Νέα

Ιαβέρης Οδική ασφάλεια και ελληνική σχιζοφρένεια.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zac Clouseau
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Ευτυχώς που τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν το ενοχλητικό μπιπ όταν οδηγός-συνοδηγός δεν φοράει ζώνη. Μας το υπενθυμίζει. Κανονικά θα έπρεπε να είχαν και τα πίσω καθίσματα το ίδιο σύστημα,,

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Ευτυχώς που τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν το ενοχλητικό μπιπ όταν οδηγός-συνοδηγός δεν φοράει ζώνη. Μας το υπενθυμίζει. Κανονικά θα έπρεπε να είχαν και τα πίσω καθίσματα το ίδιο σύστημα,,
υπάρχει πατεντα για αυτό...

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
ακόμα έχει εκπομπή ο κωλόγερος ? δεκάδες χρόνια μας τα ζαλίζει, τα ίδια και τα ίδια...
Πεστα ρε τυπε, πολύ ζαλαρχιδας λέμε!!! Πνεύμα αντιλογίας, πάντα θα έχει κάτι να πει.... Όχι πως δεν κυκλοφορούν και ζώα εκεί έξω, αλλά η λογική του είναι εξισωτικη...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Εχει γίνει γραφικός ΑΛΛΑ αυτά που λέει είναι σωστά...Μια βόλτα πας και βλέπεις ένα σωρό μαλακιες κι επικίνδυνους...φλας ποτέ, στοπ και φανάρια δεν υπάρχουν και όλοι με κινητό στο χέρι...κάθε φορά που παίρνω το μηχανάκι κάνω το σταυρό μου...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Τρεχουν του σκοτωμου εν τω μεταξύ, ειδικά τα μηχανάκια, λες και είναι πίστα...

• Like
Αντιδράσεις: Y13

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.656
Πόντοι
456
Εχει γίνει γραφικός ΑΛΛΑ αυτά που λέει είναι σωστά...Μια βόλτα πας και βλέπεις ένα σωρό μαλακιες κι επικίνδυνους...φλας ποτέ, στοπ και φανάρια δεν υπάρχουν και όλοι με κινητό στο χέρι...κάθε φορά που παίρνω το μηχανάκι κάνω το σταυρό μου...
οδηγω μηχανακια και μηχανες απο τα 16 χρονια μου για 15 χρονια Αθηνα καθε μερα 15-30 χλμ στη κινηση ,τα τελευταια 25 χρονια εδω στην επαρχια μου φαινεται απιστευτο με τοση λιγη κινηση πως καταφερνουν και τρακαρουν.Δεν εχω σπασει οθυτε νυχι ,και μαλλον ο λογος ειναι πως φοβαμαι τη μηχανη τη θεωρω επικνδυνο, και αυτο και απο τους αλλους , ετσι οδηγω πολυ προσεκτικα και αργα ηρεμα ,για αυτο μου αρεσουν αυτα που λεει ο Ιαβέρης.ΚΑι λιγο ττύχη βεβαια ,θυμαμαι μιοα φορα ειμαι δεξια με καμμι 30 χλμ και τελευταια στιμη απο τη διπλα λωριδα με προσπερνα ενα αμαξι και αμεσως κοβει το τιμονι να σρειψει δεξια ,φρεναρω ργω και γλυτωνω τη συγκρουση για μισο μετρο ,αν πηγαινα σε εκεινο το σημειο γρηγοροτερα θα ειχ εσυμβει ..και ο τυπος ,αναβει κατοπιν φλας για να πει πως δεν το ειχα δει εγω αφου δεν περιμενε πως θα καταφερνα να σταματησω τοσο μαλακας ειναι ο Ελληνας να παει να με κττυπησει και να παει να βγει λαδι

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Επειδή ακριβώς οι πιο πολλοί δεν νοιάζονται αν θα σε σκοτώσουν πρέπει ειδικά εμείς με τα μηχανάκια να προσέχουμε διπλά.

Σαφως και χρειάζεται προσοχή με το αμάξι αλλά είναι άλλο να σπάσεις ένα πλαστικό κι άλλο το πόδι σου.

Μηχανες για εμενα τέλος στην Αθήνα γιατί πολύ απλά δεν αξίζει. Σκουτερ να κάνω τη δουλειά μου με πολύ χαμηλές ταχύτητες γιατί κακά τα ψέμματα όταν πας σιγά γλιτώνεις πολλά...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
καλά για το κινητό δεν το συζητώ, περπατάει ο άλλος το κινητό κοιτάει, οδηγεί, το κινητό, χέζει, το κινητό..

Όσο για τον Ιαβέρη σωστά είναι, αλλά βάζει μιά επιστημοσύνη που δεν κατέχει, και λέει όλο τα ίδια εδώ και δεκάδες χρόνια. Θάπρεπε να τον βάζαν μιά βδομάδα κάθε 3-4 χρόνια ώστε μετά να απευθύνεται στη next generation..

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.185
Πόντοι
201
Το ταλέντο οδηγεί όχι τα λεφτά. ;) :rockon:

ο ιαβερης ειναι τυπος!
και γαμαγε και τον τζιγγερ στους αγωνες
:rockon:
Μόνο οι 50+ προλάβαμε τον Ιαβέρη στα βουνά και στο Τατόι. Και για να βάλουμε (οδηγικά) τα πράγματα στη θέση τους. Ο μεν Ιαβέρης ήταν οδηγός για θέαμα αλλά έτσι δεν μπορούσε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε, αφού τα ανάποδα και οι πλαγιολησθήσεις του έκοβαν πολλά μα πάρα πολλά δέκατα, ο δε Τζίγγερ ήταν γρήγορος αλλά όχι όσο απαιτούσαν οι καταστάσεις ο ανταγωνισμός και τα απόλυτα εργοστασιακά GROUP A και Β εκείνης της εποχής των Acropolis κυρίως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
ακόμα έχει εκπομπή ο κωλόγερος ? δεκάδες χρόνια μας τα ζαλίζει, τα ίδια και τα ίδια...
Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός... δεν είναι υπερβολή ότι συντελείται μια γενοκτονια στην άσφαλτο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.080
Πόντοι
6.515
Έτσι είναι, δίκιο έχει και φωνάζει για τα νιάτα που χάνονται Η μένουν ανάπηρα

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Μόνο οι 50+ προλάβαμε τον Ιαβέρη στα βουνά και στο Τατόι. Και για να βάλουμε (οδηγικά) τα πράγματα στη θέση τους. Ο μεν Ιαβέρης ήταν οδηγός για θέαμα αλλά έτσι δεν μπορούσε να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε, αφού τα ανάποδα και οι πλαγιολησθήσεις του έκοβαν πολλά μα πάρα πολλά δέκατα, ο δε Τζίγγερ ήταν γρήγορος αλλά όχι όσο απαιτούσαν οι καταστάσεις ο ανταγωνισμός και τα απόλυτα εργοστασιακά GROUP A και Β εκείνης της εποχής των Acropolis κυρίως.
Ο Ιαβέρης πήγαινε με όσα και δε μάσαγε ακόμα και αν έχανε τη στροφή έκοβε δρόμο και ας έσπαγε το αμάξι. Πολύ θέαμα, πολύ τρέλα αλλά δύσκολο να φέρεις αποτέλεσμα έτσι.
Ο τζιγγερ από την άλλη είχε unlimited budget , είχε εργοστασιακό αυτοκίνητο σχεδόν ισάξιο των πρώτων και είχε την καλύτερη ιδιωτική ομάδα της Ευρώπης με άπειρα ανταλλακτικά και λάστιχα όταν οι υπόλοιποι έτρεχαν ολόκληρο Ακρόπολις με το ίδιο σετ ο τζιγκερ άλλαζε και τα τέσσερα μετά από κάθε ειδική. Γιαυτο και χωρίς να ήταν ιδιαίτερα γρήγορος έπαιρνε πρωταθλήματα, κυρίως βέβαια γιατί ο Ακρόπολις τότε έδινε τόσους πόντους που έπαιρνες το πρωτάθλημα απλά αν ερχόσουν πρώτος Έλληνας, αυτό που έκανε δλδ ο τζιγγερ. Σε μια εκπομπή του traction ξανασυναντήθηκαν τζιγγερ Στεφανής με μια Ίντεργκραλε, και αφενός ήταν απίστευτα ζοχάδας ο τζιγκερ, όταν οδήγησε για τις ανάγκες της εκπομπής πήγαινε σα συνταξιούχα γεροντοκόρη . Οποίος έχει δει αντίστοιχες εκπομπές με θρύλους της οδήγησης και πως πάνε ακόμα και στα γεράματα τους θα καταλάβει τις διαφορες

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.842
Πόντοι
9.931
Σε μια εκπομπή του traction ξανασυναντήθηκαν Τζιγγερ Στεφανής με μια Ίντεργκραλε, και αφενός ήταν απίστευτα ζοχάδας ο τζιγκερ, όταν οδήγησε για τις ανάγκες της εκπομπής πήγαινε σα συνταξιούχα γεροντοκόρη . Οποίος έχει δει αντίστοιχες εκπομπές με θρύλους της οδήγησης και πως πάνε ακόμα και στα γεράματα τους θα καταλάβει τις διαφορες
Σε εκείνη την εκπομπή φαινόταν οτι δεν γούσταρε καθόλου να ειναι εκει.

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
θεωρείται πως όσοι συλλαμβάνονται χωρίς δίπλωμα και άδεια σε τροχονομικούς ελέγχους να εκτελούνται στα 6 μέτρα ή είναι υπεροβολικό ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom