Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν μπορεις στειλε μου με πμ τη φατσα της, ηταν πραγματικα ωραιο μουνι
Εννοειται οτι τη σβηνω την επομενη στιγμη

Γιατί ενδιαφέρεσαι τόσο?Σιγά.Εχει πολλές τέτοιες.Απλά ήταν η καλύτερη φάση που μόρεσα να οργανώσω αυτό το δίμηνο,ακόμα δεν καταλαβαίνω ιατί στράβωσε έτσι.
Και τι έγινε,τηε είπα ακυρώνω τα αεροπορικά,βγάζω καινούργια.
Αλλά αυτή πείσμωσε,με υποτίμησες,δε με πήρες σοβαρά,τι θα γίνει στο μετά άμα ξηγιέσαι έτσι από την αρχή κτλ.
Λευκορρωσικές μαλακίες.
Αυτές και να τις φέρεις θα σου σπάσουν τα αρχίδια γιατί με πήρες από το αεροδρόμιο με τρένο και όχι με Μερσεντές,γιατί με πήρες με Μερσεντές χωρίς κλιματισμό και όχι με το δικό σου όχημα,γιατί δε μου αγόρασες σούσι από το ξενοδοχείο όταν ήθελα και μου είπες να φάω πίτσα,γιατί μου πήρες φτηνόκρασο και όχι γαλλική σαμπάνια,παρεξηγήθηκα,δεν μπορώ τώρα να κάνω πίπα γιατί είμαι στενοχωρημένη κτλ.
Είναι  μη μου άπτου.
Τους τραβάς ένα χοντρό shit test από την αρχή να δεις πόσο αντέχουνε.Οχι κατούρι και χέσιμο βέβαια όπως με τις Πολωνέζες πιο απλά πράγματα.
Εγώ τις βλέπω σε στυλ η νούμερο 10 Λευκορρωσίδα που γνώρισα και η νούμερο τρία Λευκορρωσίδα που δε γάμησα κάπως έτσι.Δεν κολλάω,there is plenty of fish.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Ποιος είναι ο τυπάς πίσω στη φωτό που πάει να μου φάει τη δόξα?Ποιος είναι αυτός?

Ανέβασε το φερμουάρ και στρώσε το πουκάμισο χαμηλά γιατί θα παραγγείλουμε χωριάτικη.

;)

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Στη συνομιλια που ανεβασες παρακαλαγες...οπως και σε ολες οσες απλα δεν εχεις ανεβασει.

Γνησιος παρακαλακιας που τρωει τα ακυρα και τα ρεζιλικια βροχη, παντου.

Κλασικος αγαμητος που βγαζει κακια και δεν γαμαει ποτε. Ποτε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτές όλες γενικά κάνουν το λάθος να πιστεύουν οτι θα εντυπωσιαστείς για πάρτη τους οτι θα κολλήσεις και θα κάνεις τα πάντα.Σου λένε πού είδε τέτοιος βλάχος τέτοια μουνάρα σαν εμένα?Σκυλάκι θα τον έχω.
Δεν καταλαβαίνουν οτι εσύ έχεις ήδη γαμήσει άλλες 50 γκόμενες καλύτερες από αυτή και έχεις άλλες 10 ισάξιες ή καλύτερες στα σκαριά.Δεν το πιστεύουν σε υποτιμούν και τους έρχεται ταμπλάς.Είναι αναπόφευκτο.
Οι άντρες το μέρος από τις γκόμενες θα πάρουνε,είναι επόμενο.Σα μουνόδουλοι που είναι θα πούνε φυσικά ρε παπάρα έπρεπε να τα δώσεις όλα,η γκόμενα ήταν πολύ πάνω από εσένα δε σου αξίζει,εγώ είμαι το κελεπούρι κτλ.
Ολα αυτά είναι αναμενόμενα.Δεν καταλαβαίνουν την αγρία υπεροχή.

Τα περισσότερα προβλήματα όταν μπλέξεις με τα μουνάκια δεν τα έχεις με τις ίδιες αλλά με τους μουνόδουλους κτλ που για να δείξουν τον έρωτά τους φτάνουν στα άκρα.Αυτοί ανεβάζουν την αξία των γυναικών και το παίζουν υπεράνω αλλιώς οι γκόμενες καθεαυτές είναι για τον πούτσο.Εχουν μικρές δυνατότητες,χωρίς τους μουνόδουλους και την αντρική υποστήριξη είναι μηδενικά.Οι γκόμενες βασίζονται,υπολογίζουν πάντα την αντρική υποστήριξη.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Μπορεί κατά την άποψή σου να είμαι φτηνός φίλε.Σεβαστή η άποψη.

Αλλά...

Πρώτον.Δεν χύνω και δεν κατουράω στη μούρη οσους διαφωνούν μαζί μου.

Δεύτερον.Δεν ηδονίζομαι χέζοντας ανθρώπους.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ "ΑΡΧΗΓΟΥ" ΣΟΥ.

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. :hi:

Ρε φίλε, ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ...
Στα θέματα αυτών που γαμάνε τραβέλια με υδραυλικά, μπαίνετε να τους κράζετε;
Στα θέματα αυτών που πιπιλάνε σταφυδιασμένες γέρικες ψωλές στα τσοντοσινεμά , μπαίνετε να κράζετε ;
Εδώ γιατί το κάνετε ;

Ενήλικες είμαστε όλοι εδώ πέρα και μπορεί ο καθένας να κρίνει και να επιλέξει.
Και μάλλον το κάνει. Δεν χρειάζεται καθοδήγηση.

Μπορεί ο ΚΜΑΝ να είναι παλαβός, μικροτσούτσουνος, με πιτυρίδα και μουνόψειρες.
Οι θαυμαστές του άστεγοι , άνεργοι , με λέπρα και τριχομονάδες στον πούτσο.
Κι οι επικριτές , εσείς, μπατζανάκηδες του χιού χέφνερ και του αγά χαν , που γαμάνε τις εγγονές της ρίτας χέηγουορθ.

Γιατί δεν τον αφήνετε ήσυχο ;
Για κάθε 1 ποστ, πρέπει να κάνετε δέκα δικά σας ;
Στην τελικά ανόιχτε κανά θέμα "ΚΜΑΝ HATTERS" και γράψτε τα εκεί .

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε φίλε, ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ...
Στα θέματα αυτών που γαμάνε τραβέλια με υδραυλικά, μπαίνετε να τους κράζετε;
Στα θέματα αυτών που πιπιλάνε σταφυδιασμένες γέρικες ψωλές στα τσοντοσινεμά , μπαίνετε να κράζετε ;
Εδώ γιατί το κάνετε ;

Ενήλικες είμαστε όλοι εδώ πέρα και μπορεί ο καθένας να κρίνει και να επιλέξει.
Και μάλλον το κάνει. Δεν χρειάζεται καθοδήγηση.

Μπορεί ο ΚΜΑΝ να είναι παλαβός, μικροτσούτσουνος, με πιτυρίδα και μουνόψειρες.
Οι θαυμαστές του άστεγοι , άνεργοι , με λέπρα και τριχομονάδες στον πούτσο.
Κι οι επικριτές , εσείς, μπατζανάκηδες του χιού χέφνερ και του αγά χαν , που γαμάνε τις εγγονές της ρίτας χέηγουορθ.

Γιατί δεν τον αφήνετε ήσυχο ;
Για κάθε 1 ποστ, πρέπει να κάνετε δέκα δικά σας ;
Στην τελικά ανόιχτε κανά θέμα "ΚΜΑΝ HATTERS" και γράψτε τα εκεί .

Ετσι γίνεται και στην πραγματική ζωή.Δε με αφήνουν να ολοκληρώσω μια πρόταση με 5 λέξεις.Πέφτουν όλοι πάνω μου και με διακόπτουν.
Δεν αφήνουν γενικώς τα άτομα σαν εμένα να εκφραστούμε.Αλλο τι γίνεται με το ίντερνετ.Και αυτό κατάχρηση το θεωρούν.Οτι έχεις αδικαιολόγητα δικαίωμα έκφρασης και καλά.Ενώ κανονικά πρέπει να δώσεις μάχη.
εγώ τους λέω μίλα όσο θες και 10 λεπτά και μία ώρα ακόμα και δώς μου εμένα 10 δευτερόλεπτα.Μου αρκούν.
Ο άλλος λέει όχι,δε σου δίνω τίποτα.Δε δικαιούσαι να ομιλείς καν.
Είναι γιατί ξέρουν οτι αν σου δώσουν έστω και λίγο χρόνο τον έχουν πιει κλαρίνο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Να μαθεις να μιλας, οταν μας ειπες ολους μας παπαρες.

Σελιδα 109, βαριεμαι να τα ξαναγραψω.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Για άλλη μια φορά όλοι τους και μόνος του.
Knam τους έχεις φέρει στα μέτρα σου χωρίς να το καταλάβουν  :thumbsup:

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.187
Πόντοι
1.056
Πόντιε,

Μπρούκλη  της πεντάρας βάλε εσυ καμμία φωτό από γκομενικά να σε δούμε .

Βάλε ρε τσίπη κάτι , μια απόδειξη από το γκαλαξυ ρε που βρωμάν τα χνώτα σου από τη πείνα.

Μόνο ο αρχηγός ανεβάζει και εκτεθείτε , εσείς οι τίποτα είτε κάτι μόγγολα είτε κάτι πυγμαιες του mind  :2funny:

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Δημητράκη όντως η γάτες σου περνάνε καλύτερα, εκεί που είναι η Έλληνες μετανάστες στο σαιτ ξεκινάει σιγά σιγά ο βαρύς χειμώνας, σκέψου τι ταλαιπωρία πρωί πρωί με χιόνι, στα μέσα μεταφοράς με Ινδούς και Πακιστανους γτ έχει γεμίσει η Γερμανία με αυτούς, αυτά όλα γτ αυτοί λένε όλοι τους ότι δεν χρειάζεται αμάξι, η γάτες σου που λες το ζεστό κάλυμμα τους, θα ξυπνήσουν πρωί, θα φάνε το πρωινό τους και μετά θα παίξουν,επίσης, ο Βαλκάνιους πουτσαρας χάθηκε από προσώπου γης, ήταν πολύ άσχημη η τελευταία αποκάλυψη για αυτόν από το πουλί, γτ τώρα δεν έμεινε κάνεις να πειράξεις και πειράζεις μόνο τον κμαν, ούτε o whois γράφει, ούτε ο Βαλκάνιος, ο τραμου που και που.. Τελικά υσχιει ότι παλιά εδώ μέσα ψωνιζοταν σε πμ για ραντεβού στα τσοντοσινεμα? Εκεί τώρα τον χειμώνα τι θα κανείς? Χαιρετισμούς στον ιωαηφ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.796
Πόντοι
3.936
Tον περασμένο αύγουστο γνώρισα τον Σαββίδη στο Moorings, έσκασε με ακριβό αυτοκίνητο παρέα με δύο ψηλά μελαχρινά νιαμού που ζαλίστηκε όλο το μαγαζί. Πριν τον δω είχα τις αμφιβολίες μου..  :cool2:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
Βλάχεψε και το Moorings...διόδια θα πρεπε να πληρώνουν!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.796
Πόντοι
3.936
Υπάρχουν και μερικοί που θέλουν την βοήθεια της  google map για να το βρουν.. αλλά μην το κάνουμε θέμα..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Tον περασμένο αύγουστο γνώρισα τον Σαββίδη στο Moorings, έσκασε με ακριβό αυτοκίνητο παρέα με δύο ψηλά μελαχρινά νιαμού που ζαλίστηκε όλο το μαγαζί. Πριν τον δω είχα τις αμφιβολίες μου..  :cool2:

f5b2c4b3867c37feafd6f5d3a1e5041e.jpg

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως η νέα γενιά τον έχει πιει άσχημα.Εχουν σκατέψει πλέον όλα ίντερνετ,κλαμπ κτλ,πού να βγάλει άκρη ο νέος?Πραγματικά χαμένος από χέρι,όλα δουλεύουν εναντίον του.
Εδώ ακόμα και το σπόνσορινγκ έχει δυσκολέψει δε μιλάμε για το ανατολικό μπλοκ γενικά.Πολλές αλλαγές σε λίγα μόνο χρόνια.
Στα σάιτ που έβγαζα παλιά Τσέχες,Πολωνέζες αβέρτα,δε με αφήνουν πια καν να μπω.Αλλα σάιτ που έβγαζες Ρωσίδες,Ουκρανές έχουν ακριβύνει 5 φορές και δε σε αφήνουν να χτυπάς τις γκόμενες που θες,μανιπουλάρουν τις επιλογές.Γενικά πολλές αλλαγές,όλες αρνητικές.
Και στο live τα ίδια,τι σκατά γίνεται?
Και όλες οι γκόμενες λίγο ακριβότερες από όσο πρέπει,ζητάνε 50% περίπου παραπάνω από όσο αξίζουν.Κατάντια.Ποιος φταίει?
Τέλος πάντων θα τη βρούμε τη λύση στο πρόβλημα,πάω τώρα Κίεβο στα στάνταρτς και μετά θα επεξεργαστώ τη λύση του προβλήματος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom