Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
kman ποσο μπορει να κοστολογειται η "σχεση" με ενα τετοιο μωρο?παει με την μερα ,βδομαδα ,μηνα?

500 ευρώ τη συνάντηση,3000 ευρώ μηναίως.Απλά γιατί είναι Ρωσίδα από τη Μόσχα,γνωστή και με φτιαγμένα βυζιά.Αν ήταν Ουκρανή θα κόστιζε τα μισά αλλά δεν θα ήταν έτσι.
Εγώ δε θα τα έδινα.
Δηλαδή θα ήταν δίκαιη σωστή τιμή αλλά εγώ δε θα τα έδινα.
300 τη μέρα θα της έδινα βέβαια αλλά δε θα δεχόταν εννοείται.
Αυτή για να τη φέρεις π.χ. στο σπίτι σου πρέπει να υποσχεθείς ένα διχίλιαρο για διήμερο τουλάχιστον.Αλλά δεν αξίζει αφού ισάξιες κοστίζουν τα μισά απλά γιατί δεν είναι γνωστές.
Η καταγωγή παίζει ρόλο,άμα είναι Μοσχοβίτισσα η άλλη αυτομάτως διπλασιάζει το κασέ.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
kman ποσο μπορει να κοστολογειται η "σχεση" με ενα τετοιο μωρο?παει με την μερα ,βδομαδα ,μηνα?

το αρθρο είναι ιδεα του νταβατζη της που προσπαθει να ανεβασει το κασε της
τωρα που περιμενουν αντιδράσεις απο την ''δημοσιοτητα'' θα εχουν ανεβασει την τιμη
Λογικα δεν θα πιασει το κολπο αφου είναι παλιο και γνωστο πλεον..
Σε κανα μηνα που θα εχουν παρει τα αρχιδια τους υπολογιζε 2κ για πσκ

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
αλλά εγώ δε θα τα έδινα.

Παιδιά ο κμαν μόλις πρόβλεψε επερχόμενη παγκόσμια ύφεση, αποχωρεί από την αγορά σταδιακά.

Αρχίστε να αγοράζετε ομόλογα και άλλα αξιόγραφα σταθερού εισοδήματος. Ή χρυσό.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820
500 ευρώ τη συνάντηση,3000 ευρώ μηναίως.Απλά γιατί είναι Ρωσίδα από τη Μόσχα,γνωστή και με φτιαγμένα βυζιά.Αν ήταν Ουκρανή θα κόστιζε τα μισά αλλά δεν θα ήταν έτσι.
Εγώ δε θα τα έδινα.
Δηλαδή θα ήταν δίκαιη σωστή τιμή αλλά εγώ δε θα τα έδινα.
300 τη μέρα θα της έδινα βέβαια αλλά δε θα δεχόταν εννοείται.
Αυτή για να τη φέρεις π.χ. στο σπίτι σου πρέπει να υποσχεθείς ένα διχίλιαρο για διήμερο τουλάχιστον.Αλλά δεν αξίζει αφού ισάξιες κοστίζουν τα μισά απλά γιατί δεν είναι γνωστές.

Η συγκεκριμενη τι ταριφα θα ζηταγε του ροναλντο πανω κατω?.υποψην ειναι στις 5 πιο ακριβοπληρωμενες ρωσιδες τοπ μοντελ και δεν εχει κανει και full nude..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τωρα που περιμενουν αντιδράσεις απο την ''δημοσιοτητα'' θα εχουν ανεβασει την τιμη

Εχουν ανταγωνισμό ρε συ.Απειρα μοντελάκια διαθέσιμα για τα μισά λεφτά.Είναι βέβαια και κολλημένοι που θέλουν να γαμάνε γνωστές τους σηκώνεται περισσότερο.Δηλαδή αν είχες τη Σαρλίζ Θερόν την ίδια και μια σωσία πόσα παραπάνω θα έδινες να γαμήσεις την ίδια τη Σαρλίζ και όχι τη σωσία?Είναι το αιώνιο ερώτημα.
Εγώ δεν κοιτάζω διασημότητα τόσο.Κοιτάζω κυρίως πόδια.Συγχωρώ αβυζία,ακωλία,μέτρια οδοντοστοιχία,αραιό μαλλί,μεγάλη μύτη,έλλειψη δημοσιότητας.
Είμαι πολύ ανεκτικός σε ατέλειες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η συγκεκριμενη τι ταριφα θα ζηταγε του ροναλντο πανω κατω?.υποψην ειναι στις 5 πιο ακριβοπληρωμενες ρωσιδες τοπ μοντελ και δεν εχει κανει και full nude..

5000-10000 ευρώ θα του ζήταγε.Θεωρούν οτι οι ποδοσφαιριστές τα έχουν και είναι καυλωμένοι και παρορμητικοί.Συν οτι γαμάνε και άλλες και έχουν μόνιμη που δε θέλουν να το μάθει.
Σα Βαλκάνιος πέουλας μπορείς να την έχεις με 500-1000 τη μέρα βέβαια γιατί είσαι ψιλολαπάς ακίνδυνος φάση.Δε μετράς στο στοκ των πούτσων που κάνει η γκόμενα,σε παραλείπει στο βιογραφικό.

Απλά εμείς ως πρωτόγονοι δε δυνάμεθα να εκτιμήσουμε την ανωτερότητα των Ρωσίδων έναντι των Ουκρανέζων και συχνά καταφεύγουμε σε λαμόγια μπας κλας Ουκρανέζες που απλά τυγχάνει να έχουν την ίδια εμφάνιση με τις εν ζητήσει Ρωσίδες αλλά επ ουδενί την ίδια κλάση.
Είναι οι θυσίες που κάνεις.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.242
Πόντοι
3.820

2 χιλ για σκ δεν παιρνουν τα 6αρακια του glamour ρε συ.μακαρι να περνε 2.η γκομενα ειναι βδομαδα παρα βδομαδα σε 5αστερα απο σαλε ελβετια ντουμπαι μπαλι μοντε καρλο κτλ σε μεγα χορηγους.και ο νειμαρ τετοια πυρφοριλικια τα κανει συνεχεια..εστελνε το τζετ και επερνε μια κροατισα νομιζω για να την γαμησει στην ισπανια

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
2 χιλ για σκ δεν παιρνουν τα 6αρακια του glamour ρε συ.μακαρι να περνε 2.η γκομενα ειναι βδομαδα παρα βδομαδα σε 5αστερα απο σαλε ελβετια ντουμπαι μπαλι μοντε καρλο κτλ σε μεγα χορηγους.και ο νειμαρ τετοια πυρφοριλικια τα κανει συνεχεια..εστελνε το τζετ και επερνε μια κροατισα νομιζω για να την γαμησει στην ισπανια

για cg/ct οι τιμες μεσω γραφειου είναι υψηλες
2κ για ΠΣΚ είναι τιμη δυνατης σπονσορετας

αν σε κοπελα γραφειου προτείνεις 1000 για διημερο δεν νομιζω να σου πει οχι

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
και ο νειμαρ τετοια πυρφοριλικια τα κανει συνεχεια..εστελνε το τζετ και επερνε μια κροατισα νομιζω για να την γαμησει στην ισπανια

Και κάποιοι αγοράζουν διαρκείας από το υστέρημα τους και μετά γαμάνε σάπια γκιλφ στο Μεταξουργείο.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Δεν τις ξέρεις καλά τις σπονσορέτς.Χαζές δεν είναι σίγουρα.Ισα ίσα έχουν γνωρίσει τόσους άντρες που έχουν ξεστραβωθεί,δεν έχουν ψευδαισθήσεις.Ξέρουν ακριβώς τι μπορούν να πάρουν.
Το πρόβλημά τους είναι η έλλειψη κεντρικού πλάνου και η έλλειψη περιουσίας.Αν όμως κάτσει το κελεπούρι,έχουν καβατζωθεί.
Δεν είναι τόσο σπάταλες,τα λούσα τα iphonia,οι γκαρανταρόμπες,οι πλαστικές είναι για αυτές εργαλεία ανεβάζουν το κασέ τους.Το ίδιο και οι διακοπές,ανεβάζουν φωτό από κότερο ή πεντάστερο στη Μύκονο και ψαρώνουν τον υποψήφιο σπόνσορα για να σκάσει παραπάνω.Κάνουν πάντα leverage,προσπαθούν να ανεβάσουν την αξία του μουνιού τους.
Αν δεν ήταν χαζές ως γυναίκες και ήταν πιο δραστήριες θα είχαμε χοντρό πρόβλημα.Αλλά πρέπει και οι άντρες να έχουν ένα πλεονέκτημα τι διάολο?Εχουμε αντοχή,μυική ισχύ,λογική κτλ.
Στο κάτω κάτω αυτό είναι το παίγνιο.Εχεις τα όπλα σου αντοχή,εμπειρία,εισόδημα,δύναμη έχουν τα δικά τους βυζάρες,κωλάρες,ποδάρες,πιπώνι,χειρισμό αντρών κτλ.Η μπαίνεις ή ψαρώνεις και αφήνεις να τις γαμά ο γιαχαμπίμπης και ο παππούς Δυτικός.

Φαντάσου να ζήταγαν οι γκόμενες και σωματάρα και προοπτικές και κύκλο και τα πάντα όλα?Θα έλεγα οτι δεν είναι τόσο ψηλές οι απαιτήσεις,είναι κάπως ρεαλίστριες με τόσους πουσταίους,ακαύλωτους,δεσμευμένους κτλ οπότε ψάχνουν για το γνήσιο σπόνσορα με το κυάλι και είναι ευγνωμονούσες.
Βασικά μπορείς να γαμήσεις πολλές,πάρα πολλές αν ας πούμε είσαι στο 15% των ανώτερων αντρών του πληθυσμού.Τότε έχεις τεράστιο κοινό από γκόμενες,όλες πάνε για τους επιτυχημένους,τους ανώτερους στην τροφική αλυσίδα και εσύ επιλέγεις.
Αν είσαι μέσος όρος την πούτσισες,σε τρώει ο ανταγωνισμός,θα βρεθείς αγάμητος ή να γαμάς χοντρές,δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις από τη μοίρα σου.Οι γκόμενες επιλέγουν συνειδητά τα προιόντα Apple,ποιότητα πουλ μουρ κι έτσι.Πάνε στα εύκολα,τα στάνταρντς δε θέλουν ρίσκα και περιπέτειες.

τωρα μολις ειδα στο ινστα πιθανης σπονσορετας και επιβεβαιωσε εμενα ως προς την βλακεια τους και εσενα που εγραψες ''Το ίδιο και οι διακοπές,ανεβάζουν φωτό από κότερο ή πεντάστερο στη Μύκονο και ψαρώνουν τον υποψήφιο σπόνσορα για να σκάσει παραπάνω.Κάνουν πάντα leverage,προσπαθούν να ανεβάσουν την αξία του μουνιού τους''

Η χαζοβιολα εβαλε προπερσινη φωτο για στορυ που στο χριστουγενιατικο ντεκορ του πολυτελους εστιατορίου εγραφε 2018

Νομιζω ότι αν καποιος την πηγαινε καπου ακριβα για γιορτες θα γαμουσε ''τσαμπα'' και είναι δυνατο κομματι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Ναι,σίγουρα αλλά θα έπρεπε να σκάσει και δώρο.

απελπισια λεμε εβαλε προπερσινη χριστουγεννιατικη φωτο για στορυ
και η συγκεκριμενη εχει φωτο σε κοτερα στις Καννες, ταξιδάκια Αμερικη Ντουμπαι κλπ. Την εχω γνωρισει κιολας υπάλληλος συστηθηκε..

Οι φωτο στα μερη που ανεφερα είναι προ πενταετιας αφραγκη μου φανηκε τωρα με τους γονεις της μενει και σε σε σχεση με τις φωτο πενταετιας φαινεται 10 χρονια μεγαλυτερη

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολες άφραγκες είναι.Α ρε να ήξερα αυτά που ξέρω όταν ήμουν 25.Θα τις είχα ξεκωλιάσει όλες.Αλλά δε μας τα λένε.
Είναι τυχεροί οι νέωπες από μία άποψη που τα διαβάζουν έτσι χύμα.Αν τα πιστέψουν βέβαια αλλά αυτό είναι δική τους ευθύνη.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Μονος του συνομιλει ο Κμαν ή ειναι ιδεα μου?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σιγά,τι τους έχω ανάγκη τους άλλους να με υποστηρίζουν?Εγώ αρκώ.
Αυτό δεν καταλαβαίνουν αυτοί.Μπορεί να πούνε το ίδιο πράγμα ένα εκατομμύριο φορές και να τους υποστηρίζουν χίλιοι τύποι.
Αλλά ...αν αφήσουν εμένα να εκφραστώ έστω και μία φορά αρκεί.Μετά δεν έχει σημασία αν επαναληφθούν και 100 και 1000 και 10000 φορές ή αν τους υποστηρίξουν 10 ή 100 ή 10000 άτομα.
Αρκεί που εξεφράσθην έστω και μία φορά για να είναι εξουδετερωμένοι.
Το θέμα είναι να με εμποδίσεις να εκφραστώ,άπαξ και γίνει τελείωσε η φάση.Game over.
Εννοείται αυτό,συνήθως στον πραγματικό κόσμο δε με αφήνουν να ολοκληρώσω μια πρόταση,διακόπτουν αμέσως.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Αυτό δεν καταλαβαίνουν αυτοί.Μπορεί να πούνε το ίδιο πράγμα ένα εκατομμύριο φορές και να τους υποστηρίζουν χίλιοι τύποι.
Αλλά ...αν αφήσουν εμένα να εκφραστώ έστω και μία φορά αρκεί.Μετά δεν έχει σημασία αν επαναληφθούν και 100 και 1000 και 10000 φορές ή αν τους υποστηρίξουν 10 ή 100 ή 10000 άτομα.
Το θέμα είναι να με εμποδίσεις να εκφραστώ,άπαξ και γίνει τελείωσε η φάση.Game over.
Εννοείται αυτό,συνήθως στον πραγματικό κόσμο δε με αφήνουν να ολοκληρώσω μια πρόταση,διακόπτουν αμέσως.
Get a life

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

:2funny: :2funny: :2funny:

Είναι φανερό ότι σε εμποδίζουν να ενημερώσεις για την απόλυτη αλήθεια που κατέχεις φωτεινέ παντογνώστη μας. :grin:

Γιατί άραγε ?? :grin: :grin:

Συνημμένα

• αδικώ-ασθενής-ζουρλομανδύας-εικόνα_csp39676517.jpg
    αδικώ-ασθενής-ζουρλομανδύας-εικόνα_csp39676517.jpg
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom