Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
από σπονσορετες γυρω από το Rhineland ποσες χτυπησες?
τι εθνικοτητες

Γερμανίδες,Ρωσίδες,Πολωνέζες.Αυτές έχει εδώ.
Απλά δε γαμάς την 180 μοντελέ με τις βυζάρες.Μόνο την 170 λεπτή,next door με το γλυκό προσωπάκι.Αν θες να πας σε ανώτερα,μόνο μπλοκ.
Για τις μουνάρες Γερμανία ξεφεύγει ο ανταγωνισμός.Βεβαια έχουμε το πλεονέκτημα οτι οι γερμανοειδείς είναι στατιστικά πολύ περισσότερες μουνάρες από τις Ανατολικές,βλέπεις φοβερά κομμάτια έξω που μπλοκ ψάχνεις με το κυάλι.
Αν η Γερμανίδα ή η Ολλανδέζα βάλει τακούνια,βαρύ μέικ απ και ντυθεί σέξυ με σορτς,σούπερ μίνι ή φορεματάκια όπως οι Σλάβες,ρίχνει τις Ανατολικές στα αυτιά.Απλά δεν το κάνει λόγω κουλτούρας.Θέλουν κάπως να τις γουστάρεις και λόγω πολιτισμού.
Βέβαια Γερμανοειδή και bimbo τελείως να είναι η άλλη,φοβάσαι οτι μπορεί να σου χώσει κανένα στραπ ον στον κώλο,δεν είναι ποτέ τόσο θηλυκές και υποτακτικές όπως οι Σλάβες.Πάντα θα βγει αυτό το τευτονικό στυλ κυριαρχίας.
Γενικώς οι Γερμανοειδείς παραείναι έξυπνες,αυτό είναι το πρόβλημα.Οι Γερμανοί βέβαια δεν έχουν πρόβλημα τις γουστάρουν έτσι αλλά ο Βαλκάνιος θέλει κάτι πιο απλό και άμεσο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:hi: :hi: :hi:
Το πρόβλημα φίλε δεν είναι το σαιτ. Εδώ μέσα μετά απο λίγο όσοι εχουν λίγο μυαλό καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται.

Το πρόβλημα είναι ότι με τις παραληρηματικές καραμαλακίες που λέει και κάνει ξεφτυλίζει τη χώρα στο εξωτερικό.

Θα  ακούνε έλληνας και θα μας πέρνουν όλους για γραφικά, ηλίθια, βρωμύλα, αγάμητα υποψήφια θύματα.

Αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι με αυτό.
Ευτυχώς που χρεωκοπίσαν και δεν πάνε πιά πουθενά  :2funny:και την βγάζουν Ελλάδα με φρέσκο ψαράκι στη θαλασσίτσα  :2funny:και μόνο με ματάκι  :jerking: :2funny:.
  Ο δε Βλάκμαν μιά φορά το χρόνο πάει με γυναίκα και πολλές φορές δεν την  :knockinb:κιόλας  :2funny:.
  Είναι ο καθαρά χρωκοπημένος Ελληνας φουκαράς που πήγε στη Γερμανία γιατί Ελλάδα δεν είχε να φάει  :headbang:Ενας είχε πει ότι οι γάτες μου μένουν καλύτερα απ'αυτούς  :2funny:
  Μένουν σε κανονικό σπίτι,με ζεστούλα,δε χρειάζεται να αγκαλιάζουν ηλεκτρικά καλοριφεράκια γιά να ζεσταθούνε :2funny:,έχουν το φαγάκι τους,το δωμάτιο τους,δε χρειάζεται να δουλεύουν  :2funny:
   Κ'εδώ έχουν έρθει τέτοιοι κακομοίρηδες αλλά έφυγαν Ελλάδα γιά ένα καλύτερο μέλλον :2funny:

Χωνονται και τα κλωναρια να δημιουργουν εντυπωσεις και να στηνουν την εικονα του γαμια...μιλανε και μεταξυ τους....

χαχαχαχαχαχα
Εχει καταντίσει αηδία το σά'ι'τ  :vomit:τώρα έφτιαξε καινούργιους κλώνους  που γράφουν μεταξύ τους:2funny:.
  Μ'αρέσει που πάει κάπου μιά φορά το χρόνο γιά μερικές μέρες και μετά ένα χρόνο γράφει αναλύσεις  :jerking:γιά αυτές της 3-4 μέρες  :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    497,1 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 3.jpg
    3.jpg
    395,1 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 4.jpg
    4.jpg
    354,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 5.jpg
    5.jpg
    310,4 KB · Εμφανίσεις: 55

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Σχολασε απο τη δουλεια-σκλαβια και μπαινει να γραψει τα αρρωστημενα ψεματα του, πεταει και τους κλωνους στη μαχη να τον σιγονταρουν και να κανουν επιθεσεις στους επικριτες του και ολα οκ. Αυριο ξεκινα μια νεα ταπεινωτικη μερα σκλαβιας και μιζεριας βγαλμενη οχι απο την αρρωστημενη του φαντασια αλλα απο τη σκληρη πραγματικοτητα που συντριβει τη μιζερη υπαρξη του καθημερινα.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Σχολασε απο τη δουλεια-σκλαβια και μπαινει να γραψει τα αρρωστημενα ψεματα του, πεταει και τους κλωνους στη μαχη να τον σιγονταρουν και να κανουν επιθεσεις στους επικριτες του και ολα οκ. Αυριο ξεκινα μια νεα ταπεινωτικη μερα σκλαβιας και μιζεριας βγαλμενη οχι απο την αρρωστημενη του φαντασια αλλα απο τη σκληρη πραγματικοτητα που συντριβει τη μιζερη υπαρξη του καθημερινα.

Δεν διαβασες καλα τον Αρχηγο, μεθαύριο παει ουκρανια να δωσει σπερμα και ευρω σε 18/1,80

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δεν θα γαμησει για ακομα μια φορα. Απλα. Δεν γαμαει, ποτε.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
προσοχή μη στερέψει ο ορίτζιναλ και χαθούν και τα κλωνάρια...

ο k δεν εχει παει Ρωσια
αν θες σου ποσταρω διαβατηριο από θεωρησεις Μοσχα, Αγ. Πετρουπολη, Ντουμπαι και διαφορα αλλα μερη σπονσορετων

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ο k δεν εχει παει Ρωσια
αν θες σου ποσταρω διαβατηριο από θεωρησεις Μοσχα, Αγ. Πετρουπολη, Ντουμπαι και διαφορα αλλα μερη σπονσορετων

Ρωσία πήγα φέτος το Μάιο,τι λες τώρα.
Εχω δύο γκόμενες Ρωσία στη βαθιά επαρχία,βέβαια όχι τίποτα Μοσχοβίτισσες.Κανονικές κοπέλες είναι με κάποιες ανάγκες.Πιέζουν πολύ για γάμο,σχέση,μονιμότητα κτλ.Το έχουν αυτό οι Ρωσίδες.Δε γαμείς ελευθέρως αβέρτα κουβέρτα όπως Ουκρανία.

Ποιος είναι ο τυπάς πίσω στη φωτό που πάει να μου φάει τη δόξα?Ποιος είναι αυτός?

HV191b.jpg

Ποια Ρωσίς δέχτηκε την ευλογία του άρχοντος?

x5XV9d.jpg

d4uejK.jpg

Γιατί η Palco φανέλα γαμεί και δέρνει που λένε.

o1I8Dx.jpg

AVUTWO.jpg

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά τα αιώνια ζωτικά καυτά διλήμματα Ρωσία ή Ουκρανία,Ουκρανία ή Πολωνία,Πολωνία ή Τσεχία προσπαθούμε διαρκώς να διαλευκάνουμε.Σχεδόν το έχουμε ξεφτιλίσει που λένε.
Οντως η Ρωσία γαμεί πλέον,είναι και καλύτερη από Ουκρανία και από όλα αλλά θες βίζα.Αυτό είναι το εμπόδιο.Προκειμένου να τρέχω ένα μήνα για βίζες,ταξιδεύω Ουκρανία φτηνά και κάνω τη δουλειά μου.
Ετσι σκέφτονται όλοι.
Οι Βαλκάνιοι άρχοντες ξέρουμε οτι η Ρωσία είναι πλέον καλύτερη απλά πρέπει να μετουσιώσουμε το gut feeling σε ουσία.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σε γενικές γραμμές αν είσαι σούπερ τσόμπανος κασεράτος και θες να γαμήσεις κάτι πολύ πάνω από τα κυβικά σου χωρίς να το αξίζεις κατ ανάγκη η καλύτερη λύση είναι η Ukraina όπου οι γκόμενες είναι τελείως διεφθαρμένες και τα κάνουν όλα για τα λεφτά.
Αν θες λίγο παραπάνω περιεχόμενο συναισθηματική επαφή,κουλτούρα κτλ εκτός από το κασέρι πας Ρωσία.
Αν θες επιβολή νέτα σκέτα με μαστίγια,δονητές κτλ,hardcore φάση και υποταγή ή το αντίστροφο να σε στραπονιάζουν,μαστιγώνουν και δέρνουν συνεχώς πας Δύση.
Αν θες απόλυτο σεξ,εξευτελισμούς της sub,θηλυκής,σεξομανούς γκόμενας κτλ που τα κάνει όλα όπως η Λόλα φάση πας Πολωνία.
Αν θες να γαμάς λογικές,μοντελεοειδείς μουνάρες που σε βλέπουν σαν ίσο,πας Τσεχία.
Εχει από όλα ο μπαξές.Το μουνί είναι ατελείωτο,δεν έχει πάτο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακριβώς έτσι  :2funny:
Δεν θα γαμησει για ακομα μια φορα. Απλα. Δεν γαμαει, ποτε.
Μώρε ας πάει πρώτα  :2funny:και μετά συζητάμε αν θα γαμίσει :2funny:δεν πρόκειται να πάει καθόλου  :2funny:γιατί δεν έχει μαζέψει ακόμα λεφτά  :2funny:

Ρωσία πήγα φέτος το Μάιο,τι λες τώρα.
Εχω δύο γκόμενες Ρωσία στη βαθιά επαρχία,βέβαια όχι τίποτα Μοσχοβίτισσες.Κανονικές κοπέλες είναι με κάποιες ανάγκες.Πιέζουν πολύ για γάμο,σχέση,μονιμότητα κτλ.Το έχουν αυτό οι Ρωσίδες.Δε γαμείς ελευθέρως αβέρτα κουβέρτα όπως Ουκρανία.

Ποιος είναι ο τυπάς πίσω στη φωτό που πάει να μου φάει τη δόξα?Ποιος είναι αυτός?

HV191b.jpg

Ποια Ρωσίς δέχτηκε την ευλογία του άρχοντος?

x5XV9d.jpg

d4uejK.jpg

Γιατί η Palco φανέλα γαμεί και δέρνει που λένε.

o1I8Dx.jpg

AVUTWO.jpg
Ναι το θυμάμαι  :2funny:γελάσαμε πολύ τότε  :2funny:αυτή είχες και σου έφαγε ένα σωρό λεφτά  :2funny:.
  Φτιάξε άλλους κλώνους όποτε όταν ο Αντισθένης σου σβίσει αυτούς που έχεις τώρα να έχεις τους άλλους έτοιμους  :2funny:
  Βάλε μας και τα τρία διαμερίσματα που έχεις στην Αθήνα  :jerking: :2funny:να τα θαυμάσουμε  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φυσικά και έχω 3 διαμερίσματα Αθήνα.
Απλά εμείς είμαστε Generation X.Εμενα δε με νοιάζει τι πονηριές θα πει ή θα κάνει ο άλλος αφού στο τέλος θα τον γαμήσω.Είναι η ανώτερη παθητική επιθετική αντίδραση.Δεν πα να λες ό,τι θες,να ελίσεσαι,να δημιουργείς αμφιβολίες,στο τέλος στον πούτσο μου θα κάτσεις.
Γιατί είμαι πυρπολητής,γαμιάς,τους γαμάω όλους.
Ο άλλος δεν το πιστεύει αυτό.Μέχρι που βλέπει οτι κάτι καίει τον κώλο του.
Ετσι πάνε αυτά.
Ούτε καν προσπάθεια απλά πυρπόληση και γαμήσι.Generation X αμαλάχι.Για όσους γουστάρουνε.
Οι πρόγονοί μας ήταν πιο διπλωμάτες,πιο λογικοί μεγαλούργησαν κτλ,στα αρχίδια μας.Εμείς βγήκαμε ακραίοι.
Και οι πρόγονοί μας εναντίον μας είναι,φαντάζεσαι να τους έχεις όλους εναντίον,ακόμα και αυτούς που σε γέννησαν?
Ετσι πάνε αυτά.
Δηλαδή και αυτοί που μας υποστηρίζουν εναντίον μας είναι.Τεράστιο μεγαλείο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
γ κατηγοριας γυναικες που ενω χρυσοπληρωσε δεν γαμησε για ακομα μια φορα.

Βαλε τα κλωναρια να μας ζαλιζουν τα αρχιδια τωρα. Αφηνιασμενε μουφιασμενε φουκαριαρη.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Εγώ κλαίω ακόμα για το Λευκορωσιδάκι που δεν ήρθε στον αρχηγό
Υποψιαζομαι οτι ηταν 10ρι στο κρεβατι
Το απολυτο ανδρικο ονειρο
Ολο της το κορμι εβγαζει μια απολυτη γκαυλα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φυσικά και έχω 3 διαμερίσματα Αθήνα.
Απλά εμείς είμαστε Generation X.Εμενα δε με νοιάζει τι πονηριές θα πει ή θα κάνει ο άλλος αφού στο τέλος θα τον γαμήσω.Είναι η ανώτερη παθητική επιθετική αντίδραση.Δεν πα να λες ό,τι θες,να ελίσεσαι,να δημιουργείς αμφιβολίες,στο τέλος στον πούτσο μου θα κάτσεις.
Γιατί είμαι πυρπολητής,γαμιάς,τους γαμάω όλους.
Ο άλλος δεν το πιστεύει αυτό.Μέχρι που βλέπει οτι κάτι καίει τον κώλο του.
Ετσι πάνε αυτά.
Ούτε καν προσπάθεια απλά πυρπόληση και γαμήσι.Generation X αμαλάχι.Για όσους γουστάρουνε.
Οι πρόγονοί μας ήταν πιο διπλωμάτες,πιο λογικοί μεγαλούργησαν κτλ,στα αρχίδια μας.Εμείς βγήκαμε ακραίοι.
Και οι πρόγονοί μας εναντίον μας είναι,φαντάζεσαι να τους έχεις όλους εναντίον,ακόμα και αυτούς που σε γέννησαν?
Ετσι πάνε αυτά.
Δηλαδή και αυτοί που μας υποστηρίζουν εναντίον μας είναι.Τεράστιο μεγαλείο.
Πιό πιστευτό θα ακουγόταν νά έχω εγώ αυτό εδώ  :2funny:παρά εσύ να έχεις τίποτα στην Ελλάδα  :2funny:.
  Καμιά φωτογραφία από τα διαμερίσματα σου στην Αθήνα θα μας βάλεις? :2funny:γιατί το μόνο που μας έχεις βάλει είναι αυτό το διαμέρισμα που νοίκιασες από το R bnb  :2funny: ούτε βαλίτσα δεν είχες  :2funny:με την χειραποσκευή ταξιδεύεις  :2funny:με την Easy Jet  :headbang: :2funny:.

Συνημμένα

• cutter-aviation-charter-learjet-60-N843CP.jpg
    cutter-aviation-charter-learjet-60-N843CP.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 30
  • 1000x-1.jpg
    1000x-1.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • IB7FMJ.jpg
    IB7FMJ.jpg
    1.011,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • R bnb.jpg
    R bnb.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 33
  • R bnb1.jpg
    R bnb1.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 24
  • R bnb2.jpg
    R bnb2.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 32
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ κλαίω ακόμα για το Λευκορωσιδάκι που δεν ήρθε στον αρχηγό
Υποψιαζομαι οτι ηταν 10ρι στο κρεβατι
Το απολυτο ανδρικο ονειρο
Ολο της το κορμι εβγαζει μια απολυτη γκαυλα

Οντως,απλά έχω γίνει sloppy τελευταία.Παλιά αυτά δεν παίζανε με την καμία.
Αν έβλεπες και τη φάτσα της θα λιποθυμούσες.Φοβερή μουνάρα.
Αλλά τα έχουν αυτά οι Λευκορρωσίδες.Δεν παρασύρομαι.
Μπορεί να της δώσω καμιά ευκαιρία σε κανά δίμηνο θα επανορθώσει αλλά σίγουρα θα μου ζητήσει καμιά διακοσάρα παραπάνω σαν εγγύηση η καριόλα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Οντως,απλά έχω γίνει sloppy τελευταία.Παλιά αυτά δεν παίζανε με την καμία.
Αν έβλεπες και τη φάτσα της θα λιποθυμούσες.Φοβερή μουνάρα.
Αλλά τα έχουν αυτά οι Λευκορρωσίδες.Δεν παρασύρομαι.
Μπορεί να της δώσω καμιά ευκαρία σε κανά δίμηνο θα επανορθώσει αλλά σίγουρα θα μου ζητήσει καμιά διακοσάρα παραπάνω σαν εγγύηση η καριόλα.

Αν μπορεις στειλε μου με πμ τη φατσα της, ηταν πραγματικα ωραιο μουνι
Εννοειται οτι τη σβηνω την επομενη στιγμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom