Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Ελβετία παίρνεις τα διπλά από ό,τι Γερμανία για την ίδια δουλειά.Μου είχαν προτείνει από ένα γραφείο να πιάσω δουλειά Ελβετία.
Το πρόβλημα εκεί είναι το κόστος,η απίστευτα βαρετή ζωή και οτι είσαι πολύ μακριά από τα μουνολίβαδα.
Σαν επισκέπτης είδα ότι Βαυαρία,το γερμανόφωνο της Ελβετίας και το βόρειο της Αυστρίας,δε διαφέρουν τόσο σαν lifestyle.
H θέση είναι Ζυρίχη,μου είπαν ότι μπορούν να μου εγγυηθούν και κατοικία,
γιατί ήταν από τα πρώτα θέματα που έθεσα.

Ελβετία έχει όμως λιγότερα μπάζα,ψωλάδες,μεχμέτια..
Άσε που αν βγω πρόωρα σύνταξη στα 50+ θα πάρω όσα λεφτά θα έπαιρνα πρόωρη σύνταξη Γερμανία στα 63.
Και μετά θα γίνω γείτονας του μογγολάκι,θα του σκάω κανά 5ευρω να μου πλένει το αμάξι.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σαν επισκέπτης είδα ότι Βαυαρία,το γερμανόφωνο της Ελβετίας και το βόρειο της Αυστρίας,δε διαφέρουν τόσο σαν lifestyle.
H θέση είναι Ζυρίχη,μου είπαν ότι μπορούν να μου εγγυηθούν και κατοικία,
γιατί ήταν από τα πρώτα θέματα που έθεσα.

Ελβετία έχει όμως λιγότερα μπάζα,ψωλάδες,μεχμέτια..
Άσε που αν βγω πρόωρα σύνταξη στα 50+ θα πάρω όσα λεφτά θα έπαιρνα πρόωρη σύνταξη Γερμανία στα 63.
Και μετά γείτονας του μογγολάκι,θα του σκάω κανά 5ευρω να μου πλένει το αμάξι.

Με 5 ευρώ θα κάνει και χρέη τουαλέτας.
Ζυρίχη κωλολέει.Και γουστάρουν και οι γκόμενες.Το θέμα είναι τα ενοίκια είναι φωτιά εκεί.Δε νομίζω να βρεις με κάτω από τριχίλιαρο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάντως το τίντερ για μπαρμπάδες είναι μάπα.Μόνο κάτι πυροβολημένες και κάτι πουτάνες απαντάνε.Τζάμπα λεφτά.
Τα σάιτ γενικώς έχουν πέσει πολύ.Απάτη σκέτη.Στο badoo ζητάνε επιβεβαίωση φωτό,στα τσέχικα τσέχικο αριθμό τηλεφώνου,στο μάμπα πληρώνεις για να στείλεις σε γκόμενα άμα είσαι εκτός ηλικιακού φίλτρου,χέσε μέσα.Θυμάμαι παλιά έστελνες εκατοντάδες μηνύματα στο μάμπα τη μέρα,τώρα δεν είναι ούτε 20 γκόμενες ονλάιν μέσα.Εχουν πάει όλες στο τίντερ που σε φιλτράρει.
Το τίντερ μας γάμησε το ονλάιν τελείως.Τώρα μένει το live,τα σπονσοροσάιτ ή αν έχεις παλιά κοννέ.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Πάντως το τίντερ για μπαρμπάδες είναι μάπα.Μόνο κάτι πυροβολημένες και κάτι πουτάνες απαντάνε.Τζάμπα λεφτά.
Τα σάιτ γενικώς έχουν πέσει πολύ.Απάτη σκέτη.Στο badoo ζητάνε επιβεβαίωση φωτό,στα τσέχικα τσέχικο αριθμό τηλεφώνου,στο μάμπα πληρώνεις για να στείλεις σε γκόμενα άμα είσαι εκτός ηλικιακού φίλτρου,χέσε μέσα.Θυμάμαι παλιά έστελνες εκατοντάδες μηνύματα στο μάμπα τη μέρα,τώρα δεν είναι ούτε 20 γκόμενες ονλάιν μέσα.Εχουν πάει όλες στο τίντερ που σε φιλτράρει.
Το τίντερ μας γάμησε το ονλάιν τελείως.Τώρα μένει το live,τα σπονσοροσάιτ ή αν έχεις παλιά κοννέ.
Ακριβώς έτσι είναι,τα είχαμε γράψει και στο παρελθόν,άσχετα που μπήκε τις προάλλες ο μπόλεκ και ο λόλεκ για να μας πουν ότι στο Tinder και στο Badoo έχει μόνο πουτάνες...
Ο ένας 60+,ο άλλος 40+ και τους κάνει εντύπωση που δεν τους κάνουν like πιπίνια και πως αν τους κάνει καμία,
θέλει λεφτά...
Που live δεν τους κάθονταν πιπίνια τζάμπα,ούτε όταν οι ίδιοι ήταν πιπίνια..
Αλλά όσο του κόβει καθενός..

Βασικά το instagram τα γάμησε όλα τη μάνα..
Μου έκανε πριν κανά μήνα στο ξεκάρφωτο follow μία ελληνίδα φοιτήτρια από Ελλάδα,
η οποία είναι βαριά εξάρι,φωτό έχει μόνο από κάτι διακοπές και έχει 4000+(αληθινούς) followers...
Mπήκα και είδα τη λίστα και φαίνεται αν έχει αγοράσει ή όχι..
Μιλάμε για ημίμπαζο τώρα..

Σκέψου τώρα πως την έχει δει ένα 7άρι+ Σβετλάνα,που πριν 20χρόνια δεν είχε στον ήλιο μοίρα
και τώρα μπαίνει Tinder,βάζει και link με το instagram της και της σκάει ολόκληρη στρατιά από ακόλουθους..

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Ακριβώς έτσι είναι,τα είχαμε γράψει και στο παρελθόν,άσχετα που μπήκε τις προάλλες ο μπόλεκ και ο λόλεκ για να μας πουν ότι στο Tinder και στο Badoo έχει μόνο πουτάνες...
Ο ένας 60+,ο άλλος 40+ και τους κάνει εντύπωση που δεν τους κάνουν like πιπίνια και πως αν τους κάνει καμία,
θέλει λεφτά...

Μου έκανε πριν κανά μήνα στο ξεκάρφωτο follow μία ελληνίδα φοιτήτρια από Ελλάδα,
η οποία είναι βαριά εξάρι,φωτό έχει μόνο από κάτι διακοπές και έχει 4000+(αληθινούς) followers...

Σκέψου τώρα πως την έχει δει ένα 7άρι+ Σβετλάνα,που πριν 20χρόνια δεν είχε στον ήλιο μοίρα
και τώρα μπαίνει Tinder,βάζει και link με το instagram της και της σκάει ολόκληρη στρατιά από ακόλουθους..
Σας τα λεει ο George αλλα δεν τον ακουτε.
Καμακι πλεον μονο στο linkedin και στα Σταρμπακς/Γρηγορη/Εβερεστ στις 07:30am :headbaning1:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.874
Πόντοι
216
Μιας που λέτε για social για να μην ανοίγω τώρα νήμα "Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Πορτογαλέζες",
Kman εξήγησε στη Ρακέλ τα βαλκανικά standards γιατί το γκομενάκι δεν έχει ιδέα :2funny:

Συνημμένα

• Raquel.jpg
    Raquel.jpg
    229,7 KB · Εμφανίσεις: 45
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Μιας που λέτε για social για να μην ανοίγω τώρα νήμα "Τι τρέχει επιτέλους με αυτές τις Πορτογαλέζες",
Kman εξήγησε στη Ρακέλ τα βαλκανικά standards γιατί το γκομενάκι δεν έχει ιδέα :2funny:
Φαντάσου κόμπλεξ ο στούμπος που επαγγέλεται:"Σύζυγος ποδοσφαιριστή" για να κάτσει να απαντήσει όλες αυτές τις μαλακίες..

Καλά της έγραψες,αν και είσαι η εξαίρεση..

• Χαχα
Αντιδράσεις: ggthd
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Σας τα λεει ο George αλλα δεν τον ακουτε.
Καμακι πλεον μονο στο linkedin και στα Σταρμπακς/Γρηγορη/Εβερεστ στις 07:30am :headbaning1:

Λέω να αλλάξω τακτική και να αγοράσω μπότα από κόμπρα Δενδροποτάμου και μπουφάν από σαλάχι Μαγαδασκάρης :confused:

Για linkedin Ελλάδα δεν ξέρω τι παίζει,αλλά για τα υπόλοιπα εγκρίνω.
Κερνάς και καφέ με 0,50 λεπτά και το παίζεις μπρούκλης:rockon:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Εχεις δίκιο,το έπαθα από τη διατροφή.Κάθε μέρα κρέας με γάμησε.Πρέπει να αλλάξω διατροφικές συνήθειες.Διατροφή και κίνηση.
Φέτος τον ήπια κλαρίνο με απροσδόκητες καταστάσεις.
Ενώ πριν είχες πλούσια χαίτη, six-pack και πεταχτο τρικεφαλο;;
Πού τα πουλάς αυτά ρε τυπε;; ??

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
θέλει λεφτά...

Το τίντερ παίζει χοντρή πουστιά.Κάνεις like σε γκόμενες που σε έχουν ήδη φιλτράρει.Η παπαριά η ίδια.Τουλάχιστον το μπάμπα σου δείχνει ποια σε έχει φιλτράρει με βάση ηλικία και μπορείς να σκάσεις 1.5 ευρώ σε δώρο για να άρεις το φίλτρο και να στείλεις μήνυμα.Που και αυτό κωμωδία είναι αφού παλιά το μάμπα σε άφηνε να στείλεις σε όσες θες.Τώρα πήραν τη μέθοδο από το τίντερ και γδέρνουν.Μη μιλήσουμε για το badoo.
Γενικά τα φίλτρα είναι σα να πως εγώ μου αρέσουν μόνο οι ψηλές βυζαρούδες και μετά η άλλη που δεν είναι ψηλή βυζαρού να πρέπει να τα σκάσει για να την προσέξω.Παπαριές τελείως.Πέραν της βαθμολογίας που αποφασίζουν για την αξία σου γκόμενες που δε γουστάρεις.
Αναπολώ τις παλιές εποχές που τα σάιτ ήταν απλά,αντρικά έστελνες σε όποια γούσταρες και αν ήθελε απαντούσε.Τώρα τα έχουν φέρει οι γκόμενες στα μέτρα τους ειδικά με το ίνσταγκραμ.Κοτσάρει η άλλη το ίνσταγκραμ και ανεβάζει αμέσως το κασέ.
Το μόνο θετικό είναι η άνοδος των σπονσοροσάιτ που φυσικά έχουν την απλή κλασσική μορφή δεν πρήζουν αρχίδια.Αυτά είναι ραμένα και κομένα στα μέτρα των αντρών αφού ο σπόνσορας γαμεί και έχει το πάνω χέρι στην επιλογή.Αμα ήταν σαν το τίντερ θα ψάχνανε οι σπονσορέτς για σπόνσορες με το κυάλι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Από mamba και badoo δεν έχω ιδέα.
Από Tinder μιας και μου αποδίδει,παίζω με Gold και δεν έχω περιορισμούς.

Μην ξεχνάμε ότι,δυστυχώς,το Τinder στη Γερμανία είναι ο Νο1 τρόπος γνωριμιών και ότι η πλειοψηφία των γυναικών εκεί μέσα,ψάχνει για σχέση.
Μιας και για γαμήσια υπάρχει το https://www.joyclub.de/
που όμως είναι καθαρά site γαμέων μιας και σκας με φωτό με ριπαπά στη φόρα
και το πρώτο ραντεβού είναι 99% απευθείας γαμήσι

Αυτό που βρίσκω τελείως τρελό,είναι που τα σκάνε για το Parship με ελάχιστη συνδρομή 6 μήνες στα.......480 ευρώ και 12 μήνες 790ευρώ... :confused:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
το ελληνικο τιντερ αλλα ειδικα το ελληνικο ινστα ειναι πραγματικη τραγωδια,πως το παρακολουθειτε ρε τυποι?δε παλευεται με ολα αυτα τα ανθυπομπαζα και τους ελληναραδες αυστραλοπιθικες που τις ακολουθουν
linkedin και στα Σταρμπακς/Γρηγορη/Εβερεστ στις 07:30am :headbaning1:
απο το linkedin στα ωραρια της εργατιας και των Αλβανων?ποτσγκενεναφτό?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κλασσικό Λβωφ με τις φοιτητριούλες,τα ρομαντικά καφέ,το νυφοπάζαρο,τα κλαμπ.Οταν πήγαινα εκεί προ δεκαπενταετίας ήταν σαν παράδεισος.Βέβαια αξίζει αν είσαι κάτω των 35.

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Δεν ειναι το κρεας ΚΜΑΝ2 αλλα η ελλειψη ηλιου που σου ριχνει τα επιπεδα βιταμινης ΝΤΕ πραγμα που εχει πολλαπλες αρνητικες συνεπειες (ανοσοποιητικο, τεστοστερονη και αλλα). Πηγαινε ενα ταξιδι καπου "ηλιουλουστα", "φορτωσε μπαταριες" και θα εισαι περδικι. Πολλοι στο "Βορα" το παθαινουν αυτο οταν μενουν για χρονια εκει.

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
Αμα κάτσει καλά με τη Γερμανίδα θα την κρατήσω.Αντί να τρέχεις Πολωνία,Ουκρανία εισιτήρια,άδειες κτλ,σκας δύο ΣΚ το μήνα ρίχνεις τα πουτσίδια σου και καθαρίζεις.Να δούμε όμως πώς θα είναι στην πράξη.
Από τον Ιούλιο άνοιξε και η Ρωσία,έχω και εκεί τη δίμετρη να παρακαλάει.
Προσεξε μονο μην σε παει η Γερμανιδα σε καμια παγανιστικη τελετη οπως την παρακατω σε κανενα ξεφωτο και μετα τρεχεις ημιγυμνος να ξεφυγεις. Εχουν βιτσια αυτες... : ))

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πώς βλέπουν οι Τουρκαλάδες τις Σλάβες στο Ντουμπάι.

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Κλασσικό Λβωφ με τις φοιτητριούλες,τα ρομαντικά καφέ,το νυφοπάζαρο,τα κλαμπ.Οταν πήγαινα εκεί προ δεκαπενταετίας ήταν σαν παράδεισος.Βέβαια αξίζει αν είσαι κάτω των 35.

4''12.. αχνοφαινεται ρογιδι!!σε ενα τετοιο ανταγωνιστικο σεξουλιαρικο περιβαλλον,πως να μη γινεις καμακι και κυνηγος??και οι νεκροι ανσταινονται ρωσια και ουκρανια!!εδω ελλαδα βγαινεις εξω και οι ελεεινιδες μεσα στη ξυνιλα,σου πεφτει και μονο που σε κοιτανε με το ξινισμενο υφος απαξιωσης που ριχνουν!!..κμαν για υπερνδνειστερια εχεις ακουσει τιποτα καλο??λενε οτι ειναι νεος πρρορισμος σεξοτουεισμου,εχει ρωσιδες ουκρανες και ειναι φτηνα!!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπικές Ουκρανέζες.Λεφτά,χοροί,βυζιά,μάσες,καλλωπισμοί.Δε βαριέσαι σε αυτή τη χώρα.

• Like
Αντιδράσεις: poppop
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Πώς βλέπουν οι Τουρκαλάδες τις Σλάβες στο Ντουμπάι.

Αρχηγέ,ο συγκεκριμένος μόγγολος χρεώνει τη μπριζόλα στο μαγαζί του όσο μία σπονσορέτα ένα τριήμερο στο Κίεβο...

Η πλειοψηφία των τούρκων,εντός και εκτός τουρκίας, γαμάνε τη χούφτα τους.

Τα βλέπεις και Γερμανία...
Υπάρχουν τούρκοι της γενιάς μου που έχουν βρει τα φράγκα από γονείς και έχουν δύο επιλογές ή είναι να παντρευτούν τουρκάλα ή να γαμήσουν στα FKK..
Πιο πιθανό είναι να δεις νεαρή Γερμανίδα με beta κοντύτερό της κινεζοειδή,παρά με μουσταφά...

Όσο για κάτι που γράφτηκε περί τουρκίας...
Κωνσταντινούπολη πέρυσι,φτώχεια καταραμένη.
Περίμεναν οι άλλοι ουρές για ένα καρβέλι ψωμί και οι μισθοί του λαού,αστείοι..
Ναι,υπάρχει μία τάξη ολιγαρχών,αλλά τέτοιοι υπάρχουν παντού.
Ο λαός όμως,κατά μέσο όρο,φυτοζωεί.
Όλοι θέλουν να γίνει το κόλπο με την Ε.Ε. και να φύγουν.

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Αρχηγέ,ο συγκεκριμένος μόγγολος χρεώνει τη μπριζόλα στο μαγαζί του όσο μία σπονσορέτα ένα τριήμερο στο Κίεβο...

Η πλειοψηφία των τούρκων,εντός και εκτός τουρκίας, γαμάνε τη χούφτα τους.

Τα βλέπεις και Γερμανία...
Υπάρχουν τούρκοι της γενιάς μου που έχουν βρει τα φράγκα από γονείς και έχουν δύο επιλογές ή είναι να παντρευτούν τουρκάλα ή να γαμήσουν στα FKK..
Πιο πιθανό είναι να δεις νεαρή Γερμανίδα με beta κοντύτερό της κινεζοειδή,παρά με μουσταφά...

Όσο για κάτι που γράφτηκε περί τουρκίας...
Κωνσταντινούπολη πέρυσι,φτώχεια καταραμένη.
Περίμεναν οι άλλοι ουρές για ένα καρβέλι ψωμί και οι μισθοί του λαού,αστείοι..
Ναι,υπάρχει μία τάξη ολιγαρχών,αλλά τέτοιοι υπάρχουν παντού.
Ο λαός όμως,κατά μέσο όρο,φυτοζωεί.
Όλοι θέλουν να γίνει το κόλπο με την Ε.Ε. και να φύγουν.
Τυπε πολύ σκαι βλέπεις και δεν θα σου κάνει καλό!! ?. Η τουρκια πλέον είναι υπερδύναμη, στο τοπ 5 στο κόσμο, φτώχεια έχει άλλα φτώχεια πολύ έχει. Και εδώ..μια χώρα γίνεται υπερδύναμη αν εχιε βιομηχανία να παράγει και αν χτίζει υποδομές, η Τουρκία έχει και τα 2,το κουλισταν τίποτα..

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Και μάλλον δε μένεις Ελλάδα.. Αν γαμαει πιο πολύ ο μέσος Τούρκος η ο μέσος Έλληνας άστο το ξέρουμε εμείς που μένουμε στο νουδουλισταν!! Εδώ Τυπε μόνο οι ελεεινιδες γαμανε και έχουνε επιλογές,ο Τούρκος τουλάχιστον μπορεί να βρει μια γυναίκα με προξενιό.. Έχει τέτοια επιλογή ο Έλληνας, με τις πλήρως ανεξάρτητες ελεεινιδες? Για αυτό νήματα σαν το ουκρανικό έχουν τόσο ενδιαφέρον στον Έλληνα άντρα, ξέρεις πόσοι Αντρές λένε μακάρι να βρίσκαμε μια ανατολική να τη παντρευόμασταν, πολύ περισσότεροι από. Πτο φαντάζεσαι.,αλλα σου. Λεω αν δεν μένεις. Μόνιμα Ελλάδα έχεις σχηματίσει μια ιδανική εικόνα της χώρας μέσω διακοπών το καλοκαίρι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom