Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.943
Πόντοι
2.306
45αρα μούνα γυμναστηριακη Πολωνέζα για ωραία γούστα που γνώρισα ενκλαβα στη Βαρσοβία τα έσκασε και μου ήρθε Μόναχο για ξεσκι weekend. Απόδειξη ότι αν το μουνι γυμνάζεται είναι fuckable ακόμη κ στα 40++.

Οι Πολωνέζες ΜΙΛΦ είναι σκυλιά.Κρατιούνται καλά,κάνουν όλα τα γούστα,πάντα ήταν δυνατή η Πολωνία στα μιλφέτα.Οι Πολωνέζες της δικής μου γενιάς σαφώς οι καλύτερες,πολύ ανώτερες σε σεξ και χαρακτήρα από τις μικρές.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.187
Πόντοι
6.056
Απλά λέω στο Subzero οτι δεν πρέπει να απαξιώνει τις Πολωνέζες που καλλιγώνουν ισπανικά καυλιά,τις Ρωσίδες που πηδιούνται με Τούρκους κτλ γιατί πιθανόν και ο ίδιος τέτοια θα γαμήσει αν ασχοληθεί,η γκόμενα που θα πάει με Ελληνα δηλαδή έχει ήδη στο ρεπερτόριο Ισπανό,Ιταλό ή Τούρκο και αν χωρίσει με τον Ελληνα με τέτοιο θα πάει ξανά πιθανόν.

Απαξιώνω :shit: μονο όσες πάνε με πάκηδες,μουσλίμια και λοιπά γυφτοειδή

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.292
Πόντοι
1.056
Και η γλώσσα.

Όπως έλεγε κάποτε κι ο Roosh,αν δεις πολωνέζα να ξέρει ισπανικά...έχει φάει τουλάχιστον 50 ισπανικές πούτσες

Αφού το είπε o Roosh o φιλόσοφος..

Όχι ότι οι γκόμενες στην Ευρώπη μάθαιναν Ισπανικά και στο Erasmus όλες δήλωναν Ισπανία.
Όχι ότι έσκαγαν οι Ojos de Brujo και άλλοι Ισπανοί σε άκυρες χώρες και μάζευαν χιλιάδες κόσμο τραγουδώντας στα....Ισπανικά.
Όχι ότι γέμισαν τη Μονή Λαζαριστών και τον Λυκαβηττό...

metso1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
0
Δεν διαφωνώ...

Συνημμένα

• 383ddef0-aac9-4d4a-9c93-7881145127af.jpeg
    383ddef0-aac9-4d4a-9c93-7881145127af.jpeg
    204,8 KB · Εμφανίσεις: 12

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.292
Πόντοι
1.056
Οι Καταλανοί στις δυτικές που .... κατηφόριζαν στη μπάρτσα ... από το 1992 ... μέχρι και αρχές 00s ...
ήταν ένα σκαλί πιο κάτω από το αντίστοιχο ντόπιο προσωπικό στα τουριστικά μέρη στο ... μαρακές ... και στην ταγγέρη ....

Βέβαια εκείνες οι εποχές ...δεν σου λένε τίποτε ... έτσι βαλκάνιε ;

Λάκη, όλα αυτά μου θυμίζουν κάτι καφενειακές κουβέντες για τη Μικρασιατική Εκστρατεία

Φυσικά δε μου λένε τίποτα εκείνες οι εποχες, εγώ ζω στο ΤΩΡΑ

Untitled.jpg

Το δικό μου ΤΩΡΑ, είναι μίνιμουν 5 μέρες το μήνα στο μπλοκ, συν άλλους προορισμούς.

Σαν υπαλληλάκος όλα αυτά ή φτωχομπινές που έγραψε ο άλλος που η μόνη του επαφή με το μπλοκ είναι ότι έχει φάει πιροσκί...

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.530
Πόντοι
216
Λάκη, όλα αυτά μου θυμίζουν κάτι καφενειακές κουβέντες για τη Μικρασιατική Εκστρατεία

Φυσικά δε μου λένε τίποτα εκείνες οι εποχες, εγώ ζω στο ΤΩΡΑ

Untitled.jpg

Το δικό μου ΤΩΡΑ, είναι μίνιμουν 5 μέρες το μήνα στο μπλοκ, συν άλλους προορισμούς.

Σαν υπαλληλάκος όλα αυτά ή φτωχομπινές που έγραψε ο άλλος που η μόνη του επαφή με το μπλοκ είναι ότι έχει φάει πιροσκί...

Respect για το επίπεδο Genius 3 :hi:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.530
Πόντοι
216
Ισπανοί, Τούρκοι, κλπ είναι και μεγάλοι πληθυσμοί, στατιστικά να το πάρεις πιο πιθανό να μπλέξουνε με τέτοιους

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.187
Πόντοι
6.056
Οι Πολωνέζες ΜΙΛΦ είναι σκυλιά.Κρατιούνται καλά,κάνουν όλα τα γούστα,πάντα ήταν δυνατή η Πολωνία στα μιλφέτα.Οι Πολωνέζες της δικής μου γενιάς σαφώς οι καλύτερες,πολύ ανώτερες σε σεξ και χαρακτήρα από τις μικρές.

Πολωνέζες μιλφ είναι εφικτός στόχος για κάμακα χωρις σπονσορινγκ;Πάνε με ξένους;

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.292
Πόντοι
1.056
Ισπανοί, Τούρκοι, κλπ είναι και μεγάλοι πληθυσμοί, στατιστικά να το πάρεις πιο πιθανό να μπλέξουνε με τέτοιους

Ισχύει αυτό με το αριθμητικό, π.χ.οι τούρκοι λένε πως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλης της τουρκίας είναι το Βερολίνο..

Αλλά αλήθεια είναι ότι είναι και από τους πιο αγάμητους λαούς..
Και όσες δυτικές έχω γνωρίσει με τούρκο άντρα, εκείνος ήταν κατ' ευφημισμόν τούρκος...

Οι Ισπανοί είναι μεγάλοι πέφτουλες,αλλά όχι άγαρμποι σαν τους τούρκους.
Όποτε πάω Ισπανία γίνεται καμάκι χύμα στο δρόμο από άντρες και γυναίκες,
πιάνεις κουβέντα από το πουθενά.
Επίσης η φάση κρατάει μέχρι αργά, ακόμη και καθημερινές, καμία σχέση με δύση και μπλοκ.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.530
Πόντοι
216
Ισχύει αυτό με το αριθμητικό, π.χ.οι τούρκοι λένε πως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλης της τουρκίας είναι το Βερολίνο..

Αλλά αλήθεια είναι ότι είναι και από τους πιο αγάμητους λαούς..
Και όσες δυτικές έχω γνωρίσει με τούρκο άντρα, εκείνος ήταν κατ' ευφημισμόν τούρκος...

Οι Ισπανοί είναι μεγάλοι πέφτουλες,αλλά όχι άγαρμποι σαν τους τούρκους.
Όποτε πάω Ισπανία γίνεται καμάκι χύμα στο δρόμο από άντρες και γυναίκες,
πιάνεις κουβέντα από το πουθενά.
Επίσης η φάση κρατάει μέχρι αργά, ακόμη και καθημερινές, καμία σχέση με δύση και μπλοκ.

Δεν έχω πάει ποτέ Ισπανία και θέλω πολύ. Που θα πρότεινεις πρώτα; Σκέφτομαι για καμιά Μάλαγα το καλοκαίρι

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.292
Πόντοι
1.056
Δεν έχω πάει ποτέ Ισπανία και θέλω πολύ. Που θα πρότεινεις πρώτα; Σκέφτομαι για καμιά Μάλαγα το καλοκαίρι

Μάλαγα είναι ωραία το καλοκαίρι, πήγαινε και Μαμπέγια, είναι κοντά.
Και αν έχεις περισσότερες μέρες τσέκαρε Ρόντα και Γρανάδα.

Και η Βαλένθια είναι ωραία.

Ότι θες για Ισπανία ρώτα, έχω πάει παντού.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.943
Πόντοι
2.306
Λιβερπουλιώτισσες κλασικά.Πολωνία δε βλέπεις τέτοια θεάματα.

faft8I.png

HEuMZk.png

yQyoNY.png

IDL9Wu.png

eCy4Qc.png

Ο βασικός λόγος είναι οτι οι Πόλκες όταν πίνουν έρχονται στο κέφι και αρχίζουν να χορεύουν οπότε σταδιακά η επίδραση του πιώματος μειώνεται ενώ οι Αγγλίδες συνεχίζουν να κατεβάζουν τις μπόμπες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
9.943
Πόντοι
2.306
Διασκέδαση γερμανικού τύπου.Βλέπεις μερικές ψωλέττες συνήθως Ανατολικές αλλά η ατμόσφαιρα είναι χέσε μέσα και κατούρα έξω,μηδέν ερωτισμός.

Αγγλίδες γκόμενες και ο συνήθης Αράπης με ύφος αν βοηθήσω θα γαμήσω ή θα με πάνε μέσα για βιασμό.Τέτοιες καταστάσεις δε βλέπεις ποτέ Γερμανία ή σλαβικές χώρες.

bKvbbN.png

Πάντα καθαρίζει βέβαια ο λευκός ιππότης.

4OLYxY.png

xgx9Rg.png

Είναι αυτό που ονομάζουμε female empowerment.Οι γκόμενες δε χρειάζονται ποτέ βοήθεια,έχουν τις φίλες τους.

Seg1Zm.png

wiDQqL.png

O13o0q.png

Manchester.Ελα μουνί στον τόπο σου που λένε.

8CsBo1.png

Τελευταία τροποποίηση:
  • Χαχα
Αντιδράσεις: 968

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom