Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ η μια που γαμησα.Η φωτο είναι πολύ βιαστική.

0EZ9Fb.jpg

Δε με άφηνε να βγάλω φωτο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η αλλη δε με αφήνει να βγάλω αλλα θα βγάλω.Εχει βυζαρες,κωλαρα.

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.187
Πόντοι
1.056

0EZ9Fb.jpg

Αρχηγέ πιστεύω να την πήρες για ζέσταμα γιατί πραγματικά δεν είναι του επιπέδου σου ...

Διώξτη αν είναι ακόμα εκεί , και ξαναβγές για κυνήγι ...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.489
Πόντοι
4.587

0EZ9Fb.jpg

Λογικο που δεν σε αφηνε..τα χαλια της εχει..βαλε μας την βυζαρου μπας και γινει ανατροπη

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Εντομεταξυ όσες έχει ανεβάσει ο κμαν λέτε χάλια η μία χάλια η άλλη, από όλες αυτες, όλες μα όλες είναι ποιο όμορφες από αυτές που έχουμε φυλής και Μεταξουργείο τα τελευταία χρονια... Είχε ανεβάσει κάνα 2 ψηλές ο κμαν που τέτοιες εδώ δεν υπάρχουν καν, ούτε καν στα στούντιο

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.279
Πόντοι
2.356
Εχει πραγματι ανεβασει καποιες πολυ καλες ...
αυτη ομως ειναι επιπεδο που βρισκεις ανετα στα σαλον εκει , και χειροτερη θα ελεγα
εχω παρει βυζαρου/κωλαρου και μικρη στην baseina  23 με  δυο χιλιαδες γκριβνα για μια ωρα και δυο πηδηματα + τριακοσια για πιπα ακα

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.187
Πόντοι
1.056
Κάπου πρέπει να τον δικαιολογήσουμε τον Αρχηγό , μετά τα τσαλιμάκια που του έκανε η λευκορωσιδα.
Όρμησε σαν το λύκο στο κοπάδι με τα πρόβατα για να εκτονώσει τις βαλκανικές ορμές του και έτυχε η πρώτη που γαμησε να μην είναι της κλάσης του.

Αναμένουμε επόμενη ενημέρωση ....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αρχίδια η βυζαρου δε με άφησε να βγάλω φωτό.Εκανε όμως φοβερό γλυφοκωλι.
Εξαντλήθηκα σήμερα,αύριο θα βγω με τη δική μου.Εχει πολλές ακόμα αλλά πρέπει να προσέχει κανείς με τις φωτο,κρύβουν ατέλειες.
Είναι βέβαια χάλια οι δικές μου φωτό.Αυτη την έβγαλα χωρίς εστίαση καν.Θα βάλω τη φωτο που μου έστειλε η γκόμενα που είναι όντως ρεαλιστική,η δικιά μου είναι λάθος.Η βυζαρου τα κατάπιε ολα δυο φορές,γλυφοκωλια,ακαποτα τα πάντα ολα.
Αλλα το ουκρανικο τσιμπουκι αθλιο,δε μαθαίνουν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχω άλλες 10 να δω αλλα θα με δείρει η δικια μου.Γαμησα και ακαποτα,δεν το επαναλαμβάνω αυτό το λάθος.Το γκριβνα στα 26 προς ένα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως το χειμώνα πολύ καλυτερα.Απειρες σεμιπρος στην πόλη.Σεπτέμβριο λείπανε όλες,δεν μπορούσα να κανονίσω τίποτα και τώρα χαλαρα ολα,πιέζουν να σε συναντήσουν.
Το κακό είναι οτι δε δέχονται πλέον φωτογραφίες για λόγους privacy κτλ.
Η βυζαρου δυναμίτης με ξετιναξε.Εργαλείο σεξ.

Πολλές δηλαδή που παριστανουν τις σπονσορέτς είναι στην πραγματικότητα σεμιπρος αλλα ειναι εύκολο να τις ξεχωρίσεις.Οι σεμιπρος πηδιούνται απο το πρώτο ραντεβού ή έρχονται κατευθείαν διαμέρισμα.
Οι γκόμενες είναι όπως στις φωτο αλλα οι φωτο είναι τραβηγμένες απο πολύ ευνοικες γωνίες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντωμεταξύ η βυζαρου μου είπε ότι είναι πρωταθλήτρια στο τένις,στο γκολφ,καθηγήτρια χορού,έχει επισκεφτεί 62 χώρες και σπουδάζει business administration στη Βιέννη.Δεν ήθελε φωτό για να μην εκτεθεί.
Με τόσο ταλέντο δε νομίζω να μπορούσε να υστερεί στο γλυφοκώλι,η τύπισσα έδωσε ρέστα.Και βυζάρες πελώριες δεν πίστευα ότι είναι φυσικές.
Εδώ τα πόδια της βυζαρου όπως τα τραβάει.Ειχε μπουταρες,δε με άφησε να τραβήξω φωτό.

28zA9S.jpg

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ φωτό της βυζαρους στο ρεστωραν.Δε βάζω πρόσωπο γιατί είπε ότι είναι αναγνωρίσιμη.

fn3Qtb.jpg

Βλέπετε το τεράστιο μέγεθος των οβουζιων.Ειχε και κωλάρα,στο 180 ύψος,hourglass figure,κρίμα που δε μου επέτρεψε φωτό.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ λέει πλέον να έρθεις και για σεμιπρολικι.Απλα οι γκόμενες το παίζουν πλέον σπονσορέτς και ζητάνε παραπάνω.Δηλαδη θες μίνιμουμ 150 ευρώ τη μέρα για κάθε γκόμενα.Αλλα με 200 ευρώ τις γαμάς όλες,είναι πανηγύρι εδώ.Απλα έχω κολλήσει με τη δικιά μου τη δίμετρη και δεν έχω βρει καλύτερη να την αντικαταστήσω.Αλλα αν έρθεις για τριήμερο σεξοτουρ,μπορείς να γαμάς 3 τη μέρα άνετα αρκετά καλής εμφάνισης.(στις δικές τους φωτό είναι τελειες).

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι βίντεο από τη μικρή που γάμησα χτες.Απλα η δικιά μου φωτό ήταν χάλια,την έβγαλα βιαστικά και αλλοίωσε το σώμα της.

Βγαίνω τώρα Κρεσατικ μήπως σταύρωσω κανένα ινσταφακ.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456

0EZ9Fb.jpg

αρχοντα αυτη ειναι τραγικη στην φωτο οδυσσο στο σαλον 400 γριβνα πιανει!
η αλλη στο βιντεο καλη,τετειες ειχε με 100-150 ευρο πολλες στην αρκαδια απο τις γυρω περιοχες.
μεχρι ποτε θα εισαι κιεβ αρχοντα?σκεφτωμε να ερθω μεθαυριο μεχρι 12 βρηκα απαρτμεντ πετσερσκα πολυ καλο.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
αρχοντα ειναι λιγες 5 μερες δεν εχει συνεχεια πτησεις αυτο σκεφτωμε και δεν εκλισα ακομα
δεν θελω να χαλασω 2 χιλιαδες και να γαμησω μια πουτανα.
προτιμω 10 μερες βολτα αφου δεκαδες απλες κοπελες ειναι αυτες που με γνωριζουν εκει.
απο μονες θα τρεξουν οταν με δουνε τωρα ολες οι γνωστες μου ειναι 21-25!
στο κιεβο ομως αρχοντα δεν με εχουν για συνηθισμενο τουριστα αυτες που με ξερουν χρονια.
εχουν γνωρισει πολλες και την οικογενεια μου και τους συγγενεις μου,εχουν ερθει σπιτι μου.
αυτες οχταρακια-ενιαρακια δεν θα χρειαστω σπονσαρισματα απλα κερασματα και μικροδωρακια.
ολες αυτες που γνωριζω δεν γαμιουντε με λεφτα ουτε θα της γνωσρισει ο απλος τουριστας.
σαβατοκυριακο μονο  βολταρουν κεντρο παρεα με φιλες και δεν μπορει να της γνωρισει η πλισιασει
απλος τουριστας.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αρχοντα αυτη ειναι τραγικη στην φωτο οδυσσο στο σαλον 400 γριβνα πιανει!
η αλλη στο βιντεο καλη,τετειες ειχε με 100-150 ευρο πολλες στην αρκαδια απο τις γυρω περιοχες.
μεχρι ποτε θα εισαι κιεβ αρχοντα?σκεφτωμε να ερθω μεθαυριο μεχρι 12 βρηκα απαρτμεντ πετσερσκα πολυ καλο.

Είναι η ίδια με αυτή στο βίντεο αν προσέξεις το τατου στο χέρι.
Δείχνω την τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ινσταφωτος που βγάζεις εσύ,φωτός που η γκόμενα ποζάρει και φωτός που βγάζει η ίδια η γκόμενα.
Στη φωτό φαινονται όλα αλλά ανατολών βυζιά,κοιλιές σε λάθος θέση γιατί την τράβηξα εν κινήσει χωρίς εστίαση.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Εδώ λέει πλέον να έρθεις και για σεμιπρολικι.Απλα οι γκόμενες το παίζουν πλέον σπονσορέτς και ζητάνε παραπάνω.Δηλαδη θες μίνιμουμ 150 ευρώ τη μέρα για κάθε γκόμενα.Αλλα με 200 ευρώ τις γαμάς όλες,είναι πανηγύρι εδώ.Απλα έχω κολλήσει με τη δικιά μου τη δίμετρη και δεν έχω βρει καλύτερη να την αντικαταστήσω.Αλλα αν έρθεις για τριήμερο σεξοτουρ,μπορείς να γαμάς 3 τη μέρα άνετα αρκετά καλής εμφάνισης.(στις δικές τους φωτό είναι τελειες).
o leyteris με αμφισβητησε που ελεγε 2000 δεκαετια μεχρι το 2012 που ημουν σχεδον μονιμα
οτι ηθελα 300-500 την μερα κερασματα μονο!τοτε ηταν πολυ ακριβοτερο το κιεβο λογο ισοτιμιας.
εγραφα τα μπατζετ μου με 2 αλλα νικ που αρχισα να γραφω για κιεβ.
150 ευρο την μερα ειναι τζαμπα τωρα,εχασα τις καλυτερες εποχες κιεβ με γριβνα 30.
300-500 κερασματα δεν ηταν σε πολλες γκομενες η σπονσορετες απλες αφραγγες μικρουλες
που ερχωνταν μονες η με 2-4 φιλες.
για σπονσορετες και πουτανες που καθωνταν σε διαφωρα μερη παλι ηθελες κερασματα κοκτειλ 200 ευρο
και μετα αλλα 100 ευρο να τις γαμησεις.ουτε τοτε εκαναν εκπτωσεις κατω απο 100.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom