Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λέμε γράφεις διαρκώς μαλακίες,είσαι γελοίος σπασε από εδώ πέρα.Εδω είναι θρεντ για σπόνσορινγκ στην Ουκρανία,έχεις να πεις τίποτα για αυτό παπαρίδη?
Αν όχι,πάρε τον πούλο,μας έπρηξες τα αρχίδια.
Άντε ρε βλάκα Ρωσοποντιε,γελοιε τυπε θα ασχολούμαστε μαζί σου και με τους μπινεδες.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
kman  βολταρε και μην χανεις χρονο να απαντας εδω σε οσους δεν εχουν να δωσουν πλιροφορια.
ευχαριστω για την πλιροφορια για γκιουλιβερ θα δω φεβρουαριο αν ερθω λιγες μερες κιεβ
πριν παω οδυσσο.ηταν ευκαιρια να ερθω αυριο να σε συναντησω αλλα με γαμησε το στομαχι
και βαρεθηκα να τρεχω τραπεζες και να φτιαχνω βαλιτσα για 5 μερες.
με παρεσυρε και ο δασκαλος που ελεγε κατσε στα αυγα σου αρωστος να ξοδευεσε αδικα στο κρυο.
παιζει και το αποελ αυριο μπαλα και 12 στην ευρωπη οπωτε δεν ηθελα και αλλη αφορμη να δωσω ακυρο.
ξεκουραση τωρα και φεβρουαριο εχω αλλες 14 μερες ελευθερες απο δουλεια για ουκρανια.
γεναρη ισως παιξει αθηνα τριημερο στον δασκαλο ιωσηφ.

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Αυτή είναι μία απο τις 4 βασικές που έχω,δεν τη δίνω.Είναι πολύ δύσκολο να βρω ισαξια,γίνεται αλλα θέλει προσπάθεια.
-Δώστη μου, δεν τη δίνω... Μου θυμίζει τα χαρτάκια πανίνι που αλλάζαμε μικροί.
Λοιπόν, άμα την δώσεις, θα σου δώσω Αναστόπουλο κ Παναγούλια,  να συμπληρώσεις τον Ολυμπιακό.

Συνημμένα

• 21C69D55-EB7E-43C8-B439-9DAA22F37B62.jpeg
    21C69D55-EB7E-43C8-B439-9DAA22F37B62.jpeg
    234,8 KB · Εμφανίσεις: 69

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτή είναι μία απο τις 4 βασικές που έχω,δεν τη δίνω.Είναι πολύ δύσκολο να βρω ισαξια,γίνεται αλλα θέλει προσπάθεια.
Eπειδή η γκόμενα σου είναι πολύ καλή  :jerking: :2funny:θα σου πρότινα ανταλλαγη.
 Σου δίνω αυτή εδώ    και αυτή     καθώς και αυτή    αν μου δώσεις τη δικιά σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Νομίζω σε συμφέρει,θα πάρεις να πηδήξεις τρεις και θα δώσεις μόνο μία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Τελικά είσαι μεγάλος κακομοίρης  :2funny:.Υποψιάζομαι ότι δεν έχεις πάει πουθενά και γράφεις  :jerking: :2funny:από την αποθήκη ή μαγαζί που μένεις στη Γερμανία  :2funny:κάθεσαι αγκαλιά με το ηλεκτρικό καλοριφεράκι και γράφεις  :jerking: :2funny:.Οταν πήδαγες κάποια μας γέμιζες φώτο.Μήπως δεν έχεις πάει πουθενά?Και μας κορο'ι'δεύεις?Οπως και με τα 3 διαμερισματα που έχεις στην Αθήνα  :jerking: :2funny:
  Εγώ όταν με αμφισβίτησε κάποιος όπως ο γελοίος ο Βολταίρος έβαλα και βίντεο και δεκάδες φώτο και το βούλωσε  :2funny:.Εσύ παλι  :jerking:.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Πως φαινεται οτι δεν εχετε ιδεα απο μουνια.

Μια συνηθισμενη κοπελα ειναι για τα δεδομενα της χωρας της. Δεν ασχολειται κανεις μαζι της εκει περα απο τους δυτικους.

Ουτε καν.

Οι σλαβες μουναρες, ειναι ειτε σε αραβικα σκηνικα, ειτε σε Κινεζους, ειτε Ελβετια, ειτε Μοντε Καρλο, ειτε εχουν κανει γαμο με τον χ ψ λεφτα και εχουν τα παιδακια τους και τη ζωαρα τους.

Δεν βγαινουν γελοια ραντεβου σε μιζερα μερη με εργατες παρακαλακηδες της ξενιτιας.

Αν δεν εχεις νοημοσυνη να καταλαβεις τα παραπανω, αστο. Πες τα μονος σου.

οι σλαβες μουναρες που είναι με γιαχαμπιμπιδες είναι πουτανοναυαγια
ελβετια/μοντε καρλο είναι πανάκριβα για να ξεκινησει καποια σλαβα νορμαλ ζωη και να γνωρισει εκει καποιον (αν εχεις παρε δωσε με σλαβες την λεξη νορμαλ την χρησιμοποιουν συνεχεια) οποτε παλι για πουτανες μιλαμε.
και η εμφανιση αποτελει κριτηριο για γαμησι και όχι για γαμο τουλάχιστον για τους κανονικα φραγκατους

παλι σε πουτανες αναφερεσαι που θα εχουν ναυαγισει καπου στα τελη των 20s

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Τηλεφωνακι σε πμ, σε καλω μου λες που εισαι και τα λεμε απο κοντα να δουμε τι κανεις.

Αλλιως, βγαλε το σκασμο και ασε καναν αλλον να μας ενημερωσει. Ο τασος3, ο mindreader, ο Δημητρακης. Αυτοι ξερουν απο το αθλημα, εσυ δεν εχεις ιδεα.

Οσο για τις τρυπες, εσυ ζεις σε τρυπα, νοικιασμενη κιολας. Δεν εχεις αξιωθει τοσα χρονια να εχεις ενα δικο σου χωρο, ενα αμαξι, κατι.

Ουτε ρουχα, ουτε ενα αντρικο νορμαλ σωμα, ουτε τιποτα.

Μου θες και γκομενες χαχαχαχαχαχα γελανε και τα πατημενα σκατα στο παρκο με αυτα που ανεβαζεις.

Είσαι δικός μου , μου ανηκεις
Θα γίνεις η προσωπική μου τσούλα
Αν είσαι και πάνω από 1.80 ακόμα καλύτερα

Φιλάκια ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
-Δώστη μου, δεν τη δίνω... Μου θυμίζει τα χαρτάκια πανίνι που αλλάζαμε μικροί.
Λοιπόν, άμα την δώσεις, θα σου δώσω Αναστόπουλο κ Παναγούλια,  να συμπληρώσεις τον Ολυμπιακό.

Εγώ έχω πει ευχαρίστως οποιος θέλει μπορει να έρθει Κίεβο,Πολωνία ή Ρωσία,να πάμε μαζί για καμάκι να βγάλουμε γκόμενες.Αλλα χωρίς προσπαθεια συστημενες έτοιμη τροφή δε δίνω.Πρέπει ο άλλος να μοχιησει.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
χαλαρη πολυ
Εντελως μαλακο κρεας
Κωλος πεσμένος ξεφουσκωτος
Χαλαρα χερια κακο δερμα ισως κ φατσα οφφ , κλασική κμανικη γκοκενα
Καλη πρωτη εντύπωση σαπια ομως μολις την ψαξεις λιγο πιο καλα

Λακη απο γυναικες φιλε εισαι ελληναρας κλασικος
Γουστο Καρρα Τερλέγκα κ Λεπα.  :walkingpenis:

Μποντυμπιλτερούδες θες εσύ αρχηγέ ;;;
ή γκόμενες με χέρια οικοδόμου ;;;;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ έχω πει ευχαρίστως οποιος θέλει μπορει να έρθει Κίεβο,Πολωνία ή Ρωσία,να πάμε μαζί για καμάκι να βγάλουμε γκόμενες.Αλλα χωρίς προσπαθεια συστημενες έτοιμη τροφή δε δίνω.Πρέπει ο άλλος να μοχιησει.
Συγγνώμη εγώ όταν πηγαίνω στη Φυλής δεν κάνω καμάκι  :2funny:πηγαίνω και  :knockinb:το ίδιο κάνει ο κόσμος με της πουτάνες της πληρώνει και της  :knockinb:.Τώρα αν αυτό γιά σένα είναι καμάκι εγώ τι να πω? :2funny:πάντος στη Φυλής έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να γαμίσει κάποιος παρά αν πάει μαζί σου  :2funny:με σένα θα φάει ένα σωρό λεφτά και στο τέλος το πιθανότερο είναι να μείνει και αγάμητος :2funny:
  Τα τρία διαμερίσματα που έχεις στην Αθήνα (στην φαντασία σου) πότε θα μας τα δείξεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συγγνώμη εγώ όταν πηγαίνω στη Φυλής δεν κάνω καμάκι  :2funny:πηγαίνω και  :knockinb:το ίδιο κάνει ο κόσμος με της πουτάνες της πληρώνει και της  :knockinb:.Τώρα αν αυτό γιά σένα είναι καμάκι εγώ τι να πω? :2funny:πάντος στη Φυλής έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να γαμίσει κάποιος παρά αν πάει μαζί σου  :2funny:με σένα θα φάει ένα σωρό λεφτά και στο τέλος το πιθανότερο είναι να μείνει και αγάμητος :2funny:
  Τα τρία διαμερίσματα που έχεις στην Αθήνα (στην φαντασία σου) πότε θα μας τα δείξεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε βλήμα ο άλλος που έγραψε οτι θέλει γνωριμίες και ανταλλαγές νομίζεις οτι ενδιαφέρεται για πουτανες?Αν ενδιαφερόταν για πουτανες θα πήγαινε στα διαμερίσματα ή θα καλούσε γκομενες απο το  Kievlady και το GIA.
Ο άλλος γκομενες θέλει έτοιμες,σου λέει αφου γαμαει αυτός,θα γαμησω και εγώ.Δεν ειναι έτσι.Κανε το ταξίδι,βάλε τη χρηματοδότηση,έλα να φας σκόνη στο καμακι,φιλτραρε τις φόλες στο ίντερνετ και μετα κάτι γίνεται.Δεν μπορει ο ενας να τα κάνει ολα και ο άλλος να τα θέλει έτοιμα για να αποφύγει το κόστος σε χρόνο,χρήμα.Αν θέλει αποτέλεσμα πρέπει να περάσει την ίδια διαδικασία,τα αγαθά κοποις κτωνται.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Τηλεφωνακι σε πμ, σε καλω μου λες που εισαι και τα λεμε απο κοντα να δουμε τι κανεις.

Αλλιως, βγαλε το σκασμο και ασε καναν αλλον να μας ενημερωσει. Ο τασος3, ο mindreader, ο Δημητρακης. Αυτοι ξερουν απο το αθλημα, εσυ δεν εχεις ιδεα.

Έχεις σε υπόληψη Το Δημητράκι...καλό!!! :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε βλήμα ο άλλος που έγραψε οτι θέλει γνωριμίες και ανταλλαγές νομίζεις οτι ενδιαφέρεται για πουτανες?Αν ενδιαφερόταν για πουτανες θα πήγαινε στα διαμερίσματα ή θα καλούσε γκομενες απο το  Kievlady και το GIA.
Ο άλλος γκομενες θέλει έτοιμες,σου λέει αφου γαμαει αυτός,θα γαμησω και εγώ.Δεν ειναι έτσι.Κανε το ταξίδι,βάλε τη χρηματοδότηση,έλα να φας σκόνη στο καμακι,φιλτραρε τις φόλες στο ίντερνετ και μετα κάτι γίνεται.Δεν μπορει ο ενας να τα κάνει ολα και ο άλλος να τα θέλει έτοιμα για να αποφύγει το κόστος σε χρόνο,χρήμα.Αν θέλει αποτέλεσμα πρέπει να περάσει την ίδια διαδικασία,τα αγαθά κοποις κτωνται.
Γιατι οι δικές σου δεν είναι πουτάνες? :2funny:απλός εσύ επειδή με τα χάλια σου δε σε κοιτάει καμία θες να νομίζεις ότι έχεις γκόμενα :2funny:.Για δε πας στα κωλόμπαρα θα κεράσεις 6-7 ποτά με 60-70 ευρώ θα νομίζεις ότι έχεις γκόμενα και ούτε κ'εκείνη θα την πηδηξεις  :2funny:
  Γιατί αυτές που έχεις να μην πάει κάποιος στο σαλόν που δουλεύουν να της πηδήξει μιά δυό ώρες?Πρέπει δηλαδή να δώσεις 500 Ευρώ γιά να μην της πηδήξεις κιόλας μετά? :headbang: :2funny:και μετά να πηγαίνουν σε κάτι τύπους σαν εμένα που έχουν γιά γκόμενους και να καυχιόνται πως έφαγαν τα λεφτά ενός μαλάκα και δεν του κάθισαν  κιόλας  :2funny:  :2funny: :2funny:.Αυτά τα σκινηκα τα θυμάμαι στη Ρωσσία πριν από 15-20 χρόνια,που έτρωγαν τα λεφτα σε κατι τελειωμενους Ιταλους και δεν τους κάθονταν κιολας μετά :2funny:τώρα τελειωμένους σαν εσένα στις μεγάλες πολεις ουτε θα γυρισουν να τους κοιτάξουν  :2funny:
  Με λίγα λόγια το τελευταίο σου ταξήδι στο Κίεβο ήταν μιά αποτυχία (αν πήγες,παίζει να μην πήγες καν)  :jerking: :2funny:έφαγες τα λεφτά που μάζευες 7-8 μήνες και δε γάμησες κιόλας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
 Αν είσαι πραγματικά εκει απόδειξε το μας,βάλε φώτο σε κάποιο κεντρικό σημείο ή σε οποιαδήποτε στάση του μετρό να φένεται η ονομασία εσένα με το τηλέφωνο σου με τη σημερινή σελίδα του σά'ι'τ,γιατί τον ψεύτη δεν τον πιστεύει κανένας και αλήθεια να πει κάποια στιγμή  :headbang:.
  Εγώ απέδειξα στον πανηλήθιο τον Βολταίρο ότι ήμουν Νέα Υόρκη όταν έγραφε μαλακίες ότι δεν πήγα ποτέ εκεί :jerking:

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Περίμενε ρε μαλέα και συ, μη γυρίσει φάτσα και είναι σαν τη θειά μου τη Φωτούλα.
Κι όμως έπεσες πολύ κοντά!Την ψιλή του Αρχηγού μας την έχω συναντήσει και έχω άποψη!Είναι πράγματι εντυπωσιακή ,ντύνεται ωραία ,είναι αεράτη και στην έξοδο εκείνη τη βραδιά δεν υπήρχε καλύτερη!Στο πρόσωπο όμως δεν ήταν πολύ ωραία! Στα ίδια κυβικά ομορφιάς είχε μια από τις πολλες του, ο dude901123 που όχι μόνο δεν την πλήρωνε αλλά αν της ζήταγε λεφτά θα του έδινε επιπλέον και τον επισκεπτόταν με δικά της έξοδα στο νησί που έκαναν διακοπές !

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Κι όμως έπεσες πολύ κοντά!Την ψιλή του Αρχηγού μας την έχω συναντήσει και έχω άποψη!Είναι πράγματι εντυπωσιακή ,ντύνεται ωραία ,είναι αεράτη και στην έξοδο εκείνη τη βραδιά δεν υπήρχε καλύτερη!Στο πρόσωπο όμως δεν ήταν πολύ ωραία! Στα ίδια κυβικά ομορφιάς είχε μια από τις πολλες του, ο dude901123 που όχι μόνο δεν την πλήρωνε αλλά αν της ζήταγε λεφτά θα του έδινε επιπλέον και τον επισκεπτόταν με δικά της έξοδα στο νησί που έκαναν διακοπές !

Φίλε κρίνοντας από τις φωτογραφίες μου δίνεται η εντύπωση πως ο "αρχηγός" είναι των κλασσικών σπουδών !!! :grin: :grin:

Αληθεύει ??? :grin: :grin:

Συνημμένα

• 1575646224670_0_IMG-20191206-WA0000.jpg
    1575646224670_0_IMG-20191206-WA0000.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 18
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλά είναι ολα αυτα αλλά όλοι τις δικές μου λιγουρευονται,όχι αυτές του Dirty,ούτε θέλουν να πανε στα σαλόν ή να δοκιμάσουν επαγγελματίες.
Πώς γίνεται αυτό,μέγα μυστήριο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Οχι ολοι αλλα μερικοι ... και ενα κλωνος βεβαια  :grin:
τα γουστα του καθενα σεβαστα βεβαια ...

Την ξανθια μολδαβη που εβαλα για μενα ειναι 7αρι γιατι αν και ψηλη με ωραιο προσωπο δεν εχει βυζι
8αρι ειναι αυτη απο το Ibiza που σε ποιοτητα γυναικων ειναι εφαμιλλο του Chi

Συνημμένα

• 8A48E900-B579-4C04-AB51-6F15498BABE4.jpeg
    8A48E900-B579-4C04-AB51-6F15498BABE4.jpeg
    103 KB · Εμφανίσεις: 45

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Επισης φωτο που δεν φαινεται η φατσα της γκομενας δεν λεει απολυτως τιποτα ...
εχει δικαιο ο σαββιδης

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Για ακομα μια φορα ο τασος3 ανεβασε φωτο με κοπελα που κανει μπαμ οτι ειναι χαρουμενη, οτι της αρεσει αυτο που συμβαινει και οτι περναει καλα.

Απλα πραγματα, τα ματια της κοπελας τα λενε ολα.

Ομορφα φυσιολογικα πραγματα, μπραβο φιλε. Ευχομαι να εχεις παντα υγεια και σηκωμενη πουτσα να γαμας.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.125
Πόντοι
2.356
Νασαι καλα φιλε , εκεινο το βραδυ πραγματικα ηταν υπεροχο

Stories

Νέο!

Stories