ο ιαβερης ειναι τυπος!
και γαμαγε και τον τζιγγερ στους αγωνες
Για την κοινωνική του προσφορα, δεν εχω να πω. Επικροτω.
Για το τι εκανε στους αγωνες, ειναι λονγκ λονγκ στορι.
ο ιαβερης ειναι τυπος!
υπάρχει πατεντα για αυτό...Ευτυχώς που τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν το ενοχλητικό μπιπ όταν οδηγός-συνοδηγός δεν φοράει ζώνη. Μας το υπενθυμίζει. Κανονικά θα έπρεπε να είχαν και τα πίσω καθίσματα το ίδιο σύστημα,,
Πεστα ρε τυπε, πολύ ζαλαρχιδας λέμε!!! Πνεύμα αντιλογίας, πάντα θα έχει κάτι να πει.... Όχι πως δεν κυκλοφορούν και ζώα εκεί έξω, αλλά η λογική του είναι εξισωτικη...ακόμα έχει εκπομπή ο κωλόγερος ? δεκάδες χρόνια μας τα ζαλίζει, τα ίδια και τα ίδια...
οδηγω μηχανακια και μηχανες απο τα 16 χρονια μου για 15 χρονια Αθηνα καθε μερα 15-30 χλμ στη κινηση ,τα τελευταια 25 χρονια εδω στην επαρχια μου φαινεται απιστευτο με τοση λιγη κινηση πως καταφερνουν και τρακαρουν.Δεν εχω σπασει οθυτε νυχι ,και μαλλον ο λογος ειναι πως φοβαμαι τη μηχανη τη θεωρω επικνδυνο, και αυτο και απο τους αλλους , ετσι οδηγω πολυ προσεκτικα και αργα ηρεμα ,για αυτο μου αρεσουν αυτα που λεει ο Ιαβέρης.ΚΑι λιγο ττύχη βεβαια ,θυμαμαι μιοα φορα ειμαι δεξια με καμμι 30 χλμ και τελευταια στιμη απο τη διπλα λωριδα με προσπερνα ενα αμαξι και αμεσως κοβει το τιμονι να σρειψει δεξια ,φρεναρω ργω και γλυτωνω τη συγκρουση για μισο μετρο ,αν πηγαινα σε εκεινο το σημειο γρηγοροτερα θα ειχ εσυμβει ..και ο τυπος ,αναβει κατοπιν φλας για να πει πως δεν το ειχα δει εγω αφου δεν περιμενε πως θα καταφερνα να σταματησω τοσο μαλακας ειναι ο Ελληνας να παει να με κττυπησει και να παει να βγει λαδιΕχει γίνει γραφικός ΑΛΛΑ αυτά που λέει είναι σωστά...Μια βόλτα πας και βλέπεις ένα σωρό μαλακιες κι επικίνδυνους...φλας ποτέ, στοπ και φανάρια δεν υπάρχουν και όλοι με κινητό στο χέρι...κάθε φορά που παίρνω το μηχανάκι κάνω το σταυρό μου...
καλά για το κινητό δεν το συζητώ, περπατάει ο άλλος το κινητό κοιτάει, οδηγεί, το κινητό, χέζει, το κινητό..Εχει γίνει γραφικός ΑΛΛΑ αυτά που λέει είναι σωστά...Μια βόλτα πας και βλέπεις ένα σωρό μαλακιες κι επικίνδυνους...φλας ποτέ, στοπ και φανάρια δεν υπάρχουν και όλοι με κινητό στο χέρι...κάθε φορά που παίρνω το μηχανάκι κάνω το σταυρό μου...
Το ταλέντο οδηγεί όχι τα λεφτά. ;)
Μόνο οι 50+ προλάβαμε τον Ιαβέρη στα βουνά και στο Τατόι. Και για να βάλουμε (οδηγικά) τα πράγματα στη θέση τους. Ο μεν Ιαβέρης ήταν οδηγός για θέαμα αλλά έτσι δεν μπορούσε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε, αφού τα ανάποδα και οι πλαγιολησθήσεις του έκοβαν πολλά μα πάρα πολλά δέκατα, ο δε Τζίγγερ ήταν γρήγορος αλλά όχι όσο απαιτούσαν οι καταστάσεις ο ανταγωνισμός και τα απόλυτα εργοστασιακά GROUP A και Β εκείνης της εποχής των Acropolis κυρίως.ο ιαβερης ειναι τυπος!
Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός... δεν είναι υπερβολή ότι συντελείται μια γενοκτονια στην άσφαλτο.ακόμα έχει εκπομπή ο κωλόγερος ? δεκάδες χρόνια μας τα ζαλίζει, τα ίδια και τα ίδια...
Έτσι είναι, δίκιο έχει και φωνάζει για τα νιάτα που χάνονται Η μένουν ανάπηραΕχει γίνει γραφικός ΑΛΛΑ αυτά που λέει είναι σωστά...Μια βόλτα πας και βλέπεις ένα σωρό μαλακιες κι επικίνδυνους...φλας ποτέ, στοπ και φανάρια δεν υπάρχουν και όλοι με κινητό στο χέρι...κάθε φορά που παίρνω το μηχανάκι κάνω το σταυρό μου...
Ο Ιαβέρης πήγαινε με όσα και δε μάσαγε ακόμα και αν έχανε τη στροφή έκοβε δρόμο και ας έσπαγε το αμάξι. Πολύ θέαμα, πολύ τρέλα αλλά δύσκολο να φέρεις αποτέλεσμα έτσι.Μόνο οι 50+ προλάβαμε τον Ιαβέρη στα βουνά και στο Τατόι. Και για να βάλουμε (οδηγικά) τα πράγματα στη θέση τους. Ο μεν Ιαβέρης ήταν οδηγός για θέαμα αλλά έτσι δεν μπορούσε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε, αφού τα ανάποδα και οι πλαγιολησθήσεις του έκοβαν πολλά μα πάρα πολλά δέκατα, ο δε Τζίγγερ ήταν γρήγορος αλλά όχι όσο απαιτούσαν οι καταστάσεις ο ανταγωνισμός και τα απόλυτα εργοστασιακά GROUP A και Β εκείνης της εποχής των Acropolis κυρίως.
Σε εκείνη την εκπομπή φαινόταν οτι δεν γούσταρε καθόλου να ειναι εκει.Σε μια εκπομπή του traction ξανασυναντήθηκαν Τζιγγερ Στεφανής με μια Ίντεργκραλε, και αφενός ήταν απίστευτα ζοχάδας ο τζιγκερ, όταν οδήγησε για τις ανάγκες της εκπομπής πήγαινε σα συνταξιούχα γεροντοκόρη . Οποίος έχει δει αντίστοιχες εκπομπές με θρύλους της οδήγησης και πως πάνε ακόμα και στα γεράματα τους θα καταλάβει τις διαφορες