Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Εγώ μάξιμουμ στο σπονσοριλίκι πληρώνω 250 ευρώ το ραντεβού,συνήθως 200 τους
ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ..
250 ΧΕΡΑΤΑ,ΣΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΔΩΡΑΚΙΑ-ΦΑΓΗΤΑ-ΠΟΤΑ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ,PLUS ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ-ΣΤΕΓΑΣΗΣ-ΚΛΠ ΔΙΚΑ ΣΟΥ(ΑΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ 3),ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΚΙ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ,ΑΝΤΕ 1 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ???
ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ Ο ΡΕΒΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΡΑΠΟΥΤΑΝΑΡΙΟ ΣΤΑ 3 ΜΕ 4 ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ..
ΤΡΑΒΑ ΨΟΦΑ ΡΕ ΠΑΝΧΑΖΕ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ωραιος. 200 ειναι μια χαρα, αμα φας.
Μια μικρη διορθωση στ αγγλικα σου:

για την ωρα χρησιμοποιεις παντα το at
το on παει στις ημερες-ημερομηνιες
για μηνες-χρονια βαζεις το in

πχ see you on Sunday
see you at 21:00
i hope  we will meet in December κλπ

Είναι πολύ καλή.Και σε τιμές όπως τον παλιό καλό καιρό.Δε νομίζω να μου πει καμιά μαλακία τελευταία στιγμή είναι κλεισμένη η φάση.Και άλλες δύο φάσεις εξαιρετικές.Η μία όμως ζητάει πάνω από 200 και η άλλη δεν έχει καθορίσει ακόμη αλλά πιστεύω θα της αρκεί η διακοσάρα στάνταρντ ίσως και λιγότερα.Εχω και άλλες 3 να δω αλλά όχι τόσο ωραίες και φυσικά τη δική μου που τα τρώει κανονικά,200-250 ευρώ στο ραντεβού.

Πάντως χειμώνα κωλολέει να έρθεις.Το Σεπτέμβριο έλειπαν όλες σε διακοπές και τώρα γίνεται συνωστισμός.Ποια θα πρωτοαρπάξει το σπόνσορα.
Αυτό το κρύο εξολοθρεύει τους Τουρκοάραβες ευτυχώς.
Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.Θα στείλω και στη Λευκορρωσίδα καμιά φωτό από τον μπάλκαν καύλο μέσα στα μουνάκια από τις γκόμενες για να δει τι έχασε.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Βαλκανικοί πύραυλοι σε θέσεις μάχης για το τριήμερο.Με καθοδήγηση απο ειδικά drones εκρύγνηνται επί των ουκρανικών κώλων.

gmA8g9.jpg

Οπως έχω δηλώσει επανειλημμένα ο κανών για να περάσεις καλά Κίεβο είναι μια πεντακοσάρα για κάθε μέρα.
χειροτερος κ απο τους πιθηκοειδεις μογγολους τουρκους..
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
Η αποθεωση του βλακεντιου..
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΑΝΕΡΙΑ Κ ΤΑ ΞΗΡΟΚΑΡΠΙΑ ΡΕ ΜΠΡΟΥΚΛΗ ΤΟΥ ΜΑΤΡΙΞ ΣΟΥ..ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ,ΟΤΑΝ ΣΚΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΤΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΣΕ ΚΥΡΙΛΑΤΟ ΡΕΣΤΟΡΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΑΣΑΡΕΣ Κ ΤΙΣ ΒΟΤΚΕΔ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ 150ΑΡΑ,ΑΝΤΕ 200ΑΡΟΥ..ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτά είναι για τριήμερο λέμε.Τόσα χρειάζονται.Εννοείται με πληρωμένο αεροπορικό,διαμονή.Είναι αυτά που ζητάνε οι γκόμενες σε απευθείας παροχή.

Επισκέπτης
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ..
Κ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ,ΠΑΡΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 200 ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΕΣΤΩ Κ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ..
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ..
ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ..
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ,ΞΕΧΝΑΣ(ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ Κ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ),ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΠΙΘΗΚΑ..
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΤΙ ΓΑΜΗΣΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΡΕ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ Σ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ???ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΒΛΑΚΑ..ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΜΟΥ..
ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ???
ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ???ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΠΙΝΕ..
ΥΓ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ "ΠΟΥΜΕ" ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΟΥΣ ΑΓΑΜΗΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ..
ΓΙΑ ΞΕΞΩΛΙΑΣΜΑ ΤΙΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΡΟΧΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ Κ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ..
ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ..
ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ,ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΠΕΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΣΕΙ ΤΗΝ ΧΙΛΙΑΡΟΥΜΠΑ..ΒΛΑΚΑ..
εχεις πολλα ψυχολογικα τυπε. Γαμα καμια μικρουλα να σου περασουν. :2funny:  :2funny:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
εχεις πολλα ψυχολογικα τυπε. Γαμα καμια μικρουλα να σου περασουν. :2funny:  :2funny:
γαμαω την δικια σου κ μου περνανε ρε τρυπιε..
ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ???
ΥΓ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΚΕΝΤΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ???
gallery-1484923464-screen-shot-2017-01-20-at-142724.jpg

ΑΝ ΝΑΙ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΤΥΣΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΜΟΙΡΕΣ???

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελλαδα δυσκολα να προχωρησει σπονσοριλικι ετσι οπως το λες.
Ειναι και πιο αυστηρες οι ηθικες αρχες, και οι γκομενες πιο αδουλευτες σε τετοια. Δε θελει πολυ να σου ερθει κανενας αδερφος, φιλος, κλπ να σου κανει μαγκιες. Επισης αμα κολλησει η γκομενα και θελει πχ γαμους και τετοια, πας σε χειροτερα προβληματα.

Ελλαδα ειναι παραδεισος για στουντιο και μασατζιδικα. Φθηνο καλο μουνι. Και Φυλης αλλα πιο μπιχλα. Για μεταξι δεν το συζητω καν, ειναι για Αφγανοσομαλομαροκινους και παρακατω.

Οντως οι Ελληνίδες το σπονσοριλίκι στο μυαλό τους το έχουν υπό τύπο βίζιτας.Ούτε καν booty call,καθαρή βίζιτα.

Επισκέπτης
Στο δισκο για οσους αναρωτιεστε εχω φαρμακακια για τους ασθενεις μου καθοτι ψυχιατρος

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΤΟ ΠΣΚ Τ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΠΙ ΡΕ ΦΥΛΟΒΙΕ ΤΗΣ ΤΣΑΠΟΥΣ..ΣΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ ΘΑ ΛΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΩΜΑΤΑ???Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΣΚΕΤΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..

Εγώ παντού πίνω και περνάω καλά,  γιατί είμαι ... οργανωμένος και δεν είμαι πουθενά ξεκρέμαστος.
Άμα λάχει πάω και σε ξενέρωτα μέρη, για χάρη κολλητών (για λίγο) . Και εκεί καλά περνάω. Με το τόπι ασχολούνται οι καφενειακοί αποτυχημένοι που έχουν στυτική δυσλειτουργία από τα 36.
Εμένα η ψωλή μου είναι γεοτρύπανο στα 46 .

Ειλικρινά όμως, δεν με θέλεις εναντίον σου . Δεν σε ξέρω, δεν θες να σε λοκάρω.
Οπότε πάρτο αλλιώς και κοίτα αλλού .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ναι,εννοείται.Γιατί ρωτάς?Σε ενδιαφέρουν τέτοια?
300-400 ευρώ ζητάνε να έρθουν σε εσένα για διακριτική intim συνάντηση.Εκεί παίζουν οι τιμές.
Εμένα δε με ενδιέφερε,είναι εντελώς βίζιτα φάση δεν έχει σχέση με σπονσοριλίκι.Να δώσω 300 ευρώ αλλά να την έχω γκόμενα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.
Να μου έρθει μια Ελλεινίς 175 μοντελοειδής με τα διπλά λεφτά που θα γαμούσα μια Ρωσίδα 185 μοντελοειδή δε λέει πολλά.
Εκτός αν σε ενδιαφέρει το βιζιτιλίκι καθαρά και δεν την ψάχνεις με το σπονσοριλίκι και το καμάκι.

Εγώ είμαι όντως στο βιζιτιλίκι , σχεδόν 30 χρόνια. Είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος. Θέλω να γαμάω κώλο και να τις χύνω στη μούρη. Το θέμα είναι όμως να αντέχει ο κώλος τους, κάτι που σπάνια συμβαίνει , γιατί έχουν μάθει στους γαμιάδες των 5 λεπτών και τσινάνε με τους μακράς διάρκειας χύστες.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Ειλικρινά όμως, δεν με θέλεις εναντίον σου . Δεν σε ξέρω, δεν θες να σε λοκάρω.
Οπότε πάρτο αλλιώς και κοίτα αλλού .
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟΝ "ΛΟΥΚΑΡΩ" ΟΜΩΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ..
ΡΩΤΑ-ΜΑΘΕ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ..
ΥΓ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΙΝΩ,ΠΟΥ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΛΟΥΛΗ..
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΧΑΖΟΥΛΗ..
ΡΩΤΑ-ΜΑΘΕ Κ ΞΑΝΑΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ¨ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ"..
ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ ΠΑΛΙ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ..
ΦΕΥΓΩ..
ΠΗΓΑΙΝΩ Ν ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΝΑ..

Επισκέπτης
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟΝ "ΛΟΥΚΑΡΩ" ΟΜΩΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ..
ΡΩΤΑ-ΜΑΘΕ Κ ΜΕΤΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΣΟΥ ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ..
ΥΓ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΙΝΩ,ΠΟΥ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΕΡΑΣΜΕΝΟ ΛΟΥΛΗ..
ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ,ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΧΑΖΟΥΛΗ..
ΡΩΤΑ-ΜΑΘΕ Κ ΞΑΝΑΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ¨ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ"..
ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ ΠΑΛΙ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ..
ΦΕΥΓΩ..
ΠΗΓΑΙΝΩ Ν ΑΛΛΑΞΩ ΠΑΝΑ..
φαρμακα ν αλλαξεις

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.893
Πόντοι
456
Κάντε υπομονή 1-2 μέρες θα τελειώσουν τα mb απο τη κάρτα που πήρε με το χαρτζηλικι του πεθερού ....

Τραβά ρε ΜΑΛΑΚΑ και πάρε τα ρούχα από το καθαριστήριο πρωί-πρωί γιατί θα φας παντόφλα από τη κυρά .....

:s&m_3: :s&m_3:

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Κάντε υπομονή 1-2 μέρες θα τελειώσουν τα mb απο τη κάρτα που πήρε με το χαρτζηλικι του πεθερού ....

Τραβά ρε ΜΑΛΑΚΑ και πάρε τα ρούχα από το καθαριστήριο πρωί-πρωί γιατί θα φας παντόφλα από τη κυρά .....

:s&m_3: :s&m_3:
ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΘΗΛΑΖΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΡΥ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΛΕΙΨΗΝ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΑΔΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΟΥ ΠΡΗΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΑΠΑΡΙΤΣΕΣ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ..
ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ Κ ΣΤΕΙΛΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΠΡΟΥΚΛΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥ.ΚΟΜ..
ΑΛΛΟΣ???
ΟΣΟ ΜΑΖΟΧΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΟΥΡΝΩ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ Κ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ Κ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ,ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΩ ΑΛΥΠΗΤΑ ΔΥΣΤΗΧΙΣΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΘΕΟΧΑΖΟ ΕΚΤΡΩΜΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙ,Ο ΜΙΣΟΡΙΞΙΑΣ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗΣ-ΠΕΠΟΝΟΓΑΜΗΣ(ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ),ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΡΑΓΙΚΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ(ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΙΑΣ Κ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΛΕΜΕ),ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΑΠΟΨΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΘΑΜΩΝΕΣ" ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΩΛΟΜΠΑΡΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ???
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΟΥΝΑΠΑΝΙΔΙΑ..
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ Κ ΣΑΝ ΠΡΩΤΥΠΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΤΕΛΕΜΕ..
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΙΕΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΛΤΑΚΙΑΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ-ΜΠΑΡΟΒΙΟΣ-ΣΩΛΗΝΟΦΑΝ ΓΑΜΙΑΣ???
ΑΠΟ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΛΙΒΙΝΓΚ ΦΟΡ ΕΒΕΡ ΜΕ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ "ΧΩΡΟ" Κ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΕΛΕΓΕΙΕΣ-ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥ..
ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΤΡΥΠΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΝΑ 3ΜΗΝΟ ΤΑ ΣΕΝΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ ΑΝΑ 16ΜΗΝΟ????
Ε Λ Ε Ο Σ...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.410
Πόντοι
4.746
Παλι τους το εσκασες και αρχισες τις ραψωδιες για πρεσβυωπες βλεπω. Κατ'αρxην μην βριζεις οταν δεν σε βριζουν..
Ηρεμα.. Την πλακιτσα μας κανουμε.. Μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις. θα παθεις κανα εμφραγμα με τοση ενταση

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Παλι τους το εσκασες και αρχισες τις ραψωδιες για πρεσβυωπες βλεπω. Κατ'αρxην μην βριζεις οταν δεν σε βριζουν..
Ηρεμα.. Την πλακιτσα μας κανουμε.. Μην τα παιρνεις ολα τοις μετρητοις. θα παθεις κανα εμφραγμα με τοση ενταση
ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΥΛΩΝΕΙ ΘΑ ΚΑΝΩ..ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ..ΕΓΩ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ,ΟΣΟ Κ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΝΕΙΣ..
Η ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ..ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙ,ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom