brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.968
- Πόντοι
- 2.606
δωστου να δει την κρεμαγιερα να παρει ιδεεςρε θα του δωσω σαξο για προκαταβολη και εκλεισε το ντηλ
δωστου να δει την κρεμαγιερα να παρει ιδεεςρε θα του δωσω σαξο για προκαταβολη και εκλεισε το ντηλ
οταν την κανω ανακατασκευη να το δει ολο ετοιμο...και θα φωναξω και Σαρημπαλιδηδωστου να δει την κρεμαγιερα να παρει ιδεες
To διδυμο των επιτυχιων επεστρεψε,μετα απο μια μικρη περιοδο απουσιας ειναι ξανα κοντα μας.Σαν Μαριο και τον Λουιτζι,σαν τον Χοντρο και τον Λιγνο ή μαλλον καλυτερα σαν τα Κατσαμπακια![]()
βλεπω να βαλεις στο τελος κανα σιδερο εκει που ειναι το χειροφρενο και να στριβεις οπως τα νοικιαρικα θαλασσια ποδηλαταοταν την κανω ανακατασκευη να το δει ολο ετοιμο...και θα φωναξω και Σαρημπαλιδη
Άλλος αυτός....οταν την κανω ανακατασκευη να το δει ολο ετοιμο...και θα φωναξω και Σαρημπαλιδη
ενας κλοουν για το Ελληνικό τσιρκο που τον βλεπειΆλλος αυτός....
Την έχει καταλάβει την δουλειά αυτός, ξέρει τι κάνει.ενας κλοουν για το Ελληνικό τσιρκο που τον βλεπει
Καποιοι δεν εκτιμουν τα ποιοτικα μου ποσταρισματα.Αρκουδεηδες![]()
Καποιοι δεν εκτιμουν τα ποιοτικα μου ποσταρισματα.Αρκουδεηδες![]()
Κατι σαν ψηφοφοροι δηλαδη?Την έχει καταλάβει την δουλειά αυτός, ξέρει τι κάνει.
Αυτοί που τον βλέπουν και γενικά ακολουθούν είναι το πρόβλημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
αυτο θα εγραφα και εγω ...ρε μαλακες...γιατι δεν δουλευει ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ??????
Εσύ δουλεύεις δλδ??ρε μαλακες...γιατι δεν δουλευει ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ??????
Κόκκινο είναι έτσι??τυποι οποιος ενδιαφερεται πουλαω το δικο μου street legal ελαφρως μεταχειρισμενο 12 εκατομμυρια ευρω και η μεταβιβαση δικη σας
τυποι οποιος ενδιαφερεται πουλαω το δικο μου street legal ελαφρως μεταχειρισμενο 12 εκατομμυρια ευρω και η μεταβιβαση δικη σας