Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Στηνουμε μετα και 15 κλωνακια, τα βαζουμε να μας θαυμαζουν και να κανουν επιθεσεις σε οποιον μας κραζει για τις μαλακιες που λεμε και αυτο ηταν, βγαλαμε το ονομα οτι ειμαστε σχετικοι και οτι γνωριζουμε πολλα πανω στο θεμα....απο το πουθενα γιναμε ειδικοι...

Γιωρίκα το ξέρεις καλά βλέπω,μπας και το ΄χεις εφαρμόσει και΄συ το σύστημα...παραμύθι  ;)
Ακόμα περιμένουμε φωτό από τις περιπέτειες σου :jerking:
Και που ΄σαι...μη μου πεις να πάμε για ποτά...πιες τα μόνος σου :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Ε Καλά εννοείται. Κι οχι οτι να ναι πιλότος.Μόνο ο πρωταγωνιστής.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
EcrJ2G.jpg
ρε ναυαγιο, πηγες και εσκασες χιλιαρικο για να μη σου κατσει η αλιονα απο διδυμου 18?  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε βλακα στο μπουρδελακι της με ενα 20αρικο σου ρουφαει και το μεδουλι απο τα κοκαλα και συ εσκασες 1000αρικο απλα για να την ταισεις και να βγαλετε και μια φωτο?  :2funny: :2funny: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
:S :S :S

Τελικα η κατασταση ειναι χειροτερη απο οσο νομιζουμε

:S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ρε ναυαγιο, πηγες και εσκασες χιλιαρικο για να μη σου κατσει η αλιονα απο διδυμου 18?  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε βλακα στο μπουρδελακι της με ενα 20αρικο σου ρουφαει και το μεδουλι απο τα κοκαλα και συ εσκασες 1000αρικο απλα για να την ταισεις και να βγαλετε και μια φωτο?  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ άλλη μία φωτό της δικιάς μου.

LRF213.jpg

3QSxXH.jpg

lABBHc.jpg

Στην αρχή κάνει αυτή την εντύπωση.Μετά βέβαια βλέπεις τις πλαστικές,οτι δεν είναι φυσικά όλα αυτά.Αυτό το μαύρο φόραγε μαζί μου στο ξενοδοχείο.Κατακαύλωνες.
Πλάκα πλάκα έχω γαμήσει μερικές πολύ γνωστές στις χώρες τους.Εψαξα τώρα κάτι ονόματα και κουφάθηκα.
Εχουν βγει στην τηλεόραση,σε περιοδικά κτλ.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί δε θέλουν γυμνές φωτό ή με το σώβρακο δίπλα.
Καλή είναι σωματικώς αλλά τρελλή.Δεν αντέχεται.Βέβαια περιμένεις πάντα λίγη μέντα από τις Τσέχες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Ναι,αλλά είναι τρελλαμένη αυτό λέμε.Κάποια στιγμή άρχισα να βρίζω στα ελληνικά.
Α ρε να ήμουνα Πράγα τι κωλέους θα έσκιζα.Κάθε μέρα καμάκι στο μετρό έκανα.
Κάτι ήξερε ο Β.Π.,πού είναι αυτό το παιδί?
Πού είσαι ρε Β.Π. να μας ενημερώσεις για τα σπονσοριλίκια στις Τσέχες,έχασα τη μπάλλα να πούμε,τι ήταν αυτό?
Αυτή η τρέλλα,έφαγα φυστίκι.
Γενικά μου έχουν τύχει τρελλά σκηνικά με τις Τσέχες.Μία θυμάμαι πήρε την καπότα και την πέταξε έξω από το παράθυρο και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι.Ηθελε και καλά ακάποτο.
Αλλη σιχαινόταν τα μαγιώ και έκανε μπάνιο παντού γυμνή,ούτε που την ένοιαζε άμα είχε γύρω κόσμο.
Αλλη μου είπε οτι φοβόταν οτι θα την πουλήσω και θα πάρω τα όργανα από το παιδάκι της.
Αλλη με έβαζε να βλέπω τον Τιτανικό σπίτι της και μου έλεγε οτι θέλει σοβαρή σχέση.
Αλλη έβγαινε στο μπαλκόνι με το μουνί έξω και διάβαζε εφημερίδα.
Γενικά τρομερά εκκεντρικές γκόμενες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
η επιστροφη του κλωνου, τωρα θα αρχισει και αυτος τα δικα του

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
η επιστροφη του βαλκανιου φουκαρα μετα απο τοσο καιρο στο παγκο...θα εχει πολλα να μας πει

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
να σου πω, στειλε πμ το τηλεφωνο της "δικιας" σου που γαμησες, θελω να πληρωσω να γαμησω και εγω

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
που ειναι αυτο το παιδι...που ειναι ο βαλκανιος φουκαρας να σε στηριξει...τοσο καιρο που τον αφησες παγκο σκουριασε...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά ο πουτσαράς θα έχει ξεσκιστεί σίγουρα.Αμα δεν του σπάνε τα αρχίδια οι εδώ,πόσταρε φωτό γιατί αυτή η λεπτομέρεια είναι έτσι άρα σημαίνει αυτό,δεν είναι δικιά σου η φωτό δεν είναι της γκόμενας,είναι αλλοιωμένη το άλλο στοιχείο έτσι και αυτό και εκείνο,σου βγάζουν την Παναγία και το Χριστό.
Απηύδησε ο άνθρωπος και έφυγε και νέκρωσε το νήμα της Πράγας.Τεράστια απώλεια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
να σου πω, στειλε πμ το τηλεφωνο της "δικιας" σου που γαμησες, θελω να πληρωσω να γαμησω και εγω

Δε δίνω ποτέ τηλέφωνα από τις γκόμενες.Αν θέλει κάποιος ας έρθει να συμμετάσχει στο καμάκι να βοηθήσει και μετά θα ανταμοιφθεί αναλόγως του πόσο θα βοηθήσει.
Αλλά έτοιμα,εύκολα δε δίνω πρέπει ο άλλος να μοχθήσει.
Σε μια βδομάδα πάω Κίεβο για ολική επαναφορά.Εχω δέκα γκόμενες σε αναμονή για μπάλκαν καύλο.
Θα τις καταφέρω όλες?Χλωμό.
Θα γίνει βέβαια ένα κομφούζιο καλό,κάτι θα γαμήσουμε στο τέλος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
η μια τη πληρωνει και δεν γαμαει και η αλλη τον παρακαλαει για ακοποτα μεσα στα σοκακια πανω στα αμαξια...

που ειναι ο βαλκανιος φουκαριαρης να υποστηριξει τα οσα λες...αντε βαλτον στο παιχνιδι, ριχτον στη μαχη, αρκετα τον αφησες παγκο....ξεκινα με τα κλωνακια σου παλι το διαλογο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ουτε απο τα 1000 μετρα δεν την εχεις δει τη κοπελα και ανεβαζεις φωτο απο το διαδικτυο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom