brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.901
- Πόντοι
- 2.606
πικς Ορ νεβερ χαπεντ αρχηγέ !Τρελλα σκηνικά.Ηδη γαμησα δυο γκόμενες 22 ετων.Η μια κόλλησε την έχω ακόμα διαμέρισμα.
πικς Ορ νεβερ χαπεντ αρχηγέ !Τρελλα σκηνικά.Ηδη γαμησα δυο γκόμενες 22 ετων.Η μια κόλλησε την έχω ακόμα διαμέρισμα.
Εδώ η μια που γαμησα.Η φωτο είναι πολύ βιαστική.
Δε με άφηνε να βγάλω φωτο.
Εδώ η μια που γαμησα.Η φωτο είναι πολύ βιαστική.
αρχοντα αυτη ειναι τραγικη στην φωτο οδυσσο στο σαλον 400 γριβνα πιανει!Εδώ η μια που γαμησα.Η φωτο είναι πολύ βιαστική.
αρχοντα αυτη ειναι τραγικη στην φωτο οδυσσο στο σαλον 400 γριβνα πιανει!
η αλλη στο βιντεο καλη,τετειες ειχε με 100-150 ευρο πολλες στην αρκαδια απο τις γυρω περιοχες.
μεχρι ποτε θα εισαι κιεβ αρχοντα?σκεφτωμε να ερθω μεθαυριο μεχρι 12 βρηκα απαρτμεντ πετσερσκα πολυ καλο.
o leyteris με αμφισβητησε που ελεγε 2000 δεκαετια μεχρι το 2012 που ημουν σχεδον μονιμαΕδώ λέει πλέον να έρθεις και για σεμιπρολικι.Απλα οι γκόμενες το παίζουν πλέον σπονσορέτς και ζητάνε παραπάνω.Δηλαδη θες μίνιμουμ 150 ευρώ τη μέρα για κάθε γκόμενα.Αλλα με 200 ευρώ τις γαμάς όλες,είναι πανηγύρι εδώ.Απλα έχω κολλήσει με τη δικιά μου τη δίμετρη και δεν έχω βρει καλύτερη να την αντικαταστήσω.Αλλα αν έρθεις για τριήμερο σεξοτουρ,μπορείς να γαμάς 3 τη μέρα άνετα αρκετά καλής εμφάνισης.(στις δικές τους φωτό είναι τελειες).