You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 86
κατι τετοιες πρεπει να τις πιασουν οι ουκρανοι να τις κουρεψουν με την ψηλη και να τις δειχνουν με το δαχτυλο..δυστυχως πολλες ανατολικες μαζι και αλβανιδες ρουμανες ειναι αραπολαγνες..αν και οι ουκρανες του βιντεο δεν μου φαινοντε γνησιες,μαλλον τουρκικης καταγωγης..Αραπάδες με Ουκρανέζες.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.065
- Πόντοι
- 3.656
Ουκρανοί στους δρόμους του Κιέβου με στολές Κου Κλουξ Κλαν - «Ναι, είμαστε ρατσιστές» - Δείτε βίντεοΟμάδα νεαρών Ουκρανών ντυμένοι με λευκές ρόμπες με κουκούλες παρέλασαν ανενόχλητοι στην πόλη αναβιώνοντας την ρατσιστική τρομοκρατική οργάνωση
www.protothema.gr
|
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.484
- Πόντοι
- 3.936
Kαι τι θες να μας δειξεις με τα βιντεο παλι ρε τυπε; Ότι μεχρι και οι αραπαδες εκει γκαμάνε τζαμπα ενω εσυ ακομη και με λεφτά δεν μπορειςΑραπάδες με Ουκρανέζες.
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.484
- Πόντοι
- 3.936
Ο ουκ χαρης εχει μαθει τα ψεμματα που διαδιδεις για αυτον; οτι ειναι δηθεν ντιγκινταγκας και οτι πηγαινει στην ουκρανια για να βρει τον σεκιουριτα γκομενο του στην γκαρσονιερα. Θα φας πολλες φαπες οταν σε καταλαβει.. Ψαξε λαγουμι να κρυφτεις
agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 86
Εγώ ξέρω ότι ο kman γαμαει και με φότο και με αποδείξεις οι πυρφορουλιδες οmega males ας πάνε παρακαλώ στο νήμα η λέσχη των ηττημένων να γραφουνε φεμινιστικες βλακειουλες ενώ ούτε οι χοντρέ δεν τους κάθονται γιατί τους θεωρούν πολύ γυναικωτους σε τρόπους και συμπεριφορά!! ???Άρχοντα συνέχισε με νέο υλικό από ανατολικά μουνολιβαδα?
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Μεγαλος γνωστης του μπλοκ και με πειρα μεγαλη.Εγώ ξέρω ότι ο kman γαμαει και με φότο και με αποδείξεις οι πυρφορουλιδες οmega males ας πάνε παρακαλώ στο νήμα η λέσχη των ηττημένων να γραφουνε φεμινιστικες βλακειουλες ενώ ούτε οι χοντρέ δεν τους κάθονται γιατί τους θεωρούν πολύ γυναικωτους σε τρόπους και συμπεριφορά!! ???Άρχοντα συνέχισε με νέο υλικό από ανατολικά μουνολιβαδα?
Εχει αφιερωση ζωη ο κμαν στα μουνολιβαδα, τωρα οι λοιποι ας λενε οτι θελουν.
Εχω και εγω επαφες με μπλοκ και θα ακολουθησω τα χναρια του αρχοντα και παντα οι συμβουλες του νομος
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Εσυ έχεις επαφες με αφεντρες και τραβελια που σου σκίζουν το κωλαντερο?Μεγαλος γνωστης του μπλοκ και με πειρα μεγαλη.
Εχει αφιερωση ζωη ο κμαν στα μουνολιβαδα, τωρα οι λοιποι ας λενε οτι θελουν.
Εχω και εγω επαφες με μπλοκ και θα ακολουθησω τα χναρια του αρχοντα και παντα οι συμβουλες του νομος
Τελευταία τροποποίηση:
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.065
- Πόντοι
- 3.656
Ετοιμάζω ολική επαναφορά Ουκρανία το ΣΚ και στα καπάκια κόλπο γκροσο.Για να δούμε.
Ουκρανία μόνο 18% λέει οι εμβολιασμένοι.Δε φοβάσαι καμια καραντίνα;
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.586
- Πόντοι
- 22.266
Έλα εδώΕτοιμάζω ολική επαναφορά Ουκρανία το ΣΚ και στα καπάκια κόλπο γκροσο.Για να δούμε.
Μόνος μου είμαι
Ξένος ούτε για δείγμα
Συνημμένα
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.678
- Πόντοι
- 3.936
Κανονισε μλκ να σε στείλει ο Λουκασένκο να περάσεις περπατώντας τα σύνορα με Πολωνία...Έλα εδώ
Μόνος μου είμαι
Ξένος ούτε για δείγμα
agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 86
περιμενουμε με αγωνια αναλυτικο ρεπορταζ με φωτο απο τον αγωνιστικο χωρο!!!Ετοιμάζω ολική επαναφορά Ουκρανία το ΣΚ και στα καπάκια κόλπο γκροσο.Για να δούμε.
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Πες μας και εσύ πως τα πέρασες στους Αγιους Σαράντα το καλοκαίρι!περιμενουμε με αγωνια αναλυτικο ρεπορταζ με φωτο απο τον αγωνιστικο χωρο!!!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.586
- Πόντοι
- 22.266
Man. Ήδη διασχίζω τη bialowieza με τα πόδια έχοντας στους ώμους μου το νούμερο του προτασεβιτςΚανονισε μλκ να σε στείλει ο Λουκασένκο να περάσεις περπατώντας τα σύνορα με Πολωνία...
Στο immigration όταν μπήκα μού πήραν κ μία τυπική συνέντευξη!!!
Είχαν να δουν ξένο από το καλοκαιρι
Τελευταία τροποποίηση:
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346