευω αν εβλεπε το ελληνικο σωβρακο θα αλλαζε γνωμη.
Για τον πουτσο καβαλα.Κανει ο,τι της καπνισει χωρις να σεβεται κανεναν κανονα.Της ελεγα Ελλαδα απαγορευεται να τρως στο ταξι και αυτή ετρωγε παρολο που εκανε παρατηρηση ο ταξιτζής.Της εξηγησα για μια άλλη Λεζκορρωσιδα που εσκασε με το σκυλακι στο ραντεβού και ο σκυλος τα γαμησε όλα στο καφε με ειχε κατακνευρισει,κοντεψαν να μας πεταξουν εξω και μου ειπε καλα εκανε η κοπελα,δεν αγαπας τα ζωα.
Μιλαμε για μαλακια.

Πόσο καιρό την έχεις εκεί και τα κατάλαβε όλα αυτά αρχηγέ;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σορρυ αρχηγε αλλά στο σπονσορινγκ και το sugar daddy-λικη δεν είναι βασική αρχή να κανείς την συμφωνία ξεκάθαρη εκ των προτέρων ή άμα τη εμφανίσει στην πρώτη συνάντηση?

Αυτό είναι το ρισκο που παιρνεις.Αμα την καλεσεις χωρις να την ξερεις μπορει η πρωτη συναντηση να παει κατά διαβολου.Αυτη μπορει να εχει εντελως διαφορετικες προθεσεις.
Εχει και σχεση με την κουλτουρα της χωρας,με Ουκρανες,Τσεχες,Ρωσιδες,Πολωνεζες δεν ειχα ποτε τετοια προβλήματα,να καλω και να μην πεφτει πουτσος.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Αυτό είναι το ρισκο που παιρνεις.Αμα την καλεσεις χωρις να την ξερεις μπορει η πρωτη συναντηση να παει κατά διαβολου.Αυτη μπορει να εχει εντελως διαφορετικες προθεσεις.
Εχει και σχεση με την κουλτουρα της χωρας,με Ουκρανες,Τσεχες,Ρωσιδες,Πολωνεζες δεν ειχα ποτε τετοια προβλήματα,να καλω και να μην πεφτει πουτσος.

Εγώ λέω να ξανασκεφτείς την πρόταση σαββίδη και να αρχίσεις τα μαθήματα μαζί του.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγώ λέω να ξανασκεφτείς την πρόταση σαββίδη και να αρχίσεις τα μαθήματα μαζί του.

Τωρα ας ερθει να βρει εσενα να του μαθεις τα δικα σου.

Μια φορα προτεινα, απαξιωσε, ας κανει οτι θελει τωρα.

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Ωραια,πες μου εσυ τι θα εκανες καλυτερα.Εδω βλέπεις την παω στα καλυτερα μερη,πληρωνω μπουκαλια κτλ και δεν καθεται.Ξερει ότι αν κατσει θα παρει 1000 ευρω και δεν το κανει.Τι παραπανω θα επιχειρούσες?
Το λαθος είναι ότι επελεξα με βαση τις φωτο οπου φαινοταν λεπτοτερη.Οταν την ειδα απογοητευτηκα που εχει κιλακια,δεν της εδωσα αμεσως τα 1000 και προφανως η γκομενα στραβωσε.Φυσικα τωρα με αυτά που κανει μισο αρχιδι θα παρει,οχι λεφτα.
Την γκομενα πρωτα της γαμας την ψυχη μετα το πνευμα και μετα τις τρυπες της. Δυστυχως με αυτην εχασες το παιχνιδι στην αρχη. Το κερδος σου ειναι η εμπειρια η χασουρα μερικα ευρω. Συνεχισε το πας καλα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
Εχουμε πει,στα σπονσοριλικια δεν κανεις ανοιχτη συμφωνια σου δινω τοσα αν δωσεις κωλο κτλ.Εαν το κανεις,ουσιαστικα δεν πρόκειται για σπονσοριλικι.Οι γκομενες που το θετουν ετσι είναι απλα εσκορτς.Κανονικα αυτό απαγορευεται,αν τις αναφέρεις ότι σολισιταρουν πελατες μεσω σπονσορινγκ,τρωνε ban.
Εχει πολλες που λενε 1 ωρα σεξ στο χωρο σου 150 ευρω κτλ,αλλα δε με ενδιαφερει αυτο.Κανονικα θα επρεπε να τις ραπορταρω κιολας.Ειναι σαν τις πουτανες που ψαρευουν πελατες μεσω τιντερ.
Κανονικα ομως οταν η γκομενα δεχεται να ερθει να μεινει μαζι σου για ορισμενο διαστημα με δωρακι,το σαβουαρ βιβρ επιβαλλει να πεσει πουτσος.Καθετι αλλο ειναι παρασπονδια εκ μερους της γκομενας και σπασιμο της συμφωνιας.Το ιδιο και αν εσυ δεν καταβαλεις το σζμπεφωνημενο δωρακι.Αυτα δε λεγονται,ουυτε γραφονται αλλα ειναι αυτοννοητα και οι δυο πλευερες τα ξερουν εκ των πρτερων.Ειναι λεπτο το ζητημα.Ουσιαστικα στο σπονοσριλικι ειναι πιο vague το θεμα,δεν μπορεις να κανεις σαφη περιγραφη απαιτησεων και service οπως στο πουτανιλικι.

Εσυ επαθες σαν καποιον που βγαζει μια γκομενα για 2,3 μηνες καφε,ποτο,φαγητο και πληρωνει τα παντα ολα και δεν τον αφηνει ουτε να την ακουμπησει γιατι δεν ειναι ετοιμη ψυχολογικα και μια μερα την βλεπει στο fb αγκαλια με αλλον με σχολια του τυπου εγω ακολουθω την καρδια μου. :grin:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εσυ επαθες σαν καποιον που βγαζει μια γκομενα για 2,3 μηνες καφε,ποτο,φαγητο και πληρωνει τα παντα ολα και δεν τον αφηνει ουτε να την ακουμπησει γιατι δεν ειναι ετοιμη ψυχολογικα και μια μερα την βλεπει στο fb αγκαλια με αλλον με σχολια του τυπου εγω ακολουθω την καρδια μου. :grin:

Με μια λεξη: Καληνυχτακιας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.090
Πόντοι
2.606
Ναι,για το ντύσιμο,οτι είμαι αγύμναστος,χαλιας,δε χρησιμοποιω αποσμητικα,δεν καθαριζω το διαμερισμα,δεν αλλαζω ρουχα,κανω λαθος επιλογες στα μαγαζια,δεν την ακουω,δεν ξερω να μιλαω για τιποτα γιατι μονο δουλευω και κοιμαμαι,ειμαι βρωμιάρης που θελει γρηγορο σεξ αντι για σοβαρη σχεση,φερεται σκατα στις κοπελες,δε δεσμευεται ποτε,δε θελει σοβαρη σχεση,οικογενεια κτλ.
Αρχιδια μυδια.Το ζητημα είναι να ξεκουμπιστεί,να γαμησω την Πολωνεζα και να φερω και καμια άλλη.
Για τον πουτσο καβαλα.Κανει ο,τι της καπνισει χωρις να σεβεται κανεναν κανονα.Της ελεγα Ελλαδα απαγορευεται να τρως στο ταξι και αυτή ετρωγε παρολο που εκανε παρατηρηση ο ταξιτζής.Της εξηγησα για μια άλλη Λεζκορρωσιδα που εσκασε με το σκυλακι στο ραντεβού και ο σκυλος τα γαμησε όλα στο καφε με ειχε κατακνευρισει,κοντεψαν να μας πεταξουν εξω και μου ειπε καλα εκανε η κοπελα,δεν αγαπας τα ζωα.
Μιλαμε για μαλακια.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.090
Πόντοι
2.606
Τυπε ετσι ειναι, εχεις δει πως κανουν τα γκομενακια για σωβρακοφανελα; :S :S :S
εχει την συμπαθεια μου δεν αραδιαζει ψεματα για την ειλικρινεια του και μονο παρακολουθω χωρις να τον προγκαω  :grin:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
Μιλαμε για μαλακια.

Τυπε η γκομενα δεν σε σεβεται καθολου. Βρισκει τιποτα θετικο πανω σου ?? Εστω να σου πει οτι εισαι large και σε ευχαριστει για τα λεφτα που ξοδευεις για παρτυ της.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μιλαμε για μαλακια.
:2funny: :2funny: :2funny:

Μα και βέβαια λέει μαλακίες. Καλά ρούχα, γυμναστήρια,καθαριότητα και άλλες "μαλακίες".
Δεν καταλαβαίνει ότι έτσι χάνεται η τσοπάνικη βαλκανική βαρβατίλα. :grin: :grin:

Ένα είναι όμως απόλυτα βέβαιο. Και αυτό είναι ότι αν σε δεί με το διαστημικό σώβρακο θα ενθουσιαστεί !!!

Πιστεύω πρέπει να χρησιμοποιήσεις το υπερόπλο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Μα και βέβαια λέει μαλακίες. Καλά ρούχα, γυμναστήρια,καθαριότητα και άλλες "μαλακίες".
Δεν καταλαβαίνει ότι έτσι χάνεται η τσοπάνικη βαλκανική βαρβατίλα. :grin: :grin:

Ένα είναι όμως απόλυτα βέβαιο. Και αυτό είναι ότι αν σε δεί με το διαστημικό σώβρακο θα ενθουσιαστεί !!!

Πιστεύω πρέπει να χρησιμοποιήσεις το υπερόπλο.

Επισκέπτης
Τι ειναι αυτα ρε κμαν; Αυτη σου επιβληθηκε τελειως! Εσυ δεν ελεγες οτι προσκυνανε την ανωτετοτητα του βαλκανιου τσομπανη; Οτι οταν βλεπουν οτι εισαι λαρτζ και "να παει και το παλιαμπελο" προσκυνανε τη σωβρακα και την εσανς σκορδιλας;

Πες μας αν θες ποσες ωρες ηταν μονη της καθημερινα για να υπολογισουμε ποσοι τη γαμησαν.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
:hi: :hi: :hi:

Σιγά σιγά θα βγούν και άλλοι παίκτες που όλοι έχουμε πάρει τουλάχιστον μια Λευκορωσίδα!  :heavymetalbig:

Εγώ δεν είχα προλάβει ούτε να την κεράσω! Μόνο που τη πήγα και την έφερα ξενοδοχείο! Και κάτι απο το ψυγείο του σπιτιού μου!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Ιδιοκτήτρια ταξιδιωτικού πρακτορείου με  :tits: !
Φίλε, εγώ έχω πάρει Λευκορωσίδα, αλλά μαζί με έναν κολλητό.
Πιάνεται για μισή επιτυχία αυτό;

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
:hi: :hi: :hi:

Σιγά σιγά θα βγούν και άλλοι παίκτες που όλοι έχουμε πάρει τουλάχιστον μια Λευκορωσίδα!  :heavymetalbig:

Εγώ δεν είχα προλάβει ούτε να την κεράσω! Μόνο που τη πήγα και την έφερα ξενοδοχείο! Και κάτι απο το ψυγείο του σπιτιού μου!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Ιδιοκτήτρια ταξιδιωτικού πρακτορείου με  :tits: !

Το περασμένο Σάββατο, τιντερ ραντεβού με Λευκορωσίδα που επισκεπτόταν από Καναδά (δυο μέρες πριν φύγει). Και γαμω τα άτομα, πολύ καλό μουνι και περάσαμε τέλεια. Ερχόμαστε σπίτι από μερικά ποτά, όπου από την αρχή του χαμούρέματος μέχρι το γαμησι μπορεί να πέρασε και μιάμιση ώρα γιατί έκανε τη δύσκολη σε σημείο που σκέφτηκα να σταματήσω γιατί δεν ήθελε.

Εντέλει άξιζε φουλ και ήταν από τα καλύτερα γαμησια που έχω κάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom