dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Από τους φουκαράδες μόνο ο Βλάκμαν έχει μείνειΔημητράκη όντως η γάτες σου περνάνε καλύτερα, εκεί που είναι η Έλληνες μετανάστες στο σαιτ ξεκινάει σιγά σιγά ο βαρύς χειμώνας, σκέψου τι ταλαιπωρία πρωί πρωί με χιόνι, στα μέσα μεταφοράς με Ινδούς και Πακιστανους γτ έχει γεμίσει η Γερμανία με αυτούς, αυτά όλα γτ αυτοί λένε όλοι τους ότι δεν χρειάζεται αμάξι, η γάτες σου που λες το ζεστό κάλυμμα τους, θα ξυπνήσουν πρωί, θα φάνε το πρωινό τους και μετά θα παίξουν,επίσης, ο Βαλκάνιους πουτσαρας χάθηκε από προσώπου γης, ήταν πολύ άσχημη η τελευταία αποκάλυψη για αυτόν από το πουλί, γτ τώρα δεν έμεινε κάνεις να πειράξεις και πειράζεις μόνο τον κμαν, ούτε o whois γράφει, ούτε ο Βαλκάνιος, ο τραμου που και που.. Τελικά υσχιει ότι παλιά εδώ μέσα ψωνιζοταν σε πμ για ραντεβού στα τσοντοσινεμα? Εκεί τώρα τον χειμώνα τι θα κανείς? Χαιρετισμούς στον ιωαηφ
Εγώ τρελένομαι να γελάω με τους φουκαράδες
Το μεγαλύτερο γέλιο είχε ο Σκυλοχάλιας εκεί κάθε μέρα τον έκανα σκουπίδι έβαζα φώτο του και της κατέβαζε ο Αντισθένης και τον έσωζε.
Τώρα ο Βλάκμαν έχει μείνει από τους κακομοίρηδες.Και ο Τραμουντάνα είναι γελοίος αλλά δε γράφει πάντος μεγάλο ρεζίλι .Σχετικά με τα σινεμά δεν ξέρω?Κάποιοι λένε ότι είναι ένας γέρος και δεν είναι το διαμέρισμα που έβαλε δικό ούτε η φώτο του.Και ότι είναι ένας γέρος.
Ο Βλάκμαν έχει πάντος πάρα πολύ πλάκα η κατάντια του μου θυμίζει πάρα πολύ τον Αλγερινό έτσι κ αυτός της παρακάλαγε και της κυνηγούσε
Ο Βλάκμαν όταν ρεζιλεύεται σε ένα Thread πηγαίνει σε άλλο και συνεχίζει να γράφει της του πάντος όταν είδατε σε τί αθλιότητα ζει και φυσικά καταλάβατε ότι στην Ελλάδα δεν έχει τίποτα δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να μη γελάει μαζί του εκτός από τους κλώνους φυσικά