Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.085
Πόντοι
2.606
Εάν αποσυνδέσεις τον Αρχηγό, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια σπονσορέτα, ένα σώβρακο Μινέρβα και ένα πενηντάευρω. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τον ξαναφτιάχνεις..

Νιώθω Ελύτης σήμερα...
Εάν αποσυνδέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
 ο ενας ειναι μακρυα, ο αλλος δηλωσε οτι ηταν σε αλλη ηπειρο, ο αλλος δεν απαντησε καν, οι αλλοι δεν αποδεχονται τη προσκληση....

τελικα μονο ο Julian πινει μαζι μου ρε γαμωτο...

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
τυπε δεν ειμαι ελεγκτης διαβατηριων, στα αρχιδια μου

ελα σαν αντρας να πιουμε ενα ποτηρι απο κοντα να ευχηθουμε μερες που ειναι, αλλιως μη μας ζαλιζεις τα αρχιδια με μαλακιες

πολύ ευχαρίστως
εχουμε ένα lag στις απαντησεις

όταν θα είμαι Αθηνα το οποιο δεν το κοβω καπου στα κοντινα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
 ο ενας ειναι μακρυα, ο αλλος δηλωσε οτι ηταν σε αλλη ηπειρο, ο αλλος δεν απαντησε καν, οι αλλοι δεν αποδεχονται τη προσκληση....

τελικα μονο ο Julian πινει μαζι μου ρε γαμωτο...

Αν τους προσκαλούσες σε πάρτυ με ούζα μπορεί να έρχονταν.
Τώρα τους προσκαλείς σε πάρτυ με ουίσκια μαζί σου.Γιατί να έρθει ο άλλος?Τι κίνητρο έχει?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.409
Πόντοι
3.936
Εδώ άλλη μία φωτό της δικιάς μου
Ποιά δικιά σου ρε κακομήρογλου ;
Είναι σαν να πας σε ρδέλο και να λες η δικιά μου.. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αφού και αυτή την ίδια δουλειά κάνει.. γ@μιέται με λεφτά με όποιον λάχει. Είπαμε σύνδρομο Άσπεργκερ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ποιά δικιά σου ρε κακομήρογλου ;
Είναι σαν να πας σε ρδέλο και να λες η δικιά μου.. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Αφού αυτή την δουλειά κάνει και αυτή,γ@μιέται με λεφτά με όποιον λάχει.Είπαμε σύνδρομο Άσπεργκερ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εδώ άλλη μία φωτό της δικιάς μου.

LRF213.jpg

3QSxXH.jpg

lABBHc.jpg

Στην αρχή κάνει αυτή την εντύπωση.Μετά βέβαια βλέπεις τις πλαστικές,οτι δεν είναι φυσικά όλα αυτά.Αυτό το μαύρο φόραγε μαζί μου στο ξενοδοχείο.Κατακαύλωνες.
Πλάκα πλάκα έχω γαμήσει μερικές πολύ γνωστές στις χώρες τους.Εψαξα τώρα κάτι ονόματα και κουφάθηκα.
Εχουν βγει στην τηλεόραση,σε περιοδικά κτλ.
Τώρα καταλαβαίνω γιατί δε θέλουν γυμνές φωτό ή με το σώβρακο δίπλα.
Καλή είναι σωματικώς αλλά τρελλή.Δεν αντέχεται.Βέβαια περιμένεις πάντα λίγη μέντα από τις Τσέχες.

Κμαν αυτή ούτε στη Δευτερα Παρουσία δεν σου κάθεται

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εάν αποσυνδέσεις τον Αρχηγό, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια σπονσορέτα, ένα σώβρακο Μινέρβα και ένα πενηντάευρω. Που σημαίνει: με άλλα τόσα τον ξαναφτιάχνεις..

Νιώθω Ελύτης σήμερα...

:2funny: :2funny: :2funny:

Να ισιώσει ο βαρεμένος δεν υπάρχει περίπτωση.
Αλλά το νήμα σίγουρα βγάζει γέλιο.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Αυτό που λες έχει κάποια βάση.Αντί να γαμήσεις την άλλη στα ντουζένια της όταν είναι 22 οπότε αν είναι ξανθιά,185,λεπτή με βυζάρες θα σου ζητάει χίλια τη μέρα χώρια τα δώρα και τα πεντάστερα,την παίρνεις σε μεταχειρισμένο μοντέλο λίγο πριν τα 30 όταν έχει σπάσει λίγο αλλά κρατάει δυνατά σημεία.
Τότε ζητάει πολύ λιγότερα ας πούμε 200-300 ευρώ ημερησίως και πολύ λιγότερα δώρα.
Πάντα το έκανα αυτό και με γκόμενες που απλά πλήρωνα διακοπές.
Προτιμώ μια μουνάρα 30 χρονών από ένα δροσερό πιπινάκι next door 20 χρονών.Αλλοι βέβαια προτιμούν το δεύτερο.
Είναι σα να διαλέγεις καινούργιο Golf αντί για μεταχειρισμένο πορσικό.

Στα 30 πανε για αποσυρση, ουτε τα εισητηρια τους δεν αξιζουν
καταχρησεις που περιλαμβανουν πολύ αλκοολ και συνηθως μετρια χρηση ναρκωτικών, απογοητευση που τελικα εμειναν εξω από το jet set, απαξιωση από το περιβάλλον τους που τις αντιμετωπιζει απλα ως πουτανες
Σπασμενη φατσα, χαλασμενο σωμα από το αλκοολ και ψυχολογικα χειροτερα από 40αρα ανυπαντρη ελληνιδα

25 είναι καλη ηλικια για σπονσορετα, εχει χασει το 80% της τιμης της αλλα σωματικα/ψυχικα κραταει καπως ακομα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
αντε παλι...αποφασισε ως τι θα γραφεις, εχουμε βαρεθει να σε βλεπουμε να γραφεις μεσα απο 100 προφιλ, κουρασες.

Εχεις ξεσκεπαστει, δεν σε πιστευει ο κοσμος, αν μας πρηξεις τα αρχιδια και σταματησουμε να ασχολουμαστε μαζι σου φουκαριαρη, θα ερημωσει το νημα και δεν θα λαμβανεις τη προσοχη που τοσο πολυ εχεις αναγκη και κανεις τα παντα για αυτο. Θα μεινεις μονος σου, δεν θα ειμαστε εδω να σε πειραζουμε και να κανουμε πλακα...

Θα σε παρατησω και θα σταματησουν και πολλοι αλλοι να ασχολουνται μαζι σου και θα μεινεις μονος σου χωρις προσοχη, τελειωνε με τα κλωνακια και μη μας ζαλιζεις τα αρχιδια Τζακ

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
πηγες και εκανες και αιτημα φιλιας με τον Τζακ...χαχαχαχαχαχα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κμαν αυτή ούτε στη Δευτερα Παρουσία δεν σου κάθεται

Αυτή είναι λέμε.Αυτές είναι δικές της φωτός.Οπως και η άλλη που έβαλα.
Θα έχει πλάκα να σκάσω Πράγα και να μου πάρουν καμιά συνέντευξη τα κανάλια ο νέος γκόμενος της ...
Η τύπισσα έχει εμφανιστεί σε περιοδικά,στην τηλεόραση κτλ,ασχολούνται μαζί της.
Θα κάνω μόδα το μπάλκαν look,θα αρχίσουν όλοι να αγοράζουν ορειβατικά και σώβρακα Palco.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αυτή είναι λέμε.Αυτές είναι δικές της φωτός.Οπως και η άλλη που έβαλα.
Θα έχει πλάκα να σκάσω Πράγα και να μου πάρουν καμιά συνέντευξη τα κανάλια ο νέος γκόμενος της ...
Η τύπισσα έχει εμφανιστεί σε περιοδικά,στην τηλεόραση κτλ.
Θα κάνω μόδα το μπάλκαν look,θα αρχίσουν όλοι να αγοράζουν ορειβατικά και σώβρακα Palco.

Δεν είσαι γκόμενος της,ούτε καμία από αυτές ήταν γκόμενα σου.
Ξύπνα!

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αλήθεια αυτή είναι.Περίμενα να έρθει μόνο για πέος αλλά ζήτησε χιλιάρα.Της έδωσα τελικά τετρακόσια και της υποσχέθηκα τα υπόλοιπα όταν έρθω Πράγα.
Αλλά με ξενέρωσε με τη συμπεριφορά,πολύ τρελοκομείο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι