Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Μου είπε οτι έχει τώρα τρεις γκόμενους.Πιστεύεις δεν υπάρχει χώρος για τέταρτο?
Μήπως την βρίσκει και με το σώβρακο σου?
Μου είπε οτι έχει τώρα τρεις γκόμενους.Πιστεύεις δεν υπάρχει χώρος για τέταρτο?
σου εκανε και εκπτωση
Κμαν αυτή ούτε στη Δευτερα Παρουσία δεν σου κάθεται
υπαρχουν πολύ πιο δυνατες και μικρες από αυτην που γαμιουνται από παππούδες και γιαχαμπιμπια
τα γιαχαμπιμπια που τις κυκλοφορουν ουτε πιο ωραιοι ουτε πιο μαγκες είναι από τον Αρχηγο
μια χαρα πιστευω την γαμησε ο αρχηγος και πιστευω ότι της ηταν λιγοτερο δυσαρεστη εμπειρια από τους συνήθεις σπόνσορες της
Χαχαχαχα είσαι έπος, είδωλο.Ναι,αλλά είναι τρελλαμένη αυτό λέμε.Κάποια στιγμή άρχισα να βρίζω στα ελληνικά.
Α ρε να ήμουνα Πράγα τι κωλέους θα έσκιζα.Κάθε μέρα καμάκι στο μετρό έκανα.
Κάτι ήξερε ο Β.Π.,πού είναι αυτό το παιδί?
Πού είσαι ρε Β.Π. να μας ενημερώσεις για τα σπονσοριλίκια στις Τσέχες,έχασα τη μπάλλα να πούμε,τι ήταν αυτό?
Αυτή η τρέλλα,έφαγα φυστίκι.
Γενικά μου έχουν τύχει τρελλά σκηνικά με τις Τσέχες.Μία θυμάμαι πήρε την καπότα και την πέταξε έξω από το παράθυρο και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι.Ηθελε και καλά ακάποτο.
Αλλη σιχαινόταν τα μαγιώ και έκανε μπάνιο παντού γυμνή,ούτε που την ένοιαζε άμα είχε γύρω κόσμο.
Αλλη μου είπε οτι φοβόταν οτι θα την πουλήσω και θα πάρω τα όργανα από το παιδάκι της.
Αλλη με έβαζε να βλέπω τον Τιτανικό σπίτι της και μου έλεγε οτι θέλει σοβαρή σχέση.
Αλλη έβγαινε στο μπαλκόνι με το μουνί έξω και διάβαζε εφημερίδα.
Γενικά τρομερά εκκεντρικές γκόμενες.
Ναι,οι Βαλκάνιοι είμαστε πολύ ελκυστικοί στο σλαβικό κόσμο.Αυτή τους Αραβες τους έβριζε συνεχώς κωλοάραβες κτλ.
Εμάς μας θεωρούν μια παραλλαγή των ιδίων,πολύ πολύ compatible πολιτισμικώς.
Α να μπραβο
Σκεψου ότι αυτην την ξεκωλιαζαν στα 20 της βρωμιάρηδες με κελεμπίες που τους σιχαινοταν
Τωρα 10 χρονια μετα ποση είναι η αξια της?
1000 ευρω για 2 μερες?
Τοσα επαιρνε για να την γαμανε γιαχαμπιμπια όταν ηταν μπουμπουκι
100 ευρω για τα εξοδα της πολλα θα της ηταν
πρεπει να αναθεωρησεις
Αυτές παίζουν Δύση έχουν ανοιχτή πρόσβαση σε USA,Δυτική Ευρώπη,κατεστημένο κι έτσι.Καμία σχέση με Ουκρανές Ρωσίδες που έχουν χίλιους δυο περιορισμούς.
Οπότε αντίστοιχα ανεβαίνει και το κασέ.
Και για εσένα είναι ευκολότερα βέβαια.Π.χ. εισιτήριο από Πράγα 130 ευρώ πηγαινέλα.Για βγάλε εισιτήριο και βίζα από Μόσχα,Μινσκ.
Δε ζήτησε δώρα αλλά ξερό κασέρι δεν το έθεσε πριν έρθει αλλά όταν ήρθε.Αν της έλεγα βέβαια δεν τα δίνω ούτε χούφτο δε θα άφηνε.
Γενικά οι Τσέχες είναι πολύ δυτικοποιημένες είναι κάτι μεταξύ Σλάβας Δυτικής.Αυτή μου είπε καθαρά οτι έκανε πλαστικές γιατί έμοιαζε πολύ με Γερμανίδα και στους άντρες αρέσουν τα σλαβικά χαρακτηριστικά οπότε προσπάθησε να αποκτήσει πιο σλαβικό λουκ.
ο ενας ειναι μακρυα, ο αλλος δηλωσε οτι ηταν σε αλλη ηπειρο, ο αλλος δεν απαντησε καν, οι αλλοι δεν αποδεχονται τη προσκληση....
τελικα μονο ο Julian πινει μαζι μου ρε γαμωτο...
Εχω επαγγελματικη βιζα για Ρωσια, παω συνεχεια
Οι του ανατολικου μπλοκ που διαμενουν Ευρωπη είναι σε ακομη χειροτερη μοιρα
Ξερεις ότι το δυτικο περιβάλλον είναι σκληρο και ανταγωνιστικο. Αν καποια δεν επενδυσει στην επαγγελματικη της εξειδικευση αλλα στον μοντελινγκ/σπονσορινγκ στα 25 της θα βρεθει ξεβρακωτη στα αγγουρια και θα καταληξει η σε μπουρδελο η παντρεμενη με αραβοτουρκο, αφου τις βίζιτες ελάχιστες καταφερνουν να τις κρυψουν
Μην ψαρωνεις με φωτο σε ΝΥC LA κλπ, ταξιδάκια με σπόνσορες είναι που στο επομενο τους ταξιδι παιρνουν άλλες πιο φρεσκες
Δεν είναι τόσο απλό.Παίζουν σε πολλά ταμπλώ.Εχουν ένα σπόνσορα να φροντίζει για τα βασικά πάνε και με άλλους για αρπαχτές περιστασιακά και με μερικά από αυτά που τους δίνουν χρηματοδτούν την εκπαίδευσή τους,αγοράζουν πτυχία θέσεις δουλειάς κτλ.
Ενα ακίνητο πάντα το έχουν εξασφαλίσει από το long term σπόνσορα.
Οπότε δεν είναι τόσο άσχημα,έχουν εναλλακτικές.Στη χειρότερη θα κάνουν relocation Δύση και θα παντρευτούν έναν πενηντάρη διαζευγμένο να τους χρηματοδοτεί το lifestyle.
Δεν είναι απελπισμένες οι σπονσορέτς ξέρουν τι παίζει στην αγορά.Δόξα τω Θεώ αγάμητοι με παραδάκι υπάρχουν αρκετοί,όσο σκέφτονται την ανέγγιχτη δεξαμενή καυλώνουν.
Θύματα θα υπάρχουν πάντα ξέρουν αυτές τι παίζει.
Με 1000 ευρω το ΠΣΚ μια φορα τον μηνα που θα βρουνε σπονσορα να τα διαθεσει σπιτι δεν αγοράζεις
Όπως δεν αγοράζεις και σοβαρα πτυχια και ακομη περισσοτερο θεσεις εργασιας στην Δυση
Επισης είναι τοσο χαζες που τα λεφτα από τα σπονσοριλικια τα διαθετουν σε iPhone, τσαντες και παπούτσια
Εκτος απο χαζες είναι αλκοολικες και ευκαιριακες χρηστες ναρκωτικών
Εκτος κοινωνικου κυκλου αφου συνηθως καρφωνονται όπως εχω ξαναγραψει
Ο 50ρης διαζευμενος αν εχει φραγκα βρισκει ανετα μια 40ρα μιλφαρα
Καλυτερα απο μια 30ρα used and abused ναυαγιο πρωην σπονσορετα ξεκωλιασμενη και καμενη απο τις καταχρησεις και τα ψυχολογικα?