Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
εχεις σκεφτει να την φερεις ελλαδα και με καναδυο πασες σε συναγωνιστες να βγαλεις τα εξοδα?

Αυτή είναι μία απο τις 4 βασικές που έχω,δεν τη δίνω.Είναι πολύ δύσκολο να βρω ισαξια,γίνεται αλλα θέλει προσπάθεια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εισαι φαν του Τζακ τελικα, για αυτο προσπαθεις ματαια να φτιαξεις τα μαλλια σου οπως τα δικα του.

Δεν. Το βλεπεις ξεκαθαρα στο καθρεφτη και καθημερινα στη ζωη σου. Ουτε καν.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πλάκα πλάκα έχεις δίκιο  :2funny:του τα φαγε και δεν του κάθισε κιόλας  :2funny:γ'αυτό και τα μασάει  :2funny:.
  Τι να πω εντελώς γελοίος  :2funny: :2funny: :2funny:
  Αυτό είναι τρελλό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Είναι σα να λέω πάω στη Φυλής,πληρώνω,μπαίνω στο δωμάτιο γδύνομαι,έρχεται η πουτάνα με το βρακί και το σουτιέν  :2funny:κάθεται μαζί μου γιά 10 λεπτά μέχρι η τσατσά να χτυπίσει την πόρτα  :2funny:και όταν πάω να τη γδύσω για να την γαμήσω δε γδύνεται και τελικά δεν μου κάθεται :headbang: :2funny::2funny::2funny: :2funny:βγάλτε τα συμπεράσματα σας! :headbang:

Η σκληρη αληθεια του καιει τα σωθικα, σπαει, βριζει, βαζει τους κλωνους να βριζουν και αυτοι, μετα τους βαζει να τον ανεβαζουν, τρεχει γυρω γυρω απο το γραφειακι σε κατασταση πανικου. Ανα λιγα λεπτα, κουμπωνει και μερικα μηπως και καλμαρουν τα διαφορα ψυχωτικα τικ.

Θελει να μοιασει και στον Τζακ ο καημενος, χαχαχαχαχα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η σκληρη αληθεια του καιει τα σωθικα,

Η σκληρή αλήθεια σαβ , είναι ότι η δίμετρη που έβαλε φωτό , είναι μουνάρα. Τέλος.
Μη μου πεις κι εμένα ότι είμαι κλώνος του κμαν, γιατί θα γελάνε τα μπάνερ των μπουρδέλων δεξιά αριστερά.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Περιμενω να μου στειλεις σε πμ το τηλεφωνο σου, να σε καλεσω να μου πεις που να ερθω να φαω φαπες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
κουράζεις ρε φίλε με τα τηλέφωνα ....

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Η σκληρή αλήθεια σαβ , είναι ότι η δίμετρη που έβαλε φωτό , είναι μουνάρα. Τέλος.
Μη μου πεις κι εμένα ότι είμαι κλώνος του κμαν, γιατί θα γελάνε τα μπάνερ των μπουρδέλων δεξιά αριστερά.

Πρωτον, δεν ειναι ετσι οι μουναρες.

Δευτερον, δεν γαμησε, ουτε αυτη τη φορα. Απλα πληρωσε για μερικες φωτο. Τι ακριβως δεν εχεις καταλαβει; Εισαι φαν του τυπου;

Σε περιπτωση που εισαι, δικαιωμα σου. Πες ολα τα υπολοιπα μονος σου φιλε, δεν μιλαω με φαν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πρωτον, δεν ειναι ετσι οι μουναρες.

Πως είναι ρε σαβ ;
ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ;;;
Αν κάνουμε ψηφοφορία στο δρόμο σε 1000 άνδρες να βαθμολογήσουν τη γκόμενα, τι μέσο όρο θα βγάλει λες ;
Εγώ λέω τουλάχιστον 9/10 .

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν δεν είναι μουνάρα αυτή , τι είναι ;;;;;;;;
VePVLl.jpg

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πως είναι ρε σαβ ;
ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ;;;
Αν κάνουμε ψηφοφορία στο δρόμο σε 1000 άνδρες να βαθμολογήσουν τη γκόμενα, τι μέσο όρο θα βγάλει λες ;
Εγώ λέω τουλάχιστον 9/10 .

Οι 1000 αντρες που θα βρεις στο δρομο, οι πιο πολλοι γραφουν στα σχολια της καθε τυπισσας στα σοσιαλ σε ευχαριστω για την αποδοχη και παρακαλανε τα μπαζακια οπου τα βρουν.

Δεν με απασχολει τι θα πουν οι 1000. Ουτε καν. Παντα οι πολλοι εχουν αδικο και λαθος. Παντα.

Αν θες να το παμε και πολιτικα, κοινωνικα, αθλητικα, οπως θες.

Παντα οι λιγοι ξεχωριζουν και εχουν δικιο, ποτε οι μαζες. Σε ολα.

Δεν με απασχολει τι λενε οι πολλοι λοιπον.

Τσεκαρε τις φωτο απο τον τασος3 και δες τη διαφορα. Κλασης ανωτερες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Δεν με απασχολει τι θα πουν οι 1000. Ουτε καν. Παντα οι πολλοι εχουν αδικο και λαθος. Παντα.

Παντα οι λιγοι ξεχωριζουν και εχουν δικιο, ποτε οι μαζες. Σε ολα.

Αυτό είναι σωστό.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η σκληρη αληθεια του καιει τα σωθικα, σπαει, βριζει, βαζει τους κλωνους να βριζουν και αυτοι, μετα τους βαζει να τον ανεβαζουν, τρεχει γυρω γυρω απο το γραφειακι σε κατασταση πανικου. Ανα λιγα λεπτα, κουμπωνει και μερικα μηπως και καλμαρουν τα διαφορα ψυχωτικα τικ.

Θελει να μοιασει και στον Τζακ ο καημενος, χαχαχαχαχα
Τα μασάει,έγραψε αν δεν την πηδήξεις στο πρώτο ταξίδι την πηδάς στο επόμενο και τέτοια  :2funny:
  Για μένα το πιό γελοίο μαζί του είναι ότι είναι άφραγκος  :2funny:και έριξα γέλιο με το μαγαζί που νοικιάζει και μένει στη Γερμανία :headbang:και με της μούφα φωτογραφίες που έβαλε από διαμέρισμα που νοικιασε μέσω R bnb και έλεγε ότι είναι το ένα από τα τρία διαμερίσματα που έχει στην Αθήνα  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Σιγουρα και οτι οι πουτάνες του τα τρώνε και δεν του κάθονται είναι γελοίο  :headbang: :2funny:αλλά με τη Ρωσσική νοοτροπία που έχω τόσα χρόνια που είμαι εδώ μου φένεται πιό γελοίο ότι ζει σε αυτές της συνθηκες  :headbang: :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πως φαινεται οτι δεν εχετε ιδεα απο μουνια.

Μια συνηθισμενη κοπελα ειναι για τα δεδομενα της χωρας της. Δεν ασχολειται κανεις μαζι της εκει περα απο τους δυτικους.

Ουτε καν.

Οι σλαβες μουναρες, ειναι ειτε σε αραβικα σκηνικα, ειτε σε Κινεζους, ειτε Ελβετια, ειτε Μοντε Καρλο, ειτε εχουν κανει γαμο με τον χ ψ λεφτα και εχουν τα παιδακια τους και τη ζωαρα τους.

Δεν βγαινουν γελοια ραντεβου σε μιζερα μερη με εργατες παρακαλακηδες της ξενιτιας.

Αν δεν εχεις νοημοσυνη να καταλαβεις τα παραπανω, αστο. Πες τα μονος σου.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι 1000 αντρες που θα βρεις στο δρομο, οι πιο πολλοι γραφουν στα σχολια της καθε τυπισσας στα σοσιαλ σε ευχαριστω για την αποδοχη και παρακαλανε τα μπαζακια οπου τα βρουν.

Τι σχέση έχουν τα πολιτικά ρε πούστη με τη γκόμενα ;;;;;
ΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΕΧΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ;
Εϊναι κοντή ;
Είναι χοντρή;
Έχει άσχημες αναλογίες ; Χοντρούς αστράγαλους ;;;;
Τίποτε σημάδια στο δέρμα ;;; ΦΑΤΣΑ ΟΚ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

Από όσες έχω δει να χορεύουν δημοτικά στην ελλάδα πάντως ... ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ  σαβ .....

Υ.Γ. Δες τη μαριπόζα που έχουν σε άλλο θέμα . Είναι -4 από τούτη εδώ.
Αν τούτη τη λες 9ρι , εκείνη είναι 5ρι.
Αν πεις τούτη 6 εκείνη είναι 2.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Παλιά δηλαδή προ δεκαπενταετίας,δεκαετίας είχα Τσέχες σαν τη δίμετρη ακριβώς.Τωρα πλέον αυτό το επίπεδο χτυπάς μόνο Ουκρανία,Ρωσία αν έχεις funds και είσαι έμπειρος.
Πολωνία,Τσεχία είναι πρακτικά πλέον αδύνατον.
Κίεβο έχει πάρα πολλές καλές και αρκετές μουνάρες.Αν θες απλώς καλη(που για τα ελληνικά δεδομένα είναι μουναρα) είναι πανεύκολο.
Αν θες τοπ που παίζει ανταγωνισμός είναι 10 φορές πιο δύσκολο αλλά γίνεται και αυτό αν παίξεις τα χαρτιά σου σωστά.
Για το τοπ επίπεδο πρέπει να είσαι πραγματικά πάρα πολύ καλός,αυτοματοποιημένος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom