Ρε βλήμα ο άλλος που έγραψε οτι θέλει γνωριμίες και ανταλλαγές νομίζεις οτι ενδιαφέρεται για πουτανες?Αν ενδιαφερόταν για πουτανες θα πήγαινε στα διαμερίσματα ή θα καλούσε γκομενες απο το Kievlady και το GIA.
Ο άλλος γκομενες θέλει έτοιμες,σου λέει αφου γαμαει αυτός,θα γαμησω και εγώ.Δεν ειναι έτσι.Κανε το ταξίδι,βάλε τη χρηματοδότηση,έλα να φας σκόνη στο καμακι,φιλτραρε τις φόλες στο ίντερνετ και μετα κάτι γίνεται.Δεν μπορει ο ενας να τα κάνει ολα και ο άλλος να τα θέλει έτοιμα για να αποφύγει το κόστος σε χρόνο,χρήμα.Αν θέλει αποτέλεσμα πρέπει να περάσει την ίδια διαδικασία,τα αγαθά κοποις κτωνται.
Γιατι οι δικές σου δεν είναι πουτάνες?
απλός εσύ επειδή με τα χάλια σου δε σε κοιτάει καμία θες να νομίζεις ότι έχεις γκόμενα
.Για δε πας στα κωλόμπαρα θα κεράσεις 6-7 ποτά με 60-70 ευρώ θα νομίζεις ότι έχεις γκόμενα και ούτε κ'εκείνη θα την πηδηξεις
Γιατί αυτές που έχεις να μην πάει κάποιος στο σαλόν που δουλεύουν να της πηδήξει μιά δυό ώρες?Πρέπει δηλαδή να δώσεις 500 Ευρώ γιά να μην της πηδήξεις κιόλας μετά?
και μετά να πηγαίνουν σε κάτι τύπους σαν εμένα που έχουν γιά γκόμενους και να καυχιόνται πως έφαγαν τα λεφτά ενός μαλάκα και δεν του κάθισαν κιόλας
.Αυτά τα σκινηκα τα θυμάμαι στη Ρωσσία πριν από 15-20 χρόνια,που έτρωγαν τα λεφτα σε κατι τελειωμενους Ιταλους και δεν τους κάθονταν κιολας μετά
τώρα τελειωμένους σαν εσένα στις μεγάλες πολεις ουτε θα γυρισουν να τους κοιτάξουν
Με λίγα λόγια το τελευταίο σου ταξήδι στο Κίεβο ήταν μιά αποτυχία (αν πήγες,παίζει να μην πήγες καν)
έφαγες τα λεφτά που μάζευες 7-8 μήνες και δε γάμησες κιόλας
.
Αν είσαι πραγματικά εκει απόδειξε το μας,βάλε φώτο σε κάποιο κεντρικό σημείο ή σε οποιαδήποτε στάση του μετρό να φένεται η ονομασία εσένα με το τηλέφωνο σου με τη σημερινή σελίδα του σά'ι'τ,γιατί τον ψεύτη δεν τον πιστεύει κανένας και αλήθεια να πει κάποια στιγμή
.
Εγώ απέδειξα στον πανηλήθιο τον Βολταίρο ότι ήμουν Νέα Υόρκη όταν έγραφε μαλακίες ότι δεν πήγα ποτέ εκεί