Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Επίσης Ελλάδα δεν νομίζω να ισχύει Ι Ελλάδα έχει από τους πιο γηρασμενουα πληθυσμούς παγκοσμίως, το βιοτικό επίπεδο είναι σχετικά υψηλά.. Και όμως.. Οι Ελληνίδες βρίσκουν πάντα γκομενο και γαμιούνται!! Οι Αντρές έχουν το πρόβλημα στην Ελλάδα.. Κοίτα ποσ ενδιαφέρον υπάρχει για ανατολικές γυναίκες, αν έβρισκαν εύκολα ελλεινιδα δεν νομίζω να ρώταγα ε πληροφορίες για ρωσοουκρανες και πως να φέρουν γυναίκα από εκεί εδώ..
Στην Ελλαδα υπαρχει μια μειονοτητα Ελληνιδων που γιαμιεται ασυστολα αλλα παρα πολλες που ειναι παντελως αγαμητες....στην Αθηνα πολη 5 εκ με τεραστιο τουριστικο ρευμα (προ κοβιντ τουλαχιστον) και περιφερειακο κοινωνικο-οικονομικο κεντρο της Ν.Α. Ευρωπης πεςμου εινα μαγαζι-μπαρ που να παω , να κερασω στη ψυχρα ενα ποτο και να γαμησω μετα απο 1-2 ωρες, εργενισσες Ελληνιδες που πανε επι τουτου εκει? Και αυτο να εναι πρακτικη καθημερινη και οχι μια στο τοσο. Υπαρχουν ενα σωρο κολομπαρα, στριπ κτλ κτλ αλλα μπαρακια που να πηγιανουν εργαζομενοι μετα τη δυλεια τους με αποκλειστικο σκοπο γνωρισμια-ποτο -πηδημα δεν υπαρχουν και οσα ελαχιστοτατα πηγνα να κινηθουν σε αυτο το μοντελο σε χρονο ΝΤΕΤΕ καταληφθηκαν απο ορδες καγκουρων που επεσαν ως λιμασμενοι....το ιδιο και σε ντισκο-ναιτ κλαμπ. Ελαχιστοι χορευουν, ελαχιστοι πινουν και οι περισσότεροι πανε αποκλειστικα με παρεες. Γενικα η Αθηνα εαν εισαι "τουριστας" δεν λεει πολλα πραγματα και θελεις χρονο δεδομενης και της εκτασης της πολης. Οποτε πας αλλου σε αλλες πολεις για να μην κουραζεσαι....

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Χτες το μεσημέρι επέστρεψα από 4ημερο ταξίδι στο Κισινάου.
Αρχικά είχα κατα νου να πάω Κίεβο, αλλά από τα σχόλια που έχω διαβάσει εδώ από τον @Kman2 κυρίως, με απέτρεψαν, λόγω του πολύ υψηλού κόστους που προέβλεπα. Αν και γενικά είμαι πολυταξιδεμένος, στα περισσότερα μέρη/χώρες που αναφέρονται σε αυτό το νήμα, δεν έχω πάει ποτέ.
Στόχος του ταξιδιού ήταν το sex με παράλληλη "εξοικίωση" με το μέρος, για μελλοντικές επισκέψεις.
Μια εβδομάδα πριν πάω, έκανα 100δες αιτήματα φιλιας σε Μολδαβές, και τα αποδέχτηκαν πραγματικά ελάχιστες. Με 2-3 μπόρεσα και αντάλλαξα κάποια μηνύμτα στα αγγλικά, και μία την συνάντησα μόλις έφτασα. Εγινε ουσιαστικά η ξεναγός μου, με μοναδική παροχή από πλευράς μου τα έξοδα που κάναμε μαζί. Και γαμω τα άτομα η κοπελιά, ομορφούλα και καμιά 15+ χρόνια μικρότερη από μένα.
Πτήση μέσω Βουκουρεστιου 230euro.
Αυτοκίνητο, ενοικίαση για 4 μέρες Mercedes E, 250euro μαζίμε τα καύσιμα.
Έκλεισα απο booking, 2κλινο στο Radisson, 600euro με πρωινό. Κατάκεντρο και γενικά καλό ξενοδοχείο.
Φαγητό, δεν έδωσα πουθενά πάνω από 50euro (για 2 άτομα), και γενικά ακόμα και οι top γκόμενες, θα προτείνουν μαγαζιά, που το κόστος για 2 άτομα είναι γύρω στο 40-50ρικο με κρασί. Εξαίρεση ένα στριπτιζάδικο που πήγα την πρώτη νύχτα, και πλήρωσα συνολικά πολλά λεφτά (σε λίγο τι και πως). Ξόδεψα συνολικά περίπου 200euro σε φαγητά.
Ποτά στα μπαράκια και κλαμπακια, από 2-3 η μπύρα, έως 7-8 τα cocktail. Πάλι με εξαίρεση το στριπτιζάδικο.

Με την κοπελιά που είχα μιλήσει στο facebook, βρισκόμασταν κάθε μέρα, και γενικά με πήγε σχεδόν παντού. Πάντα μιλάω για Κισινάου και max καμιά 10ρια χιλιόμετρα έξω. Το όλο σκηνικό ήταν πολύ VIP και γενικά γούσταρε, με αποτέλεσμα να πηδιόμαστε ασύστολα τις 2 τελευταίες μέρες.

Εφτασα μεσάνυχτα, και μετά από 2-3 ποτά στο ξενοδοχείο, η κοπελιά έφυγε με ταξί, και εγώ συνέχισα στο στριπτιζάδικο Secret. Είχα την επιλογή να την πέσω σε κάποια από τις βιζιτούδες που ήταν στο μπαρ του ξενοδοχείου, αλλά αυτό είναι κάτι που το έχω ψιλοβαρεθεί στα μέρη μου. Σκάω κατά τις 2 στο μαγαζί και οι μπράβοι απ'έξω, με κόβουν με μισό μάτι. Πήγα με το αμάξι, κυρίως για τη βόλτα, οπότε σταματάω δίπλα τους και ρωτάω τι ώρα κλείνει το μαγαζί. Λογικά με έβρισαν και λίγο, αγγλικά ότι να ναι, και τέλος πάντωνκατάλαβα ότι δεν κλείνει σύντομα το μαγαζί. Συνέχισα λίγο παρακάτω, και πάρκαρα στο πεζοδρόμιο του διπλανού κεντρικού δρόμου. Γενικά κακή υποδοχή στο μαγαζι. Καμιά 15αρια γυναίκες, από μέτριες έως καλές. Μιας και πεινούσα, και με ρώτησαν αν θέλω να φάω... στις 2 το βράδυ, λέω ναι και μου λένε κάτι για φιλέτα κλπ. Παραγγέλνω λοιπόν το φιλέτο μου και μια πιατέλα σούσι, για ένα ατυπο surf and turf. Ήπια 5 Chivas (το ίδιο είχα πιει και στο ξενοδοχείο).
Κέρασα περίπου 5 ποτά και είχα πιάσει κουβέντα με την μοναδική ίσως κοπελιά που μιλούσε καλά αγγλικά.Τούμπανο τύπισσα, μαυρο μαλλί μέχρι τον κώλο, λευκή επιδερμίδα, ύψος κατηγορίας κΜαν, και βυζί καραπλαστικό. Κοσμογυρισμένη. Κατά τις 5, πρώτη φορά έρχεται ο σερβιτόρος με ένα από τα "παιδιά" που ήταν απέεξω στο δρομάκι, και με λέει ότι πρέπει να πληρώσω τον λογαριασμό... 6000 Lei (περί τα 300ευρώ) μου λέει και μένω μαλάκας. Ούτε χοροί ούτε τίποτα. Ρωτάω γιατί τόσο, και μου λέει..400lei x 5 για την κοπέλα, 250lei x τα Chivas και τα υπόλοιπα φαγητό... Οκ λέω και του δίνω και 500lei tip.
Νομίζω αυτό ήταν όλο το παιχνίδι... Στα καπάκια σχεδόν, μου λέει η τύπισσα, τί κάνεςι αύριο? Έχω περίοδο και δεν θα δουλέψω για 3 μέρες. Της λέω κι εγώ, αν έχεςι περίοδο, τι να σε κάνω? Κώλο μου λέει και πίπες. Μια χαρά της λέω, και κανονίζουμε να έρθει από το ξενοδοχείο κατά τις 8 το πρωί. Της δίνω κι ένα tip 1000 lei και την κάνω.
Πρώτη νύχτα (5-6 ώρες από την στιγμή που έφτασα, έχει ήδη βγει στο 400αρι euro. Χωρίς sex, αλλά γενικά με πήγε καλα. Η τύπισσα έσκασε στο ξενοδοχείο όντως στις 8, αύπνη. Φάγαμε πρωινό, χέσιμο, ντουσάκι, γαμήσι και ύπνο.
Γενικά μέτρια φάση.
Μέσα στην επόμενη μέρα, πήγαμε για καφε, φαγητό και σε διάφορα μπαράκια, γενικά απαιτητική γκόμενα, αλλά λεφτα στο χέρι δεν ζήτησε.Το απόγευμα βρέθηκα με την facebook για καφε΄και βόλτα, και αυτή άραξε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ πήγαμε σε ένα κλαμπ έξω από το κέντρο, και γενικά ήταν καλή φάση.
Την επόμενη μέρα της είπα ότι έχω δουλειές κλπ και την έστειλα. Τότε ζήτησε χρήματα, 5000lei. Της τα έδωσα να τελειώνουμε. Από κει και πέρα, πέρασα όλο το χρόνο μου με τη μικρή.

Τop βραδυνα μαγαζιά κατά τη γνώμη μου, αυτό στην ταράτσα του ξενοδοχείου, το Κιρα και το Entourage, τα οποία είναι κοντά το ένα με το άλλο. Ειμαι 40+ νορμαλ εμφανιση, και γενικάείδα ότι μπορώ να βγάλω γκομενα σε αυτά τα μέρη. Αν είναι σεμιπρο, πιστεύω ότι είτε για 1 μέρα είτε για 3 μέρες, θα ζητήσει καπου στα λεφτά που μου ζήτησε η στριπτιτζου(200-300ευρω)

Συνολικά γάμησα μια τουμπανοστριπτιτζου για 1μιση φορα, και μια πιτσιρίκα ομορφούλα που θα ξαναδω (έχουμε ανταλλάξει καμιά 20ρια μηνύματα τις τελευταίες 20 ωρες. Πήγα σε καμιά 10ριά μπαροκλαμπάκια, και γενικά διασκέδασα αρκετά.
Συνολικό κόστος λίγο κάτω από 2500ευρώ.
Εαν ειναι η πρωτη επισκεψη σου, καλα εκανες και κινηθηκες σε συμβατικα πλαισια, σε κεντρικα σημεια κτλ να παρεις "γευση". Αλλα οικονομικοτερα και καλυτερα θα σου εβγαινε να κινηθεις λιγο εξω απο το κεντρο-συνδυαζωντας τα πρωινα με γνωρισμιες απο φειςμπουκ-τιντερ σε εμπορικα κεντρα και το βραδυ σε καφε/μπαρ και μετα ντισκο σε περιοχες οπως τη Τσιοκανα. Στο κεντρο του Κισινιεφ κατοικοεδρευουν αρπακτικα ....τσακαλια πεινασμενα. Στη Τσιοκανα συγκεκριμενα εχει ενα περιποιημενο ξενοδοχειο σε πολυ κεντρικο μερος με κοστος σουιτας περι τα 60 ευρω την ημερα και σε αποσταση βολης εχεις καμια δεκαερια νυχτερινα καταστηματα και πολλα εστιατορια, καφε. Εαν εχεις το "μπλα μπλα" και ευχερεια στο να πιανεις κουβεντα με αγωστους ενας απο τους γρηγοροτερους τροπους να δικτυωθεις ειναι να πας να χαλασεις Ευρω σε λει στα εξτσειντζ που ειναι στα μεγαλα σουπερμαρκετ (συνηθως βαζουν γκομενιτσες να δουλευουν εκει) και αφου χαλασεις το τεραστιο ποσο των 200 Ευρω -οσο παιρνει η γκομενα το μηνα εκει- να τις αρχισεις τη κουβεντα οτι ηρθες εδω για δουλειες-και που να παω που να βνω κτλ. 95% θα σου δωσει τηλεφωνο η και θα σου κανει κονε με φιλη της. Μετα με τη μεθοδο "κλαδιου" θα πηδηξεις απο κλαδι σε κλαδι ολο το φιλικο περιβαλλον της. Οι Μολδαβοι ειναι συγκροτημενοι σε μεγαλες παρεες συγγενο-γειτονικο-φιλικες-εαν δεν κανεις αγαρμπες κινησεις δικτυωνεσαι ευκολα. Προσοχη βεβαια για τυχον απατες κτλ. Χρειαζεται κοινη λογικη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Που τα ξερετε ολα αυτα για το Κισιναου ...
τσακαλια :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
^ Ειχε , τωρα εχει ενα μυδι και μισο ...
ενας μολντο εμεινε χαχα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.056
Πόντοι
3.656
Στην Ελλαδα υπαρχει μια μειονοτητα Ελληνιδων που γιαμιεται ασυστολα αλλα παρα πολλες που ειναι παντελως αγαμητες....στην Αθηνα πολη 5 εκ με τεραστιο τουριστικο ρευμα (προ κοβιντ τουλαχιστον) και περιφερειακο κοινωνικο-οικονομικο κεντρο της Ν.Α. Ευρωπης πεςμου εινα μαγαζι-μπαρ που να παω , να κερασω στη ψυχρα ενα ποτο και να γαμησω μετα απο 1-2 ωρες, εργενισσες Ελληνιδες που πανε επι τουτου εκει? Και αυτο να εναι πρακτικη καθημερινη και οχι μια στο τοσο. Υπαρχουν ενα σωρο κολομπαρα, στριπ κτλ κτλ αλλα μπαρακια που να πηγιανουν εργαζομενοι μετα τη δυλεια τους με αποκλειστικο σκοπο γνωρισμια-ποτο -πηδημα δεν υπαρχουν και οσα ελαχιστοτατα πηγνα να κινηθουν σε αυτο το μοντελο σε χρονο ΝΤΕΤΕ καταληφθηκαν απο ορδες καγκουρων που επεσαν ως λιμασμενοι....το ιδιο και σε ντισκο-ναιτ κλαμπ. Ελαχιστοι χορευουν, ελαχιστοι πινουν και οι περισσότεροι πανε αποκλειστικα με παρεες. Γενικα η Αθηνα εαν εισαι "τουριστας" δεν λεει πολλα πραγματα και θελεις χρονο δεδομενης και της εκτασης της πολης. Οποτε πας αλλου σε αλλες πολεις για να μην κουραζεσαι....

Όποιος δεν γαμάει στην Αθήνα,δεν γαμάει πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.580
Πόντοι
22.266

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
η μιση Ελλαδα ειναι στην Αθηνα..προφανως.
Βεβαια το καλοκαιρι με το τουριστικο ρευμα "πεθαμενες" περιοχες το χειμωνα παιρνουν ζωη ακομα και μικρα νησια, βλεπε Ιος. Το χειμωνα εκει παιρνεις ψυχοφαρμακα και απο το Ιουνιο και μετα γινεται μουνοθυελα.

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
^ Ειχε , τωρα εχει ενα μυδι και μισο ...
ενας μολντο εμεινε χαχα
εχει και αλλους- ενας απο τους μεγαλυτερους επιχειρηματιες που κατοικοεδρευει στο Κισιναου ειναι Ελληνας (μεικτης καταγωγης) και εχει ενα τιμ καμια 50αρια ατομα που μενουν μονιμα αλλα ταξιδευουν και συχνα και εχουν πλεον φτιαξει παρεες η και οικογενειες και εχουν απομονωθει . Αλλα εχει και καμια 50αρια ακομα"ξεμπαρκους" που μενουν στα προαστια που δεν γνωριζοντια μεταξυ τους και ουτ ε πηγαινου στα Ελληνικα μαγαζια. Βαλε και καμια 200 "Ποντιους" που ειναι "Σοβιετοποιημενοι" μιλανε Ρωσικα και εχουν κανει οικογενειες εκει αλλα διατηρουν Ελληνικοτητα σε κλειστες παρεες τους, βαλε και καμια 20 που δουλευουν σε πολυεθνικες, στο γραφειο του ΟΗΕ + αυτους που συχναζουν στα Ελληνικα μαγαζια..και υπαρχει μια αρκετ αμεγαλη κοινοτητα. Απλα ειναι διασπασμενη

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.871
Πόντοι
34.478
Σαν εσενα κανενας ...

Το ξερω μου το ειπε προχθες .
και ο ετερος φιλος μας ο allan o γνησιος :grin: ετοιμαζεται για την καθιερωμενη παρελαση της 28ης Οκτωβριου σε Μολδαβια - Ουκρανια
o allan no2 ποιος ειναι ο κλεφτης του φιλου μας του γουρουνα( η μηχανη να μην παρεξηγηθω) :2funny:
εγω γερασα για να γαμησω 2η θελω 2-3 ωρες διαφορα:cry:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
εχει και αλλους- ενας απο τους μεγαλυτερους επιχειρηματιες που κατοικοεδρευει στο Κισιναου ειναι Ελληνας (μεικτης καταγωγης) και εχει ενα τιμ καμια 50αρια ατομα που μενουν μονιμα αλλα ταξιδευουν και συχνα και εχουν πλεον φτιαξει παρεες η και οικογενειες και εχουν απομονωθει . Αλλα εχει και καμια 50αρια ακομα"ξεμπαρκους" που μενουν στα προαστια που δεν γνωριζοντια μεταξυ τους και ουτ ε πηγαινου στα Ελληνικα μαγαζια. Βαλε και καμια 200 "Ποντιους" που ειναι "Σοβιετοποιημενοι" μιλανε Ρωσικα και εχουν κανει οικογενειες εκει αλλα διατηρουν Ελληνικοτητα σε κλειστες παρεες τους, βαλε και καμια 20 που δουλευουν σε πολυεθνικες, στο γραφειο του ΟΗΕ + αυτους που συχναζουν στα Ελληνικα μαγαζια..και υπαρχει μια αρκετ αμεγαλη κοινοτητα. Απλα ειναι διασπασμενη
Τους ρωσοποιημενους Ποντιους τους πηγαιναμε καθε Χριστουγεννα φαγητα , μας περιμεναν με ελληνικες σημαιες στα σπιτια τους ... ενας απο τους μεγαλυτερους Ελληνες επιχειρηματιες ειναι αυτος που εχει την αποκλειστικοτητα για τα lays εκει , φιλος μου ειναι.
Αυτοι που ασχολουνταν με τα καρυδια εξω απο το Κισιναου και στο Μπελτσι ο ενας εφυγε και αλλοι δυο πεθαναν δυστυχως. Οι "μεικτης καταγωγης" που λες ειναι παντρεμενοι και βγαινουν εξω τρεις φορες τον χρονο οταν παιρνουν αδεια απο τις γυναικες τους ...
Εμεις βγαιναμε για διασκεδαση σχεδον καθε βραδυ στα μαγαζια , αυτη ηταν η δουλειας μας δεν πηγαμε οικονομικοι μεταναστες :2funny: αυτους εννοω οτι εχει αδειασει πλεον.

ΥΓ. κερναω ψαρακι ειναι η σειρα μου

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
o allan no2 ποιος ειναι ο κλεφτης του φιλου μας του γουρουνα( η μηχανη να μην παρεξηγηθω) :2funny:
εγω γερασα για να γαμησω 2η θελω 2-3 ωρες διαφορα:cry:
Μονο για Φυλης ειμαστε κανονικα ...
εκτος αν θελεις να πηγαινουμε τις πουτανες στα εστιατορια να τις ταιζουμε για να βγαζουμε φωτο οτι περναμε καλα και γαματα :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.871
Πόντοι
34.478
Μονο για Φυλης ειμαστε κανονικα ...
εκτος αν θελεις να πηγαινουμε τις πουτανες στα εστιατορια να τις ταιζουμε για να βγαζουμε φωτο οτι περναμε καλα και γαματα :tooth:
οχι
για φυλης δεν κανω
ωσπου να μου σηκωθει εχει βαρεσει η τσατσα πορτα:woldman:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Επίσης Ελλάδα δεν νομίζω να ισχύει Ι Ελλάδα έχει από τους πιο γηρασμενουα πληθυσμούς παγκοσμίως, το βιοτικό επίπεδο είναι σχετικά υψηλά.. Και όμως.. Οι Ελληνίδες βρίσκουν πάντα γκομενο και γαμιούνται!! Οι Αντρές έχουν το πρόβλημα στην Ελλάδα.. Κοίτα ποσ ενδιαφέρον υπάρχει για ανατολικές γυναίκες, αν έβρισκαν εύκολα ελλεινιδα δεν νομίζω να ρώταγα ε πληροφορίες για ρωσοουκρανες και πως να φέρουν γυναίκα από εκεί εδώ..
Εφαγες κανα στραπονι Αλβανε?

Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Κριτικές
36
Like
2.306
Πόντοι
2.410
Εαν ειναι η πρωτη επισκεψη σου, καλα εκανες και κινηθηκες σε συμβατικα πλαισια, σε κεντρικα σημεια κτλ να παρεις "γευση". Αλλα οικονομικοτερα και καλυτερα θα σου εβγαινε να κινηθεις λιγο εξω απο το κεντρο-συνδυαζωντας τα πρωινα με γνωρισμιες απο φειςμπουκ-τιντερ σε εμπορικα κεντρα και το βραδυ σε καφε/μπαρ και μετα ντισκο σε περιοχες οπως τη Τσιοκανα. Στο κεντρο του Κισινιεφ κατοικοεδρευουν αρπακτικα ....τσακαλια πεινασμενα. Στη Τσιοκανα συγκεκριμενα εχει ενα περιποιημενο ξενοδοχειο σε πολυ κεντρικο μερος με κοστος σουιτας περι τα 60 ευρω την ημερα και σε αποσταση βολης εχεις καμια δεκαερια νυχτερινα καταστηματα και πολλα εστιατορια, καφε. Εαν εχεις το "μπλα μπλα" και ευχερεια στο να πιανεις κουβεντα με αγωστους ενας απο τους γρηγοροτερους τροπους να δικτυωθεις ειναι να πας να χαλασεις Ευρω σε λει στα εξτσειντζ που ειναι στα μεγαλα σουπερμαρκετ (συνηθως βαζουν γκομενιτσες να δουλευουν εκει) και αφου χαλασεις το τεραστιο ποσο των 200 Ευρω -οσο παιρνει η γκομενα το μηνα εκει- να τις αρχισεις τη κουβεντα οτι ηρθες εδω για δουλειες-και που να παω που να βνω κτλ. 95% θα σου δωσει τηλεφωνο η και θα σου κανει κονε με φιλη της. Μετα με τη μεθοδο "κλαδιου" θα πηδηξεις απο κλαδι σε κλαδι ολο το φιλικο περιβαλλον της. Οι Μολδαβοι ειναι συγκροτημενοι σε μεγαλες παρεες συγγενο-γειτονικο-φιλικες-εαν δεν κανεις αγαρμπες κινησεις δικτυωνεσαι ευκολα. Προσοχη βεβαια για τυχον απατες κτλ. Χρειαζεται κοινη λογικη.
Ναι, είναι η πρώτη φορά που πήγα. Όπως το λες... πήρα μια γεύση.
Θα ξαναπάω σε 2-3 βδομάδες. Η Τσιοκάνα που λες που είναι? Είναι η περιοχή από το Radisson και πάνω, αντίθετα από το κέντρο? Πέρα από τους πορτιέρηδες σε μερικά μαγαζιά, όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι super φιλικός. Thanks για την ιδέα γιαexchange/supermarket. Αυτή τη φορά θα μείνω σε airbnb, αλλά δυστυχώς πάλι για λίγες μέρες.

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Ναι, είναι η πρώτη φορά που πήγα. Όπως το λες... πήρα μια γεύση.
Θα ξαναπάω σε 2-3 βδομάδες. Η Τσιοκάνα που λες που είναι? Είναι η περιοχή από το Radisson και πάνω, αντίθετα από το κέντρο? Πέρα από τους πορτιέρηδες σε μερικά μαγαζιά, όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι super φιλικός. Thanks για την ιδέα γιαexchange/supermarket. Αυτή τη φορά θα μείνω σε airbnb, αλλά δυστυχώς πάλι για λίγες μέρες.
Η Τσιοκανα ειναι ενας δημος με αρκετους κατοικους-περι τους 200,000 οπου κατοικουν μικρομεσαια κοινωνικο-οικονομικα στρωματα Μολδαβων μαζι με καποιες "κακες" περιοχες.. Εχει τρεις λεωφορους τη "Μιρτσεα σελ Μπατραν" την "Αλεκου Ρουσου" και την "Βαντουλ λουι Βοντα" που ειναι μαζεμενα πολλα καταστηματα και για το βραδυ νυχτερινα κεντρα (μπαρ, ντισκο, καραοκε) Εκει ειναι και το παρκο "Ρασκανι" που τον εχουν αναβαθμισει τα τελευταια χρονια με πεζοδρομους και καποια καφε και ενα υψωμα που εχει ενα παρατηρητηριο της πολης και μαζευονται γκομενιτσες τα ΣΚ Απο το κεντρο της πολης, εας πουμε το Ραντισσον με ενα ταξι θα σου παρουν το πολυ 60 λει-γυρω στα...3 ευρω να πας εκει. Μπορει και 4 γιατι κλεβουν ασυστολα, αχαχαχα. Τωρα με το κοβιντ δεν ξερω πως ειναι τα πραγματα στα νυχτερινα μαγαζια παντως στην αρχη της Μιρτσεα σελ μπατραν ειχε 2-3 ντισκο ανοιχτες μεχρι 6 το πρωι. Εαν πας μονο σου εκει -το βελτιστο ειναι να εχεις 1-2 ατομα παρεα αλλα τελος παντων-μπες μεσα κλεισε "τραπεζι"με μπουκαλι σου φαιρννουν μαζι και κατι να τσιμπησεις ελαφρο, το κοστος συνολικα για αυτο ειναι γυρω στα 600 λει δηλαδη 30 ευρω. Εκει με το που μαζευεται ο κοσμος μολις δεις γκομενιτσες μονες τους -βγαινουν αρκετες γυναικπαρεες τα ΣΚ- αμεσως και χωρις περιστροφες τους λες να της κερασεις και εαν θελουν να κατσουν στο τραπεζι. Να εχεις ετοιμη την ιστορια οτι εισαι απο Ελλαδα για δουλειες εκει, θα μεινεις καιρο και εχεις επαφες με ντοπιους και εχεις και αλλους φιλους που ενδιαφερονται για επενδυσεις και θα ερθουν και αυτοι.Τωρα το επενδυσεις? αναλογα τι γνωσεις κατεχεις και πως τι γνωριζεις να τους πεις καλυτερα(λ.χ. ασφαλειες για αγροτικες εξαγωγες, επενδυσεις σε ακινητα κλτ). Αναλογως πως θα κοψεις τις γκομενες (ρομανοφωνες η Ρωσοφωνες) τους πετας για επενδυσεις επαφες και φιλους σε Ρουμανια και Ρωσια/Ουκρανια αντιστοιχα. Στη χειροτερη περιπτωση θα παρεις τηλεφωνα και απο τη στιγμη εκεινη θα εχεις κανει το κονε σου με ντοπιους με τους οποιους θα εισαι σε συνεχη επαφη. Μην ξεχνας ειναι χωρα φτωχη το οποιο σημαινει οτι εισαι ταυτοχρονα ευκαιρια για αυτους αλλα και στοχος εαν και δεν εινι βιαιοι το πολυ πολυ καποιοι να προσπαθησουν να σου πουλησουν φουμαρα και καμια ψιλοαπατη. Εχις ταυτοχρονα και το τιντερ, φειςμπουκ κτλ και κανεις ταυτοχρονες κινησεις που πολλαπλασιαζουν τις διασυνδεσεις. Την ημερα και ιδιατερα μετα το μεσημερακι ωραιο καφε να την αραζεις ειναι το "Ντουο καφε" στη μιρτσεα σελ μπατραν-κοστος καπουτσινο γυρω σοτ ενα ευρω-μαζευει αρκετες αργοσχολες παντρεμενες απο τις γυρω ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πολυκατοικιες σοβιετικου στυλ. Εκει εισια λιγο προσεχτικος και το πας λαου λαου ζητωντας πληροφοριες κτλ. Μεγαλες πιθανοτητες να τσιμπησεις παντρεμενη για ημερησια δραση η στη χειροτερη να κανεις το κονε και να δικτυωθεις με φιλες της ανυπανδρες που θα σε συστησει η ιδια. Παλι τις γνωστες ιστοριες εδω -οτι ηρθες για να μεινεις και επενδυσεις κτλ Επισης ενα νοικιασεις αρ μπι εν μπι και ερθεις σε επαφη με τον ιδιοκτητη παλι πετας υπνοούμενα οτι θες να μεινεις μονια κτλ και να σε συστησουν σε ατομα που μπορει στο μελλον να τους αξιοποιήσεις κτλ. Το θεμα ειναι να φτιαξεις γρηγορα ενα κυκλο-κατι που ειναι εφικτο και αρκετα ευκολοτερο απο οτι στην Ελλαδα. Οι γυναικες ειναι ελφρα κουτοπονηρες στο Τσισιναοθ οπως και σε ολη τη χωρα-αυτο ειναι και καλο και κακο αναλογως πως αξιοποιηται. Επειδη η χωρα ειναι φτωχη και σε ορισμενα πραγμα "σοβιετια" εχουν και ενα κομπλεξ κατωτεροτητας σε συγκριση με αλλους Ευρωπαιους. Τeλος στο εμπορικο κεντρο "Atrium" που ειναι ενα μεγαλο κακογουστο σοβιετικης αρχιτεκτονικης κτιριο κοντρα στο κεντρο μεταξυ Κεντρου και Τσιοκανας εχουν μια ντισκο με πανοραμικη θεα ολη την πολη που τουλαχιστον μεχρι προ κοβιντ ηταν ανοιχτη καθε βραδυ. Εκει μαζευει κατα κορον ψωναρες ντοπιες που πανε επι τουτου να γνωρισουν ξενους οι οποιοι εκει μεσα ειναι κατα κανονα Ιταλοι και Τουρκοι. Οποτε εκει κανεις γνωριμια αμεσα. Η διαφορα που θα κανεις ειναι να χτισεις επαφη χρονια γιατι αυτες εαν καταλαβουν οτι εισαι τουριστας χανουν ενδιαφερον η πανε να κανουν μια αρπακτη. Οι συμπεριφορες των γυναικανω εκει ειναι εντελως διαφορετικες εαν εισαι "τουριστας" απο το εαν εισαι η νομζουν οτι εισαι μονιμος. Η μερα με τη νυχτα σε ολα τα επιπεδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom