Ας δούμε την απάντηση.Είναι απλά γιατί ως καμάκι θεωρούν τον παπά.
Δηλαδή το βασικό τους πρόβλημα είναι γιατί δεν τρώνε σανό οι γκόμενες να γαμήσουν εύκολα με υποσχέσεις ως ψευδοσπόνσορες,ψεύτικες ηλικίες,ψεύτικα επαγγέλματα κτλ και θεωρούν οτι υπεύθυνοι για αυτό είναι οι αληθινοί σπόνσορες που τους χαλάνε την πιάτσα.
Δηλαδή τα βάζουν με το real deal,τους άρχοντες Βαλκάνιους επειδή θέλουν χώρο για σανοproviders.
Συναντώ ηλικίες 30-40 αλλα είναι πολύ κομψές. Αυτή η ηλικία μ ενδιαφέρει να πω την αλήθεια . Προχθές βγήκα με μια πανέμορφη αλλά ψαχνοταν για αποκατάσταση. Πήγα να της πουλήσω παραμύθι ότι έχω ξενοδοχείο Σαντορίνη αλλά το κάθαρμα έβαλε αστυνομικο φίλη της και έμαθε ότι απλά εκει δουλεύω δεν είναι δικό μου . Όσες έλεγα στην αρχή ότι είμαι υπάλληλος την κάνανε με ελαφρά. Θέλουν να τα βρουν όλα έτοιμα οι καριολες . Αν είχα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη δικό μου στην Ουκρανία θα έψαχνα για να γαμησω
Καλησπερα κύριοι..
Είμαι 40 χρονών σημειωτέον.
Εγώ είμαι 45 αυτή ειναι 35 .
Ok εντάξει.. δεν πουλαω παπα 44 είμαι.
Δηλαδή το βασικό τους πρόβλημα είναι γιατί δεν τρώνε σανό οι γκόμενες να γαμήσουν εύκολα με υποσχέσεις ως ψευδοσπόνσορες,ψεύτικες ηλικίες,ψεύτικα επαγγέλματα κτλ και θεωρούν οτι υπεύθυνοι για αυτό είναι οι αληθινοί σπόνσορες που τους χαλάνε την πιάτσα.
Δηλαδή τα βάζουν με το real deal,τους άρχοντες Βαλκάνιους επειδή θέλουν χώρο για σανοproviders.