Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ας δούμε την απάντηση.Είναι απλά γιατί ως καμάκι θεωρούν τον παπά.

Συναντώ ηλικίες 30-40 αλλα είναι πολύ κομψές.  Αυτή η ηλικία μ ενδιαφέρει να πω την αλήθεια . Προχθές βγήκα με μια πανέμορφη αλλά ψαχνοταν για αποκατάσταση.  Πήγα να της πουλήσω παραμύθι ότι έχω ξενοδοχείο Σαντορίνη αλλά το κάθαρμα έβαλε αστυνομικο φίλη της και έμαθε ότι απλά εκει δουλεύω δεν είναι δικό μου . Όσες έλεγα στην αρχή ότι είμαι υπάλληλος την κάνανε με ελαφρά.  Θέλουν να τα βρουν όλα έτοιμα οι καριολες . Αν είχα ξενοδοχείο στη Σαντορίνη δικό μου στην Ουκρανία θα έψαχνα για να γαμησω

Καλησπερα κύριοι..
Είμαι 40 χρονών σημειωτέον.  

Εγώ είμαι 45 αυτή ειναι 35 .

Ok εντάξει.. δεν πουλαω παπα 44 είμαι.

Δηλαδή το βασικό τους πρόβλημα είναι γιατί δεν τρώνε σανό οι γκόμενες να γαμήσουν εύκολα με υποσχέσεις ως ψευδοσπόνσορες,ψεύτικες ηλικίες,ψεύτικα επαγγέλματα κτλ και θεωρούν οτι υπεύθυνοι για αυτό είναι οι αληθινοί σπόνσορες που τους χαλάνε την πιάτσα.
Δηλαδή τα βάζουν με το real deal,τους άρχοντες Βαλκάνιους επειδή θέλουν χώρο για  σανοproviders.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ας δούμε την απάντηση.Είναι απλά γιατί ως καμάκι θεωρούν τον παπά.

Δηλαδή το βασικό τους πρόβλημα είναι γιατί δεν τρώνε σανό οι γκόμενες να γαμήσουν εύκολα με υποσχέσεις ως ψευδοσπόνσορες,ψεύτικες ηλικίες,ψεύτικα επαγγέλματα κτλ και θεωρούν οτι υπεύθυνοι για αυτό είναι οι αληθινοί σπόνσορες που τους χαλάνε την πιάτσα.
Δηλαδή τα βάζουν με το real deal,τους άρχοντες Βαλκάνιους επειδή θέλουν χώρο για  σανοproviders.
κικιρικου..
εσυ εισαι το real deal ρε κακομοιρε ταληροφονια???
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
εγω που δεν εχω ξενοδοχειο στην σαντορινη,αλλα ενα ταπεινο σπιτακι πανω απο το Astra Suites,τι λες,εχω καμια ελπιδα να τον ακουμπησω σε καμια γριουλα εστω???
ΡΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ..
ΥΓ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΛΕΟΝ 9ΑΡΙΑ ΡΕ ΓΚΙΟΖΗ..

Συνημμένα

• DSCN2490.JPG
    DSCN2490.JPG
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 55
  • DSCN2495.JPG
    DSCN2495.JPG
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 49
  • IMG_20190804_142600_402.jpg
    IMG_20190804_142600_402.jpg
    172,3 KB · Εμφανίσεις: 46

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Στις φωτογραφιες που ανεβασε ο χρηστης τασος3 βλεπουμε ξεκαθαρα απο τα ματια της κοπελας (η οποια μια χαρα μουνι ειναι) οτι γουσταρει την ολη φαση και εχει καυλωσει.

Σε ολες τις φωτογραφιες που εχει ανεβασει ο αφηνιασμενος αγαμητος σκατιαρης μυθομανης κλωνακιας φουκαριαρης φαινεται ξεκαθαρα η αμηχανια των κοριτσιων (που ειναι ολες γ κατηγοριας και κατω σε εμφανιση) και οτι γενικα δεν γουσταρουν και περιμενουν πως και πως και να λαβει τελος ολο αυτο το κακογουστο πραγμα  να αρπαξουν οσα πιο πολλα μπορουν και να φυγουν σπινιαριστες.

Ευγε τασος3, τα ματια της κοπελας, δειχνουν οτι εισαι αξιος παιχτης. Ευχομαι να εχεις παντα υγεια και σηκωμενη πουτσα να γαμας συνεχεια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
ρε παλιομαλακα εσυ εισαι χειροτερο γκρεμλιν κ απο τον κτηνοβατη..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ Κ ΣΑΝ ΓΥΦΤΙΚΟ ΣΚΕΠΑΡΝΙ..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ???
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΟΥΜΠΕΣ ΟΙ ΨΟΦΙΕΣ & ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΚΑΝΟΥΝ..
ποια δοξα να σου φανε ρε γκιοζη???
του μεγαλυτερου πινοκιο βλακεντιου???

ΥΓ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΟΝ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ..
απο την μια ο νεατερνταλ κοντοπινεζας καραφλοκουασιμοδος κτηνοβατης με τα φιδια κ τα σαλαχια & απο την αλλη ο σκαστος απο το δαφνι γκασταρμπαιτερ με το τζην & τ αθλητικα απο τα outlet των lidl..
ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΣΑΣΤΕ ΡΕ???

ΥΓ1 KMAN εμεινα παλι απο τσιγαρα κ ξυδια..
λεω να τραβηχτω στην ενδοχωρα που ειναι ακομη φθηνοτερα..
για δωσε μας τα φωτα σου..
εκτος απο χιονανθρωπους,θα τον βαλουμε σε καμια μουνα ουκρανοπολωνεζα???
λεγε ρε κ εγω θα σου ποσταρω φωτο απο κανα σουπερ μαρκετ που ψωνιζω,ουκρανοπακιστανικες τηλεκαρτες για να την βγαλω κανα χρονο στο νετ με τα πενηνταρακια που εχω μαζεψει απο ζητες στο γηπεδο..
ΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛα ΟΡΚ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ..

:hi: :hi: :hi:  :2funny: :2funny: :2funny:  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στις φωτογραφιες που ανεβασε ο χρηστης τασος3 βλεπουμε ξεκαθαρα απο τα ματια της κοπελας (η οποια μια χαρα μουνι ειναι) οτι γουσταρει την ολη φαση και εχει καυλωσει.

Σε ολες τις φωτογραφιες που εχει ανεβασει ο αφηνιασμενος αγαμητος σκατιαρης μυθομανης κλωνακιας φουκαριαρης φαινεται ξεκαθαρα η αμηχανια των κοριτσιων (που ειναι ολες γ κατηγοριας και κατω σε εμφανιση) και οτι γενικα δεν γουσταρουν και περιμενουν πως και πως και να λαβει τελος ολο αυτο το κακογουστο πραγμα  να αρπαξουν οσα πιο πολλα μπορουν και να φυγουν σπινιαριστες.

Ευγε τασος3, τα ματια της κοπελας, δειχνουν οτι εισαι αξιος παιχτης. Ευχομαι να εχεις παντα υγεια και σηκωμενη πουτσα να γαμας συνεχεια.

Ρε μαλάκα αυτή είναι μια έσκορτ Ρωσίδα στη Βουδαπέστη,ο άλλος πλήρωσε μια τιμή και ήρθε σπίτι του.Τι σχέση έχει με σπονσορέτς?
Είσαι τελείως εκτός θέματος.
Τις σπονσορέτς δεν τις πληρώνεις να έρθουν σπίτι σου.Αυτό είναι εσκορτιλίκι.Τις σπονσορέτς τις συναντάς τις κερνάς και μόνο αν υπάρχει χημεία και αρέσει ο ένας στον άλλον προχωράει η φάση.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ρε μαλάκα αυτή είναι μια έσκορτ Ρωσίδα στη Βουδαπέστη,ο άλλος πλήρωσε μια τιμή και ήρθε σπίτι του.Τι σχέση έχει με σπονσορέτς?
Είσαι τελείως εκτός θέματος.
ετσι ειναι..
χωστουτα του μαλακα κ δωσε οδηγιες για το λβιβ σ εμας τους αδαεις..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το ξεφτιλίσατε το θρεντ.Ο ένας βάζει στραπ ονς σε αντρικούς κώλους ο άλλος κώλους από μαύρες,τι σχέση έχουν αυτά με το σπόνσορινγκ στην Ουκρανία?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Το "ρε μαλακα" να το ελεγες οταν σε προσκαλεσα ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και οχι πισω απο τα πληκτρα.

Τη πλακα μας κανουμε με τις μαλακιες που γραφεις και γελαμε.

Αν θες να το χοντρυνουμε, πας σελιδα 109 και ακολουθεις τα βηματα.

Βρωμοστομα εχεις μονο πισω απο τα πληκτρα, ελα απο κοντα να σε δω.

Θα πλενεις πιατα μια ζωη για να ξεχρεωσεις και θα σε κερνανε φαπες μεσα στη λατζα εως να γονατισεις απο την εξαντληση. Καταλαβες ναυαγιο;

Σου ειπα πως γινεται η φτιαξη, στελνεις το κινητο σου, σε καλω μου λες που εισαι και ερχομαι. Να σε δω μετα τι θα λες στο απο κοντα.  

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Το ξεφτιλίσατε το θρεντ.Ο ένας βάζει στραπ ονς σε αντρικούς κώλους ο άλλος κώλους από μαύρες,τι σχέση έχουν αυτά με το σπόνσορινγκ στην Ουκρανία?
δηλωσε ο αρχιμαλακας..
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ..
ΠΕΣΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΒΙΒ..
Κ ΑΜΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ,ΠΑΤΑ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΟΥΜΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπική απαίτηση Ουκρανέζας σπονσορέτ άνω του οχταριού.(λεπτή,όμορφη 20 ετών,175 με ωραία βυζιά).

JfgYm1.jpg

Δηλαδή θέλει 500 ευρώ ημερησίως χώρια τα αεροπορικά τα ξενοδοχεία,τα ρεστωράν κτλ.
Μιλάμε για εξωφρενικές απαιτήσεις.Πάνω από 300 ημερησίως δε δίνω ποτέ.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
εως να γονατισεις απο την εξαντληση.
εισαι ψυχουλα ή κρυβεις λογια???
οταν πεσει στα γονατα,δεν θα πρεπει να ανακουφισει κ τους αλλους "εμπριμε" σκλαβους που εχεις για τα σκουπιδια κ την σκατιερα???
ΡΕ ΤΥΠΕ..
ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΑΚΙ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Τυπική απαίτηση Ουκρανέζας σπονσορέτ άνω του οχταριού.(λεπτή,όμορφη 20 ετών,175 με ωραία βυζιά).

JfgYm1.jpg

Δηλαδή θέλει 500 ευρώ ημερησίως χώρια τα αεροπορικά τα ξενοδοχεία,τα ρεστωράν κτλ.
she is looking for a nice guy???
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΑΡΤΟΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ ΣΟΥ???
ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΧΕΙΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΟΥΦΡΕΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙΣ..
ΥΓ ΙΔΟΥ ΚΥΡΙΟΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ..
ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΡΕ???
ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΟΥΜΕΡΑ..
ΣΤΟ ΜΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ..
ΚΟΝΙΟΡΔΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δηλωσε ο αρχιμαλακας..
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΗ..
ΠΕΣΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΒΙΒ..
Κ ΑΜΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΟΧΑΛΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ,ΠΑΤΑ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΟΥΜΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ..

Λβωφ είναι πολύ χειρότερα από Κίεβο.Παλιά προ δεκαετίας πήγαινα συνέχεια γιατί ήταν πάμφθηνα και είχε εύκολες προσιτές γκόμενες που δε ζητούσαν τίποτα.Και τώρα πάμφθηνα είναι αλλά έχει μερικά σοβαρά μειονεκτήματα.
1.Δεν υπάρχουν διαθέσιμες γκόμενες άνω των 23 ετών,αφού όλες έχουν σοβαρό δεσμό ή είναι παντρεμένες μετά από αυτή την ηλικία τουτέστιν
2.Πρέπει να χτυπήσεις μικρές φοιτήτριες που
3.Αν είσαι άνω των 35 δηλαδή όχι σε ηλικία γαμπρού δε σε θέλουνε.
4.Δεν έχει τις άπειρες δυνατότητες του Κιέβου σε σεμιπρο,επαγγελματίες,ποσνορέτς ούτε τις μουνάρες του Κιέβου.
5.Οι γκόμενες στο Λβωφ έχουν πλέον παχύνει αρκετά λόγω φαστ φουντ δεν είναι στυλάκια όπως παλιά
6.Οι δυνατές γκόμενες του Λβωφ έχουν φύγει όλες για Πολωνία.

Το Λβωφ είναι καλά άμα έχεις λίγα λεφτά και μπορείς να γαμπρίσεις,δηλαδή είσαι σχετικά νεαρός,αλλιώς είναι ψιλοχάλια.
Αυτά που γράφω ισχύουν μόνο για Λβωφ,κάθε πόλη είναι διαφορετική.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το "ρε μαλακα" να το ελεγες οταν σε προσκαλεσα ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και οχι πισω απο τα πληκτρα.

Τη πλακα μας κανουμε με τις μαλακιες που γραφεις και γελαμε.

Αν θες να το χοντρυνουμε, πας σελιδα 109 και ακολουθεις τα βηματα.

Βρωμοστομα εχεις μονο πισω απο τα πληκτρα, ελα απο κοντα να σε δω.

Θα πλενεις πιατα μια ζωη για να ξεχρεωσεις και θα σε κερνανε φαπες μεσα στη λατζα εως να γονατισεις απο την εξαντληση. Καταλαβες ναυαγιο;

Σου ειπα πως γινεται η φτιαξη, στελνεις το κινητο σου, σε καλω μου λες που εισαι και ερχομαι. Να σε δω μετα τι θα λες στο απο κοντα.  

Ελα ρε βλάκα Ρωσοπόντιε μας το παίζεις και μάγκας.Αντε πηδήξου,μας έχεις σπάσει τα αρχίδια με τις μαλακίες και τις μαγκιές.
Τσίμπα εκεί τρία αρχίδια παλιόπουστα και μην ξεχάσεις να διαμαρτυρηθείς μπισμπιρίκο.
Πήραν αέρα και οι Ρωσοπόντιοι.Εκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ελα απο κοντα να μας τα πεις αυτα αγαμητο και αφηνιασμενο αρρωστημενο δουλακι.

Φτιαξε κανα κλωνο να δουλευει γιατι εχεις λιωσει απο τη δουλεια σκλαβακο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Οτι και να κανεις, οτι και να πεις θα παραμεινεις εως τελους αυτο που εισαι.

Στα ειπε και η γ κατηγοριας χοντρουλα μεσα στα μουτρα, που ακομα και αυτη, γραμμενο σε ειχε, πλατη μονιμως, ξυνιλα, ακυρωμενο και δεν σε αφησε να της ακουμπησεις ουτε το χερι η γυναικα.

Να πουμε για την αλλη που ανεβασες τον διαλογο-παρακαλι-ρεζιλικι που πληρωσες αεροπορικα και δεν ηρθε καν ή οτι σου ειπε οτι εισαι και καλο παιδι...;

Βριζεις τωρα και λες τα δικα σου πισω απο τα πληκτρα κρυμμενος παρεα με τους κλωνους σου αρρωστημενε.

Δεν εχω λαβει ακομα πμ με το τηλεφωνο σου να σε καλεσω να ερθω να μου τα πεις απο κοντα, πισω απο οθονες κρυβεσαι καημενο σκλαβακι, σε εχουν γονατισει τα αφεντικα σου και τερματισες.

Εφτασες σε σημειο να μιλας με τον εαυτο σου που του δινεις διαφορετικα νικ ρε καημενε, εκει εφτασες.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1

JfgYm1.jpg

Aρχηγε μια ερωτηση τεχνικης φυσεως
στο seeking δειχνει ποιοι εχουν δει το προφιλ σου η χρειαζεται να κανεις interest η κατι άλλο?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Γεμισαμε κλωνακια που εχουν κανει ψωμοτυρι το "αρχηγε"...

Εκει εφτασες, να μιλας για εσενα μεσα απο κλωνους και μετα να τους απαντας κιολας...

Τερματισμενε σκλαβακο.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Γεμισαμε κλωνακια που εχουν κανει ψωμοτυρι το "αρχηγε"...

Εκει εφτασες, να μιλας για εσενα μεσα απο κλωνους και μετα να τους απαντας κιολας...

Τερματισμενε σκλαβακο.

savvidis πας 1000 ευρω στοίχημα ότι δεν είμαι ο kman?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom