modeljunkie
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2019
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1
ένα χιλιαρικο στοίχημα από τον καθενα να βαλω και θα σας στελνω φωτο σπονσορετων νοικιασμένων από τα λεφτα σας
Ανοησίες, γενικότητες, κοινοτοπίες. Αυτά τα βρίσκει κανείς σε βιβλία του κιλού, και δεν πηγάζουν απο προσωπική εμπειρία σου.
Αν και είμαι νέος εδω μέσα, το στυλ γραφής σου κάποιον μου θυμίζει.
Θα θέλατε να βρεθούμε όλοι ΠΣΚ στο σαβοϊα εξέλσιορ στην τεργέστη , να τα πούμε από κοντά ;
Και να δούμε ποιοί είναι αληθινοί και ποιοί όχι ;
Θα είναι κάτι κολλητάρια μου εκεί και ψήνομαι ...
Εγώ βασικά θα πίνω, αλλά αν γίνει και κανά μίτιγκ και πούμε μερικές μαλακίες θα είναι ευπρόσδεκτο .
Το "ρε μαλακα" να το ελεγες οταν σε προσκαλεσα ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ και οχι πισω απο τα πληκτρα.
Τη πλακα μας κανουμε με τις μαλακιες που γραφεις και γελαμε.
Αν θες να το χοντρυνουμε, πας σελιδα 109 και ακολουθεις τα βηματα.
Βρωμοστομα εχεις μονο πισω απο τα πληκτρα, ελα απο κοντα να σε δω.
Θα πλενεις πιατα μια ζωη για να ξεχρεωσεις και θα σε κερνανε φαπες μεσα στη λατζα εως να γονατισεις απο την εξαντληση. Καταλαβες ναυαγιο;
Σου ειπα πως γινεται η φτιαξη, στελνεις το κινητο σου, σε καλω μου λες που εισαι και ερχομαι. Να σε δω μετα τι θα λες στο απο κοντα.
Ελλάδα δεν παίζει καθόλου κλασσικό σπόνσορινγκ.Σε όσες Ελληνίδες έγραψα ζήτησαν συνάντηση στο διαμέρισμα με 300-400 ευρώ.Δε θέλουν τίποτα από τα υπόλοιπα,ούτε εξόδους ούτε τίποτα.
Μιλάμε για κλασσικό βιζιτιλίκι δηλαδή.
Είναι τούμπανα ;
Για πόση ώρα είναι τα 300-400 ;
Με κώλο ;
Σε ποιό site γίνονται οι παραπάνω διάλογοι ;
Στο seeking τους έκανα.
Μπορείς να βρεις βίζιτα σβέλτα ;
Χωρίς αληθινές πληροφορίες για την πάρτη σου ;
Και οι ελληνίδες που λες,δεν είναι τίποτε σκιπητάρια που δηλώνουν ελληνίδες ;
Είναι πολύ καλές,οχτάρια.Είναι ένα επίπεδο καλύτερες από αυτές που βλέπεις στο GTNM2.Δεν ξέρω για πόση ώρα.
Δεν ασχολούμαι με βιζιτιλίκι γενικά,δε με ενδιαφέρει οπότε δεν έδωσα συνέχεια.
Εγώ ενδιαφέρομαι για σπόνσορινγκ να δώσω στην άλλη 200-300 ευρώ να πάμε και σε κανένα μαγαζί κτλ.Οχι αυτό το έρχομαι στο χώρο σου με τόσα.
Αυτό είναι πολύ ωμό τελείως βίζιτα φάση,οι Ελληνίδες κάνουν μόνο αυτό.Οι Ελληνίδες δε θέλουν να τις δουν μαζί σου,θέλουν ξερή βίζιτα και τέλος.
Πολύ της βίζιτας γενικώς,δεν τα χωνεύω αυτά.Αν θέλω έσκορτ θα πάω σε γραφείο.
Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω arrangement με τις γκόμενες,συμφωνία.Θα σου δίνω τόσα σε κάθε συνάντηση για να βγαίνουμε μαζί ραντεβού μετά πούτσου.Θα σου δίνω τόσα μηνιαίως,θα σε πάω δυο φορές το χρόνο διακοπές κτλ.Σπονσοριλίκι ακριβώς.Οχι μαλακίες βιζιτιλίκια έρχομαι με τόσα στο χώρο σου άπαξ κτλ. και αν γουστάρεις ξαναπάρε.
Οι Ελληνίδες δεν έχουν το κόνσεπτ στο σπόνσορινγκ,οι Σλάβες το πιάνουν αμέσως.
Οι Ελληνίδες προτιμούν τη βίζιτα,σκουπίστε ψεκάστε τελειώσατε.Μετά κυρίες με το μέτωπο ψηλά.Δεν πάει έτσι.Το ίδιο κάνουν και οι Σέρβες είναι εκνευριστικό.
Εχω ήδη 5 γκόμενες στα σκαριά.Οι δύο πολύ μουνάρες.Να δούμε πώς θα τα οργανώσω όλα υπό πίεση χρόνου.Εχω και τη δικιά μου βέβαια αλλά θα κάνω ανανέωση υλικού.Τελικά Κίεβο όλα τα λεφτά.Πάντα το ήξερα.
Αλλες δύο ζήτησαν τρελλά ποσά και ακυρώθηκαν.
Εκλεισα την πρώτη γκόμενα για αύριο.Μουνάρα,οχτάρι.
Εχω να συναντήσω άλλες δύο αύριο εξίσου καλές αλλά η μία θέλει πάνω από 200.Αν όμως η πάνω αποδόσει καλά θα την κρατήσω όλο το βράδυ και θα βγω με τις άλλες μεθαύριο.
Είναι και άλλες 3 έτοιμες συν τη δικιά μου.Το πρόβλημα είναι πάντα η χρονική οργάνωση.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ..Λβωφ είναι πολύ χειρότερα από Κίεβο.Παλιά προ δεκαετίας πήγαινα συνέχεια γιατί ήταν πάμφθηνα και είχε εύκολες προσιτές γκόμενες που δε ζητούσαν τίποτα.Και τώρα πάμφθηνα είναι αλλά έχει μερικά σοβαρά μειονεκτήματα.
1.Δεν υπάρχουν διαθέσιμες γκόμενες άνω των 23 ετών,αφού όλες έχουν σοβαρό δεσμό ή είναι παντρεμένες μετά από αυτή την ηλικία τουτέστιν
2.Πρέπει να χτυπήσεις μικρές φοιτήτριες που
3.Αν είσαι άνω των 35 δηλαδή όχι σε ηλικία γαμπρού δε σε θέλουνε.
4.Δεν έχει τις άπειρες δυνατότητες του Κιέβου σε σεμιπρο,επαγγελματίες,ποσνορέτς ούτε τις μουνάρες του Κιέβου.
5.Οι γκόμενες στο Λβωφ έχουν πλέον παχύνει αρκετά λόγω φαστ φουντ δεν είναι στυλάκια όπως παλιά
6.Οι δυνατές γκόμενες του Λβωφ έχουν φύγει όλες για Πολωνία.
Το Λβωφ είναι καλά άμα έχεις λίγα λεφτά και μπορείς να γαμπρίσεις,δηλαδή είσαι σχετικά νεαρός,αλλιώς είναι ψιλοχάλια.
Αυτά που γράφω ισχύουν μόνο για Λβωφ,κάθε πόλη είναι διαφορετική.
ΤΟ ΠΣΚ Τ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΡΕ ΦΥΛΟΒΙΕ ΤΗΣ ΤΣΑΠΟΥΣ..ΣΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΩΜΑΤΑ???Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..Θα θέλατε να βρεθούμε όλοι ΠΣΚ στο σαβοϊα εξέλσιορ στην τεργέστη , να τα πούμε από κοντά ;
Και να δούμε ποιοί είναι αληθινοί και ποιοί όχι ;
Θα είναι κάτι κολλητάρια μου εκεί και ψήνομαι ...
Εγώ βασικά θα πίνω, αλλά αν γίνει και κανά μίτιγκ και πούμε μερικές μαλακίες θα είναι ευπρόσδεκτο .