Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Καμια σχεση θα σου απαντησω για μενα.
Οταν ειχα παει βουλγαρια εκανα πεσιμο σε κανα 10αρι συνολικα γκομενες και ειχα επιτυχια κατα σειρα στην 7η και ηταν μια καλη μουναρα 8.5αρα,ηθελε και σχεση αλλο που εγω της ειχα πει πως δεν γινεται.
Αντίστοιχα στην ελλαδα στα 82 πεσιματα και μου εκατσε μια 7αρα και με λιγο ζορι.
Και δεν ειναι κανενας λετσος,ειμαι γυμνασμένος 1.80 32 χρονων.
Βλεπεις οτι η διαφορα ειναι εμφανής,γενικα οι ελληνιδες μαζι με τις σερβες και τις ιταλιδες ειναι απο τις πιο σνομπ και δυσκολες.
Πήγαινε σε κάνα ψυχίατρο ρε βρωμοπουστα μυθομανη.
Σου έχουν σκισει το κωλαντερο τραβελια και αφεντρες Τσιπραδερφη
??

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.206
Πόντοι
3.506
O τραβελοπουστας-στραπονοπουστας είναι ο Χαγιαμπουζα?
Έχει τρελαθεί τελείως ή Ζανετ Κλωντ?
Γιατί φτιάχνει συνέχεια κλώνους?
Είναι σαν τον πρεζάκια τύπε που ξεροσταλιάζει για τη δόση του.

Δεν αντέχει χωρίς το μπου. Τρέμει, ιδρώνει, κρυώνει...

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Διακρίνω μία τάση υποτίμησης προς τις Ελληνίδες ή είναι η ιδέα μου? Μήπως δε σου έκατσαν ποτέ από δικά σου λάθη και τώρα βγάζεις κόμπλεξ? :think:
Εγώ βλέπω αλβανιδες διαμάντια 2 είχα και πάλι τα ίδια λάθη θα έκανα. Έχω απεριόριστο respect στις αλβανιδες τις αγαπώ και τις μισώ ταυτόχρονα.. Τις ελεεινιδες απλά θα ήθελα να τους ρίξω ένα κατουριμα στη χαζοφατσα τους?δεν είμαι μισογυνης,μισώ μόνο τις ελεεινιδες!!! ?

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Οταν ειχα παει βουλγαρια εκανα πεσιμο σε κανα 10αρι συνολικα γκομενες και ειχα επιτυχια κατα σειρα στην 7η και ηταν μια καλη μουναρα 8.5αρα,ηθελε και σχεση αλλο που εγω της ειχα πει πως δεν γινεται.
Αντίστοιχα στην ελλαδα στα 82 πεσιματα και μου εκατσε μια 7αρα και με λιγο ζορι.
Βλεπεις οτι η διαφορα ειναι εμφανής,γενικα οι ελληνιδες μαζι με τις σερβες και τις ιταλιδες ειναι απο τις πιο σνομπ και δυσκολες.
Συνέχισε αδελφέ είσαι ο πιο εμπεριστατωμενος συμφωνώ σε όλα σε όσα λες αλλά καταλαβαίνουν οι πυρφοροι.. Κακό στον εαυτό τους κάνουνε!! Η Ελλάδα είναι τελειωμένη με τέτοιες γυναίκες που έχει εδώ, μόνη σωτηρία η εισαγωγή ενός εκατομμυρίου αλβανιδων, Βουλγάρων και ρωσωουκρανων γυναικών!!!

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.795
Πόντοι
4.546
Κανείς δεν αμφισβητεί τα πεσίματά σου, αλλά φαντάζομαι ότι αν τους έκανες την τακτική της πουτανοποίησης, ε, δε θα το θεωρούσα απίθανο το αποτέλεσμά σου ως προς τις Ελληνίδες. Τέσπα, να είμαστε καλά, να έχουμε να λέμε.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Το καλοκαιρι γνωρισα μια κοπελα νοσοκομα απο το δυρραχιο,πηγα 3 μερες εκει περασσ καλα και γυρισα ακομα
Επιβεβαιώνεις δηλαδή οτι εισαι και Αλβανος!
??????
Αλβανος μυθομανης στραπονοπουστας-τραβελοπουστας Συριζαιος!
Κινητό ανέκδοτο!
????

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Αν ερχονταν ελλαδα 1 εκ ουκρανες και ρωσιδες αποκλειστικα θα ειχαν αλλαξει ολες οι ισορροπιες.
Περα απο τα διαζυγια που θα επεφταν συννεφο ολες οι ελληνιδες 7αρες και κατω θα παρακαλαγαν να τις πηδησουν,μιας και οι ρωσικος ανταγωνισμος θα εριχνε πολυ το επιπεδο των ελληνιδων.
Γενικα μια μεση ελληνιδα δεν μπορει να σταθει ισαξια και ισοτιμα διπλα σε μια ουκρανη η μια ρωσιδα.
Υποδεεστερη και σε εμφανιση αλλα και σε χαρακτηρα αλλα και σε αλλους τομείς.
Τυχεροί οι αντρες του μπλοκ αν και αυτοι θεωρπυν το καλο μουνι δεδομενο ενω ο μεσος ελλην θεωρει το καλο μουνι απιαστο ονειρο.
Ναι,θα έρχονταν οι Ουκρανέζες και οι Ρωσίδες,που ειδικά αυτές από επαρχία έχουν φάει απίστευτες στερήσεις,ψάχνουν μάχιμο άντρα κολώνα και θα έκαναν οικογένεια με beta κλαρινογαμπρούς αποτριχωμένους μπουχέσες που αν δεν ζουν ακόμη με τη μαμάκα,παίρνουν άδεια από αυτήν ακόμη και για το πότε θα κλάσουν.

Εσύ υπερκλώνε που ζεις από το ΚΕΑ και τα επιδόματα,
μόλις θα έλεγες ότι είσαι κομμουνιστής θα σε περνούσαν τα Ρωσίδια για
ψυχασθενή και αντίο...

Όπως έχω ξαναγράψει,καλό είναι κανένα ταξιδάκι στα μουνολίβαδα
και όχι θεωρίες για το πως νομίζετε ότι είναι και αν,θα,άμα....

Αν ο μέσος νεοέλληνας θεωρεί εαυτόν αδικημένο από τη μοίρα σαν άντρα,
ας έρθει εξωτερικό να ξεδιπλώσει τις "αρετές" του,να δούμε τι ψάρια θα πιάσει..

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Ρε κερατωμενε οποιος παει αλβανια βολτα η για γκομενα ειναι αλβανος?
Εχεις καει εντελως εσυ.
Για λέγε ταβαρες και άσε τους ζηλιαρηδες

Για λέγε για Αλβανία κ μπλοκ

Χτες γνώρισα μια αλλά δεν Έλεγε από πού είναι

Ήξερε τέλεια αγγλικά κ από πού λες να είναι μιας που ξέρεις από μπλοκ;; :think:
Τετοια μωρά μάλλον νότια Ουκρανία
Screenshot_20211008_162740_com.android.gallery3d.jpg

Συνημμένα

• Screenshot_20211008_163156_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211008_163156_com.android.gallery3d.jpg
    990,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Screenshot_20211008_162707_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211008_162707_com.android.gallery3d.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 38
  • Screenshot_20211008_163518_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20211008_163518_com.android.gallery3d.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 31

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.795
Πόντοι
4.546
Η πουτανοποιηση ηταν αλλη φαση,και στα 100 πεσιματα οι επιτυχιες ηταν 2 αρκει να το παιξεις και καλα το παιχνιδι αλλα και σε τι φαση θα πετυχεις την αλλη.
Εγω εσκαγα με τη μπεμπα το γυαλι ηλιου και το παραμυθι και γραπωσα την μπαριστα 8αρα μια χαρα και τσεπωσε 130 γιουρο.
Και δεν έδινες το 130ρι σε μια βίζιτα να γλύτωνες και το μπίρι μπίρι?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παγκόσμιος χάρτης της ευκολίας στο γαμήσι.Με κόκκινο οι δυσκολότερες χώρες στον πλανήτη.Μαντέψτε το χρώμα της Ελλάδας.

pmyjoumvp

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Παγκόσμιος χάρτης της ευκολίας στο γαμήσι.Με κόκκινο οι δυσκολότερες χώρες στον πλανήτη.Μαντέψτε το χρώμα της Ελλάδας.

pmyjoumvp
Τον μελέτησα το χαρτί δάσκαλε κ συμφωνώ σε όλα αλλά πραγματικά Η κινα κ. Η Μογγολία γιατί είναι στις χώρες που γαμας εύκολα;;; :think:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Τον μελέτησα το χαρτί δάσκαλε κ συμφωνώ σε όλα αλλά πραγματικά Η κινα κ. Η Μογγολία γιατί είναι στις χώρες που γαμας εύκολα;;; :think:
Σε γενικές γραμμές καλός χάρτης,τώρα ότι Ινδία-Καζακστάν-Ουκρανία είναι στην ίδια κατηγορία και όπως και αυτό που επεσήμανες, χλωμό...

Μογγολία έπρεπε να είναι πράσινη,φήμες λένε ότι αν προσφέρεις φιλοξενία και ένα πιροσκί,
γαμάς ακόμη και αν είσαι γουρλομάτης κτηνοβάτης

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Σε γενικές γραμμές καλός χάρτης,τώρα ότι Ινδία-Καζακστάν-Ουκρανία είναι στην ίδια κατηγορία και όπως και αυτό που επεσήμανες, χλωμό...

Μογγολία έπρεπε να είναι πράσινη,φήμες λένε ότι αν προσφέρεις φιλοξενία και ένα πιροσκί,
γαμάς ακόμη και αν είσαι γουρλομάτης κτηνοβάτης
Ινδία γαμας βρε άνετα
Ενάμιση δις είναι κ οποία παίζει τιντερ τότε είναι αποφασισμένη να φάει balkan curry dick

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1

pmyjoumvp
Παρατηρήστε πολύ προσεκτικά.. Η τουρκια σε καλύτερη μοίρα από νουδουλισταν.. Που είναι εκείνος ο βλακεντιος που μας έλεγε ότι ο Έλληνας γαμαει πιο εύκολα από τον Τούρκο όταν έλεγα ο Τούρκος τουλάχιστον από προξενιό βρίσκει να γαμησει.. Επίσης Ινδονησία το ίδιο ακόμα και Σομαλία πιο εύκολα βρίσκεις γυναίκα από ελλαδισταν, γιατί εκεί λίγο πολύ μέσω προξενιό όλοι βρίσκουν μια γυναίκα,δεν υπάρχει άντρας μόνος του εκεί..

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Ρε κερατωμενε οποιος παει αλβανια βολτα η για γκομενα ειναι αλβανος?
Εχεις καει εντελως εσυ.
Φίλε αξίζει ένα αφιέρωμα στις αλβανιδες πολύ αδικία τέτοιες μουναρες να μην έχουνε το δικό τους νήμα.. Κμα δεν παραβιαζω τους ανατολικυς κανόνες, και οι αλβανιδες ανατολικό ευρωπαιες είναι και αυτές.. ???

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Τύποι φτάνουν οι αναλύσεις , το λυσαμε το υπαρξιακό. Ας επικεντρωθούμε στην ουσία τώρα. Ο Αρχοντας εχει εξαφανιστεί , μαλλον σχεδιαζει επι χαρτου την αποβαση στη Βαρσοβία. Και είναι σε στρατηγικο διλημμα αν πρεπει να επιλεξει πολωνικο μπουκι ή να καλεσει λευκορωσιδα. Και αν θα φαει μινιον ή στεκι βουργουνδιας. Ας κανουμε υπομονη μεχρι να ερθουν τα νεα απο το μετωπο. Τα μουνολιβαδα ανατολικα του Οντερ βρισκονται σε αναμονη. Η γαληνη πριν την καταιγιδα που λενε.
!!!!?!!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.020
Πόντοι
3.656
Μαλακίες μωρέ!!!!!

Με πιέζουν οι γονείς μου να κάνω παιδιά να δουν εγγόνια κ βρήκα μια κορασίδα έτοιμη με 18 παιδιά ήδη κ λέω να τη Παντρευτω
Κάντο να κόψεις τα ταξίδια να μην ζηλεύουμε κι εμείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom