Να σου τη λύσω την απορία ευχαρίστως.
Τα τραβελοθέματα ποτέ δεν με αφορουσαν και δεν ξέρω καν τι γράφεται εκεί μέσα για να μπω και να κράξω όπως προτείνεις. Απλά δεν με αφορούν αυτά τα θέματα.
Τα θέματα όμως της Ανατολικής Ευρώπης με αφορούν. Και επειδή σε νεώτερες ηλικίες την είχα στη κυριολεξία οργώσει την Ανατολική Ευρώπη μπορώ να έχω άποψη.
Προσωπικά δεν γράφω για κάθε ποστ του δέκα δικά μου. Γράφω όταν προκαλούμαι, η όταν οι παραληρηματικές μαλακίες του κερατά που γράφει βαράνε κόκκινο και κυρίως βγάζουν γέλιο.
Και στη τελική ρε φίλε ο χαρακτήρας ενός νήματος είναι δημόσιος. Μπορεί να γράφει ο καθένας την άποψή του και να κρίνεται.
Τι θέλετε δηλαδή να αποχωρήσουμε όλοι και να μείνετε οι θαυμαστές του να τον δοξάζετε ??
Εγώ πιστεύω ότι σε ενοχλεί που γίνεται μεγαλύτερο επίκεντρο προσοχής ο Kman, από ότι εσύ με τα δικά σου κατά κοινή ομολογία αξιόλογα γραπτά.
Για μένα κακώς ενοχλείσαι, γιατί γνωρίζεις κι εσύ ότι έχεις πολύ καλή πένα και έχεις προσφέρει πολλά στο φόρουμ, απλά χάνεις στη βαρύτητα των αναλύσεων. Εσύ κάνεις πολύ καλύτερες αναλύσεις, αλλά είναι πιο βαθυστόχαστες, είναι πιο πολύ σαν ταινία του Αγγελόπουλου, η σαν βιβλίο του καφκα με βαθύτερο νόημα, που όμως κουράζουν τον απλό αναγνώστη που μπαίνει κυρίως για χαβαλέ εδώ
Ο κόσμος προτιμαει να βλέπει Avengers και Συμμορία των 11, παρά Αγγελόπουλο
και να διαβάζει ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ και Μιστερ Μπλουφ, παρά Καφκα ή Καζαντζάκη
Ο kman γραφει μισοαστεια, με εναν τρόπο σαν και ο ιδιος να ξεχνάει αυτά που λέει την επόμενη στιγμή, σαν και ο ίδιος να μην τα πολυπιστεύει.
Και οι πορείες σας είναι τελειως διαφορετικες σαν ανθρωποι. Εσυ εχτισες μια στοιβαρη καριερα, εχοντας φυγει απο Ελλαδα πριν την κριση και επενδυσες πολλα σε αυτην. Εχεις στησει τη ζωη σου σε πιο στοιβαρα θεμελια.
Ο kman ηταν απο τους ατυχους της gen x που η κριση τον βαρεσε κατακουτελα και σηκωθηκε κι εφυγε, βρηκε μια σχετικα τυχαια δουλεια, που ομως βγαζει καλα λεφτα παρα την κουραση και απο κει και περα κοιταει να το γλεντησει οσο πιο πολυ μπορει χωρις να σκεφτεται το αυριο. Μπορει σε 3 μηνες να ειναι Ελλαδα, μπορει να ειναι Βλαδιβοστοκ παντρεμενος με χωριατισα ρωσιδα.
Ο kman ειναι ο Ζορμπας και εσυ ο φιλος του ιδιοκτητης του μεταλλειου.
Αυτος ο τρελακιας και αυθορμητος κι εσυ ο μετρημενος και σοβαρος
Ειναι οι δυο πολοι που ταλανιζουν την ανδρικη φυση εδω και αιωνες
Και οι 2 σας ομως γραφετε εξισου καλα, ο καθενας με τον τροπο του
Και οι 2 εχετε προσφερει στο φορουμ
Δε χρειαζεται να προσπαθειτε να αποδειξετε ποιος την εχει πιο μεγαλη