Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ απευθύνομαι σε αυτούς που την ψάχνουν με το σπόνσορινγκ.Αν κάποιος πιστεύει οτι είναι καλύτερος ας παρουσιάσει τα ανδραγαθήματά του.
Αλλά σιγά μην έχει κάτι να παρουσιάσει.
Γενικά το πρόβλημα είναι οτι κανείς δεν ασχολείται με την ουσία.Ολοι ψάχνουν να βρουν αδύνατα σημεία και μετά κοπανάνε ξανά και ξανά τα ίδια.Αυτό είναι βαρετό.
Εδώ κάνουμε λογική ανάλυση.
Θέτω ζητήματα δεν απαντάει κανείς.Νομίζουν οτι είναι έξυπνο να σε παρασέρνουν στα δικά τους.
Συζήτηση επί της ουσίας δε γίνεται.
Ηταν και το πρόβλημα με τους ψωλάδες.Αρνούνταν να κάνουν συζήτηση επί της ουσίας και αρνούνται και τώρα.

Οπότε κάποια στιγμή άτομα σαν εμένα που οι άλλοι θεωρούν ακραίους,παλαβούς κτλ αναλάβαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων.Αφού αυτός αρνείται να μπει στην ουσία,επιβάλλεις τη δική σου ουσία.
Αυτός νομίζει οτι σε έχει κατανανικήσει σε έχει κατατροπώσει μέχρι που του έρχονται σκατά και χύσια στη μάπα και τρελαίνεται,σου λέει πώς γίνεται αυτό?
Μα δε νίκησες ποτέ,απλά εγώ δεν αντέδρασα.
Εγώ δηλαδή δεν εμαχέσθην,απλά προχώρησα σε δράση.
Δηλαδή είναι τρελλό.Ο άλλος να κερδίζει όλες τις μάχες και να χάνει το παιχνίδι.Και εγώ να χάνω όλες τις μάχες αλλά να κερδίζω ουσιαστικά.Γιατί απλά αρνήθηκα να σπαταλήσω ενέργεια σε τριβές και μάχες.Παθητική,επιθετική αντίδραση κι έτσι,σε βλέπουν σαν ασπόνδυλο γυμνοσάλιαγκα.Ενώ αυτοί είναι οι αδύναμοι.
Εγώ γενικά δεν αντιδρώ.Δεν πα ο άλλος να σκούζει και να ωρύεται και να φωνασκεί και να προσβάλλει.Είναι αδύνατο να διαταράξει το ανώτερο επίπεδο του άρχοντος.
Και με τις γκόμενες το ίδιο,δεν πα να σκούζουν και να διαμαρτύρονται.Σιγά μην κάθομαι να τις ακούσω.Ο Βαλκάνιος νόμος επικρατεί πάντα,σιδηρά χειρ κι έτσι.
Οι άλλοι σκυλιάζουν βέβαια ειδική περίπτωση με ανεβάζουνε ειδική περίπτωση με κατεβάζουν.Ακόμα και τις γκόμενες υποστηρίζουν εναντίον μου.
Είναι η αντίδραση είναι όμως αναμενόμενη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.085
Πόντοι
2.606
Εγώ απευθύνομαι σε αυτούς που την ψάχνουν με το σπόνσορινγκ.Αν κάποιος πιστεύει οτι είναι καλύτερος ας παρουσιάσει τα ανδραγαθήματά του.
Αλλά σιγά μην έχει κάτι να παρουσιάσει.
Γενικά το πρόβλημα είναι οτι κανείς δεν ασχολείται με την ουσία.Ολοι ψάχνουν να βρουν αδύνατα σημεία και μετά κοπανάνε ξανά και ξανά τα ίδια.Αυτό είναι βαρετό.
Εδώ κάνουμε λογική ανάλυση.
Θέτω ζητήματα δεν απαντάει κανείς.Νομίζουν οτι είναι έξυπνο να σε παρασέρνουν στα δικά τους.
Συζήτηση επί της ουσίας δε γίνεται.
Ηταν και το πρόβλημα με τους ψωλάδες.Αρνούνταν να κάνουν συζήτηση επί της ουσίας και αρνούνται και τώρα.

Οπότε κάποια στιγμή άτομα σαν εμένα που οι άλλοι θεωρούν ακραίους,παλαβούς κτλ αναλάβαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων.Αφού αυτός αρνείται να μπει στην ουσία,επιβάλλεις τη δική σου ουσία.
Αυτός νομίζει οτι σε έχει κατανανικήσει σε έχει κατατροπώσει μέχρι που του έρχονται σκατά και χύσια στη μάπα και τρελαίνεται,σου λέει πώς γίνεται αυτό?
Μα δε νίκησες ποτέ,απλά εγώ δεν αντέδρασα.
Εγώ δηλαδή δεν εμαχέσθην,απλά προχώρησα σε δράση.
Δηλαδή είναι τρελλό.Ο άλλος να κερδίζει όλες τις μάχες και να χάνει το παιχνίδι.Και εγώ να χάνω όλες τις μάχες αλλά να κερδίζω ουσιαστικά.Γιατί απλά αρνήθηκα να σπαταλήσω ενέργεια σε τριβές και μάχες.Παθητική,επιθετική αντίδραση κι έτσι,σε βλέπουν σαν ασπόνδυλο γυμνοσάλιαγκα.Ενώ αυτοί είναι οι αδύναμοι.
Εγώ γενικά δεν αντιδρώ.Δεν πα ο άλλος να σκούζει και να ωρύεται και να φωνασκεί και να προσβάλλει.Είναι αδύνατο να διαταράξει το ανώτερο επίπεδο του άρχοντος.
Και με τις γκόμενες το ίδιο,δεν πα να σκούζουν και να διαμαρτύρονται.Σιγά μην κάθομαι να τις ακούσω.Ο Βαλκάνιος νόμος επικρατεί πάντα,σιδηρά χειρ κι έτσι.
Οι άλλοι σκυλιάζουν βέβαια ειδική περίπτωση με ανεβάζουνε ειδική περίπτωση με κατεβάζουν.Ακόμα και τις γκόμενες υποστηρίζουν εναντίον μου.
Είναι η αντίδραση είναι όμως αναμενόμενη.
αρχηγε εσυ δεν εμαχεσθην εσυ απλα εχεσθην στο στομα της πολωνεζας σπονσορετας  :tooth:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ετσι εύκολο είναι να βρεις γκόμενα να χέζεις?Δε συζητάμε να τρώει τα σκατά σου,αυτό μάλλον δε θα το πετύχεις ποτέ.
Δοκιμάστε να το προτείνετε σε μία και κόψτε αντίδραση.Πληρωμένη απλήρωτη ο,τιδήποτε.
Εδώ πολλές αρνούνται να τις κατουρήσεις,το χέσιμο το θεωρούν αδιαννόητο.Αντε μία στις χίλιες να δεχτεί.
Ουκρανέζες,Ρωσίδες,Τσέχες δεν έχω χέσει ποτέ.Είναι τρομερά δύσκολο.
Αντε να δεχτούν ένα κατουρηματάκι στην καλύτερη.Τα σκληρά γούστα και τις ανωμαλίες τις κάνουν μόνο Πολωνέζες,είναι αστέρες σε όλα,δεν έχουν ταμπού.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ρε μιλαμε για την επιτομη της αποτυχιας, μιλαμε για τον ορισμο της ξεφτιλας, μιλαμε για την προσωποποιηση της κακομοιριας  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ηλιθιε Βλακμαν, αστο ρε αγορι μου, κοιτα να δωσεις μερικα λεφτα σε εναν καλο ψυχολογο να σου λυσει τα προβληματα που σε κηνυγανε απο την παιδικη σου ηλικια, κοιτα να παρεις ενα αμαξακι, ενα σπιτακι της προκοπης, κανα αξιοπρεπες ρουχο ,πηγαινε σε κανα γυμναστηριο να σφιξεις, πηγαινε σε κανα κεντρο αισθητικης να σου πουνε τι να κανεις με τη μπιχλα σου, γενικα ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ρε ξεφτιλισμενε πρωτα και ασε κατα μερους το "παιγνιο" στο οποιο εχεις χασει ολα σου τα λεφτα χωρις να γαμας ή στην καλυτερη να παιζεις καμια μαλακια πανω σε μια τριτοτεταρτη μπαζολα που στη χωρα της δε τη γαμανε ουτε τα αδεσποτα σκυλια.

ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ εχεις καταστρεψει τη ζωη σου
Ωραία τα λες αλλά τί να κάνεις?Του λες να βρει ένα σπίτι,γιά να μη μένει στο μαγαζί και να κρυώνει  :2funny:όλο γράφει ότι κάνει ψωφόκρυο και κρυώνει  :2funny:το ηλεκτρικό καλοριφεράκι που το κρατάει αγκαλιά δεν τον σώζει! :2funny:Τα λεφτά που θα τα βρει? :2funny:. ή μηπως πιστεύεις τα ψέματα που λέει ότι παίρνει 5.000 ευρώ το μήνα?  :2funny:
  Αμάξι που να το συντηρίσει?Σχετικά με τα ρούχα είναι κακόγουστος και ακόμα και λεφτά να είχε πάλι  :shit: θα ντύνετε.Τώρα του λες να πάει γυμναστήριο,συγγνώμη όταν δουλεύεις 14 ώρες τη μέρα στο εργοστάσιο ποιό γυμναστήριο να πας?  :2funny:
  Η πλάκα είναι ότι εμένα με μισεί περισσότερο  :2funny:γιατί βλέπω αμέσως τα ψέματα του και τον κράζω  :2funny:
    Φώτο από της Η.Π.Α που λέει ότι πήγε 2 φορές  :2funny: :2funny: :2funny:ακόμα περιμένουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Kman, σοβαρά τώρα, τι έπαθε ο Roosh; Τώρα δηλώνει Αρμένιος Ορθόδοξος.
Πότε έγινε Αρμένιος; Ιρανός δεν ήταν;
Στο δε site απαγορεύει συζητήσεις κ θέματα για προγαμιαίο σεξ και καμάκια.
Τρομερή αλλαγή... Πάει κ αυτός..

Συνημμένα

• D2B7C989-A077-4165-94BF-9F612557BD1A.png
    D2B7C989-A077-4165-94BF-9F612557BD1A.png
    4,8 MB · Εμφανίσεις: 43

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Αυτο που παρουσιαζει ως σπονσορινγκ, δεν ειναι σπονσορινγκ.

Ειναι διασκευη με φαιδρες προεκτασεις και τραγικα βυθισμενα στην αποτυχια αποτελεσματα.

Σπονσορινγκ κανουν οι εχων χρημα και αντρικο τροπο ζωης, οχι τυπακια σαν το τυπο.

Αν θες να δεις πραγματικους σπονσορες, τραβα σε διαφορα σημεια του πλανητη να δεις το πως ειναι οι σπονσορες, τι εισοδημα εχουν και γενικα το πως ζουν.

Τι σπονσορινγκ ειναι αυτο; Ουτε την αιγλη του σπονσορινγκ εχει, ουτε τα απαραιτητα στοιχεια ουτε τα αποτελεσματα.

Κωμικοτραγικες καταστασεις ειναι, για ποιο παιγνιο μιλαμε;

Σπονσορινγκ σημαινει τα χωνεις και της το χωνεις. Το να τα χωνεις και να μη γαμας και να σου γαμαει τη ψυχη ή να μην ερχεται καν ενω εχεις πληρωσει αεροπορικα ειναι σπονσορινγκ;

εχω παει σε αρκετα σημεια του πλανητη, σε ορισμενα μονο λογω δουλειας δεν θα ξοδευα λεφτα να παω σε μερη με παπουδια γιαχαμπιμπιδες και σπονσορετες

ο kman ως μικροσπονσορας τρωει τα αποφαγια
εκ πρωτης οψεως φαινεται να αξιζει να κυκλοφορει καποια μουναρα με gap 20ετιας και να χαλαει χρημα
αλλα όπως ειπα οσο ωραια και αν είναι η γκομενα στα 25 της ως σπονσορετα είναι αποφαγι

Και ως τετοιο πρεπει να τις αντιμετωπιζει
την άλλη στην σαντορινη επρεπε να της τραβηξει 2 σφαλιαρες και να τις κανει το κωλοτρυπιδι φινιστρινι

εκει καπου το χανει ο Αρχηγος, κατά τα αλλα είναι μια χαρα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ με τη γκόμενα στο Ντυσσελντορφ.

EGDxeD.jpg

QVoJNm.jpg

EcrJ2G.jpg

Καλές οι Τσέχες αλλά ψιλοτρελλές.Εντάξει όχι θεόμουρλες όπως οι Πολωνέζες αλλά παραπλήσια στόφα.
Ψιλοτρόμαξα.Δεν τις θυμόμουνα τόσο τρελοκομεία.
Ετοιμάζω τώρα το επόμενο σπονσοριλίκι Κίεβο με Anschluss Αθήνα.
Σε μια εβδομάδα Κίεβο για ολική επαναφορά.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

EGDxeD.jpg

QVoJNm.jpg

EcrJ2G.jpg
τυπε με  το μαυρο παντελονι μεσα απο τις αρβυλες αμερικανικου στρατου ενας φακος σου λειπει,ανετα χτυπας θεση σεκιουριτα να βλεπεις τους οπαδους στην κερκιδα με την πλατη στο γηπεδο :S  :S :S

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θαύμασε και μπάλκαν σώβρακο η γκόμενα αλλά δε με άφησε να βγάλουμε φωτό μαζί στο ξενοδοχείο.
Αλλά πολλή τρέλλα οι Τσέχες,καλό είναι αυτό βέβαια από μερικές απόψεις.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Θαύμασε και μπάλκαν σώβρακο η γκόμενα αλλά δε με άφησε να βγάλουμε φωτό μαζί στο ξενοδοχείο.
Αλλά πολλή τρέλλα οι Τσέχες,καλό είναι αυτό βέβαια από μερικές απόψεις.
τυπε δεν χανονται τετοιες ευκαιριες,επρεπε την ωρα που κοιμαται να γλυστρησεις σαν αιλουρos μες στα σκοταδια,να της φορεσεις το μινερβα σαν σωσιβιο γυρω απο την μαπα και να την βγαλεις φωτο,sleep attack φαση,σαν τον woodman :S :S :S

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1

EGDxeD.jpg

QVoJNm.jpg

EcrJ2G.jpg

Καλές οι Τσέχες αλλά ψιλοτρελλές.Εντάξει όχι θεόμουρλες όπως οι Πολωνέζες αλλά παραπλήσια στόφα.
Ψιλοτρόμαξα.Δεν τις θυμόμουνα τόσο τρελοκομεία.
Ετοιμάζω τώρα το επόμενο σπονσοριλίκι Κίεβο με Anschluss Αθήνα.
Σε μια εβδομάδα Κίεβο για ολική επαναφορά.

αυτό είναι προμιλφ ρε Αρχηγε
χαρη της εκανες με το ταξιδακι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
31 είναι.

n7TUwY.jpg

Γενικά πάντως τα περίμενα καλύτερα.Μόνο Ουκρανία χτυπάς μεγάλες διαφορές σε ηλικίες.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Mόνο εγώ το βλέπω μιλφ;
Milf προς gilf.
Καλα ρε Kman, αυτη μπορουσες με 200 ευρω να την εχεις για ολη τη βραδια να την πηδηξεις απ ολες τις τρυπες και να σου φερει κι αλλη μια δωρο κι εσυ τη χρυσοπληρωσες??omg

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Milf προς gilf.
Καλα ρε Kman, αυτη μπορουσες με 200 ευρω να την εχεις για ολη τη βραδια να την πηδηξεις απ ολες τις τρυπες και να σου φερει κι αλλη μια δωρο κι εσυ τη χρυσοπληρωσες??omg
Σε Βou. βρισκεις και καλυτερες με τελειωτικο ακαπελα και φουλ του κωλ. στο μπλε εισητηριο.. -Αυτη τωρα με τα λεφτα που πηρε απο τον τυπο, θα ταισε ολη της την οικογενεια και τον νταβα της. Εις υγειαν του  ..ρόιδου  :sunglasses:

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Σε Βou. βρισκεις και καλυτερες με τελειωτικο ακαπελα και φουλ του κωλ. στο μπλε εισητηριο.. -Αυτη τωρα με τα λεφτα που πηρε απο τον τυπο, θα ταισε ολη της την οικογενεια και τον νταβα της. Εις υγειαν του  ..ρόιδου  :sunglasses:

με αυτή την λογικη καλυτερα να γαμας μονο μεταξι
συγκρινεις ονομοια πραγματα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
31 είναι.

n7TUwY.jpg

Γενικά πάντως τα περίμενα καλύτερα.Μόνο Ουκρανία χτυπάς μεγάλες διαφορές σε ηλικίες.

Τύπε, είναι λίγο σα γαμώ το κερατό της, ε; Εντω μεταξύ σου έδωσε διαβατήριο να φωτογραφίσεις αλλά δε σε αφήνει την ίδια, τι φάση;

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τύπε, είναι λίγο σα γαμώ το κερατό της, ε; Εντω μεταξύ σου έδωσε διαβατήριο να φωτογραφίσεις αλλά δε σε αφήνει την ίδια, τι φάση;

Αντε να τον υπερασπιστώ και λίγο μια και συνήθως τον καρπαζώνω.

Τη φωτογραφία του διαβατηρίου σου την στέλνουν για να πάρεις στοιχεία καινα τους κλείσεις εισητήρια.

Το ξέρω απο προσωπική πείρα.

Χωρίς βέβαια να χρυσοπληρώνω milf αρπακτικά. Μην παρεξηγηθούμε. :grin: :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Αντε να τον υπερασπιστώ και λίγο μια και συνήθως τον καρπαζώνω.

Τη φωτογραφία του διαβατηρίου σου την στέλνουν για να πάρεις στοιχεία καινα τους κλείσεις εισητήρια.

Το ξέρω απο προσωπική πείρα.

Χωρίς βέβαια να χρυσοπληρώνω milf αρπακτικά. Μην παρεξηγηθούμε. :grin: :grin:

Α, πάω πάσο σ αυτό, είμαι μικρός και άβγαλτος.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom