Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506

Ting is best, 2 years ago
23??? vypadá na 40

Ľuboš Fabian, 6 years ago
vyzerá na 50

Kiwa Iwa, 6 years ago
23 rokov má... povedala by som  že je taká čerstvá 40tnička vklude......

Dorothea, 6 years ago
45 :cheesy:DD

Jitka Zacharová, 6 years ago
23 let???? :-O  :cheesy:

Eva, 6 years ago
23?? tak 38

Peter Rousek, 6 years ago
ked je prekurena tak može vyzerat aj na viac....poznam jednu 18 rocnu a vyzera jak 40 ročna žena

Dexter Holland, 6 years ago
Ona je těžká, vypadá na 40 a Rumči ve vyvolených řekla, že vypadá jak babizna

8Gaabi8, 6 years ago
Ji určitě není 23!! :cheesy: Vypadá na 36 a když to posoudím podlé mé maminky, která má 50 a jak vypadá, tak to potom ona vypadá na 45 

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ ήταν πριν τις πλαστικές.Στο τέλος ανοίγει και τα πόδια και δε φοράει τίποτα από κάτω,χύμα στο κύμα.

Και εδώ μετά τις πλαστικές.

Εδώ η είδηση για το νέο της γκόμενο.Δεν είναι λέει πια μόνη της.

Τέλος πάντων σε κάποιους μπορεί να αρέσει,σε άλλους όχι.
Γενικά φαίνεται αρκετές σταρλετίτσες και μοντέλες Τσεχία,Σλοβακία την ψάχνουν με σπόνσορινγκ.
Βλέπετε και στα βίντεο είναι τρελαμένη.Πολλές Τσέχες είναι έτσι αλλά αυτή ήταν ανυπόφορη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ήμουνα Πράγα θα τις έπαιρνα όλες σουβλάκι.Πού είναι ο Β.Π. να καθοδηγήσει?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
Tύπε, στα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τη γλώσσα, οτι η δικιά σου μιλάει για πυρηνική φυσική, την τρύπα του όζοντος και το μέλλον του πλανήτη.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Tύπε, στα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τη γλώσσα, οτι η δικιά σου μιλάει για πυρηνική φυσική, την τρύπα του όζοντος και το μέλλον του πλανήτη.

Αυτά είναι όντως τα θέματα που αναλύει μαζί με την οικονομική πολιτική της παγκόσμιας τράπεζας.
Το πρόβλημα είναι οτι ήταν συνεχώς εκτός τόπου και χρόνου.
Ψάρωσα πλέον με τις Τσέχες.Εχω μερικές ακόμη στα σκαριά αλλά είμαι πλέον ψαρωμένος.Μάλλον θα το ρίξω στα κλασσικά Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία.
Αμα δεν είσαι συνηθισμένος με τις Ουκρανές,χαριτωμένες είναι οι Τσέχες δε σε ενοχλούν πολύ.Αλλά άμα καλομάθεις σε σωστές γυναικείες συμπεριφορές μετά δεν μπορείς να ανεχτείς μαγκιές γυναικών και δυτικούς τρόπους.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Αυτά είναι όντως τα θέματα που αναλύει μαζί με την οικονομική πολιτική της παγκόσμιας τράπεζας.
Το πρόβλημα είναι οτι ήταν συνεχώς εκτός τόπου και χρόνου.
Ψάρωσα πλέον με τις Τσέχες.Εχω μερικές ακόμη στα σκαριά αλλά είμαι πλέον ψαρωμένος.Μάλλον θα το ρίξω στα κλασσικά Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία.

είναι εκτος τοπου και χρονου γιατι πινουν για να αντεξουν την δουλεια
σκεψου ότι οι προηγούμενοι ηταν γιαχαμπιμπια, παπουδες και σαπιοκοιλιαδες 50ριδες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
είναι εκτος τοπου και χρονου γιατι πινουν για να αντεξουν την δουλεια
σκεψου ότι οι προηγούμενοι ηταν γιαχαμπιμπια, παπουδες και σαπιοκοιλιαδες 50ριδες

Οντως έχει φωτός από το Ντουμπάι και οι Τσέχοι σχολιάζουν οτι κάνει βίζιτες εκεί κάποιος της τον ακουμπάει.
Αυτές οι γκόμενες του jet set είναι ενοχλητικές.Αντί να έρθουν να απολαύσουν βαλκάνια εμπειρία,σου μιλάνε για Ντουμπάγια,Μονακό,Ιμπιζες και Μαιάμι.
Θα είμαι πιο προσεκτικός πλέον,θα τσεκάρω ποια φέρνω γιατί έχεις εκπλήξεις.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Οντως έχει φωτός από το Ντουμπάι και οι Τσέχοι σχολιάζουν οτι κάνει βίζιτες εκεί κάποιος της τον ακουμπάει.
Αυτές οι γκόμενες του jet set είναι ενοχλητικές.Αντί να έρθουν να απολαύσουν βαλκάνια εμπειρία,σου μιλάνε για Ντουμπάγια,Μονακό,Ιμπιζες και Μαιάμι.
Θα είμαι πιο προσεκτικός πλέον,θα τσεκάρω ποια φέρνω γιατί έχεις εκπλήξεις.

Για άλλη μια φορα ερχεσαι στα λογια μου
Οι Τσεχοι την κραζουν για πουτανα
Οποτε παρεες/φιλοι/γνωστοι την εχουν στο κλασιμο                                                             Είναι τριανταρα
Δουλεια της προκοπης δεν πρόκειται να βρει

Αντιλαμβάνεσαι ότι της κανεις χαρη?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για άλλη μια φορα ερχεσαι στα λογια μου
Οι Τσεχοι την κραζουν για πουτανα
Οποτε παρεες/φιλοι/γνωστοι την εχουν στο κλασιμο                                                              Είναι τριανταρα
Δουλεια της προκοπης δεν πρόκειται να βρει

Αντιλαμβάνεσαι ότι της κανεις χαρη?

Αυτή είναι πολύ του αθλήματος.Σελέμπριτυ κι έτσι.Είμαι σίγουρος οτι και οι Ελληνίδες αντίστοιχες σε Μυκόνους κτλ τα ίδια κάνουν.
Αυτή δεν κάνει για σπονσορέτ.Τραβάς έναν πούτσο και φεύγεις.Δεν την κρατάς,δεν έχει τα προσόντα.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Αυτή είναι πολύ του αθλήματος.Σελέμπριτυ κι έτσι.Είμαι σίγουρος οτι και οι Ελληνίδες αντίστοιχες σε Μυκόνους κτλ τα ίδια κάνουν.
Αυτή δεν κάνει για σπονσορέτ.Τραβάς έναν πούτσο και φεύγεις.Δεν την κρατάς,δεν έχει τα προσόντα.

εδώ η τζουλια καταντησε ναυαγιο
περιμενεις καλυτερη τυχη για αυτές?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εδώ η τζουλια καταντησε ναυαγιο
περιμενεις καλυτερη τυχη για αυτές?

Ετσι είναι.Αυτά χτυπάς γενικώς πλέον Τσεχία προφανώς.Αλλαξαν οι εποχές.
Για πιο γνήσιο σπόνσορινγκ πρέπει να πας πιο βαθιά Ρωσία,Ουκρανία σχετικά πιο ανέγγιχτα περιβάλλοντα αν και η Ουκρανία έχει πλέον μπορδελοποιηθεί με την εισβολή Τούρκων,Αράβων και τη φρι βίζα.
Γενικά δοκιμάζω πολλές,όσες δεν κάνουν δηλαδή το 95% τις κερνάω απλά έναν πούτσο και τις υπόλοιπες που αξίζουν τις κρατάω.Αυτή είναι η λογική.
Σκέψου τώρα προσπαθώ ένα χρόνο να ανανεώσω το ρόστερ και δεν τα έχω καταφέρει.Ολες αποδεικνύονται ανεπαρκείς για τις ανώτερες απαιτήσεις τσομπάνη.
Είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρεις κάτι καλό,πώς έχουν χαλάσει έτσι τα πράγματα?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Έχουμε μία μάζωξη σήμερα κάτι παλαίουρες του bou.com.

Αν είναι να φέρεις κανένα Talisker, κανένα Lagavulin και κανένα Yamazaki να σου πούμε να έρθεις.

Τι έγινε μπάρμπα ;
Έπεσε φτώχια και ψάχνετε κερασμένα ξύδια ;;

ή είναι κανένας τσίπης σελέμης στην παρέα, από αυτούς που ψάχνουν το .... φθηνότερο blended ξυνόμαυρου με merlot ;;;;

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Ετσι είναι.Αυτά χτυπάς γενικώς πλέον Τσεχία προφανώς.Αλλαξαν οι εποχές.
Για πιο γνήσιο σπόνσορινγκ πρέπει να πας πιο βαθιά Ρωσία,Ουκρανία σχετικά πιο ανέγγιχτα περιβάλλοντα αν και η Ουκρανία έχει πλέον μπορδελοποιηθεί με την εισβολή Τούρκων,Αράβων και τη φρι βίζα.
Γενικά δοκιμάζω πολλές,όσες δεν κάνουν δηλαδή το 95% τις κερνάω απλά έναν πούτσο και τις υπόλοιπες που αξίζουν τις κρατάω.Αυτή είναι η λογική.
Σκέψου τώρα προσπαθώ ένα χρόνο να ανανεώσω το ρόστερ και δεν τα έχω καταφέρει.Ολες αποδεικνύονται ανεπαρκείς για τις ανώτερες απαιτήσεις τσομπάνη.
Είναι πολύ δύσκολο πλέον να βρεις κάτι καλό,πώς έχουν χαλάσει έτσι τα πράγματα?

γιατι παιρνεις σαπακια που τα εχουν βαμπιρισει σαπιοκοιλιαδες παππούδες και τα εχουν ξεφτιλισει γιαχαμπιμπιδες
damaged beyond repair, τσαμπα λεφτα ριχνεις
θα σου ελεγα να επικεντρωθείς ώστε να βρεις νεοφερμενο και ευαλωτο σλαβακι σε κοντινη αποσταση, βαρια σε διπλανες πολεις
να μην εχει υποστεί καψιμο
εκει ισως θελει μεγαλυτερη προσπαθεια εκ μερους σου στο ψαξιμο/προσεγγιση

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γιατι παιρνεις σαπακια που τα εχουν βαμπιρισει σαπιοκοιλιαδες παππούδες και τα εχουν ξεφτιλισει γιαχαμπιμπιδες
damaged beyond repair, τσαμπα λεφτα ριχνεις
θα σου ελεγα να επικεντρωθείς ώστε να βρεις νεοφερμενο και ευαλωτο σλαβακι σε κοντινη αποσταση, βαρια σε διπλανες πολεις
να μην εχει υποστεί καψιμο
εκει ισως θελει μεγαλυτερη προσπαθεια εκ μερους σου στο ψαξιμο/προσεγγιση

Ναι,αλλά το σλαβάκι που λες θα έχει απαιτήσεις.Θα μου πει πού είναι το αμάξι σου?Πού είναι το mansion σου?
Πλήτωσέ μου το νοίκι.Θέλω διακοπές κτλ.
Εχει ανταγωνισμό Γερμανία όχι τρελό αλλά έχει.Υστερα μπλέκεις.Μαλάκες μαυριδεροί και τριτοκοσμικοί παντού κάνουν φασαρία και προσβλητικά σχόλια άμα σε δουν με μικρή συν τους Γερμανούς που ενοχλούνται σαφώς και σου φέρονται σα λεκέ.
Δεν είναι σλαβική Ευρώπη η φάση,εδώ είσαι συνέχεια στην τσίτα,πρέπει διαρκώς να αποδεικνύεις την αξία σου.
Εχει και πολύ τρελαμένο κόσμο,γυαλίζει το μάτι τους από την αγαμία και τη σκληρή εργασία.
Αμα σε δουν έξω με εντυπωσιακά μουνέτα,γίνονται έξαλλοι.
Λένε ο παππούς γαμάει το μερτικό μου.
Σλαβική Ευρώπη δεν τρέχει κάστανο,παραμερίζουν όλοι στην ανωτερότητα του Βαλκάνιου.Αντε Πολωνία να φας κανά  μπουκέτο ή καμιά φάπα από κανάν ζοχαδιασμένο που θύμωσε επειδή γαμάς ντόπιες.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Ναι,αλλά το σλαβάκι που λες θα έχει απαιτήσεις.Θα μου πει πού είναι το αμάξι σου?Πού είναι το mansion σου?
Πλήτωσέ μου το νοίκι.Θέλω διακοπές κτλ.
Εχει ανταγωνισμό Γερμανία όχι τρελό αλλά έχει.Υστερα μπλέκεις.Μαλάκες μαυριδεροί και τριτοκοσμικοί παντού κάνουν φασαρία και προσβλητικά σχόλια άμα σε δουν με μικρή συν τους Γερμανούς που ενοχλούνται σαφώς και σου φέρονται σα λεκέ.
Δεν είναι σλαβική Ευρώπη η φάση,εδώ είσαι συνέχεια στην τσίτα,πρέπει διαρκώς να αποδεικνύεις την αξία σου.
Εχει και πολύ τρελαμένο κόσμο,γυαλίζει το μάτι τους από την αγαμία και τη σκληρή εργασία.
Αμα σε δουν έξω με εντυπωσιακά μουνέτα,γίνονται έξαλλοι.
Λένε ο παππούς γαμάει το μερτικό μου.

δωσε 6κ και παρε ένα slk του 05 μια χαρα θα γουσταρει το σλαβακι
αμα της σκας ένα 500ρικο τον μηνα συν κανα δωρακι συν διακοπες ελλαδα βασιλια θα σε εχει

οι τριτοκοσμικοι στα αρχιδια σου, κατσικες γαμανε στις σκατοχωρες τους δεν είναι για ευρωπαικο μουνι
οσον αφορα τους γερμανους θα τους τριβεις το σλαβακι στην μουρη ως Υπεραρχοντας

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Μαύροι στη γερμανία με ξανθές 1.85 τούμπανα ; Πως εξηγούνται ;;;

οι ξανθες 1,85 δεν είναι γερμανιδες
σλαβες συνηθως πρωην σπονσορετες/πουτανες που οι γερμανοι δεν τις εχουν ουτε για φτυσιμο
μονο αραβοτουρκοι κανουν μανες ναυαγια εστω και δυνατα μουνια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μαύροι στη γερμανία με ξανθές 1.85 τούμπανα ; Πως εξηγούνται ;;;

Αυτο δεν το εχω δει.Που το εχεις δει?
Οι μαυροι γαμανε συνήθως χοντρες ή Τουρκαλες χοντροκώλες ή γκομενες που τους αρεσει το χιπ χοπ και το black culture,τις βλέπεις με ραστα μαλλι ή ραπεραδικα ντυσιματαπ κτλ και συχνάζουν στα χιπχοπατζιδικα που έχει μονο μαύρους και καθόλου Γερμανούς.
Τα τούμπανα είναι ολα με εμφανισιμους Γερμανους της ηλικίας τους,ποτε δε βλέπεις τουμπανο με Τουρκο ή τριτοκοσμικό.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτο δεν το εχω δει.Που το εχεις δει?

Αναφέρομαι σε 10-20 περιπτώσεις που έχω δει τα τελευταία 20 χρόνια, από το 1999 μέχρι φέτος
σε καμιά 15ρια ταξίδια γερμανία και πέριξ (αυστρία) .
Μαύροι με 600SL, R8, 911 turbo , διάφορα amg,  με τούμπανα , ψηλές , ΛΕΥΚΕΣ , μουναρες.
Τα οχήματα όλα με γερμανικές πινακίδες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και εγω το 2005 το έβλεπα αυτο που λες καμιά φορά αλλά  πλέον οι Γερμανιδες αποφεύγουν τις μειονότητες.
Γενικά η μοδα των εξωτικων μεσογειακων,Λατινων,μαυρων εχει περάσει.
Έχουν βελτιωθεί πολυ και οι Γερμανοι εμφανισιακα με τα γυμναστήρια και τη μοδα,έχεις να ανταγωνιστεις ψηλους ξανθους,σφιχτες καλοντυμενους με καλα αμαξια,δεν είναι εύκολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom