Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Και αυτη που γαμησα στο Μινσκ for one hundred bucks  :grin: σπονσορετα ηταν με ταξιδια δωρεαν σε ολο τον κοσμο απο τους σπονσορες - κοροιδα ...

Συνημμένα

• 5B54C731-C599-4D98-8974-3227E9F63E21.jpeg
    5B54C731-C599-4D98-8974-3227E9F63E21.jpeg
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 8426369D-616D-4EEB-A032-EF0743C49DF3.jpeg
    8426369D-616D-4EEB-A032-EF0743C49DF3.jpeg
    129,7 KB · Εμφανίσεις: 25

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
:grin:

Συνημμένα

• 0166DDAB-FB8A-435A-9969-A7EDDF7C8A8C.jpeg
    0166DDAB-FB8A-435A-9969-A7EDDF7C8A8C.jpeg
    103,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • FD397A03-609A-407A-A0E2-F67C90911CD6.jpeg
    FD397A03-609A-407A-A0E2-F67C90911CD6.jpeg
    146,6 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σιγά,απλά μπορεί να τη γάμησε κανάς Αραβας στο Μινσκ να του άρεσε και να την κάλεσε με 1000 ευρώ για μια βδομάδα.
Αυτές που βάζω εγώ δεν παίζουν έξω σε σάιτς κτλ,ούτε θα τις βρει ο άλλος έτσι εύκολα.Ούτε είναι σε σάιτς για έσκορτς,ούτε ψάχνουν πελατεία σε μαγαζιά κτλ.
Καμιά φορά τις βρίσκω από το ίντερνετ αλλά είναι ρευστά βλέπετε πώς είναι.Τίποτα σίγουρο.
Τα σκηνικά Κίεβο είναι γνωστά.Οποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει σε σάιτς,διαμερίσματα,στριπτιζάδικα τα πάντα όλα αλλά θα πάει μία και δε θα ξαναπάει.
Δηλαδή αν στηρίζεται στα στάνταρτς τα απλά και δεν έχει κοννέ από άλλους ή δεν πάει συχνά για να έχει αυτός κοννέ ή δεν την ψάχνει επί του εδάφους,πιθανόν να απογοητευθεί.Σχεδόν σίγουρα δηλαδή.
Αμα πάει για σπόνσορινγκ,θα σπάσει τα μούτρα του εντελώς.
Δηλαδή αν κάποιος πάει χωρίς προυποθέσεις,τουρίστας λίγων ημερών,χωρίς κοννέ,χωρίς γνωριμίες με άλους που έχουν κοννέ,χωρίς προυπηρεσία και κάνει τα συνηθισμένα,διαμερίσματα,σάιτς κτλ θα έχει μέτριο έως κακό αποτέλεσμα.Δε θα ξαναπάει μετά.Είναι αυτονόητο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Απειρους ειχε και για αυτο πηγαινε μεχρι Τοκυο και Σιγκαπουρη , μου εδειχνε τα μηνυμα στο ινστα  :grin:
αλλαξε πλευρο ...  :grin:  :grin:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απειρους ειχε και για αυτο πηγαινε μεχρι Τοκυο και Σιγκαπουρη , μου εδειχνε τα μηνυμα στο ινστα  :grin:
αλλαξε πλευρο ...  :grin:  :grin:

Εσύ γιατί δεν ξαναπάς Κίεβο αφού είναι καλά?Εγώ γιατί πάω συνέχεια Κίεβο?
Πήγες Μισνκ.Ξόδεψες πάνω από ένα χιλιάρικο.Πόσες γάμησες?Μία.
Μία με ένα χιλιάρικο.
Αυτό δεν το λες.Γιατί θεωρείς οτι δεν πάει έτσι.Ομως έτσι πάει.
Σε βάζω σε περιορισμούς χρόνου,χώρου.Εχεις ένα εικοσιτετράωρο Κίεβο να γαμήσεις vfm.Τι θα κάνεις?Τίποτα.
Αν έχεις μια βδομάδα χαίρω πολύ χαιρόπουλος.Μπορείς να διαλέξεις.
Αλλά σε μια βδομάδα θα φας λεφτά στη διαμονή συν χρόνο.Οπότε δεν είναι 50 ευρώ για μια καλή γκόμενα είναι 50 ευρώ για μια βδομάδα ψάξιμο.
Οσο σου ελαττώνω το χρόνο,χάνεις το vfm γιατί το vfm είναι μια ψευδαίσθηση που έχει σχέση με το χρόνο.
Αν πάω μια μέρα και γαμήσω 6 γκόμενες ακόμα και υπερτιμημένες με 200 ευρώ την καθεμία είμαι καλύτερος από αυτόν που γαμάει μία με ένα πενηντάρικο την εβδομάδα.Γιατί έχω ξοδέψει συνολικά τα ίδια και γαμάω 6 φορές περισσότερες γιατί συμπύκνωσα το χρόνο.
Εγώ δηλαδή γαμάω το χρόνο,ο χρόνος είναι ο εχθρός.
Πήγες Μόσχα.Γάμησες μία από το Nightflight.
Αξιζε δηλαδή να βγάλεις βίζα,να πληρώσεις αεροπορικό,ξενοδοχεία κτλ για να γαμήσεις μία γκόμενα από το NF?1000 ευρώ για μία γκόμενα?
Θα πεις δεν είναι έτσι,εγώ πέρασα καλά είδα τη Μόσχα κτλ αλλά έτσι είναι.
Εχει νόημα να πάει κάποιος Κίεβο να γαμήσει διαμερίσματα?Αν σου θέσουν αυτό το ερώτημα έτσι ακριβώς τι θα απαντήσεις?Οχι,δεν έχει νόημα.
Εσύ όμως πήγες Κίεβο και γάμησες διαμερίσματα.Αν σου πούνε έκανες καλά?Θα πεις ναι ήταν vfm.Αν όμως σου πούνε έχει νόημα να πας Κίεβο να γαμάς διαμερίσματα θα πεις όχι.Αρα συνεπώς μεθερμηνευόμενον θεωρείς οτι δεν έχει νόημα να πας καν Κίεβο να γαμήσεις.
Αλλά δεν τολμάς να το πεις έτσι απλά.
Ενώ εγώ λέω το αντίθετο.
Γιατί εγώ λέω οτι έχει νόημα και εσύ οτι δεν έχει νόημα?Γιατί έχουμε άλλη αφετηρία.
Γιατί εγώ παίρνω σα δεδμένη την προσπάθεια οτι ο άλλος θα ρισκάρει θα προσπαθήσει θα πάει αλλιώς κτλ,δεν παίρνω τον άλλον σαν αργό,δεδομένο,προβλέψιμο κτλ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.098
Πόντοι
2.356
Γιατι εγω δεν παω αποκλειστικα για να γαμησω ουτε ψαχνω γυναικεια συντροφια να πιασω λιγο μπουτι και να ανταλαξω καμια κουβεντα .
τι να γαμησεις βρε κακοκοιρη που στο  πενταλεπτο εχεις τελειωσει ...  :grin: μονος σου εγραφες οτι πολλες φορες ξεροχυνεις πανω στην πιστα μονο που τις βλεπεις να χορευουν  :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γιατι εγω δεν παω αποκλειστικα για να γαμησω ουτε ψαχνω γυναικεια συντροφια να πιασω λιγο μπουτι και να ανταλαξω καμια κουβεντα .
τι να γαμησεις βρε κακοκοιρη που στο  πενταλεπτο εχεις τελειωσει ...  :grin: μονος σου εγραφες οτι πολλες φορες ξεροχυνεις πανω στην πιστα μονο που τις βλεπεις να χορευουν  :2funny:

Και εγώ θα μπορούσα να λέω δεν πήγα να γαμήσω Κίεβο,πήγα να δω την πόλη,δεν πήγα στο ρεστωράν για να φάει η γκόμενα αλλά για να φάω εγώ,δεν πήγα στο κλαμπ λόγω της γκόμενας αλλά για να περάσω καλά και εγώ.
Ενώ εγώ λέω το αντίθετο.Ταξίδεψα μόνο για να γαμήσω,πήγα τη γκόμενα στο μαγαζί να φάει και να πιει,πήγα στο κλμαπ για να χορέψει σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με save face.Σιγά μην πήγαινα στο Ταραντίνο να σκάσω 100 ευρώ για μπριζολικά αν ήμουν μόνος.Στα Mc Donalds θα πήγαινα.
Σιγά μην έπινα κρασιά των 25 ευρώ στο Cym αν δεν ήταν η γκόμενα.Μπύρες στο σπίτι θα έπινα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Κμαν όπως πάντα ευθύς ρεαλιστής σου λέει πάω για να γαμησω, ξεκάθαρα και στοχοποιημενα,δε φοβάται την αποτυχία.
Άλλοι είναι φυσιολάτρες, πάνε ταξιδακια και αν κάτσει και κάνα μωράκι ακόμα καλύτερα.
Δεκτές και σεβαστές και οι 2 φιλοσοφίες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Η διαφορα ειναι οτι ο τασος3 γαμαει. Τεραστια διαφορα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δημητρακη τα τελευταια χρονια χαλασε το ντυσιμο. Οταν πηγαινα σχολειο ντρεπομασταν να παμε με φορμες στην καφετερια. Επρεπε να βαλουμε τζιν. Τωρα πηγαινουν με φορμες στα κλαμπ. Ολοι φορανε αθλια φουτερ με κουκουλα σαν τον ροκυ μπαλμποα.  :2funny: Και τα μπουφαν παμφθηνα πλαστικα.
Παλια φορουσαμε τη χηνα αν θυμασαι.
Η πτώση είναι σε όλους τους τομείς!
  Εδώ δες πόσο ηλίθιοι και άσχετοι  είναι  :2funny: δε λέω και παλιά είχε πολλούς ηλίθιους  :2funny: αλλα τόση  :jerking: πιά  :2funny:.
  Τι να σχολιάσω? :2funny:.
  Τους είχα για μαλάκες αλλά όχι τόσο  :2funny:.
  Η πλάκα είναι ότι αυτή που έβαλε φωτο ο Βλάκμαν για 35+ μου μοιάζει τα χέρια της είναι εντελώς γερασμένα  :vomit:.
  Δε λέω κ αυτές μπορείς να της πηδήξεις αλλά όχι και να δώσεις 400 ευρώ  :headbang: 27.000-28.000 ρούβλια είναι τρελλά λεφτά  :rockon:.
  Και κάτι δε μ' αρέσει σε όλη την ιστορία.Πήρε τόσα λεφτά και δεν αφήνει να την βγάλει φωτογραφίες?
  Ειδικά μετά τα φίδια ότι έχει πάει 2 φορές Η.Π.Α  δεν τον πολύ πιστεύω  :2funny:

Η διαφορα ειναι οτι ο τασος3 γαμαει. Τεραστια διαφορα.
Ναι αλλά όπως κ' εγώ Ο Τάσος δεν έχει ρευστότητα  :2funny:.Εγώ και ο Τάσος ήμαστε φτωχοί και γαμάμε μονο φτηνές πουτάνες  :2funny:και μπορουμε να της πάρουμε μόνο για μια ώρα :2funny:
  Εγώ όπως είδες επειδή ακριβαίνει η βενζίνη μετέτρεψα το αυτοκίνητο μου σε ηλεκτρικό  :2funny:.Και ο Τάσος όπως ξέρω κυκλοφορεί με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο  :2funny:.
  Έτσι δυστηχως τη βγάζουμε εμείς οι φτωχοί  :2funny:

Συνημμένα

• Screenshot_20191225-232749_Chrome.jpg
    Screenshot_20191225-232749_Chrome.jpg
    966,1 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Screenshot_20191225-232710_Chrome.jpg
    Screenshot_20191225-232710_Chrome.jpg
    556,5 KB · Εμφανίσεις: 31

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
οι επιτυχιες και οι ηττες του αρχηγου είναι δωρεαν μαθηματα για τους αυριανούς σπόνσορες που τον διαβαζουν
και αυτό είναι το νοημα
όχι ο ιδιος ο Αρχηγος αλλα τα + και τα - του σπονσορινγκ
αρχηγός σε τι.. Στο πως να είσαι κορόιδο για να σου τρώνε οι νεραιδογέννητες νηστικιές τα $$, χωρίς να σου κάθονται.. Ή πως να παίζει κάποιος με τις τελειωμένες κοπρολαγνίες, αν δεν του κάνει κούκου.  :S

Τυπε εχεις περασει σε αλλο γαλαξια, εισαι αλλου, σε δικο σου φαντασιακο κοσμο.
Εχεις καβαλησει το πυραυλο και περασες στο απειρο.
Έχει ξεπεράσει την αόρατη μελανή αινιγματική οπή, την σκουληκότρυπα Αινστάιν- Ροσεν, και έχει οδηγηθεί σε ένα παράλληλο και αντιπαράλληλο κόσμο. Σε διαφορετικό χωροχρόνο, χώρο μαγικό.  :cool2:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Θέμα για τον Kman υπάρχει;ποσό ναυάγιο είναι ή πόσο γαμιας(αφού υπαρχουν και καποιοι που τον λένε αρχηγο);

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
αρχηγός σε τι.. Στο πως να είσαι κορόιδο για να σου τρώνε οι νεραιδογέννητες νηστικιές τα $$, χωρίς να σου κάθονται.. Ή πως να παίζει κάποιος με τις τελειωμένες κοπρολαγνίες, αν δεν του κάνει κούκου.  :S
Έχει ξεπεράσει την αόρατη μελανή αινιγματική οπή, την σκουληκότρυπα Αινστάιν- Ροσεν, και έχει οδηγηθεί σε ένα παράλληλο και αντιπαράλληλο κόσμο. Σε διαφορετικό χωροχρόνο, χώρο μαγικό.  :cool2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.052
Πόντοι
456
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ρε μιλαμε για την επιτομη της αποτυχιας, μιλαμε για τον ορισμο της ξεφτιλας, μιλαμε για την προσωποποιηση της κακομοιριας  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ηλιθιε Βλακμαν, αστο ρε αγορι μου, κοιτα να δωσεις μερικα λεφτα σε εναν καλο ψυχολογο να σου λυσει τα προβληματα που σε κηνυγανε απο την παιδικη σου ηλικια, κοιτα να παρεις ενα αμαξακι, ενα σπιτακι της προκοπης, κανα αξιοπρεπες ρουχο ,πηγαινε σε κανα γυμναστηριο να σφιξεις, πηγαινε σε κανα κεντρο αισθητικης να σου πουνε τι να κανεις με τη μπιχλα σου, γενικα ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ρε ξεφτιλισμενε πρωτα και ασε κατα μερους το "παιγνιο" στο οποιο εχεις χασει ολα σου τα λεφτα χωρις να γαμας ή στην καλυτερη να παιζεις καμια μαλακια πανω σε μια τριτοτεταρτη μπαζολα που στη χωρα της δε τη γαμανε ουτε τα αδεσποτα σκυλια.

ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ εχεις καταστρεψει τη ζωη σου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Αυτές που βάζω εγώ δεν παίζουν έξω σε σάιτς κτλ,ούτε θα τις βρει ο άλλος έτσι εύκολα.Ούτε είναι σε σάιτς για έσκορτς,ούτε ψάχνουν πελατεία σε μαγαζιά κτλ.

Α ναι, τότε που τις βρίσκεις;

Άσε ξέρουμε, εκεί που βρήκες και τις 100άδες γνήσιες Ελληνίδες σπονσορέτς των 400 Ευρώ.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ρε μιλαμε για την επιτομη της αποτυχιας, μιλαμε για τον ορισμο της ξεφτιλας, μιλαμε για την προσωποποιηση της κακομοιριας  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε ηλιθιε Βλακμαν, αστο ρε αγορι μου, κοιτα να δωσεις μερικα λεφτα σε εναν καλο ψυχολογο να σου λυσει τα προβληματα που σε κηνυγανε απο την παιδικη σου ηλικια, κοιτα να παρεις ενα αμαξακι, ενα σπιτακι της προκοπης, κανα αξιοπρεπες ρουχο ,πηγαινε σε κανα γυμναστηριο να σφιξεις, πηγαινε σε κανα κεντρο αισθητικης να σου πουνε τι να κανεις με τη μπιχλα σου, γενικα ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ρε ξεφτιλισμενε πρωτα και ασε κατα μερους το "παιγνιο" στο οποιο εχεις χασει ολα σου τα λεφτα χωρις να γαμας ή στην καλυτερη να παιζεις καμια μαλακια πανω σε μια τριτοτεταρτη μπαζολα που στη χωρα της δε τη γαμανε ουτε τα αδεσποτα σκυλια.

ΞΥΠΝΑ ΜΑΛΑΚΑ εχεις καταστρεψει τη ζωη σου

Α ναι, τότε που τις βρίσκεις;

Άσε ξέρουμε, εκεί που βρήκες και τις 100άδες γνήσιες Ελληνίδες σπονσορέτς των 400 Ευρώ.

Τυποι δεν υπαρχει λογος να γραφουμε πλεον εδω, υπαρχει νεο νημα του barock, ελατε εκει.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Αφηστε το εδω νημα να μεινει χωρις προσοχη και κοινο, να μιλαει με τον εαυτο του σε διαφορες εκδοσεις.

Εγγρ.
15 Ιαν 2017
Like
282
Πόντοι
21
Η πτώση είναι σε όλους τους τομείς!
  Εδώ δες πόσο ηλίθιοι και άσχετοι  είναι  :2funny: δε λέω και παλιά είχε πολλούς ηλίθιους  :2funny: αλλα τόση  :jerking: πιά  :2funny:.
  Τι να σχολιάσω? :2funny:.
  Τους είχα για μαλάκες αλλά όχι τόσο  :2funny:.
  Η πλάκα είναι ότι αυτή που έβαλε φωτο ο Βλάκμαν για 35+ μου μοιάζει τα χέρια της είναι εντελώς γερασμένα  :vomit:.
  Δε λέω κ αυτές μπορείς να της πηδήξεις αλλά όχι και να δώσεις 400 ευρώ  :headbang: 27.000-28.000 ρούβλια είναι τρελλά λεφτά  :rockon:.
  Και κάτι δε μ' αρέσει σε όλη την ιστορία.Πήρε τόσα λεφτά και δεν αφήνει να την βγάλει φωτογραφίες?
  Ειδικά μετά τα φίδια ότι έχει πάει 2 φορές Η.Π.Α  δεν τον πολύ πιστεύω  :2funny:
  Ναι αλλά όπως κ' εγώ Ο Τάσος δεν έχει ρευστότητα  :2funny:.Εγώ και ο Τάσος ήμαστε φτωχοί και γαμάμε μονο φτηνές πουτάνες  :2funny:και μπορουμε να της πάρουμε μόνο για μια ώρα :2funny:
  Εγώ όπως είδες επειδή ακριβαίνει η βενζίνη μετέτρεψα το αυτοκίνητο μου σε ηλεκτρικό  :2funny:.Και ο Τάσος όπως ξέρω κυκλοφορεί με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο  :2funny:.
  Έτσι δυστηχως τη βγάζουμε εμείς οι φτωχοί  :2funny:

Συνημμένα

• image.png
    image.png
    940,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • image (1).png
    image (1).png
    2 MB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom