Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Τελικά απαρνήθηκα για μια ακόμη φορά το δυτικό πολιτισμό και το δυτικό μουνί και την κάνω παραδοσιακά στο Κίεβο σε δύο μέρες για τριήμερο.
Η βαλκανική λαίλαπα καταφθάνει.Οι Κιεβιώτες πρέπει να κλειδώσουν τις κόρες τους.Danger of Greek kamaki.

Aρχηγε εκανα fake πιασαρικο προφιλ στο seeking και εχω views και μνμ από σπονσορετες
αναδουλειες πεφτουν
μοιραζε το μαρουλι σοφα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα έλεγα οτι το σπονσοριλίκι έχει γίνει αρκετά περίπλοκο.
Το βασικό πρόβλημα είναι η υπαραξία από τις γκόμενες.Αυτή που την εκτιμάω για 1000 ζητάει 1500.Αυτή που την εκτιμάω για 500 ζητάει 800,και πάει λέγοντας.
Μιλάμε για ελεεινή αύξηση των τιμών.Ποιος παπάρας ευθύνεται για αυτά?
Για τα σάιτ δε συζητάμε.Τόσοι περιορισμοί και κόλπα είναι αδιαννόητο.Rage against the machine,πρέπει να τους σπάσουμε τα μούτρα οι Βαλκάνιοι.Να φέρουμε την κατάσταση στα μέτρα μας διαλύοντας τον ανταγωνισμό και τους bollocks.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Aρχηγε εκανα fake πιασαρικο προφιλ στο seeking και εχω views και μνμ από σπονσορετες
αναδουλειες πεφτουν
μοιραζε το μαρουλι σοφα

Στέλνουν αλλά δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.Βασικά υπερβολικές απαιτήσεις.Δεν παίζουν αυτά.
Ας πούμε το ρωσικό δίδυμο,τους λέω 1000 για διήμερο αντιπροτείνουν 1500 για διήμερο.1500 είναι πολλά,πάνω από την αξία που έχουνε.
Ετσι είναι με όλες.Οσες μου αρέσουνε ζητάνε πάνω από όσα είμαι διατεθειμένος να δώσω.Ζητάνε συνέχεια το κάτι παραπάνω και είναι εκνευριστικό.
Καλύτερο το live σπονσοριλίκι.Τουλάχιστον εκεί καθαρίζεις.
Fake profil δε λέει να κάνεις.Μετά θα ζητάνε περισσότερα.
Αν και τα βαρέθηκα τα ονλάιν πολύ μπίρι μπίρι.

Η σωστή διαχείριση των funds,η ορθή ανανέωση του χαρεμιού εν ευθέτω χρόνω είναι τεράστια ζητήματα,συνεχώς με αυτά ασχολούμαστε και αναλύουμε.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Στέλνουν αλλά δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.Βασικά υπερβολικές απαιτήσεις.Δεν παίζουν αυτά.
Ας πούμε το ρωσικό δίδυμο,τους λέω 1000 για διήμερο αντιπροτείνουν 1500 για διήμερο.1500 είναι πολλά,πάνω από την αξία που έχουνε.
Ετσι είναι με όλες.Οσες μου αρέσουνε ζητάνε πάνω από όσα είμαι διατεθειμένος να δώσω.Ζητάνε συνέχεια το κάτι παραπάνω και είναι εκνευριστικό.
Καλύτερο το live σπονσοριλίκι.Τουλάχιστον εκεί καθαρίζεις.

παντως είναι ξεπεσμος να στελνει η σπονσορετα πρωτη μνμ
το επομενο σταδιο είναι να παρακαλαει τουρκοαραβες να περασουν μαζι της στο μπουρδελο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
παντως είναι ξεπεσμος να στελνει η σπονσορετα πρωτη μνμ
το επομενο σταδιο είναι να παρακαλαει τουρκοαραβες να περασουν μαζι της στο μπουρδελο

Μου έχουν στείλει 100 γκόμενες πρώτες μήνυμα και με έχουν κάνει favourite.Και τι με αυτό?Δεν είναι αυτές που γουστάρω.
Δεν απαντάω καν στις γκόμενες που στέλνουν πρώτες.Αυτές που γουστάρω ζητάνε συνήθως χοντρές παροχές.
Μπορείς να το φέρεις κάπως στα μέτρα σου αλλά θέλει χρόνο.Τώρα η Λευκορρωσίς ήταν καλή ευκαιρία,είδες τι έγινε.Ενα λάθος και στράβωσε.
Εχω χάσει ήδη 3 καλές περιπτώσεις από κακό χρονικό συντονισμό.
Συμφέρει πολύ να μένεις σε μεγάλη πόλη δημοφιλή με αεροδρόμιο και δικό σου καλό διαμέρισμα κεντρικό,τότε είσαι άρχοντας.Αλλιώς χρειάζεσαι συνδυασμό παραγόντων για να επιβιώσεις στο παίγνιο αποτελεσματικά.
Η πλάκα είναι οτισ τέλνουν πολλές Αγγλίδες,Γερμανίδες κτλ που δε θα το περίμενε κανείς.Γενικώς τα γκομενάκια τρελαίνονται,την ψάχνουνε να βρούνε παππού για σπόνσορινγκ να αγοράσουνε την τσάντα που έβαλαν στο μάτι,να πάνε διακοπές σε εξωτικά μέρη κτλ.
Συνήθως με το σπόνσορινγκ συνδέουμε τις Ανατολικές αλλά βλέπω το χαμό που γίνεται στο δυτικό κόσμο.Απλά οι Ανατολικές περιποιούνται περισσότερο κάνουν πιο πολύ για το άθλημα.Οι Δυτικές σε ξενερώνουν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.299
Πόντοι
2.356
Αυτη ειναι 1,76 και ερχοτανε σπιτι για 30 ευρω ... αντε να παιρνει 50 τωρα  :grin:

Συνημμένα

• ACA8898F-8735-47C3-A5DF-35F730889C42.jpeg
    ACA8898F-8735-47C3-A5DF-35F730889C42.jpeg
    342,6 KB · Εμφανίσεις: 100
  • 372F70A9-52B9-4800-BED8-9677B63A34E4.jpeg
    372F70A9-52B9-4800-BED8-9677B63A34E4.jpeg
    354,6 KB · Εμφανίσεις: 121

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Χωνονται και τα κλωναρια να δημιουργουν εντυπωσεις και να στηνουν την εικονα του γαμια...μιλανε και μεταξυ τους....

χαχαχαχαχαχα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δε βάζω φωτό από τις Νορβηγίδες,Ολλανδέζες,Γερμανίδες,Αυστριακές,Σουηδέζες που οργανώνω φάσεις γιατί δε θα πιστεύει κανένας.
Και εγώ δε θα το πίστευα αλλά υπάρχει τρελλή δίψα για μπάρμπα και σπονσοριλίκια στις μικρές.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Χωνονται και τα κλωναρια να δημιουργουν εντυπωσεις και να στηνουν την εικονα του γαμια...μιλανε και μεταξυ τους....

χαχαχαχαχαχα

savvidis εχω παει περισσοτερες φορες Ρωσια από ότι εσυ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αλλο να είσαι μόνιμος εισοδηματίας σε ανατολική χώρα.Αν είσαι π.χ. Κίεβο και έχεις παθητικό εισόδημα 3000 ευρώ μηνιαίως γαμάς της Παναγιάς τα μάτια.Γιατί ο μονιμάς έχει το πλεονέκτημα του χρόνου,της επιλογής,της γλώσσας,και ένα σωρό άλλα.
Εδώ λέμε τι κάνεις σαν πορνοτουρίστας ανατολική Ευρώπη σε αποστολή αυτοκτονίας και σα μισθωτός σε δυτική χώρα με τις ντόπιες.Ποιες είναι οι ρεαλιστικές ευκαιρίες σου σα σπόνσορας.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Δε βάζω φωτό από τις Νορβηγίδες,Ολλανδέζες,Γερμανίδες,Αυστριακές,Σουηδέζες που οργανώνω φάσεις γιατί δε θα πιστεύει κανένας.
Και εγώ δε θα το πίστευα αλλά υπάρχει τρελλή δίψα για μπάρμπα και σπονσοριλίκια στις μικρές.

Μηπως είναι τοσο γερμανιδες οσο οι αλβανες εδώ..
εχω γνωρισει στο ασχετο αρκετες ''γερμανιδες'' που ειχαν γονεις Ρωσους κλπ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουκρανία οι καλύτεροι μήνες είναι ο Ιανουάριος και ο Μάιος.Ο Μάιος γιατί κυκλοφορείς άνετα,έχει ζέστη,άπειρες μουνίτσες έξω με ξέκωλα (χωρίς να έχει αρχίσει ακόμα η περίοδος διακοπών και να έχουν αρχίσει τα ταξίδια σε Τουρκία,Αίγυπτο),καμακώνεις ελευθέρως και ο Ιανουάριος γιατί ψοφάνε όλα τα τούρκικα και αραβικά καμάκια λόγω κρύου και μένεις μόνος πέουλας να άρχεις στο πεδίο.
Τον Ιανουάριο,Φεβρουάριο είσαι ουσιαστικά υπεράρχων ελλείψει ανταγωνισμού αρκεί να αντέχεις το κρύο αφού τα ουκρανικά καλοριφέρια είναι για τον πούτσο και δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο.
Οι πονηροί πέουλες ταξιδεύουν το χειμώνα Πολωνία,Ρωσία,Ουκρανία γιατί ξέρουν οτι θα γαμήσουν καλά αφού η πλειονότητα των ξένων κωλύεται και οι γκόμενες δεν καλύπτουν επαρκώς τις οικονομικές τους ανάγκες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μηπως είναι τοσο γερμανιδες οσο οι αλβανες εδώ..
εχω γνωρισει στο ασχετο αρκετες ''γερμανιδες'' που ειχαν γονεις Ρωσους κλπ

Οχι Γερμανίδες είναι original.Απλά οι Γερμανίδες δεν το έχουν καλά με το σπονσοριλίκι είναι αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης που έχουν εδώ.
Μπορείς να κατουρήσεις βέβαια αλλά πάντα νιώθεις ένοχος για κάτι.
Σλαβικό κόσμο δεν έχεις ενοχές,είναι φυσιολογική κατάσταση να γαμάς διψασμένες μικρές.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ λέω στον άλλον τι θα κάνει σαν καμάκι καμικάζι αυτοκτονίας σε Κίεβο,Βαρσοβία,Πράγα κτλ.Δε βάζω ειδικές προυποθέσεις.Λέω τα έχεις όλα εναντίον σου.
Ο χρόνος είναι εναντίον σου έχεις μόνο 3 μέρες.
Η ηλικία είναι εναντίον σου είσαι άνω των 40.
Η εμφάνιση είναι εναντίον σου είσαι υπέρβαρος,καράφλας,αγύμναστος.
Τα οικονομικά είναι εναντίον σου,έχεις περιορισμένα funds.
Να δούμε τι απίδια μπορείς να πιάσεις.Πώς μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από σκληρές προυποθέσεις υπό πίεση χρόνου,χρημάτων κτλ.Οταν όλοι οι παράγοντες είναι εναντίον σου και πας να ανατρέψεις το σκηνικό.
Το 99% λιποψυχούν λένε δεν έχω τις προυποθέσεις,δεν πάω σαν πρόβατο στη σφαγή εγώ.Το 1% ορμάει στο ψαχνό και όποιον πάρει ο Χάρος.Για αυτούς τους λίγους τολμηρούς ρισκαδόρους,τζογαδόρους μιλάω.
Γενικά θέλει λίγο τρέλλα η ανατολική Ευρώπη.Τολμάς να χωθείς Pomaranca Katowice με τους σβέρκους γύρω να καιροφυλακτούν να σε μπουκετώσουν άμα πειράξεις δικιά σου?Εχεις τα guts να τα σκάσεις σε πλουσία και ωραία Μόσχα και Κίεβο?κτλΠολλά έχουν σχέση με τα ρίσκα που είσαι διατεθειμένος να πάρεις.Μεγάλα ρίσκα μεγάλα κέρδη,οι γκόμενες εκτιμούν τους τολμηρούς,ρισκαδόρους αυτούς που ακούνε τη φωνή του πούτσου τους,τους καυλιάρηδες φάση.
Δε θέλουν συμβατικούς,προβλέψιμους,PC,λογικούς κι έτσι.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Εγώ λέω στον άλλον τι θα κάνει σαν καμάκι καμικάζι αυτοκτονίας σε Κίεβο,Βαρσοβία,Πράγα κτλ.Δε βάζω ειδικές προυποθέσεις.Λέω τα έχεις όλα εναντίον σου.
Ο χρόνος είναι εναντίον σου έχεις μόνο 3 μέρες.
Η ηλικία είναι εναντίον σου είσαι άνω των 40.
Η εμφάνιση είναι εναντίον σου είσαι υπέρβαρος,καράφλας,αγύμναστος.
Τα οικονομικά είναι εναντίον σου,έχεις περιορισμένα funds.
Να δούμε τι απίδια μπορείς να πιάσεις.Πώς μπορείς να λειτουργήσεις κάτω από σκληρές προυποθέσεις υπό πίεση χρόνου,χρημάτων κτλ.Οταν όλοι οι παράγοντες είναι εναντίον σου και πας να ανατρέψεις το σκηνικό.

από σπονσορετες γυρω από το Rhineland ποσες χτυπησες?
τι εθνικοτητες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom