Συγγνώμη δεν έχω κουστούμι να βάλω?6-7 έχω!
φώτο τρία που έχω στη ντουλάπα με τα καθημερινα ρούχα.Και πουκάμισα έχω.Και στο άλλο σπίτι έχω κ'εκεί πολλά ρούχα!
μαγαζί ανοίγω αν θέλω
Εδώ δυστηχώς κουστούμι,γραβάτα φοράνε οι σωφέρ οι αντμινιστράτορ στα μαγαζιά και οι χαμηλόβαθμοι ιδιωτικοί υπάλληλοι στις εταιρίες ή στην καλύτερη περίπτωση σωματοφύλακας
.Το ίδιο και τα αμάξια Sedan αν έχεις μιά Mersedes E ή S class (που επειδή έχει πέσει πολύ η ποιότητα τους 6-7 ετών τέτοιο αμάξι το παίρνεις τσάμπα) και βάλεις και κουστούμι και γραβάτα θα είσαι σαν σωφέρ.
Το δε κουστούμι σε κάνει πάντα μεγαλύτερο σε ηλικία.Οσο γιά το σκαρπίνι το φωράνε οι Καυκάσιοι
Τη δεκαετία του '90 μέχρι το 2002-2003 αν έβαζες κουστούμι και γραβάτα σίγουρα οι γκόμενες ψαρώναν τώρα όμως αυτό το ντύσιμο δε μετράει πιά.
Αν θες να βγάζεις γκόμενς πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ το ντύσιμο σου ακόμα και την τελευταία λεπτομέρια!Αν φορέσεις ένα τζιν με ένα μονόχρωμο πουκάμισο θα είσαι απλός.Τα trekking παπούτσια σπορτέξ,αθλητικά,ορειβατικά φένονται γελοία
εδώ τα φοράνε κάτι πιτσιρικάδες.Είναι τα γελοία παπούτσια που φωράνε οι Ελληνες
πολύ άσχημα και φτηνά δείχνουν.
Η πλάκα είναι ότι με αυτά τα παπούτια εδώ δε σε βάζουν πουθενά
όταν είχε έρθει ο πορνορεπόρτερ ο Gangxza είχε φέρει τέτοια παπούτσια και πήγαμε και αγωράσαμε απλά μαύρα παπούτσια γιατί δεν θα τον έβαζαν πουθενά ούτε ντίσκο ούτε καν σε μπαρ το απόγευμα!
Κάποιος που μένει Ελλάδα δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό.Οι Ελληνες εδω κανουν μπαμ με την κακογουστιά τους
Στην Ελλάδα όλοι είναι έτσι ντυμένοι οπότε δεν ξεχωρίζουν!Εδώ όταν έρχονται όμως είναι σαν τη μύγα μες το γάλα!
Οι μόνοι που είναι ακόμα πιό κακόγουστα,φτηνά και άθλια ντυμένοι είναι οι Αμερικάνοι
αυτοι έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ
πως μπορεί να είναι εκεί τα ρούχα τσάμπα και να είναι έτσι χάλια ντυμένος κανείς δεν το καταλαβαίνω
.