Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
γερμανίδα ρε παίκτη.ανδροθήλυκα..μας τα χαλάς..

Αυτή είναι πολύ μουνάρα.Αλφα κλας.Ρίχνει τις Ουκρανέζες στα αυτιά.
Και ντύνεται θηλυκά για Γερμανίδα και όλα κομπλέ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.179
Πόντοι
26.141
Ασε,την πάτησα έπαθα μια λοίμωξη και ακύρωσα το ταξίδι.Πάνε τα λεφτά του εισιτηρίου.Γενικά φέτος είναι κωλοχρονιά.Επαθα κορωνοιό,ατύχημα στο γόνατο και τώρα τη λοίμωξη,έχασα τα μισά ταξίδια.
Βρήκα μια εντυπωσιακή Γερμανίδα σπονσορέτ σε αντιστάθμισμα ζητάει τα ίδια με τις Σλάβες.Αν γίνω καλά μέχρι το επόμενο ΣΚ,την κάνω για τριήμερο με τη Γερμανίδα.
Περαστικά leader

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Ασε,την πάτησα έπαθα μια λοίμωξη και ακύρωσα το ταξίδι.Πάνε τα λεφτά του εισιτηρίου.Γενικά φέτος είναι κωλοχρονιά.Επαθα κορωνοιό,ατύχημα στο γόνατο και τώρα τη λοίμωξη,έχασα τα μισά ταξίδια.
Βρήκα μια εντυπωσιακή Γερμανίδα σπονσορέτ σε αντιστάθμισμα ζητάει τα ίδια με τις Σλάβες.Αν γίνω καλά μέχρι το επόμενο ΣΚ,την κάνω για τριήμερο με τη Γερμανίδα.
Ω,περαστικά

Πάντως πρέπει να αλλάξεις λίγο το lifestyle σου όσο αφορά διατροφή και γυμναστική,
γιατί όλα παίζουν το ρόλο τους ακόμη και στις λοιμώξεις και τους τραυματισμούς.
Δε λέω να πάρεις τα βουνά,αλλά κάτι θα υπάρχει που να σου αρέσει να κάνεις,δεν μπορεί.
Και τα πολλά μπριζολίδια να κόψεις και ας είναι εκλεκτό το κρέας.
Παραμένει κόκκινο κρέας και τι έχουνε φάει τα ζωντανά δεν το ξέρεις και ας είναι βιολογικό το κρέας 30ευρώ/κιλό...

Πήγαινε τη Γερμανίδα στην Πράγα,αν και παίζει να έχει ήδη πάει με το σχολείο,τους γονείς της,τις φίλες της,κ.ο.κ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ω,περαστικά

Πάντως πρέπει να αλλάξεις λίγο το lifestyle σου όσο αφορά διατροφή και γυμναστική,
γιατί όλα παίζουν το ρόλο τους ακόμη και στις λοιμώξεις και τους τραυματισμούς.
Δε λέω να πάρεις τα βουνά,αλλά κάτι θα υπάρχει που να σου αρέσει να κάνεις,δεν μπορεί.
Και τα πολλά μπριζολίδια να κόψεις και ας είναι εκλεκτό το κρέας.
Παραμένει κόκκινο κρέας και τι έχουνε φάει τα ζωντανά δεν το ξέρεις και ας είναι βιολογικό το κρέας 30ευρώ/κιλό...

Πήγαινε τη Γερμανίδα στην Πράγα,αν και παίζει να έχει ήδη πάει με το σχολείο,τους γονείς της,τις φίλες της,κ.ο.κ.

Εχεις δίκιο,το έπαθα από τη διατροφή.Κάθε μέρα κρέας με γάμησε.Πρέπει να αλλάξω διατροφικές συνήθειες.Διατροφή και κίνηση.
Φέτος τον ήπια κλαρίνο με απροσδόκητες καταστάσεις.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
γερμανίδα ρε παίκτη.ανδροθήλυκα..μας τα χαλάς..
Ευτυχώς δεν είναι όλες έτσι,αν και στα μέρη του Αρχηγού που υπερισχύει ο εναλλακτικός τουρισμός,παρταλισμός,μπαφισμός,
είναι μειοψηφία τα πραγματικά θηλυκά.

Αν οι Γερμανίδες από NRW έρθουν βόλτα στο Μόναχο,θα φάνε πόρτα ακόμη και στο supermarket...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και είχα κανονίσει με καινούργια Ουκρανέζα σπονσορέτ στο 190.Τώρα μου λέει βασιζόμουν πάνω σου,έχω ξεμείνει από λεφτά και έχω ανάγκη.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.515
Πόντοι
736
Εχεις δίκιο,το έπαθα από τη διατροφή.Κάθε μέρα κρέας με γάμησε.Πρέπει να αλλάξω διατροφικές συνήθειες.Διατροφή και κίνηση.
Με φώναξε κάνεις ?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ευτυχώς δεν είναι όλες έτσι,αν και στα μέρη του Αρχηγού που υπερισχύει ο εναλλακτικός τουρισμός,παρταλισμός,μπαφισμός,
είναι μειοψηφία τα πραγματικά θηλυκά.

Αν οι Γερμανίδες από NRW έρθουν βόλτα στο Μόναχο,θα φάνε πόρτα ακόμη και στο supermarket...

Αυτή δεν είναι από NRW αλλά από τα δικά σου μέρη.Οπότε τηρεί τις παραδόσεις.

klarino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Κριτικές
3
Like
4.515
Πόντοι
736
Πάντως Kman οι Γερμανίδες γενικά είναι σκατα αλλά εάν πετύχεις όμορφη Γερμανίδα είναι πιο τοπ από τις Σλάβες και εάν βγάζει και γούστα είναι τζακ ποτ !!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως Kman οι Γερμανίδες γενικά είναι σκατα αλλά εάν πετύχεις όμορφη Γερμανίδα είναι πιο τοπ από τις Σλάβες και εάν βγάζει και γούστα είναι τζακ ποτ !!

Αμα δεις τις Γερμανίδες βαμένες με σορτσάκια ή μίνι και τακούνια σου πέφτουν τα σαγόνια.Ατελείωτες μπουτάρες.Απλά δεν τα φοράνε συχνά ή καθημερινά όπως οι Σλάβες.
Αυτή στο πρόσωπο μοιάζει με Τσέχα πιο πολύ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Έπρεπε να σε είχα κοντά,να σε έκανα σε μισό χρόνο κομμάντο:uzi:

Βγήκες τουλάχιστον άρρωστος ή θα πας αύριο να κάνεις τον ήρωα;
Kάτσε σπίτι και γράψε τους στ'αρχίδια σου.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
μουνάρα. .Ρίχνει τις Ουκρανέζες ,ντύνεται θηλυκά
ε τοτε δεν ειναι Γερμανιδα ρε αρχοντα σε κοροιδευει και δε πηρες χαμπαρι
Kman γάμα την Γερμανίδα σπονσορέτα ντυμένος Μέγα Αλέξανδρος... :headbang2: :rockon: :headbang2: :rockon:
σιγα μη γαμησει τη ντεμεκ γερμανιδα σα το γιο του Βεγγου στο μεγαλο κανονι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έπρεπε να σε είχα κοντά,να σε έκανα σε μισό χρόνο κομμάντο:uzi:

Βγήκες τουλάχιστον άρρωστος ή θα πας αύριο να κάνεις τον ήρωα;
Kάτσε σπίτι και γράψε τους στ'αρχίδια σου.

Ημουνα σε διακοπές αλλά θα βγω άρρωστος κανά διήμερο ακόμα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ε τοτε δεν ειναι Γερμανιδα ρε αρχοντα σε κοροιδευει και δε πηρες χαμπαρι

σιγα μη γαμησει τη ντεμεκ γερμανιδα σα το γιο του Βεγγου στο μεγαλο κανονι

Γερμανίδα είναι δεν έχει σλαβικά χαρακτηριστικά.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αμα κάτσει καλά με τη Γερμανίδα θα την κρατήσω.Αντί να τρέχεις Πολωνία,Ουκρανία εισιτήρια,άδειες κτλ,σκας δύο ΣΚ το μήνα ρίχνεις τα πουτσίδια σου και καθαρίζεις.Να δούμε όμως πώς θα είναι στην πράξη.
Από τον Ιούλιο άνοιξε και η Ρωσία,έχω και εκεί τη δίμετρη να παρακαλάει.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.937
Πόντοι
2.356
Αυτή δεν είναι από NRW αλλά από τα δικά σου μέρη.Οπότε τηρεί τις παραδόσεις.
Αναμένω να γράψεις κριτική εμφάνισης/απόδοσης/κόστους και αν αξίζει τύλιξέ την μου με κόκκινη κορδέλα και στείλτη μου
να την χαρτζιλικώσω και εγώ:rockon:

Αρχηγέ,πριν βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών,είχα στείλει το βιογραφικό μου Ελβετία για αντίστοιχη θέση
και μου είπαν ότι απλά θέλω C2 στα Γερμανικά και Α1 σε μία από τις άλλες δύο γλώσσες.
Έχω C1 και δε μου είναι δύσκολο να πάρω και C2.
Λεφτά πολύ καλά.
Τι λες;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Γερμανίδα είναι δεν έχει σλαβικά χαρακτηριστικά.
αρχοντα τα χαρακτηριστικα ξεγελανε,εκει που τη πιανεις ειναι η προφορα και εσυ ουτε τοσο καλα γερμανικα ξερεις ουτε το αυτι σου ειναι εκπαιδευμενο να πιασει μια σλαβα που εχει που μπορει να εχει κλεισει πάνω απο 20 χρονια στη Γερμανια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αναμένω να γράψεις κριτική εμφάνισης/απόδοσης/κόστους και αν αξίζει τύλιξέ την μου με κόκκινη κορδέλα και στείλτη μου
να την χαρτζιλικώσω και εγώ:rockon:

Αρχηγέ,πριν βγουν τα αποτελέσματα των εκλογών,είχα στείλει το βιογραφικό μου Ελβετία για αντίστοιχη θέση
και μου είπαν ότι απλά θέλω C2 στα Γερμανικά και Α1 σε μία από τις άλλες δύο γλώσσες.
Έχω C1 και δε μου είναι δύσκολο να πάρω και C2.
Λεφτά πολύ καλά.
Τι λες;

Ελβετία παίρνεις τα διπλά από ό,τι Γερμανία για την ίδια δουλειά.Μου είχαν προτείνει από ένα γραφείο να πιάσω δουλειά Ελβετία.
Το πρόβλημα εκεί είναι το κόστος,η απίστευτα βαρετή ζωή και οτι είσαι πολύ μακριά από τα μουνολίβαδα.
Αμα παίρνεις 3700 Γερμανία θα παίρνεις κάπου 6000 Ελβετία αλλά θα πληρώνεις κανά διχίλιαρο στο ενοίκιο.Αρκετοί Ελληνες την κοπάνησαν από εδώ και πήγαν Ελβετία για να κονομήσουνε.
Πάντως οι Γερμανίδες νορμάλ απαιτήσεις έχουνε στο οικονομικό.Κάτι Ρωσίδες έχουν ξεφύγει.
Ελβετία μπορείς να στηρίζεσαι τη διαφορά μέσου μισθού.Ελβετία π.χ. είναι 4000 ευρώ μηνιαίως.Αυτό για μια Ελβετίδα είναι μπαρμπούτσαλα,την Ανατολική όμως την εντυπωσιάζει.

https://www.expatica.com/ch/working/employment-law/switzerland-minimum-wage-995110/

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: ggthd

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom