Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Είναι η ίδια με αυτή στο βίντεο αν προσέξεις το τατου στο χέρι.
Δείχνω την τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ινσταφωτος που βγάζεις εσύ,φωτός που η γκόμενα ποζάρει και φωτός που βγάζει η ίδια η γκόμενα.
Στη φωτό φαινονται όλα αλλά ανατολών βυζιά,κοιλιές σε λάθος θέση γιατί την τράβηξα εν κινήσει χωρίς εστίαση.
γαμησε τα αν δεν δεις με τα ματια την παθαινεις.
βρηκα τελεια διαμερισματα 7 με 12 δεκρβρη.βαλε μπουκινκ κομ να τα δεις για αλλη φωρα.
το ενα διπλα στο ολιμπισκι 170 ευρο τελειο και αλλο πετσερσκα με 200.
εμποδιο αρχοντα ενω ψυθηκα και ημουν ετοιμος να τα κλισω πριν 2 ωρες βαριεμε να φτιαχνω
βαλιτσα και να τρεχω πρωι τραπεζα για να ερθω μεθαυριο.αλλο να εισαι προγραματισμενος.
ο δασκαλος με πηρε απο πραγα λεει κατσε στα αυγα σου μην πας να φας κρυο και λεφτα
αδικα για 5 μερες,τραβα καρακας  και γαμα τους μαλακες χαχολους.
ο δασκαλος ειναι πραγα,μεσα δεκεβρη κιεβο και φεβρουαριο απο αθηνα  θα παει σοφια.
ενω ψυθηκα για κιεβ με παρεσυρε ο δασκαλος και δεν εκλισα ακομα.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
πες μας για γκιουλιβερ και οσιαν πλαζα μολλ αν εχει κοσμο αρχοντα.
ολοι μου λενε τινκα το γκιουλιβερ αλλα θυμαμε γλοπους παντα αδεια ηταν
και μονο μανες με παιδακια ειχε λιγο κοσμο σε φαγαδικα.
ενημερωσε μας για τον κοσμο αν εχει μονο παιδακια και μικρουλες δεν αξιζει τοτε
να φαω και το κρυο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γίνεται του μουνιου το πανηγύρι.Είμαι βέβαια με τη δικια μου την 189,της έχω αδυναμία αλλά είναι γελοιωδης κατάσταση.Ολες οι μουνιτσες κοιτάζουν προκλητικα,έχω 10 στο ίντερνετ στο stand by,απλά μουνοπαράδεισος Η απολυτη χώρα αν έρθεις φορτωμένος άπειρες ευκαιρίες.
Ελάτε χειμώνα παιδες,του μουνιου το πανηγύρι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είναι η ίδια με αυτή στο βίντεο αν προσέξεις το τατου στο χέρι.
Δείχνω την τεράστια διαφορά ανάμεσα σε ινσταφωτος που βγάζεις εσύ,φωτός που η γκόμενα ποζάρει και φωτός που βγάζει η ίδια η γκόμενα.
Στη φωτό φαινονται όλα αλλά ανατολών βυζιά,κοιλιές σε λάθος θέση γιατί την τράβηξα εν κινήσει χωρίς εστίαση.
Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο Βαλκάνιος φουκαράς ήταν κλώνος σου  :2funny:
  Αυτό με το τατουάζ μου θύμισε τον Βαλκάνιο φουκαρά  :2funny:που μας έβαζε της κουρτίνες φωτογραφία και έγραφε ότι είναι η Γερμανίδα του  :2funny:
  Στη φώτο που μας έβαλες σε ένα χέρι φένεται κάτι σαν τατουάζ :2funny:και στο βίντεο το τατουάζ είναι στο άλλο χέρι  :2funny:
  Στην κουζίνα πιστεύω η ίδια είναι της φωτογραφίας με αυτην που κάθεται στην κουζίνα.
  Με λίγα λόγια πήγες εκει (αν πηγες στ'αληθεια και δεν μας βαζεις παλιες φωτο) γιά να πηδήξεις μιά γκόμενα σα τη σκιουρίνα μου και της έδωσες και μιά περιουσία :2funny:.Μάζευες λεφτά 7-8 μήνες γιά να πας εκεί και το αποτέλεσμα :2funny:αποτυχία  :shit: :2funny:.
  Συγγνώμη δεν έχεις λεφτά να πας σε ένα σαλόν να γαμίσεις να ξεκαβλώσεις?αν ψαξεις πολύ καλύτερες από της δικές σου μπορείς να βρεις στα σαλόν.
  Εγώ με σένα δε γελάω τόσο μ'αυτά,είσαι κακομοίρης,φένεται ότι είσαι άφργκος και ότι κάπου χάνεις και φυσικό είναι ν σε συχαίνοντε και να πηγαίνουν μαζί σου μόνο γιά πάρα πολλά λεφτά.Εγώ γελάω με σένα που είσαι φτωχομπινές  :2funny:που πήγες να μας βάλεις φώτο μούφα από το R bnb αλλά κράχτηκες  :2funny:.Πότε θα μας βάλεις φώτο από τα τρία διαμερίσματα που λες ότι έχεις στην Αθήνα? :jerking: :2funny:.

Συνημμένα

• vlak.jpg
    vlak.jpg
    634,6 KB · Εμφανίσεις: 27
  • ukr.jpg
    ukr.jpg
    83,4 KB · Εμφανίσεις: 41

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.196
Πόντοι
2.606
Τελικά θα αρχίσω να πιστεύω ότι ο Βαλκάνιος φουκαράς ήταν κλώνος σου  :2funny:
   Αυτό με το τατουάζ μου θύμισε τον Βαλκάνιο φουκαρά  :2funny:που μας έβαζε της κουρτίνες φωτογραφία και έγραφε ότι είναι η Γερμανίδα του  :2funny:
   Στη φώτο που μας έβαλες σε ένα χέρι φένεται κάτι σαν τατουάζ :2funny:και στο βίντεο το τατουάζ είναι στο άλλο χέρι  :2funny:
   Στην κουζίνα πιστεύω η ίδια είναι της φωτογραφίας με αυτην που κάθεται στην κουζίνα.
   Με λίγα λόγια πήγες εκει (αν πηγες στ'αληθεια και δεν μας βαζεις παλιες φωτο) γιά να πηδήξεις μιά γκόμενα σα τη σκιουρίνα μου και της έδωσες και μιά περιουσία :2funny:.Μάζευες λεφτά 7-8 μήνες γιά να πας εκεί και το αποτέλεσμα :2funny:αποτυχία  :shit: :2funny:.
   Συγγνώμη δεν έχεις λεφτά να πας σε ένα σαλόν να γαμίσεις να ξεκαβλώσεις?αν ψαξεις πολύ καλύτερες από της δικές σου μπορείς να βρεις στα σαλόν.
   Εγώ με σένα δε γελάω τόσο μ'αυτά,είσαι κακομοίρης,φένεται ότι είσαι άφργκος και ότι κάπου χάνεις και φυσικό είναι ν σε συχαίνοντε και να πηγαίνουν μαζί σου μόνο γιά πάρα πολλά λεφτά.Εγώ γελάω με σένα που είσαι φτωχομπινές  :2funny:που πήγες να μας βάλεις φώτο μούφα από το R bnb αλλά κράχτηκες  :2funny:.Πότε θα μας βάλεις φώτο από τα τρία διαμερίσματα που λες ότι έχεις στην Αθήνα? :jerking: :2funny:.
ρε δημητρακη  :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
προτιμω 10 μερες βολτα αφου δεκαδες απλες κοπελες ειναι αυτες που με γνωριζουν εκει.
απο μονες θα τρεξουν οταν με δουνε τωρα ολες οι γνωστες μου ειναι 21-25!
στο κιεβο ομως αρχοντα δεν με εχουν για συνηθισμενο τουριστα αυτες που με ξερουν χρονια.
εχουν γνωρισει πολλες και την οικογενεια μου και τους συγγενεις μου,εχουν ερθει σπιτι μου.
αυτες οχταρακια-ενιαρακια δεν θα χρειαστω σπονσαρισματα απλα κερασματα και μικροδωρακια.
ολες αυτες που γνωριζω δεν γαμιουντε με λεφτα ουτε θα της γνωσρισει ο απλος τουριστας.
σαβατοκυριακο μονο  βολταρουν κεντρο παρεα με φιλες και δεν μπορει να της γνωρισει η πλισιασει
απλος τουριστας.

Αυτα τα σκηνικα αξιζουν και μονο. Μπραβο φιλε.

:hi: :hi: :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
  Με λίγα λόγια πήγες εκει (αν πηγες στ'αληθεια και δεν μας βαζεις παλιες φωτο) γιά να πηδήξεις μιά γκόμενα σα τη σκιουρίνα μου και της έδωσες και μιά περιουσία

Δημητράκη, ενημερωτικά , στην ελλάδα κάποια αστέρια διαφήμιζαν ότι είναι ευκαιρία
250 την ώρα, χωρίς εξτρά, για μια μελαχροινή βαλκάνια κατουρημένη σαγιοναρογλείφτρα 1.50m .
ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ 250
ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ...
ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ... ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και όσοι την πήδαγαν
γίνονταν αυτόματα κάτι μεταξύ μπέκαμ και ντι κάπριο ...

Στη συνέχεια προσπάθησαν να το πάνε 400 την ωρα χωρίς τα εξτρά ... αλλά την έκατσαν τη βάρκα ....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Εδώ είναι βίντεο από τη μικρή που γάμησα χτες.Απλα η δικιά μου φωτό ήταν χάλια,την έβγαλα βιαστικά και αλλοίωσε το σώμα της.

Πιστευω οτι ειναι η ιδια , τατου μανικι πρεπει να εχει ...
μοιαζει και λιγο στο προσωπο ενα απο τα μολδαβακια που ειχα , απλα η δικια μου ηταν και αρκετα ψηλη με ποδαρες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ίδια είναι, μην την ψάχνετε.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Για αυτη λεω ... ενα εικοσαρικο της εδινα και καθοταν διωρο
ειναι αυτα τα τυχερα που μπορει να τυχουν(ακομα και σημερα)στον μονιμο/ημιμονιμο και σχεδον ποτε στον τουριστα των λιγων ημερων.

Συνημμένα

• D5F13CF1-1C12-4212-A82A-BB345A5DDB95.jpeg
    D5F13CF1-1C12-4212-A82A-BB345A5DDB95.jpeg
    81,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 3414DD4A-D80E-4D66-B2E3-3FEAA0B1D825.jpeg
    3414DD4A-D80E-4D66-B2E3-3FEAA0B1D825.jpeg
    61,8 KB · Εμφανίσεις: 34
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η ίδια είναι.Αλλα η δικιά μου η δίμετρη είναι μεγαλειωδης,τις ρίχνει όλες στα αυτιά δεν υπάρχει λόγος να την αντικαταστήσω.Αν βρω κάτι καλύτερο ίσως.
Τα τρώει βέβαια αλλά χαλάλι της.
Δηλαδή και οι άλλες τα ίδια τρώνε αλλά δεν έχουν τόσο δυνατή εμφάνιση.
Άντε μη βάλω τίποτα Τούρκους και Κινέζους με μουναρες Ουκρανες που είδα να συντρωγουν σήμερα να σας φύγει η μαγκιά.
Πάω τώρα διαμέρισμα με τη δικιά μου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δημητράκη, ενημερωτικά , στην ελλάδα κάποια αστέρια διαφήμιζαν ότι είναι ευκαιρία
250 την ώρα, χωρίς εξτρά, για μια μελαχροινή βαλκάνια κατουρημένη σαγιοναρογλείφτρα 1.50m .
ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ 250
ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ...
ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ... ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ και όσοι την πήδαγαν
γίνονταν αυτόματα κάτι μεταξύ μπέκαμ και ντι κάπριο ...

Στη συνέχεια προσπάθησαν να το πάνε 400 την ωρα χωρίς τα εξτρά ... αλλά την έκατσαν τη βάρκα ....
Kαι οι Τυνήσιοι δίνουν κώλο ο ένας στον άλλον στο χωριό  :2funny:
  Ο βλάκμαν είναι σαν τον Πακιστανό που ζει στον Αγιο Παντελεήμονα στην  Ελλάδα με αλλους 6-7 σε ένα μικρο διαμέρισμα και γράφει ότι στην Ελλάδα  :knockinb: συνεχεια γκόμενες  :2funny:και καυχιέται στους άλλους Πακιστανούς  :2funny:.
  Και ο Βλάκμαν μιλάει γιά τη ζωή του στη Γερμανία  :2funny:και σας βάζει και φώτο  :2funny:
  Επειδή δεν βρίσκεται κάποιος να μη γελάει με τα χάλια του  :2funny:βάζει τους κλώνους του να τον θαυμάζουν  :2funny:έχει πλάκα που γράφει μόνος του με τους κλώνους του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Στο Chi να δεις τι μουναρες συχναζουν ...
βεβαια Κινεζους δεν θα δεις , Τουρκους και Ελληνες σπανιως.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μόλις έφυγε από το διαμέρισμα η δίμετρη.Δεν μπορώ να βρω καλύτερη τι να κάνω?

L8u328.jpg

VePVLl.jpg

miK5Vg.jpg

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ακομα μια γ κατηγοριας απελπισμενη γυναικα που δεν γαμησε ενω πληρωσε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ μπριζολικο που καταβροχθισα.

6TrQIg.jpg

Απέναντι το σούσι της γκόμενας.

Προεόρτια με θαυμάσια ουκρανική σπεσιαλιτέ.

IkG9k7.jpg

Μου φύγαν ουκ ολίγα σε κρασιά,φαγια κάπου 3000 γκρίβνυα συνολικά αλλά άξιζε τον κόπο.
Τα αγαθά κόποις κτώνται.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ειναι απλο, εαν ειχε γαμησει εστω και μια απο αυτες, θα μας ειχε γεμισει φωτο και βιντεο απο την ωρα που χωνει τη πουτσα του στο μουνι τους.

Δεν εχει συμβει ποτε, ουτε και θα συμβει, απλα.

Ξεκινα να βριζεις τωρα μαζι με τα κλωνακια σου.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για να δουμε αν μπορω να καλεσω καμία για διανυκτερευση να συνεχίσουμε τους πούτσους.
Έχει πάντως εδώ πλήθος και σε κυαλάρουν όλες και γκόμενους να έχουν δίπλα.Παραδακι να έχεις μόνο για κάψιμο άπειρες κορασίδες έτοιμες να σε ξαλαφρωσουνε.Απλα διαλέγεις αυτές που γουστάρεις άπειρες επιλογές.Ολες διψάνε για μπάλκαν πέος.Παραδεισος παίδες.The promised land.
Never mind the bollocks.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom