Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Αυτή σου ξέφυγε, αρχηγέ...
Φίλε υπάρχει και ελληνική εκδοχή !!
Αυτή σου ξέφυγε, αρχηγέ...
Είναι δεδομένο ότι τις δικές σου ολοι λιγουρευόμαστε !!
Για παράδειγμα τη συγκεκριμένη δική σου ''γκόμενα'' !!
Που να βρείς τέτοιο ντεφαρίκι ??
Τώρα θα μπει ο Λάκης να σου πει τι 9αρι είναι αυτό.. :S
Είναι δεδομένο ότι τις δικές σου ολοι λιγουρευόμαστε !!
Για παράδειγμα τη συγκεκριμένη δική σου ''γκόμενα'' !!
Που να βρείς τέτοιο ντεφαρίκι ??
Μιλάμε για υβρίδιο γυναίκας και λεκάνης τουαλέτας !!
Σπανιότατο και πολύτιμο είδος !!!
Πέραν του αναμφισβήτητου γεγονότος ότι κάνεις και οικονομία στα έξοδα αποχέτευσης !!!
Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι όταν ρεύεται μυρίζει βοθρίλας !!!
Τύπε εσύ δεν εγκρίνεις;
Προτιμάς τις λατίνες που έγραψε ο άλλος ; Με το "μπραζίλιαν" κώλο ;
Το μπραζίλιαν κώλο , η μάνα μου και οι θειάδες μου ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΒΡΩΜΟΚΩΛΟ ή ΣΑΠΙΟΚΩΛΟ.
Βραζιλιάνικος κώλος
καλύτερα να σου κόψουν τον πούτσο , παρά να γαμήσεις τέτοιο σίχαμα.
Απλά το θέμα είναι
Πόσα ζητάει μια γκόμενα να σε πιπωσει?
Πόσα ζητάει να τη γαμήσεις?
Πόσα ζητάει να δώσει κώλο?
Πόσα θέλει να την κατουρησεις?
Πόσα θέλει για να τη χέσεις?
Πόσα θέλει να φάει τα σκατά σου?
Προφανώς τα ποσά ανεβαίνουν αναλογικά και ας πούμε το τελευταίο παίζει να κοστίζει 30 φορές πάνω από το πρώτο.
Εκεί παρεμβαίνουν οι σειχηδες και ξεφτιλίζουν τα μοντέλα του ινσταγκραμ δίνοντας τους 15000 ευρώ για ένα χέσιμο μετά κατανάλωση χούμους.
Θέλησα να δείξω ότι ένας Βαλκάνιος μπορεί να χτυπήσει στα ίσα το σειχη.Οχι βέβαια με μοντέλα του ινσταγκραμ.
Αυτά τα ξεφτιλικια τα κάνουν κυρίως Πολωνέζες αλλά ίσως και Ουκρανές δέχονται με το αντίστοιχο αντίτιμο.
Αλλά για αυτά τα εξτρίμ σπορτς ενδείκνυνται περισσότερο οι Πολωνέζες,το έχουν το sub στοιχείο στο αίμα τους,ζητάνε να τις δείρεις κτλ.
Όχι δεν είμαι λάτρης του κωλου καρντασιαν... Απλά έχεις τρελο κόλλημα και εσύ και ο κμαν με το ύψος που από μόνο του δεν λέει τίποτα.. Ειδικά σε κάτι ύψη 190 είναι απωθητικό για τις γυναίκες...
Εγώ πάντως με όλες τις μουναρες τις Βικτόριας σικρετ που τον παίζω ολημερίς και οληνυχτις έχουν ύψος 170 με 180 το πολύ... Βέβαια και 165 να ήταν, δεν θα με χαλούσαν..
Τώρα αν η άλλη είναι 185, ακωλη, με μυτογκα, τι να κλασει το ύψος...
Τύπε ... sorry ... αλλά δεν σε παίρνει να χλευάζεις .... ο ΚΜΑΝ δεν έχει γράψει να πήγε ταϋλάνδη να φάει.
Εσύ το έγραψες. Οπότε δεν γίνεται να τον χλευάζεις.
Τα ίδια σκέφτονται και οι Γερμανοί γιά σένα λενε κοιτα το φουκαρά που τον μένει στο μαγαζί που μετέτρεψε σε διαμέρισμα και πάει με τα πόδια και δεν έχει βρακι να βάλειΑπλά το θέμα είναι
Πόσα ζητάει μια γκόμενα να σε πιπωσει?
Πόσα ζητάει να τη γαμήσεις?
Πόσα ζητάει να δώσει κώλο?
Πόσα θέλει να την κατουρησεις?
Πόσα θέλει για να τη χέσεις?
Πόσα θέλει να φάει τα σκατά σου?
Προφανώς τα ποσά ανεβαίνουν αναλογικά και ας πούμε το τελευταίο παίζει να κοστίζει 30 φορές πάνω από το πρώτο.
Εκεί παρεμβαίνουν οι σειχηδες και ξεφτιλίζουν τα μοντέλα του ινσταγκραμ δίνοντας τους 15000 ευρώ για ένα χέσιμο μετά κατανάλωση χούμους.
Θέλησα να δείξω ότι ένας Βαλκάνιος μπορεί να χτυπήσει στα ίσα το σειχη.Οχι βέβαια με μοντέλα του ινσταγκραμ.
Αυτά τα ξεφτιλικια τα κάνουν κυρίως Πολωνέζες αλλά ίσως και Ουκρανές δέχονται με το αντίστοιχο αντίτιμο.
Αλλά για αυτά τα εξτρίμ σπορτς ενδείκνυνται περισσότερο οι Πολωνέζες,το έχουν το sub στοιχείο στο αίμα τους,ζητάνε να τις δείρεις κτλ.
Έχω κατουρησει μέχρι τώρα πάρα πολλές κοπέλες αλλά έχω χέσει μόνο τρεις.
Παραδόξως οι Ουκρανές ενώ υστερούν σκανδαλωδώς στο τρομπόνι αποδίδουν εξαιρετικά στο γλυφοκώλι.
Ναι τώρα οι Πολωνέζες με 1.000+ Ευρώ μισθό στη Βαρσοβία τον Βλάκμαν περιμέναν γιά να της χέσει εδώ η Ουκρανή που μας βάζει φτωτογραφία ούτε να τη γαμίσει δεν του έκατσε και του τα έφαγε κανονικά γιά ποιό χέσιμο μιλάμε αν του είχε κάτσει να την πηδήξει θα μας είχε γεμίσει γυμνές της φωτογραφίες.Ο εμίρης και ο κακομοίρης !!!
Χέσε και εσύ μια πολωνέζα για να νοιώσεις εμίρης !!
Μπορείς !!
Αλλά κακομοίρης θα μείνεις !!!
Φίλε στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν το έψαξες.
Εχω ζήσει και έχω ταξιδέψει λόγω της εργασίας μου σε 74 μέχρι στιγμής χώρες.
Στην Ουγγαρία που σου αρέσει το 1988 οργίαζα με οτι μπορείς να φανταστείς οτι αυτό το ρήμα περιλαμβάνει. Ρώτα και τον φίλο Τασος3, θα σου επιβεβαιώσει γιατί συνπέσαμε.
Οταν βαριέμαι τις Σλάβες πάω στις κίτρινες.
Αλλά σε κίτρινες οπως στη φωτογραφία.
Αν δεν γουστάρεις το σέβομαι. Και μένα το παστίτσιο δεν μου γουστάρει.
Αλκά αν το θεωρείς εύκολο η παρακατιανό δοκίμασε να το κάνεις και μετά ξανασυζητάμε.
Τις ταϋλανδές;
Θα πούμε τώρα για γκοου γκοου μπαρ στην πατάγια ;;;;;
Πλάκα κάνεις ;;;;;;;
Οταν βαριέσαι αυτές !!!
Πας στις προηγούμενες !!
Τύπε, οι δικές σου φωτό , σαν υποσιτισμένες κακομοίρες χτικιάρες άρρωστες μου φαίνονται.
Του ΚΜΑΝ, μου φαίνονται γερές υγιείς γυναίκες του βορρά.
Σορρυ .....
Αυτές που βάζεις, με ψυχοπλακώνουν. Θα λυπόμουν να τις γαμήσω.
Μου φέρνουν στο νου κάτι βρωμιάρηδες έλληνες γέρους, που πλήρωναν χτικιασμένες προσφυγοπούλες μετά το 1924.
Αυτές δηλαδή σου φαίνονται υποσιτισμένες ??
Εντάξει περί ορέξεως ... ουδείς λόγος !!