Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Διοριζεσαι ταμιας, θα μαζευεις τα διδακτρα απο τους μαθητες.

Τα εσοδα θα ξοδευονται στο παιγνιο, πρακτικη εξασκηση.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε γιατι καθονται ολες απεναντι σου, σε αποφευγουν και θελουν να σε εχουν σε αποσταση στο τραπεζι;

Εγώ τις βάζω απέναντι για να έχουν καλή θέα να βλέπουν δηλαδή εμένα.
Αν θέλω να περάσω γρήγορα στο ψητό κάθομαι δίπλα τους.Αλλιώς για να έχουν την αίσθηση οτι είναι ασφαλείς,γίνομαι σταρχιδιστής και τις αφήνω απέναντι.
Εγώ αφήνω τις γκόμενες ελεύθερες να μαλακίζονται.Δεν τις διορθώνω ούτε έχω απαιτήσεις ούτε βάζω φραγμούς.Κάνουν ό,τι γουστάρουν.Αν ελευθέρως υφαρπάξουν το μπάλκαν πέος,ανταμοίβονται αναλόγως.Αν αρχίσουν τις μαλακίες και τις παπαριές,ελευθέρως πάντα,παίρνουν το τρίτο το μακρύτερο.
Ελεύθερες είναι δεν πιέζω καταστάσεις ούτε βάζω όρους.Αν όμως δε συντονιστούν στη συχνότητα τσομπάνη δεν περνάνε τόσο καλά που λέει ο λόγος.
Οι γύρω τραβάνε τα βυζιά τους με αυτά που βλέπουν,οι γκόμενες προσπαθούν να σπάσουν το frame control από 1000 πλευρές,αλλά είναι όλα γνωστά δεν υπάρχει κάτι πρωτόγνωρο να κάνει η άλλη και να σε αιφνιδιάσει.Ηρεμη δύναμη φάση.
Είναι ο ανώτερος έλεγχος του παιγνίου ο έλεγχος του πλαισίου,δεν πρέπει να χάνεις το frame control,ο πληρώνων τοις μετρητοίς και ο πληρώνων με δόσεις.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε απο οτι εχει δειξει η τακτικη σου στη πραξη, απο τα τρια δεν εχεις παρει ουτε το μακρυτερο.

Πληρη αποτυχια στα παντα. Ασκοπη σπαταλη χρηματων και αποτελεσμα μηδεν.

Αποτυχημενη τακτικη, μηδεν επιτυχια.

Για ποιο παιγνιο μιλας; Συνεχως το αναφερεις σε καθε ποστ σχεδον, τι εννοεις τυπε; Ποιο ειναι το παιγνιο που παιζεις; Δηλωνεις παιχτης σε καποιο παιγνιο;

Ποιος ειναι ο στοχος σε αυτο το παιγνιο και ποιο ειναι το δικο σου σκορ; Εχεις σκοραρει ποτε σου;

Δεν βλεπουμε γκολ, ουτε παιγνιο. Δεν υπαρχει θεαμα, ουτε διδαχη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Πάντως οι Τσέχες χάλασαν.Περίμενα οτι θα λογικέψουν με την παγκοσμιοποίηση αλλά αυτές καβάλησαν σασί έγιναν ακόμα πιο τρελιάρες.Δεν ήταν ποτέ θηρία λογικής,αλλά πλέον έχουν ξεφύγει.Δύσκολα τα πράγματα για νέωπες.Παλιά δαγκώνονταν να μην πετάξουν τα τρελοκομεία στη μάπα σου μήπως και τις μεταχειριστείς καλύτερα,τώρα πλέον στο μουνί τους εντελώς.
Τι τραβάνε οι Τσέχοι,τώρα καταλαβαίνω γιατί τρέχουν στις Ρωσίδες,τις Ουκρανίες κτλ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε απο οτι εχει δειξει η τακτικη σου στη πραξη, απο τα τρια δεν εχεις παρει ουτε το μακρυτερο.

Πληρη αποτυχια στα παντα. Ασκοπη σπαταλη χρηματων και αποτελεσμα μηδεν.

Αποτυχημενη τακτικη, μηδεν επιτυχια.

Για ποιο παιγνιο μιλας; Συνεχως το αναφερεις σε καθε ποστ σχεδον, τι εννοεις τυπε; Ποιο ειναι το παιγνιο που παιζεις; Δηλωνεις παιχτης σε καποιο παιγνιο;

Ποιος ειναι ο στοχος σε αυτο το παιγνιο και ποιο ειναι το δικο σου σκορ; Εχεις σκοραρει ποτε σου;

Δεν βλεπουμε γκολ, ουτε παιγνιο. Δεν υπαρχει θεαμα, ουτε διδαχη.

Δε βλέπεις οτι κάθε δυο βδομάδες είμαι και με άλλη?
Εγώ απλά κάνω ρεαλιστική παρουσίαση λέω τι κάνουν τι δεν κάνουν κτλ,πώς είναι σε σχέση με το παρελθόν,άλλος για να μαζέψει όλες αυτές τις εμπειρίες που έχω σε ένα μήνα θα ήθελε δεκαετία και βάλε.Πέραν του οτι δεν μπαίνει καν στο παίγνιο λόγω ψαρώματος.Το 99% αρνείται απλώς να μπει για ένα εκατομμύριο λόγους,εγώ λέω τι συμβαίνει άμα μπεις άμα βάλεις το κεφάλι σου στο ντορβά,στο στόμα του λιονταριού κι έτσι.Αυτό που ο άλλος θέλει να κάνει αλλά φοβάται.
Ποιος θα κυκλοφορούσε Τσέχα ψώλα χριστουγεννιάτικα που μιλάει σπαστά αγγλικά για μια μέρα χωρίς σαφή συμφωνία σε πόλη που δε μένει ούτε ο ίδιος ούτε η γκόμενα?
Δεν το κάνει κανείς γιατί υπάρχουν 1000 ρίσκα και κίνδυνοι,εγώ τα αναλαμβάνω όλα και χώνομαι και του εξηγώ τι παίζει από την πρώτη γραμμή.
Δεν είναι οτι αυτός θα έκανε κάτι καλύτερα,αυτός δε θα τολμούσε να το κάνει καν.High risk high reward.Η παίρνεις τα αρχίδια σου σε ασημένιο πιάτο φάση.
Και από τη σκοπιά της γκόμενας είναι τρελό ρίσκο η φάση.Θα μπορούσες να είσαι ανώμαλος,μαλάκας,βιαστής,γελοίος,salt daddy,fake κτλ αυτή παίρνει 100 ρίσκα γιατί σε εμπιστεύτηκε και εσύ αντίστοιχα πρέπει να τηρήσεις υποχρεώσεις αν δεν είσαι παπάρας.Πρέπει να πείσεις το γκομενάκι οτι είσαι αυθεντικός πέουλας Βαλκάνιος,όχι ουρά,anonymous όπως οι υπόλοιποι.
Απλά εκπέμπεις τα κατάλληλα vibes αξιοπιστίας αλλιώς σιγά μην γίνονταν όσα περιγράφω.Οι γκόμενες είναι πολύ καχύποπτες και πονηρές δεν πάνε έτσι με όλους αβρόχοις ποσί.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας πούμε σήμερα ήμουν Düsseldorf Hauptbahnhof και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να φύγω μια ώρα αρχύτερα.
Τότε κατάλαβα το μεγαλείο μου το 2004 όταν βρέθηκα ακριβώς στο ίδιο μέρος και μου φάνηκε επί γης παράδεισος,ο απόλυτος καμακότοπος.Τότε σε 3 μέρες είχα δυο γκόμενες Ρωσίδα και Λευκορρωσίδα 20 χρονών πολύ ωραίες καμακώνοντας απλά στο σιδηροδρομικό σταθμό.
Θέλω να πω ακριβώς το ίδιο μέρος που μου είχε φανεί επί γης παράδεισος το 2004,μου φάνηκε εντελώς χάλια σήμερα οπότε κατάλαβα πόσο πιο γιγαντιαίος ήμουνα 15 χρόνια πριν.
Αυτό το λέω για τους νέους να μην απογοητεύονται,τι τεράστιες δυνατότητες έχουν σε σχέση με τους μπαρμπάδες.
25 χρονών δε χρειαζόταν να κάνω κάτι το ιδιαίτερο.Απλά άραζα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Γερμανία,Τσεχία ή Πολωνία και καμάκωνα και σε 2 μέρες είχα γκόμενα.Ηταν ωραίες εποχές.
Θυμάμαι να περνάνε τα τρένα Τσεχία και να χύνεις σκεφτόμενος πόσες μούνες κατέβαιναν στην αποβάθρα και πόσες κουβαλούσε το τρένο.Αντανακλαστικό του Παβλώβ φάση,έχυνες ακούγοντας τον ήχο του τρένου.
Ενα τρένο γεμάτο Τσέχες,ένα τρένο γεμάτο Γιουγκοσλάβες,ένα λεωφορείο γεμάτο Πολωνέζες με szpilki μιλάμε για ονειρικές καταστάσεις μπλοκ για όσους δεν έπαιρναν τον υπερσιβηρικό.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ας πούμε σήμερα ήμουν Düsseldorf Hauptbahnhof και το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να φύγω μια ώρα αρχύτερα.
Τότε κατάλαβα το μεγαλείο μου το 2004 όταν βρέθηκα ακριβώς στο ίδιο μέρος και μου φάνηκε επί γης παράδεισος,ο απόλυτος καμακότοπος.Τότε σε 3 μέρες είχα δυο γκόμενες Ρωσίδα και Λευκορρωσίδα 20 χρονών πολύ ωραίες καμακώνοντας απλά στο σιδηροδρομικό σταθμό.
Θέλω να πω ακριβώς το ίδιο μέρος που μου είχε φανεί επί γης παράδεισος το 2004,μου φάνηκε εντελώς χάλια σήμερα οπότε κατάλαβα πόσο πιο γιγαντιαίος ήμουνα 15 χρόνια πριν.
Αυτό το λέω για τους νέους να μην απογοητεύονται,τι τεράστιες δυνατότητες έχουν σε σχέση με τους μπαρμπάδες.
25 χρονών δε χρειαζόταν να κάνω κάτι το ιδιαίτερο.Απλά άραζα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Γερμανία,Τσεχία ή Πολωνία και καμάκωνα και σε 2 μέρες είχα γκόμενα.Ηταν ωραίες εποχές.
Θυμάμαι να περνάνε τα τρένα Τσεχία και να χύνεις σκεφτόμενος πόσες μούνες κατέβαιναν στην αποβάθρα και πόσες κουβαλούσε το τρένο.Αντανακλαστικό του Παβλώβ φάση,έχυνες ακούγοντας τον ήχο του τρένου.
Ενα τρένο γεμάτο Τσέχες,ένα τρένο γεμάτο Γιουγκοσλάβες,ένα λεωφορείο γεμάτο Πολωνέζες με szpilki μιλάμε για ονειρικές καταστάσεις μπλοκ για όσους δεν έπαιρναν τον υπερσιβηρικό.

Παιζει κ η ηλικια σιγουρα λογο.
Αλλα κυριως οι γυναικες εχουν αλλαξει. Δεν ειναι το ιδιο οπως πριν

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε δεν ισχυουν αυτα που γραφεις.

Δεν ισχυει το καθε δυο βδομαδες με αλλη ουτε παιγνιο παιζεται ουτε ρεαλιστικες παρουσιασεις εχουμε.

Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι απλα φαιδρα, τα αφηνω ασχολιαστα.

Δεν υπαρχει καν θεαμα, ουτε δραση και εφαρμογη των οσων λες.

Φαιδροτητα, αποτυχιες, αστοχιες, υπερβολες και απανωτες αποπειρες να μας πεισεις για πραγματα που δεν ισχυουν.

Κουρασες.

Περιμεναμε να δουμε πολλα απο εσενα, ειχαμε προσδοκιες, μας απογοητευσες και μας κουρασες.

Θεωριες και αποτελεσμα μηδεν.

Ο χ απλος και ασχετος εντελως αντρας, αβιαστα μπαινει εδω, διαβαζει κριτικες, επιλεγει μια εργαζομενη κοπελα, κλεινει ενα ομορφο δωματιο, ερχεται η κοπελα με κοστος λογικο, γαμαει, ευχαριστιεται σεξ με τη κοπελα, αποχωρει και συνεχιζει να χαιρεται τη ζωη του ως αντρας. Αν του αρεσε η εμπειρια με τη κοπελα, την επιλεγει ξανα και ανεβαινει και το επιπεδο του σεξ μεταξυ τους, μαθαινει ο ενας τον αλλον και μετα απο λιγα ραντεβου τα εχουν βρει και περνανε καλα και οι δυο.

Καταλαβες; Απλα πραγματα.

Για ποιο λογο να ακολουθησει ενας τα δικα σου βηματα; Γεματο αποτυχιες ειναι το μονοπατι σου, δεν υπαρχει επιτυχια σε τιποτα.

Συν οτι με ολα αυτα που σου εχουν κανει οι διαφορες που σου εχουν φερθει ασχημα, σου εχουν γαμησει και τη ψυχολογια και εχεις γεμισει απωθημενα και ψυχολογικα.

Ποιο παιγνιο;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παιζει κ η ηλικια σιγουρα λογο.
Αλλα κυριως οι γυναικες εχουν αλλαξει. Δεν ειναι το ιδιο οπως πριν

Οι Τσέχες και οι Πολωνέζες σίγουρα άλλαξαν.Οχι ρε πούστη μου τι χάσαμε.
Επρεπε να καταψύξουν μερικές original προ του 2008 για να βλέπει η νέα γενιά στο μουσείο τι έχασε.
Είναι βέβαια και ο καπιταλισμός.Αμα έχει γεννηθεί ένας νέος Στάλιν ήδη,μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα για τους επόμενους αλλά δεν το βλέπω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.090
Πόντοι
2.606
Εγώ τις βάζω απέναντι για να έχουν καλή θέα να βλέπουν δηλαδή εμένα.
Αν θέλω να περάσω γρήγορα στο ψητό κάθομαι δίπλα τους.Αλλιώς για να έχουν την αίσθηση οτι είναι ασφαλείς,γίνομαι σταρχιδιστής και τις αφήνω απέναντι.
Εγώ αφήνω τις γκόμενες ελεύθερες να μαλακίζονται.Δεν τις διορθώνω ούτε έχω απαιτήσεις ούτε βάζω φραγμούς.Κάνουν ό,τι γουστάρουν.Αν ελευθέρως υφαρπάξουν το μπάλκαν πέος,ανταμοίβονται αναλόγως.Αν αρχίσουν τις μαλακίες και τις παπαριές,ελευθέρως πάντα,παίρνουν το τρίτο το μακρύτερο.
Ελεύθερες είναι δεν πιέζω καταστάσεις ούτε βάζω όρους.Αν όμως δε συντονιστούν στη συχνότητα τσομπάνη δεν περνάνε τόσο καλά που λέει ο λόγος.
Οι γύρω τραβάνε τα βυζιά τους με αυτά που βλέπουν,οι γκόμενες προσπαθούν να σπάσουν το frame control από 1000 πλευρές,αλλά είναι όλα γνωστά δεν υπάρχει κάτι πρωτόγνωρο να κάνει η άλλη και να σε αιφνιδιάσει.Ηρεμη δύναμη φάση.
Είναι ο ανώτερος έλεγχος του παιγνίου ο έλεγχος του πλαισίου,δεν πρέπει να χάνεις το frame control,ο πληρώνων τοις μετρητοίς και ο πληρώνων με δόσεις.
αχαχαχαχαχαχα θεός ο αρχηγός

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.090
Πόντοι
2.606
Δε βλέπεις οτι κάθε δυο βδομάδες είμαι και με άλλη?
Εγώ απλά κάνω ρεαλιστική παρουσίαση λέω τι κάνουν τι δεν κάνουν κτλ,πώς είναι σε σχέση με το παρελθόν,άλλος για να μαζέψει όλες αυτές τις εμπειρίες που έχω σε ένα μήνα θα ήθελε δεκαετία και βάλε.Πέραν του οτι δεν μπαίνει καν στο παίγνιο λόγω ψαρώματος.Το 99% αρνείται απλώς να μπει για ένα εκατομμύριο λόγους,εγώ λέω τι συμβαίνει άμα μπεις άμα βάλεις το κεφάλι σου στο ντορβά,στο στόμα του λιονταριού κι έτσι.Αυτό που ο άλλος θέλει να κάνει αλλά φοβάται.
Ποιος θα κυκλοφορούσε Τσέχα ψώλα χριστουγεννιάτικα που μιλάει σπαστά αγγλικά για μια μέρα χωρίς σαφή συμφωνία σε πόλη που δε μένει ούτε ο ίδιος ούτε η γκόμενα?
Δεν το κάνει κανείς γιατί υπάρχουν 1000 ρίσκα και κίνδυνοι,εγώ τα αναλαμβάνω όλα και χώνομαι και του εξηγώ τι παίζει από την πρώτη γραμμή.
Δεν είναι οτι αυτός θα έκανε κάτι καλύτερα,αυτός δε θα τολμούσε να το κάνει καν.High risk high reward.Η παίρνεις τα αρχίδια σου σε ασημένιο πιάτο φάση.
Και από τη σκοπιά της γκόμενας είναι τρελό ρίσκο η φάση.Θα μπορούσες να είσαι ανώμαλος,μαλάκας,βιαστής,γελοίος,salt daddy,fake κτλ αυτή παίρνει 100 ρίσκα γιατί σε εμπιστεύτηκε και εσύ αντίστοιχα πρέπει να τηρήσεις υποχρεώσεις αν δεν είσαι παπάρας.Πρέπει να πείσεις το γκομενάκι οτι είσαι αυθεντικός πέουλας Βαλκάνιος,όχι ουρά,anonymous όπως οι υπόλοιποι.
Απλά εκπέμπεις τα κατάλληλα vibes αξιοπιστίας αλλιώς σιγά μην γίνονταν όσα περιγράφω.Οι γκόμενες είναι πολύ καχύποπτες και πονηρές δεν πάνε έτσι με όλους αβρόχοις ποσί.
αυτό ακριβώς

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Δεν ισχυει το καθε δυο βδομαδες με αλλη ουτε παιγνιο παιζεται ουτε ρεαλιστικες παρουσιασεις εχουμε.

Φαιδροτητα, αποτυχιες, αστοχιες, υπερβολες και απανωτες αποπειρες να μας πεισεις για πραγματα που δεν ισχυουν.

Κουρασες.

Περιμεναμε να δουμε πολλα απο εσενα, ειχαμε προσδοκιες, μας απογοητευσες και μας κουρασες.

Ο χ απλος και ασχετος εντελως αντρας, αβιαστα μπαινει εδω, διαβαζει κριτικες, επιλεγει μια εργαζομενη κοπελα, κλεινει ενα ομορφο δωματιο, ερχεται η κοπελα με κοστος λογικο, γαμαει, ευχαριστιεται σεξ με τη κοπελα, αποχωρει και συνεχιζει να χαιρεται τη ζωη του ως αντρας. Αν του αρεσε η εμπειρια με τη κοπελα, την επιλεγει ξανα και ανεβαινει και το επιπεδο του σεξ μεταξυ τους, μαθαινει ο ενας τον αλλον και μετα απο λιγα ραντεβου τα εχουν βρει και περνανε καλα και οι δυο.

Για ποιο λογο να ακολουθησει ενας τα δικα σου βηματα; Γεματο αποτυχιες ειναι το μονοπατι σου, δεν υπαρχει επιτυχια σε τιποτα.

Συν οτι με ολα αυτα που σου εχουν κανει οι διαφορες που σου εχουν φερθει ασχημα, σου εχουν γαμησει και τη ψυχολογια και εχεις γεμισει απωθημενα και ψυχολογικα.

Ποιο παιγνιο;

Μπορούν να τα κάνουνε.Να έρθουν Γερμανία να γαμήσουν στα FKK,να τις γαμήσουν όλες.Ποιος τους εμποδίζει?
Απλά υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρται για σπόνσορινγκ δεν τον γεμίζει το πληρωμένο ούτε θέλει να βγει στο brutal καμάκι τόσα αξίζεις,τόσα παίρνεις,τον πούλοβιτς δηλαδή και την ψάχνουν αλλιώς.
Σε αυτούς απευθύνομαι άτομα που σκέφτονται μήπως θα μπορούσαν να γαμήσουν κάτι καλύτερο μέσω σπόνσορινγκ αντί να γαμάνε απλά πουτάνες και μπάζα.
Εγώ τους λέω αληθινά τι παίζει,όχι τι κάνω εγώ συγκεκριμένα αλλά πώς είναι το σκηνικό στο σπόνσορινγκ.
Σα να είναι ο άλλος στρατιώτης πρώτης γραμμής και να λέει τι παίζει στο μέτωπο.Οχι τι κάνει αυτός συγκεκριμένα τι γαμάτος στρατιώτης είναι.Χεστήκανε οι άλλοι για το συγκεκριμένο φαντάρο.Αυτοί θέλουν πληροφορίες για το τι παίζει ρεαλιστικά στο μέτωπο.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1

Κουρασες.

Ποιο παιγνιο;

ρε sav sponsoring λεγεται το νημα
για cg υπαρχουν αλλα νηματα

οι επιτυχιες και οι ηττες του αρχηγου είναι δωρεαν μαθηματα για τους αυριανούς σπόνσορες που τον διαβαζουν

και αυτό είναι το νοημα
όχι ο ιδιος ο Αρχηγος αλλα τα + και τα - του σπονσορινγκ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.090
Πόντοι
2.606
Μπορούν να τα κάνουνε.Να έρθουν Γερμανία να γαμήσουν στα FKK,να τις γαμήσουν όλες.Ποιος τους εμποδίζει?
Απλά υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρται για σπόνσορινγκ δεν τον γεμίζει το πληρωμένο ούτε θέλει να βγει στο brutal καμάκι τόσα αξίζεις,τόσα παίρνεις,τον πούλοβιτς δηλαδή και την ψάχνουν αλλιώς.
Σε αυτούς απευθύνομαι άτομα που σκέφτονται μήπως θα μπορούσαν να γαμήσουν κάτι καλύτερο μέσω σπόνσορινγκ αντί να γαμάνε πουτάνες και μπάζα.
Εγώ τους λέω αληθινά τι παίζει,όχι τι κάνω εγώ συγκεκριμένα αλλά πώς είναι το σκηνικό στο σπόνσορινγκ.
Σα να είναι ο άλλος στρατιώτης πρώτης γραμμής και να λέει τι παίζει στο μέτωπο.Οχι τι κάνει αυτός συγκεκριμένα τι γαμάτος στρατιώτης είναι.Χεστήκανε οι άλλοι για το συγκεκριμένο φαντάρο.Αυτοί θέλουν πληροφορίες για το τι παίζει ρεαλιστικά στο μέτωπο.
αρχηγέ οι πεζοί  κρίνουν την αποτελεσματικότητα σου στο κλάσμα των χρημάτων που ξοδεύεις εγώ είμαι ρομαντικός με συναρπάζει το ταξίδι στο άγνωστο με αβέβαιο αποτέλεσμα τις ευχές μου λοιπόν στην αναζήτηση της μουνολιβαδης Ιθάκης σου

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
ρε sav sponsoring λεγεται το νημα
για cg υπαρχουν αλλα νηματα

οι επιτυχιες και οι ηττες του αρχηγου είναι δωρεαν μαθηματα για τους αυριανούς σπόνσορες που τον διαβαζουν

και αυτό είναι το νοημα
όχι ο ιδιος ο Αρχηγος αλλα τα + και τα - του σπονσορινγκ

Εγώ παίρνω ρίσκα.Θα μπορούσα να πω όλες μαλακίζονται και ακολουθώ βασικές αρχές
1.Πάω μόνο εκτός έδρας δεν καλώ γκόμενες εντός
2.Γαμάω μόνο Ουκρανές,δεν ασχολούμαι με Τσέχες,Πολωνές κτλ απριόρι
3.γαμάω μόνο γκόμενες άνω των 25
Θα μπορούσα να έχω τις άνωθι 3 αρχές και να έχω 100% επιτυχία.Γιατί είναι σωστές αρχές.
Αλλά εγώ είμαι φυσικός παίχτης,τζογαδόρος και σπάω μόνος μου τις αρχές αφού δεν πιστεύω τις αρχές.Οπότε
1.Φέρνω γκόμενες εντός έδρας
3.Γαμάω γκόμενες από χώρες δορυφόρους εκτός ΕΣΣΔ,εν έτει 2019 δηλαδή 30 χρόνια μετά την κατάρρευση του μπλοκ
3.Γαμάω άνω των 25
Σπάω τις αρχές και δείχνω τι παίζει επί του προκειμένου.
Δεν είμαι κολλημένος μπάμιας κτλ,ανακατεύω την τράπουλα.

Δηλαδή το βλέπω πιο συνολικά.Για εμένα π.χ. είναι πιο ενδιαφέρον να γαμήσω μια Τσέχα παρά 10 Ουκρανές αφού έχω γαμήσει ντουζίνες Ουκρανές και θέλω να δω ξανά τι παίζει με τις Τσέχες που δεν τις έχω ευεργετήσει από το 2013.
Αλλοι το βλέπουν αλλιώς βέβαια.Δηλαδή θα θυσιάσω 10 σίγουρες Ουκρανές για να γαμήσω μια Τσέχα ή δυο Πολωνέζες της ίδιας εμφάνισης,μου αρέσουν τα ρίσκα και όχι τα σίγουρα,είμαι τύπος της περιπέτειας.
Ο άλλος σου λέει όσο το σύστημα μου τραβάει επιμένω σε αυτό,όσο γαμάω Ουκρανές πάω μόνο Ουκρανία,όσο γαμάω Ρωσίδες πάω μόνο Ρωσία μέχρι να συναντήσω κώλυμα και να αλλάξω,προσαρμόσω το σύστημα.
Δε ρισκάρω δηλαδή για κανένα λόγο,πάω στα σίγουρα.
Εμένα αυτό μου φαίνεται εντελώς βαρετό.

Εντάξει το Κίεβο είναι το καλύτερο και η καλύτερη λύση είναι να πας Κίεβο και μόνο Κίεβο και να μην καλείς καμία στη χώρα σου ούτε να ασχολείσαι με άλλες εθνικότητες.Τα γράφουμε εδώ και δεκαετία.
Μπορείς όμως να πας Κίεβο συνέχεια χωρίς καμιά εναλλαγή?Κάποια στιγμή βαριέσαι θες και άλλη εμπειρία.Δεν μπορείς να τρως κάθε μέρα μπον φιλέ φτηνά,θες ποικιλία.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αυτο που παρουσιαζει ως σπονσορινγκ, δεν ειναι σπονσορινγκ.

Ειναι διασκευη με φαιδρες προεκτασεις και τραγικα βυθισμενα στην αποτυχια αποτελεσματα.

Σπονσορινγκ κανουν οι εχων χρημα και αντρικο τροπο ζωης, οχι τυπακια σαν το τυπο.

Αν θες να δεις πραγματικους σπονσορες, τραβα σε διαφορα σημεια του πλανητη να δεις το πως ειναι οι σπονσορες, τι εισοδημα εχουν και γενικα το πως ζουν.

Τι σπονσορινγκ ειναι αυτο; Ουτε την αιγλη του σπονσορινγκ εχει, ουτε τα απαραιτητα στοιχεια ουτε τα αποτελεσματα.

Κωμικοτραγικες καταστασεις ειναι, για ποιο παιγνιο μιλαμε;

Σπονσορινγκ σημαινει τα χωνεις και της το χωνεις. Το να τα χωνεις και να μη γαμας και να σου γαμαει τη ψυχη ή να μην ερχεται καν ενω εχεις πληρωσει αεροπορικα ειναι σπονσορινγκ;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο σπόνσορινγκ οι πιο πολλοί προφανώς είναι στο ίδιο επίπεδο με εμένα.Βγάζουν 4000-6000 μηνιαίως και είναι 40-50 χρονών.Παραπάνω είναι πολύ λίγοι αυτοί που βγάζουνε.Και αυτοί κατά 95% είναι παντρεμένοι,δεσμευμένοι ή δεν έχουν πρακτικά καθόλου χρόνο.Και νεώτεροι επίσης είναι ελάχιστοι.
Το σπόνσορινγκ αφορά μικρή μειονότητα και είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν ακριβώς τα ίδια με εμένα.
Και οι σπονσορέτς αυτούς που συναντούν είναι ως επί το πλείστον άτομα όπως εγώ.
Αυτά που περιγράφω είναι πάρα,πάρα πολύ κοντά στην πραγματική κατάσταση.
Αν ένας είναι στα 10000 ευρώ μηναίως και μπει στο παίγνιο,θα βιώσει φυσικά πολύ διαφορετικά το όλο σκηνικό δεν υπάρχει αμφιβολία,αλλά πόσοι είναι αυτοί?
Αν αυτοί ήταν πολλοί,οι γκόμενες δε θα ασχολούνταν καν μαζί μας.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε εχεις περασει σε αλλο γαλαξια, εισαι αλλου, σε δικο σου φαντασιακο κοσμο.

Εχεις καβαλησει το πυραυλο και περασες στο απειρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom