Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
σου εκανε και εκπτωση

Μου είπε είμαι ψιλοδιάσημη Τσεχία δεν έδωσα σημασία αλλά να που είχε δίκιο.
Χέσε μέσα.Θα πάω μόνο Ουκρανία,Ρωσία από εδώ και πέρα λιγότερα μπλεξίματα.
Φαντάσου να ανεβάσεις φωτό με το Πάλκο και μετά να σου ζητάει ποσοστά από τη διαφήμιση.
Πω ρε πούστη είναι τρελές οι Τσέχες.Λες και δεν το ήξερα.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Κμαν αυτή ούτε στη Δευτερα Παρουσία δεν σου κάθεται

υπαρχουν πολύ πιο δυνατες και μικρες από αυτην που γαμιουνται από παππούδες και γιαχαμπιμπια
τα γιαχαμπιμπια που τις κυκλοφορουν ουτε πιο ωραιοι ουτε πιο μαγκες είναι από τον Αρχηγο

μια χαρα πιστευω την γαμησε ο αρχηγος και νομιζω ότι της ηταν λιγοτερο δυσαρεστη εμπειρια από τους συνήθεις σπόνσορες της

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
τελικα παιζει να εισαι εσυ πισω απο το νεο προφιλ που μπηκε και αρχισε να γραφει παντου για να τραβηξει προσοχη, παιζει δυνατα αυτο το σεναριο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
υπαρχουν πολύ πιο δυνατες και μικρες από αυτην που γαμιουνται από παππούδες και γιαχαμπιμπια
τα γιαχαμπιμπια που τις κυκλοφορουν ουτε πιο ωραιοι ουτε πιο μαγκες είναι από τον Αρχηγο

μια χαρα πιστευω την γαμησε ο αρχηγος και πιστευω ότι της ηταν λιγοτερο δυσαρεστη εμπειρια από τους συνήθεις σπόνσορες της

Ναι,οι Βαλκάνιοι είμαστε πολύ ελκυστικοί στο σλαβικό κόσμο.Αυτή τους Αραβες τους έβριζε συνεχώς κωλοάραβες κτλ.
Εμάς μας θεωρούν μια παραλλαγή των ιδίων,πολύ πολύ compatible πολιτισμικώς.
Μας βλέπουν κάπως σε στυλ ο καλός,καυλιάρης Νότιος,δικός μας είναι αυτός.Χώνεσαι με το καλημέρα.
Εντάξει πρέπει να είσαι και στην καραπουτσακλάρα σου τελείως σταρχιδιστής να ανεχτείς αυτά που κάνουν οι Τσέχες ακόμα και hardcore Σλάβοι θα φρίκαραν.
Θυμάμαι είδαμε κάτι Πολωνούς μεθύστακες να τσακώνονται στο σταθμό,δώδεκα η ώρα και ήταν ντίρλα από το μεθύσι,η γκόμενα φρίκαρε.
Αν ήταν Πολωνέζα θα το θεωρούσε δεδομένο,οι Πολωνέζες προσαρμόζονται πάντα πολύ γρήγορα,έχουν ζήσει τα χειρότερα.
Οι Τσέχες είναι συνέχεια με τα μάτια ανοιχτά σαν ελαφάκια από την έκπληξη.

Γενικά θα έλεγα οτι οι Τσέχες δε γουστάρουν καθόλου μα καθόλου τους Σλάβους ιδίως τους ανατολικούς Σλάβους και ελάχιστα τους Αραβες,Τούρκους κτλ.Ελκονται πολύ από Ιταλούς,Ελληνες,και κάτι απίθανους Ασιάτες.Θέλουν πιο ήρεμους και κουλτουρέ τύπους με τα πουτσάκια σηκωμένα.
Βέβαια μερικές πηδιούνται αποκλειστικά από Αράπηδες είχα τέτοιες περιπτώσεις.Να λες στην άλλη θες να βγούμε μαζί και να σου λέει συγγνώμη πάω μόνο με Αράπηδες.Γιατί πας με Αράπηδες να ρωτάς?Γιατί έχουν μεγάλο πούτσο να απαντάνε.

Γενικά με τις Τσέχες πάντα λειτουργεί στο τέλος,είναι καλά τα vibes αλλά μένω με πικρή γεύση με τη μούρλα που έχουν.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
να και τα κλωνακια τωρα για καλυψη και υποστηριξη...η συνηθισμενη τακτικη...

αδεκαρε φουκαριαρη, κουρασες και θα μεινεις μονος σου και θα αναγκαστεις να φτιαχνεις γυναικεια προφιλ για να τραβας προσοχη...

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.815
Πόντοι
216
Ναι,αλλά είναι τρελλαμένη αυτό λέμε.Κάποια στιγμή άρχισα να βρίζω στα ελληνικά.
Α ρε να ήμουνα Πράγα τι κωλέους θα έσκιζα.Κάθε μέρα καμάκι στο μετρό έκανα.
Κάτι ήξερε ο Β.Π.,πού είναι αυτό το παιδί?
Πού είσαι ρε Β.Π. να μας ενημερώσεις για τα σπονσοριλίκια στις Τσέχες,έχασα τη μπάλλα να πούμε,τι ήταν αυτό?
Αυτή η τρέλλα,έφαγα φυστίκι.
Γενικά μου έχουν τύχει τρελλά σκηνικά με τις Τσέχες.Μία θυμάμαι πήρε την καπότα και την πέταξε έξω από το παράθυρο και έπεσε πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι.Ηθελε και καλά ακάποτο.
Αλλη σιχαινόταν τα μαγιώ και έκανε μπάνιο παντού γυμνή,ούτε που την ένοιαζε άμα είχε γύρω κόσμο.
Αλλη μου είπε οτι φοβόταν οτι θα την πουλήσω και θα πάρω τα όργανα από το παιδάκι της.
Αλλη με έβαζε να βλέπω τον Τιτανικό σπίτι της και μου έλεγε οτι θέλει σοβαρή σχέση.
Αλλη έβγαινε στο μπαλκόνι με το μουνί έξω και διάβαζε εφημερίδα.
Γενικά τρομερά εκκεντρικές γκόμενες.
Χαχαχαχα είσαι έπος, είδωλο.
Ανέβασε την κιθάρα Γερμανία και παίξε καμιά ροκιά στα γκομενάκια ρε μαλέα να καυλώσουν.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Ναι,οι Βαλκάνιοι είμαστε πολύ ελκυστικοί στο σλαβικό κόσμο.Αυτή τους Αραβες τους έβριζε συνεχώς κωλοάραβες κτλ.
Εμάς μας θεωρούν μια παραλλαγή των ιδίων,πολύ πολύ compatible πολιτισμικώς.

Α να μπραβο
Σκεψου ότι αυτην την ξεκωλιαζαν στα 20 της βρωμιάρηδες με κελεμπίες που τους σιχαινοταν
Τωρα 10 χρονια μετα ποση είναι η αξια της?
1000 ευρω για 2 μερες?
Τοσα επαιρνε για να την γαμανε γιαχαμπιμπια όταν ηταν μπουμπουκι

100 ευρω για τα εξοδα της πολλα θα της ηταν
πρεπει να αναθεωρησεις

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Α να μπραβο
Σκεψου ότι αυτην την ξεκωλιαζαν στα 20 της βρωμιάρηδες με κελεμπίες που τους σιχαινοταν
Τωρα 10 χρονια μετα ποση είναι η αξια της?
1000 ευρω για 2 μερες?
Τοσα επαιρνε για να την γαμανε γιαχαμπιμπια όταν ηταν μπουμπουκι

100 ευρω για τα εξοδα της πολλα θα της ηταν
πρεπει να αναθεωρησεις

Αυτές παίζουν Δύση έχουν ανοιχτή πρόσβαση σε USA,Δυτική Ευρώπη,κατεστημένο κι έτσι.Καμία σχέση με Ουκρανές Ρωσίδες που έχουν χίλιους δυο περιορισμούς.
Οπότε αντίστοιχα ανεβαίνει και το κασέ.
Και για εσένα είναι ευκολότερα βέβαια.Π.χ. εισιτήριο από Πράγα 130 ευρώ πηγαινέλα.Για βγάλε εισιτήριο και βίζα από Μόσχα,Μινσκ.Μια τρακοσάρα τη θες.
Δε ζήτησε δώρα αλλά ξερό κασέρι δεν το έθεσε πριν έρθει αλλά όταν ήρθε.Αν της έλεγα βέβαια δεν τα δίνω ούτε χούφτο δε θα άφηνε.
Γενικά οι Τσέχες είναι πολύ δυτικοποιημένες είναι κάτι μεταξύ Σλάβας Δυτικής.Αυτή μου είπε καθαρά οτι έκανε πλαστικές γιατί έμοιαζε πολύ με Γερμανίδα και στους άντρες αρέσουν τα σλαβικά χαρακτηριστικά οπότε προσπάθησε να αποκτήσει πιο σλαβικό λουκ.
Τσεχία,Πολωνία είναι αξιόλογες εναλλακτικές.Δίπλα είναι,σε μια ώρα πτήση είσαι επί τόπου.Εντάξει δε γαμάς το επίπεδο που είναι διαθέσιμο Ρωσία,Ουκρανία αλλά έχεις πολλές ευκολίες,λιγότερους κινδύνους και σου φεύγουν λιγότερα.

Αλλά αν έχεις καλομάθει πρώην ΕΣΣΔ,δύσκολα γυρνάς στα κλασσικά Τσεχία,Πολωνία.
Εκτός αν θες ανωμαλίες,βαριά γούστα που κάνουν μόνο οι Πολωνέζες.
Οι Πολωνέζες έχουν αυτό το πλεονέκτημα.Είναι σε όλα υποδεέστερες από τις άλλες Σλάβες αλλά στο κρεβάτι είναι φωτιά,τις ρίχνουν όλες στα αυτιά και αντιρροπίζουν.
Οι Πολωνέζες δε θέλουν ούτε να τις βγάζεις ούτε να τις κυκλοφορείς γιατί ντρέπονται.Θέλουν ανελέητο γαμήσι,μαστιγώματα,ξεκωλιάσματα,να τραβάνε απεριόριστες πίπες και γλυφοκώλια.Ετσι τη βλέπουν τη σχέση.Εγώ και εσύ όλ μέρα γαμήσι,όχι σαν τις Ουκρανές που θέλουν το θεαθήναι,τις Ρωσίδες που το παίζουν κυρίες με τα φορέματα,τις Τσέχες που πάντα σε προβοκάρουν με τις εκκεντρικές συμπεριφορές κτλ.

Σκέψου να έρχεται η Τσέχα στο κρεβάτι με το μικροσκοπικό βρακί και τις βυζάρες και να σου λέει είμαι πολύ κουρασμένη θέλω να κοιμηθώ.Η να σου πιάνει το καυλί να σε κολλάει στον τοίχο να βογγάει και να λέει δε θέλω σεξ,δε θέλω ενώ βάζει τον καύλο στο μουνί της.
Τρελά αυτά,μόνο οι Τσέχες τα κάνουνε.Τις Πολωνέζες τις γαμάς και σε ευλογεί ο Πάπας ο John Paul o δεύτερος στην εικόνα πάνω από το κρεβάτι.Τους δίνεις λεφτά για δώρο και αγοράζουν μαστίγια να μαστιγώσουν το μουνί τους.Τρελά βίτσια.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Αυτές παίζουν Δύση έχουν ανοιχτή πρόσβαση σε USA,Δυτική Ευρώπη,κατεστημένο κι έτσι.Καμία σχέση με Ουκρανές Ρωσίδες που έχουν χίλιους δυο περιορισμούς.
Οπότε αντίστοιχα ανεβαίνει και το κασέ.
Και για εσένα είναι ευκολότερα βέβαια.Π.χ. εισιτήριο από Πράγα 130 ευρώ πηγαινέλα.Για βγάλε εισιτήριο και βίζα από Μόσχα,Μινσκ.
Δε ζήτησε δώρα αλλά ξερό κασέρι δεν το έθεσε πριν έρθει αλλά όταν ήρθε.Αν της έλεγα βέβαια δεν τα δίνω ούτε χούφτο δε θα άφηνε.
Γενικά οι Τσέχες είναι πολύ δυτικοποιημένες είναι κάτι μεταξύ Σλάβας Δυτικής.Αυτή μου είπε καθαρά οτι έκανε πλαστικές γιατί έμοιαζε πολύ με Γερμανίδα και στους άντρες αρέσουν τα σλαβικά χαρακτηριστικά οπότε προσπάθησε να αποκτήσει πιο σλαβικό λουκ.

Εχω επαγγελματικη βιζα για Ρωσια, παω συνεχεια
Οι του ανατολικου μπλοκ που διαμενουν Ευρωπη είναι σε ακομη χειροτερη μοιρα
Ξερεις ότι το δυτικο περιβάλλον είναι σκληρο και ανταγωνιστικο. Αν καποια δεν επενδυσει στην επαγγελματικη της εξειδικευση αλλα στον μοντελινγκ/σπονσορινγκ στα 25 της θα βρεθει ξεβρακωτη στα αγγουρια και θα καταληξει η σε μπουρδελο η παντρεμενη με αραβοτουρκο, αφου τις βίζιτες ελάχιστες καταφερνουν να τις κρυψουν

Μην ψαρωνεις με φωτο σε ΝΥC LA κλπ, ταξιδάκια με σπόνσορες είναι που στο επομενο τους ταξιδι παιρνουν άλλες πιο φρεσκες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
 ο ενας ειναι μακρυα, ο αλλος δηλωσε οτι ηταν σε αλλη ηπειρο, ο αλλος δεν απαντησε καν, οι αλλοι δεν αποδεχονται τη προσκληση....

τελικα μονο ο Julian πινει μαζι μου ρε γαμωτο...

Τύπε, μην βάλεις και τα κλάματα τέτοιες μέρες.

Έχουμε μία μάζωξη σήμερα κάτι παλαίουρες του bou.com.

Αν είναι να φέρεις κανένα Talisker, κανένα Lagavulin και κανένα Yamazaki να σου πούμε να έρθεις.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δεν ξέρω ποιες είναι πιο τρελές Τσέχες ή Πολωνέζες.Πιστεύω οτι είναι η ίδια τρέλλα αυτό που κάνει την Πολωνέζα να μαστιγώνει το μουνί της κάνει την Τσέχα να δείχνει το μουνί της σε όλους και να ερεθίζεται.Είναι η ίδια εσωτερική τάση που στις Πολωνέζες εκδηλώνεται με μορφή sub και στις Τσέχες σαν exhibitionism.
Το θέμα είναι οτι είτε με τις μεν είτε με τις δε κάποια στιγμή σε στέλνουν,περνάς στην O La La land.Οι Πολωνέζες πιστεύουν και στις μαγείες τις αστρολογίες κτλ,οι Τσέχες στα διαβόλια τη μαύρη μαγεία,χέσε μέσα.
Το πώς βρίσκεσαι στο φρενοκομείο δεν το καταλαβαίνεις.Μόνο μετά το γλυφοκώλι ίσως.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εχω επαγγελματικη βιζα για Ρωσια, παω συνεχεια
Οι του ανατολικου μπλοκ που διαμενουν Ευρωπη είναι σε ακομη χειροτερη μοιρα
Ξερεις ότι το δυτικο περιβάλλον είναι σκληρο και ανταγωνιστικο. Αν καποια δεν επενδυσει στην επαγγελματικη της εξειδικευση αλλα στον μοντελινγκ/σπονσορινγκ στα 25 της θα βρεθει ξεβρακωτη στα αγγουρια και θα καταληξει η σε μπουρδελο η παντρεμενη με αραβοτουρκο, αφου τις βίζιτες ελάχιστες καταφερνουν να τις κρυψουν

Μην ψαρωνεις με φωτο σε ΝΥC LA κλπ, ταξιδάκια με σπόνσορες είναι που στο επομενο τους ταξιδι παιρνουν άλλες πιο φρεσκες

Δεν είναι τόσο απλό.Παίζουν σε πολλά ταμπλώ.Εχουν ένα σπόνσορα να φροντίζει για τα βασικά πάνε και με άλλους για αρπαχτές περιστασιακά και με μερικά από αυτά που τους δίνουν χρηματοδτούν την εκπαίδευσή τους,αγοράζουν πτυχία θέσεις δουλειάς κτλ.
Ενα ακίνητο πάντα το έχουν εξασφαλίσει από το long term σπόνσορα.
Οπότε δεν είναι τόσο άσχημα,έχουν εναλλακτικές.Στη χειρότερη θα κάνουν relocation Δύση και θα παντρευτούν έναν πενηντάρη διαζευγμένο να τους χρηματοδοτεί το lifestyle.
Δεν είναι απελπισμένες οι σπονσορέτς ξέρουν τι παίζει στην αγορά.Δόξα τω Θεώ αγάμητοι με παραδάκι υπάρχουν αρκετοί,όσο σκέφτονται την ανέγγιχτη δεξαμενή καυλώνουν.
Θύματα θα υπάρχουν πάντα ξέρουν αυτές τι παίζει.
Και με εμένα ξέρουν τι παίζει,μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια.
Ξέρουν ακριβώς πόσα είσαι διατεθειμένος να δώσεις,τι ζητάς και τι εμπειρία έχεις.
Είναι πολύ έμπειρες με άντρες,ξέρουν για τους άντρες τα πάντα όλα.Είναι σα να έχεις βγει με 500 γκόμενες,το ίδιο είναι και αυτές με τους άντρες.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
να σας πω και εγω την εμπειρια μου οπο το κιεβο
εκει πηγα 11 φορες 10 χριστουγεννα και πασχα από 15 μερες και 1 φορα καλοκαιρι 1 μηνα από το 1990 εως το 1994
εκει καθομουν παντα σε 2 αδελφια ελληνες  η στον έναν η στον αλλον που σπουδαζαν εκει
θελω να διευκρινησω 2 πραγματα
1άλλο να πας σαν τουρίστας σε χοτελ και άλλο να μενεις εκει η να φιλοξενείσαι από μονιμο κατοικο η φοιτητη
στην πρωτη περιπτωση αν δεν ξερεις ρωσσικα επειδή πολύ λιγες μιλαγαν αγγλικα το πιθανοτερο είναι να εβρισκες μονο πουτανες
2 τοτε εγω επερνα μισθο 250000 δρχ και οι αντιστοιχοι ουκρανοι 10000 αν τις υπολογίζαμε σε δραχμες με τις τιμες εκτος χοτελ να είναι πολύ πιο φθηνες από την ελλαδα γα τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ δεδομενα
ετσι λοιπον οι γκομενες που γνωριζα από το κύκλωμα των φοιτητών με θεωρουσαν παρα πολύ πλουσιο

την πρωτη φρα που πηγα στο κιεβο ρωτησα τον 1 αδελφο 23 χρ τοτε πως είναι το σεξ στο κιεβο και μου εδειξε ένα τετραδιο που στην κάθε γραμμη του ειχε ένα ονομα γεμισμενο μεχρι την μεση και μου ειπε ότι αυτές ηταν οι γκομενες που ειχε( η ειχαν) δεν θυμαμαι πηδησει το πρωτο εξαμηνο που ηταν εκει και μετα βαρεθηκαν να γραφουν πραγμα που θεωρηασ τοτε υπερβολικο
την τελευταια μερα του πρωτου δεκαπενθημερου  του ζητησα να κανουμε κατι και συμφωνησε
πηγαμε στο  τσουμ σαν να λεμε στο χοντο
μεσα σε 50 λεπτα εκανε 14 καμακια ειτε υπαλληλους ειτε πελάτισσες
οι 13 του ΕΔΩΣΑΝ τηλεφωνο φανερα χωρις να κρυβονται  και η μια του ειπε όχι
όταν τον ρωτησα αν του λενε και όχι μου ειπε ότι καμμια φορα συμβενει και αυτό
το βραδυ εκεινο το παιδι ειχε δωσει και το τηλ και την διευθυνση  σε μια πολύ ωραια υπαλληλο για να τον παρει τηλ το ιδιο βραδυ
όμως του ετυχε δουλεια και δεν θα ηταν σπιτι στις 7 που σχολαγε αυτή και θα τηλεφωνουσε αλλα εγω θα ημουν του ζητησα λοιπον και συμφωνησε να μου γραψει ρωσσικα με ελληνικουσ χαρακτήρες τα παρακατω

είμαι ο ταδε ο φιλος του τυπου που ανταλλάξατε τηλ και που με ειδες στο μαγαζι
δεν θα καταλαβω τιποτα από αυτά που θα μου πεις το παιδι δεν είναι εδώ αλλα αν θελεις θα είμαι εγω
αν θελεις ελα θα περιμενω 1 ωρα και μετα θα φυγω
πραγματι  λιγο μετα τις 7 κτυπησε το τηλ τα διαβασα αυτά ακουγα κατι ρωσσικα που ρλεγε δεν καταλαβαινα τιποτα και κλεισαμε το τηλ
μετα 1 περιπου ωρα ηταν σπιτι
δεν μπορούσαμε να συννενοηθουνε με  την γλωσσα παρα μονο με νοηματα
ηπιαμε(στην ουκρανια πριν το γαμησι πρεπει να πιεις πολυ) και μετα μια ωρα γαμηθηκαμε και πριν να φυγει ενώ είχαμε ντυθεί με δικια της πρωτοβουλια μυ εκανε και τσιμπουκι
εγω ημουν σαραντάρης αυτή 26
την άλλη μερα εφυγα και όταν τηλεφωνηθηκαν με τον φοιτητη του ειπε
ο φιλος σου δεν ηξερε ρωσσικα και γαλλικα εγω δεν ηξερα αγγλικα και ελληνικα τι να κανουμε πηδηχτηκαμε
 μετα την πηδηξε και ο φοιτητης
εχει συνεχεια άλλη φορα γιατι εχω δουλεια τωρα και φοβάμαι ότι εγραψα πολλα

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Δεν είναι τόσο απλό.Παίζουν σε πολλά ταμπλώ.Εχουν ένα σπόνσορα να φροντίζει για τα βασικά πάνε και με άλλους για αρπαχτές περιστασιακά και με μερικά από αυτά που τους δίνουν χρηματοδτούν την εκπαίδευσή τους,αγοράζουν πτυχία θέσεις δουλειάς κτλ.
Ενα ακίνητο πάντα το έχουν εξασφαλίσει από το long term σπόνσορα.
Οπότε δεν είναι τόσο άσχημα,έχουν εναλλακτικές.Στη χειρότερη θα κάνουν relocation Δύση και θα παντρευτούν έναν πενηντάρη διαζευγμένο να τους χρηματοδοτεί το lifestyle.
Δεν είναι απελπισμένες οι σπονσορέτς ξέρουν τι παίζει στην αγορά.Δόξα τω Θεώ αγάμητοι με παραδάκι υπάρχουν αρκετοί,όσο σκέφτονται την ανέγγιχτη δεξαμενή καυλώνουν.
Θύματα θα υπάρχουν πάντα ξέρουν αυτές τι παίζει.

Με 1000 ευρω το ΠΣΚ μια φορα τον μηνα που θα βρουνε σπονσορα να τα διαθεσει σπιτι δεν αγοράζεις
Όπως δεν αγοράζεις και σοβαρα πτυχια και ακομη περισσοτερο θεσεις εργασιας στην Δυση
Επισης είναι τοσο χαζες που τα λεφτα από τα σπονσοριλικια τα διαθετουν σε iPhone, τσαντες και παπούτσια
Εκτος απο χαζες είναι αλκοολικες και ευκαιριακες χρηστες ναρκωτικών
Εκτος κοινωνικου κυκλου αφου συνηθως καρφωνονται όπως εχω ξαναγραψει

Ο 50ρης διαζευμενος αν εχει φραγκα βρισκει ανετα μια 40ρα μιλφαρα
Καλυτερα απο μια 30ρα used and abused ναυαγιο πρωην σπονσορετα ξεκωλιασμενη και καμενη απο τις καταχρησεις και τα ψυχολογικα?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με 1000 ευρω το ΠΣΚ μια φορα τον μηνα που θα βρουνε σπονσορα να τα διαθεσει σπιτι δεν αγοράζεις
Όπως δεν αγοράζεις και σοβαρα πτυχια και ακομη περισσοτερο θεσεις εργασιας στην Δυση
Επισης είναι τοσο χαζες που τα λεφτα από τα σπονσοριλικια τα διαθετουν σε iPhone, τσαντες και παπούτσια
Εκτος απο χαζες είναι αλκοολικες και ευκαιριακες χρηστες ναρκωτικών
Εκτος κοινωνικου κυκλου αφου συνηθως καρφωνονται όπως εχω ξαναγραψει

Ο 50ρης διαζευμενος αν εχει φραγκα βρισκει ανετα μια 40ρα μιλφαρα
Καλυτερα απο μια 30ρα used and abused ναυαγιο πρωην σπονσορετα ξεκωλιασμενη και καμενη απο τις καταχρησεις και τα ψυχολογικα?

Δεν τις ξέρεις καλά τις σπονσορέτς.Χαζές δεν είναι σίγουρα.Ισα ίσα έχουν γνωρίσει τόσους άντρες που έχουν ξεστραβωθεί,δεν έχουν ψευδαισθήσεις.Ξέρουν ακριβώς τι μπορούν να πάρουν.
Το πρόβλημά τους είναι η έλλειψη κεντρικού πλάνου και η έλλειψη περιουσίας.Αν όμως κάτσει το κελεπούρι,έχουν καβατζωθεί.
Δεν είναι τόσο σπάταλες,τα λούσα τα iphonia,οι γκαρανταρόμπες,οι πλαστικές είναι για αυτές εργαλεία ανεβάζουν το κασέ τους.Το ίδιο και οι διακοπές,ανεβάζουν φωτό από κότερο ή πεντάστερο στη Μύκονο και ψαρώνουν τον υποψήφιο σπόνσορα για να σκάσει παραπάνω.Κάνουν πάντα leverage,προσπαθούν να ανεβάσουν την αξία του μουνιού τους.
Αν δεν ήταν χαζές ως γυναίκες και ήταν πιο δραστήριες θα είχαμε χοντρό πρόβλημα.Αλλά πρέπει και οι άντρες να έχουν ένα πλεονέκτημα τι διάολο?Εχουμε αντοχή,μυική ισχύ,λογική κτλ.
Στο κάτω κάτω αυτό είναι το παίγνιο.Εχεις τα όπλα σου αντοχή,εμπειρία,εισόδημα,δύναμη έχουν τα δικά τους βυζάρες,κωλάρες,ποδάρες,πιπώνι,χειρισμό αντρών κτλ.Η μπαίνεις ή ψαρώνεις και αφήνεις να τις γαμά ο γιαχαμπίμπης και ο παππούς Δυτικός.

Φαντάσου να ζήταγαν οι γκόμενες και σωματάρα και προοπτικές και κύκλο και τα πάντα όλα?Θα έλεγα οτι δεν είναι τόσο ψηλές οι απαιτήσεις,είναι κάπως ρεαλίστριες με τόσους πουσταίους,ακαύλωτους,δεσμευμένους κτλ οπότε ψάχνουν για το γνήσιο σπόνσορα με το κυάλι και είναι ευγνωμονούσες.
Βασικά μπορείς να γαμήσεις πολλές,πάρα πολλές αν ας πούμε είσαι στο 15% των ανώτερων αντρών του πληθυσμού.Τότε έχεις τεράστιο κοινό από γκόμενες,όλες πάνε για τους επιτυχημένους,τους ανώτερους στην τροφική αλυσίδα και εσύ επιλέγεις.
Αν είσαι μέσος όρος την πούτσισες,σε τρώει ο ανταγωνισμός,θα βρεθείς αγάμητος ή να γαμάς χοντρές,δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγεις από τη μοίρα σου.Οι γκόμενες επιλέγουν συνειδητά τα προιόντα Apple,ποιότητα πουλ μουρ κι έτσι.Πάνε στα εύκολα,τα στάνταρντς δε θέλουν ρίσκα και περιπέτειες.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Διαβάζω τωρα, κρεμάστηκε στο Ντουμπάι χωρίς μέτρο ασφαλείας.

Σαν την άλλη, επίσης Ρωσίδα, μεθυσμένη που βγήκε με τα βυζιά εξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου και βρήκε στην κολώνα.

Ντιπ μπετόβλακες οι Σλάβες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom