εχεις σκεφτει να την φερεις ελλαδα και με καναδυο πασες σε συναγωνιστες να βγαλεις τα εξοδα?
Αυτή είναι μία απο τις 4 βασικές που έχω,δεν τη δίνω.Είναι πολύ δύσκολο να βρω ισαξια,γίνεται αλλα θέλει προσπάθεια.
εχεις σκεφτει να την φερεις ελλαδα και με καναδυο πασες σε συναγωνιστες να βγαλεις τα εξοδα?
Αυτή είναι μία απο τις 4 βασικές που έχω,δεν τη δίνω.Είναι πολύ δύσκολο να βρω ισαξια,γίνεται αλλα θέλει προσπάθεια.
Πλάκα πλάκα έχεις δίκιο του τα φαγε και δεν του κάθισε κιόλας γ'αυτό και τα μασάει .
Τι να πω εντελώς γελοίος
Αυτό είναι τρελλό Είναι σα να λέω πάω στη Φυλής,πληρώνω,μπαίνω στο δωμάτιο γδύνομαι,έρχεται η πουτάνα με το βρακί και το σουτιέν κάθεται μαζί μου γιά 10 λεπτά μέχρι η τσατσά να χτυπίσει την πόρτα και όταν πάω να τη γδύσω για να την γαμήσω δε γδύνεται και τελικά δεν μου κάθεται βγάλτε τα συμπεράσματα σας!
Αρχισαν τα οργανα και οι βρισιες. Σας πιανει πανικος βλεπω και σπατε ευκολα.
χαχαχαχαχα
Η σκληρη αληθεια του καιει τα σωθικα,
Η σκληρή αλήθεια σαβ , είναι ότι η δίμετρη που έβαλε φωτό , είναι μουνάρα. Τέλος.
Μη μου πεις κι εμένα ότι είμαι κλώνος του κμαν, γιατί θα γελάνε τα μπάνερ των μπουρδέλων δεξιά αριστερά.
Πρωτον, δεν ειναι ετσι οι μουναρες.
κουράζεις ρε φίλε με τα τηλέφωνα ....
Ειπε οτι κερναει φαπες. Θελω απλα να τον καλεσω να μου πει που να παω να με κερασει.
Πως είναι ρε σαβ ;
ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ;;;
Αν κάνουμε ψηφοφορία στο δρόμο σε 1000 άνδρες να βαθμολογήσουν τη γκόμενα, τι μέσο όρο θα βγάλει λες ;
Εγώ λέω τουλάχιστον 9/10 .
Δεν με απασχολει τι θα πουν οι 1000. Ουτε καν. Παντα οι πολλοι εχουν αδικο και λαθος. Παντα.
Αν θες να το παμε και πολιτικα, κοινωνικα, αθλητικα, οπως θες.
Παντα οι λιγοι ξεχωριζουν και εχουν δικιο, ποτε οι μαζες. Σε ολα.
σεβαστο
οι άλλες 3 ποιες είναι?
Τα μασάει,έγραψε αν δεν την πηδήξεις στο πρώτο ταξίδι την πηδάς στο επόμενο και τέτοιαΗ σκληρη αληθεια του καιει τα σωθικα, σπαει, βριζει, βαζει τους κλωνους να βριζουν και αυτοι, μετα τους βαζει να τον ανεβαζουν, τρεχει γυρω γυρω απο το γραφειακι σε κατασταση πανικου. Ανα λιγα λεπτα, κουμπωνει και μερικα μηπως και καλμαρουν τα διαφορα ψυχωτικα τικ.
Θελει να μοιασει και στον Τζακ ο καημενος, χαχαχαχαχα
Οι 1000 αντρες που θα βρεις στο δρομο, οι πιο πολλοι γραφουν στα σχολια της καθε τυπισσας στα σοσιαλ σε ευχαριστω για την αποδοχη και παρακαλανε τα μπαζακια οπου τα βρουν.
Δεν με απασχολει τι θα πουν οι 1000. Ουτε καν. Παντα οι πολλοι εχουν αδικο και λαθος. Παντα.
Αν θες να το παμε και πολιτικα, κοινωνικα, αθλητικα, οπως θες.