Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
γυρισα ομως σχεδον ολη την Πολωνια και καταλαβα τι παιζει..
επισης απαντησα στην ερωτηση αν εχει παει καποιος κατοβιτσε..
εσυ περασες ποτε τον προμαχωνα ή ακομα..
Τύπε είσαι εκτός παιγνίου! Αν πήγες κατοβίτσε και δεν πήγες πομεράτζα είναι σαν να μην πήγες!
Τι εκανες δηλαδή?Φωτογράφιζες εκκλησίες και χαλάσματα στη βιομηχανική ζώνη με ορειβατικά μποτάκια και αδιάβροχο?
Αρε Μήτσο πως κατάντησαν οι πιρφόροι...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.484
Πόντοι
3.936
Αν πήγες κατοβίτσε
Καλα περασε πρωτα τον Προμαχωνα και μετα μιλαμε. Όταν εγω ζουσα σε αυτα τα μερη εσυ επαιζες playmobil.
Το τσαι σου και την βραδινη προσευχη με το κορανι τωρα

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Καλα περασε πρωτα τον Προμαχωνα και μετα μιλαμε. Όταν εγω ζουσα σε αυτα τα μερη εσυ επαιζες playmobil.
Το τσαι σου και την βραδινη προσευχη με το κορανι τωρα
Εντάξει τύπε καταλάβαμε πως μια φορά και ένα καιρό γαμούσες με ένα BIC.. Περασμένα μεγαλεία.. κάντε ένα γκρούπ εσείς οι παππούδες να τα λέτε..
Η ερώτηση παραμένει για όλους ατόφια για να ξέρουμε ποιος δίνει επίκαιρες πληροφορίες και ποιος μιλάει για μια φορά και έναν καιρό....

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.086
Πόντοι
3.556
αραβοτουρκος αφεντικο σκαει πομερατζα :takethis::takethis::takethis:και ο κιανου χτενίζει καμια φράντζα να πουμε :undecided: :undecided: :undecided:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Εδώ μια ιδέα του κέντρου του ...βιομηχανικού κατοβίτσε με φοίνικες και ξαπλώστρες..
Δεν αδικώ βέβαια αυτούς που είχαν πάει κάποτε, αλλά δεν ακούμπησαν ούτε καν στο παλιό Pomeranza το διώροφο με τους λαμπτήρες στους τοίχους και τους σβέρκους με στεροειδή ανάμεσα στα ξεκώλια:2funny::2funny::2funny:

Συνημμένα

• depositphotos_162896460-stock-photo-main-square-in-katowice.jpg
    depositphotos_162896460-stock-photo-main-square-in-katowice.jpg
    50,5 KB · Εμφανίσεις: 30
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Pomaranca γαμάει.Ακόμα και ο Pitbull πήγε εκεί για να γαμήσει.

Κλασσικές Πολωνέζες.Βυζάρες,κωλάρες,ποδάρες,τσιμπουκόχειλα.Η φάτσα παίζει.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.586
Πόντοι
22.266
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ερώτηση γνώσεων για έμπειρους Σλαβομάχους για να ξέρουμε ποιοι πραγματικά ταξιδεύουν:
Δώστε μιαα απλή περιγραφή του πορτιέρη του Pomeranza στο Κατοβίτσε.
Για να βοηθήσω, τον τύπο όποιος τον έχει δει μια φορά δεν τον ξεχνάει ποτέ και για να τον κοιτάξεις στα ίσα πρέπει να έχεις βαριά balls..Γιατί όμως?

Αν θυμάμαι είχε τατουάζ στο πρόσωπο ή στο λαιμό πολωνικό αετό κάτι τέτοιο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.586
Πόντοι
22.266
Εδώ μια ιδέα του κέντρου του ...βιομηχανικού κατοβίτσε με φοίνικες και ξαπλώστρες..
Δεν αδικώ βέβαια αυτούς που είχαν πάει κάποτε, αλλά δεν ακούμπησαν ούτε καν στο παλιό Pomeranza το διώροφο με τους λαμπτήρες στους τοίχους και τους σβέρκους με στεροειδή ανάμεσα στα ξεκώλια:2funny::2funny::2funny:
Τωρα όπου να"ναι θα συλλέξουν κ τους χουρμάδες από το φοίνικα εκεί τυπε :confused:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Μαν πήγα το 1998 Δεκέμβριο,,,,Κατοβίτσε κ βιελιτσκα ....είχε γεννηθεί τότε ο τύπος αυτός;; :think: :headbaning2:
Τότε ο αδερφός Τάσσος γύριζε τσόντες στα τσέχικα καμπαρέ και τα Partyharcore και στην Ουγγαρία ξεκώλιαζε πορνοστάρ! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.586
Πόντοι
22.266
Τότε ο αδερφός Τάσσος γύριζε τσόντες στα τσέχικα καμπαρέ και τα Partyharcore και στην Ουγγαρία ξεκώλιαζε πορνοστάρ! :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
Εγώ ρε πουστη μου έτρεχα για φωτογραφίες με κάμερα olympus στα μνημεία της πόλης κ άλλοι γαμουσαν :confused:

ARAVOTOURKOS(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2020
Like
1.336
Πόντοι
206
Τωρα όπου να"ναι θα συλλέξουν κ τους χουρμάδες από το φοίνικα εκεί τυπε :confused:
Τους φοίνικες το χειμώνα τους βγάζουν και τους συντηρούν σε θερμοκήπιο και τους ξαναβάζουν την άνοιξη!
Στο βιομηχανικό κατοβίτσε όλα αυτά....:confused: που ούτε το ωραιότερο ελληνικό κέντρο πόλης δεν το φτάνει...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.586
Πόντοι
22.266
Τους φοίνικες το χειμώνα τους βγάζουν και τους συντηρούν σε θερμοκήπιο και τους ξαναβάζουν την άνοιξη!
Στο βιομηχανικό κατοβίτσε όλα αυτά....:confused: που ούτε το ωραιότερο Ελληνικό κέντρο πόλης δεν το φτάνει...
Κάτσε ρε καρντασι
Τόσους εξωτικούς Πακιστανούς κ Νιγηριανούς μας φέρανε κ μας κάναν τροπική χώρα
Αχαριστε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.065
Πόντοι
3.656
Παγκόσμιος χάρτης της ευκολίας στο γαμήσι.Με κόκκινο οι δυσκολότερες χώρες στον πλανήτη.Μαντέψτε το χρώμα της Ελλάδας.

pmyjoumvp

Βασικά το κόκκινο στην Ελλάδα αφορά 30-35αρηδες και πάνω.

Οι πιτσιρικάδες με τις τόσες ξεκωλιάρες συνομήλικες γύρω τους,μια χαρά γαμάνε όλοι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Rynek,πιο απάτη φωτογραφία για την πιο άσχημη και καταθλιπτική πόλη της Πολωνίας δεν υπάρχει..

Έλα τύπε,η τελευταία μου πτήση Katowice

2.jpg

Mετά συνέχισα μόνο με Κρακοβία,μιας και το Κατοβίτσε είναι ιδανικό μόνο για να αρχίσεις την πρέζα..
Οι δε γκόμενες,τις καθημερινές κυκλοφορούν σαν να ντύθηκαν στη λαϊκή..

Tomasz λεγόταν ο γενικός κουνταδόρος του Πομεράνκα όταν πήγαινα εγώ,είναι γυμναστηριακός ΜΜΑ,
τον έχω στο instagram

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.484
Πόντοι
3.936

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356
Ερώτηση γνώσεων για έμπειρους Σλαβομάχους για να ξέρουμε ποιοι πραγματικά ταξιδεύουν:
Δώστε μιαα απλή περιγραφή του πορτιέρη του Pomeranza στο Κατοβίτσε.
Για να βοηθήσω, τον τύπο όποιος τον έχει δει μια φορά δεν τον ξεχνάει ποτέ και για να τον κοιτάξεις στα ίσα πρέπει να έχεις βαριά balls..Γιατί όμως?
Τον χειροτερο πορτιερη τον εχω πετυχει στη Βουλγαρια τυπε προ αειμνηστων χρονων ...
Παντως μιας και εισαι κλαμπακιας απο οτι καταλαβα ,τα καλυτερα υποτιθεται σχετικα προσφατα (2015 - 2019) για να μην λεμε προιστορικα γεγονοτα

Βουκουρεστι : Boa - Fratelli - Bamboo
Κισιναου : Cocos - Drive - Flamingo
Τιρασπολ : Vintage
Οδησσο : Ibiza - Itaka
Κιεβο : Chi
Λας Βεγκας : Omnia
Μινσκ : Rich Cat

Σε ολα τραπεζι με μπουκαλακι εκτος των δυο τελευταιων γιατι στο ενα το φθηνοτερο ηταν στα δεκα χιλιαδες ντολαρς και στο αλλο ηταν πιασμενα ολα απο τα αδερφια μας :grin:
Μοσχα ηθελα να παω στο Soho Rooms που προφανως θα ετρωγα πορτα αλλα δεν προλαβα λογω πιεσης χρονου

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.871
Πόντοι
34.478
Τον χειροτερο πορτιερη τον εχω πετυχει στη Βουλγαρια τυπε προ αειμνηστων χρονων ...
Παντως μιας και εισαι κλαμπακιας απο οτι καταλαβα ,τα καλυτερα υποτιθεται σχετικα προσφατα (2015 - 2019) για να μην λεμε προιστορικα γεγονοτα

Βουκουρεστι : Boa - Fratelli - Bamboo
Κισιναου : Cocos - Drive - Flamingo
Τιρασπολ : Vintage
Οδησσο : Ibiza - Itaka
Κιεβο : Chi
Λας Βεγκας : Omnia
Μινσκ : Rich Cat

Σε ολα τραπεζι με μπουκαλακι εκτος των δυο τελευταιων γιατι στο ενα το φθηνοτερο ηταν στα δεκα χιλιαδες ντολαρς και στο αλλο ηταν πιασμενα ολα απο τα αδερφια μας :grin:
Μοσχα ηθελα να παω στο Soho Rooms που προφανως θα ετρωγα πορτα αλλα δεν προλαβα λογω πιεσης χρονου
ρε μαλακα αληθεια τωρα
θυμασε πως λεγαν τα μαγαζια που πηγαινες;
εγω δεν θυμαμαι ουτε καν πια πηδηξα, αυτες μου το θυμηζουν :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom