Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Τρως πολλα σκατα απο τις γκομενες τελευταια αρχηγε. Μηπως να το γυρισεις στις κλασσικες πουτανες, οπως λεει και ο Δημητρακης για να γλυτωσεις ολον αυτον τον μπελα; Και πιο φθηνα θα σου βγαινουν και πιο πολυς ελευθερος χρονος για τον εαυτο σου θα σου μενει...

του ειπα να δοκιμασει σπονσορετες που μενουν rhineland αλλα δεν ακουει

Επισκέπτης
Συγγνώμη δεν έχω κουστούμι να βάλω?6-7 έχω! :2funny:φώτο τρία που έχω στη ντουλάπα με τα καθημερινα ρούχα.Και πουκάμισα έχω.Και στο άλλο σπίτι έχω κ'εκεί πολλά ρούχα! :2funny:μαγαζί ανοίγω αν θέλω  :2funny: :2funny: :2funny:
  Εδώ δυστηχώς κουστούμι,γραβάτα  φοράνε οι σωφέρ οι αντμινιστράτορ στα μαγαζιά και οι χαμηλόβαθμοι ιδιωτικοί υπάλληλοι στις εταιρίες ή στην καλύτερη περίπτωση σωματοφύλακας :2funny:.Το ίδιο και τα αμάξια Sedan αν έχεις μιά Mersedes E ή S class (που επειδή έχει πέσει πολύ η ποιότητα τους 6-7 ετών τέτοιο αμάξι το παίρνεις τσάμπα) και βάλεις και κουστούμι και γραβάτα θα είσαι σαν σωφέρ.
 Το δε κουστούμι σε κάνει πάντα μεγαλύτερο σε ηλικία.Οσο γιά το σκαρπίνι το φωράνε οι Καυκάσιοι  :vomit: :2funny:
 Τη δεκαετία του '90 μέχρι το 2002-2003 αν έβαζες κουστούμι και γραβάτα σίγουρα οι γκόμενες ψαρώναν τώρα όμως αυτό το ντύσιμο δε μετράει πιά.
  Αν θες να βγάζεις γκόμενς πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ το ντύσιμο σου ακόμα και την τελευταία λεπτομέρια!Αν φορέσεις ένα τζιν με ένα μονόχρωμο πουκάμισο θα είσαι απλός.Τα trekking παπούτσια σπορτέξ,αθλητικά,ορειβατικά φένονται γελοία  :vomit:εδώ τα φοράνε κάτι πιτσιρικάδες.Είναι τα γελοία παπούτσια που φωράνε οι Ελληνες :vomit:πολύ άσχημα και φτηνά δείχνουν.
  Η πλάκα είναι ότι με αυτά τα παπούτια εδώ δε σε βάζουν πουθενά :2funny:όταν είχε έρθει ο πορνορεπόρτερ ο Gangxza είχε φέρει τέτοια παπούτσια και πήγαμε και αγωράσαμε απλά μαύρα παπούτσια γιατί δεν θα τον έβαζαν πουθενά ούτε ντίσκο ούτε καν σε μπαρ το απόγευμα!

Κάποιος που μένει Ελλάδα δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό.Οι Ελληνες εδω κανουν μπαμ με την κακογουστιά τους  :headbang:Στην Ελλάδα όλοι είναι έτσι ντυμένοι οπότε δεν ξεχωρίζουν!Εδώ όταν έρχονται όμως είναι σαν τη μύγα μες το γάλα!
  Οι μόνοι που είναι ακόμα πιό κακόγουστα,φτηνά και άθλια ντυμένοι είναι οι Αμερικάνοι  :headbang: :2funny:αυτοι έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ  :2funny:πως μπορεί να είναι εκεί τα ρούχα τσάμπα και να είναι έτσι χάλια ντυμένος κανείς δεν το καταλαβαίνω  :headbang:.
δημητρακη τα τελευταια χρονια χαλασε το ντυσιμο. Οταν πηγαινα σχολειο ντρεπομασταν να παμε με φορμες στην καφετερια. Επρεπε να βαλουμε τζιν. Τωρα πηγαινουν με φορμες στα κλαμπ. Ολοι φορανε αθλια φουτερ με κουκουλα σαν τον ροκυ μπαλμποα.  :2funny: Και τα μπουφαν παμφθηνα πλαστικα.
Παλια φορουσαμε τη χηνα αν θυμασαι.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ φωτό της δικιάς μου.

NUzjvx.jpg

Πάντως πολωνικο τσιμπούκι και ανωμαλίες μην περιμένετε.Μονο τα απλα,βασικά κάνουν οι Τσεχες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Άντε, βάζω και γω μια φώτο της δικιάς μου.    :grin:

halle-berry-fitness-friday-yoga-warm-up-routine.jpg

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Συγχαρητηρια για την ειλικρινεια στον κμαν.

Αλλα κατα ταλλα αστα να πανε...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ίδια είναι.Απλα στη φωτο κρυβει τα τατου και τα πιρσινγκς.
Εκει που εχει σταυρους εχει πιρσινγκς.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτή είναι η γκόμενα.Ισα ισα που φαίνεται ενα τατου.

EeW6io.jpg

RPKNiD.jpg

Αμα εβαζα τη φατσα θα βλεπατε οτι είναι η ιδια γκόμενα.Αλλα εχει κανει πλαστικες σε βυζια,χείλια,μυτη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα εχουν γινει προσεκτικες ολες.Δε σε αφήνουν να βγάλεις φωτο με τον πουτσο σου στο στομα της.Φοβουνται οτι θα τις ανεβάσεις σε σαιτ και θα γίνουν ρεζίλι.
Πάνε οι καλές εποχές.
Τώρα μονο στα μαγαζιά σε αφήνουν να φωτογραφίζεις,άντε και καμία σε διαμέρισμα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Τώρα εχουν γινει προσεκτικες ολες.Δε σε αφήνουν να βγάλεις φωτο με τον πουτσο σου στο στομα της.Φοβουνται οτι θα τις ανεβάσεις σε σαιτ και θα γίνουν ρεζίλι.
Πάνε οι καλές εποχές.
Τώρα μονο στα μαγαζιά σε αφήνουν να φωτογραφίζεις,άντε και καμία σε διαμέρισμα.

Μα θα έπρεπε να είναι τιμή τους το μπαλκαν πέος και να καυχιόνται στις φίλες τους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τυπε γιατι καθονται ολες απεναντι σου, σε αποφευγουν και θελουν να σε εχουν σε αποσταση στο τραπεζι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom