γερμανίδα ρε παίκτη.ανδροθήλυκα..μας τα χαλάς..
Αυτή είναι πολύ μουνάρα.Αλφα κλας.Ρίχνει τις Ουκρανέζες στα αυτιά.
Και ντύνεται θηλυκά για Γερμανίδα και όλα κομπλέ.
γερμανίδα ρε παίκτη.ανδροθήλυκα..μας τα χαλάς..
Περαστικά leaderΑσε,την πάτησα έπαθα μια λοίμωξη και ακύρωσα το ταξίδι.Πάνε τα λεφτά του εισιτηρίου.Γενικά φέτος είναι κωλοχρονιά.Επαθα κορωνοιό,ατύχημα στο γόνατο και τώρα τη λοίμωξη,έχασα τα μισά ταξίδια.
Βρήκα μια εντυπωσιακή Γερμανίδα σπονσορέτ σε αντιστάθμισμα ζητάει τα ίδια με τις Σλάβες.Αν γίνω καλά μέχρι το επόμενο ΣΚ,την κάνω για τριήμερο με τη Γερμανίδα.
Ω,περαστικάΑσε,την πάτησα έπαθα μια λοίμωξη και ακύρωσα το ταξίδι.Πάνε τα λεφτά του εισιτηρίου.Γενικά φέτος είναι κωλοχρονιά.Επαθα κορωνοιό,ατύχημα στο γόνατο και τώρα τη λοίμωξη,έχασα τα μισά ταξίδια.
Βρήκα μια εντυπωσιακή Γερμανίδα σπονσορέτ σε αντιστάθμισμα ζητάει τα ίδια με τις Σλάβες.Αν γίνω καλά μέχρι το επόμενο ΣΚ,την κάνω για τριήμερο με τη Γερμανίδα.
Φαντάζεσαι να της πω το μπούκι σου δεν πιάνει τα πολωνικά στάνταρτς?Kman γάμα την Γερμανίδα σπονσορέτα ντυμένος Μέγα Αλέξανδρος...
Ω,περαστικά
Πάντως πρέπει να αλλάξεις λίγο το lifestyle σου όσο αφορά διατροφή και γυμναστική,
γιατί όλα παίζουν το ρόλο τους ακόμη και στις λοιμώξεις και τους τραυματισμούς.
Δε λέω να πάρεις τα βουνά,αλλά κάτι θα υπάρχει που να σου αρέσει να κάνεις,δεν μπορεί.
Και τα πολλά μπριζολίδια να κόψεις και ας είναι εκλεκτό το κρέας.
Παραμένει κόκκινο κρέας και τι έχουνε φάει τα ζωντανά δεν το ξέρεις και ας είναι βιολογικό το κρέας 30ευρώ/κιλό...
Πήγαινε τη Γερμανίδα στην Πράγα,αν και παίζει να έχει ήδη πάει με το σχολείο,τους γονείς της,τις φίλες της,κ.ο.κ.
Ευτυχώς δεν είναι όλες έτσι,αν και στα μέρη του Αρχηγού που υπερισχύει ο εναλλακτικός τουρισμός,παρταλισμός,μπαφισμός,γερμανίδα ρε παίκτη.ανδροθήλυκα..μας τα χαλάς..
Με φώναξε κάνεις ?Εχεις δίκιο,το έπαθα από τη διατροφή.Κάθε μέρα κρέας με γάμησε.Πρέπει να αλλάξω διατροφικές συνήθειες.Διατροφή και κίνηση.
Φέτος τον ήπια κλαρίνο με απροσδόκητες καταστάσεις.
Ευτυχώς δεν είναι όλες έτσι,αν και στα μέρη του Αρχηγού που υπερισχύει ο εναλλακτικός τουρισμός,παρταλισμός,μπαφισμός,
είναι μειοψηφία τα πραγματικά θηλυκά.
Αν οι Γερμανίδες από NRW έρθουν βόλτα στο Μόναχο,θα φάνε πόρτα ακόμη και στο supermarket...
Πάντως Kman οι Γερμανίδες γενικά είναι σκατα αλλά εάν πετύχεις όμορφη Γερμανίδα είναι πιο τοπ από τις Σλάβες και εάν βγάζει και γούστα είναι τζακ ποτ !!
Έπρεπε να σε είχα κοντά,να σε έκανα σε μισό χρόνο κομμάντοΕχεις δίκιο,το έπαθα από τη διατροφή.Κάθε μέρα κρέας με γάμησε.Πρέπει να αλλάξω διατροφικές συνήθειες.Διατροφή και κίνηση.
Φέτος τον ήπια κλαρίνο με απροσδόκητες καταστάσεις.
ε τοτε δεν ειναι Γερμανιδα ρε αρχοντα σε κοροιδευει και δε πηρες χαμπαριμουνάρα. .Ρίχνει τις Ουκρανέζες ,ντύνεται θηλυκά
σιγα μη γαμησει τη ντεμεκ γερμανιδα σα το γιο του Βεγγου στο μεγαλο κανονιKman γάμα την Γερμανίδα σπονσορέτα ντυμένος Μέγα Αλέξανδρος...
Έπρεπε να σε είχα κοντά,να σε έκανα σε μισό χρόνο κομμάντο
Βγήκες τουλάχιστον άρρωστος ή θα πας αύριο να κάνεις τον ήρωα;
Kάτσε σπίτι και γράψε τους στ'αρχίδια σου.
ε τοτε δεν ειναι Γερμανιδα ρε αρχοντα σε κοροιδευει και δε πηρες χαμπαρι
σιγα μη γαμησει τη ντεμεκ γερμανιδα σα το γιο του Βεγγου στο μεγαλο κανονι
Αναμένω να γράψεις κριτική εμφάνισης/απόδοσης/κόστους και αν αξίζει τύλιξέ την μου με κόκκινη κορδέλα και στείλτη μουΑυτή δεν είναι από NRW αλλά από τα δικά σου μέρη.Οπότε τηρεί τις παραδόσεις.
αρχοντα τα χαρακτηριστικα ξεγελανε,εκει που τη πιανεις ειναι η προφορα και εσυ ουτε τοσο καλα γερμανικα ξερεις ουτε το αυτι σου ειναι εκπαιδευμενο να πιασει μια σλαβα που εχει που μπορει να εχει κλεισει πάνω απο 20 χρονια στη ΓερμανιαΓερμανίδα είναι δεν έχει σλαβικά χαρακτηριστικά.
Αναμένω να γράψεις κριτική εμφάνισης/απόδοσης/κόστους και αν αξίζει τύλιξέ την μου με κόκκινη κορδέλα και στείλτη μου
να την χαρτζιλικώσω και εγώ
Αρχηγέ,πριν βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών,είχα στείλει το βιογραφικό μου Ελβετία για αντίστοιχη θέση
και μου είπαν ότι απλά θέλω C2 στα Γερμανικά και Α1 σε μία από τις άλλες δύο γλώσσες.
Έχω C1 και δε μου είναι δύσκολο να πάρω και C2.
Λεφτά πολύ καλά.
Τι λες;