Νέα

Νεος κ.ο.κ. Αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων για 5 τροχαίες παραβάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 115
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280
350 νομίζω και άδεια οδήγησης για 20 μέρες. Πρόστιμο το μισο αν πληρωσεις σε 10 μέρες.

Παλιά.... Οι εκπτώσεις τελείωσαν... Για το κράνος ο νέος ΚΟΚ προβλέπει 0€ πρόστιμο και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος για 30 μέρες στην πρώτη παράβαση

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280
Του οδηγού. Αυτός είναι υπαίτιος επειδή επέτρεψε στον συνεπιβάτη να ανέβει στην μηχανή χωρίς κράνος

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Δεν έχει χρηματικό πρόστιμο. Σου αφαιρούν άδεια και δίπλωμα για ένα μήνα. Για συνοδηγού είναι 40€ και αφαίρεση άδειας και διπλώματος για 20 μέρες.

Αφαιρούν το δίπλωμα του συνοδηγού ;εαν εχει ; Κ πληρώνει ο συνοδηγός 40 ευρω ;

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280
Πρέπει να έχεις στην μηχανή δεύτερο κράνος αν θέλεις να μεταφέρεις αλλο άτομο

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Πρέπει να έχεις στην μηχανή δεύτερο κράνος αν θέλεις να μεταφέρεις αλλο άτομο

που τα γραφει αυτα τυπε ; Δώσε λινκ ή ΦΕΚ , για τον συνοδηγό της μουοσυκλετας

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280
Είμαι παθών τύπε... Τα έμαθα από πρώτο χέρι...

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Συνημμένα

• screen-capture.png
    screen-capture.png
    394 KB · Εμφανίσεις: 41

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

και λιγες ειναι οι ποινες. Μου τη μπουμπουνησε Ελληνιδα μανα με το μωρο στο πισω καθισμα και το κινητο να χει παρει φωτια στα sms. Καιρο ειχα να φτασω στα ορια να αρχισω αγνωστο ανθρωπο στα μπουνιδια. Σταματα μωρη καμπια στην ακρη, στειλε τα sms σου, και συνεχισε το δρομο σου.

βασικα θελει κι ενα προσθετο για τους καγκουρες με τις ελευθερες που σπανε μπαλες, κατασχεση με συνοπτικες διαδικασιες.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280

Μπορεί, αλλά πρέπει να ξέρει ότι θα πληρώσει και το ανάλογο τίμημα στην καλύτερη περίπτωση, γιατί στην χειρότερη θα το πληρώσει με το κεφάλι του ο άλλος (συνεπιβάτης)

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280
Είναι μάλλον υπερβολικό, λένε οι αστυνομικοί, να μπλοκάρεται το δίπλωμα του οδηγού για 60 ημέρες επειδή έκανε το λάθος να μπει για λίγο στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) και εντελώς παράλογο να τιμωρείται (!) μέχρι και το αυτοκίνητο αφαιρώντας για δύο μήνες τις πινακίδες του. Γιατί στην Ελλάδα της κρίσης οι περισσότερες οικογένειες έχουν ένα όχημα για τις μετακινήσεις τους, το οποίο χρησιμοποιούν ο πατέρας, η μητέρα και τα ενήλικα παιδιά. Ετσι, λοιπόν, ο νέος ΚΟΚ έρχεται να το στερήσει από όλα τα μέλη της οικογένειας αν ένας από τους οδηγούς κάνει μια «αντικοινωνική παράβαση». Αν μάλιστα μιλάμε για επαγγελματικό όχημα που χρησιμοποιείται από πολλούς, τότε το πρόβλημα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Τις τελευταίες ημέρες παίζονται δράματα στις υπηρεσίες της Τροχαίας, όπου οδηγοί με την κλήση στο χέρι ζητούν διευκρινίσεις για τις ποινές, καθώς δεν καταλαβαίνουν τι κρύβεται πίσω από το «μηδέν» στο ποσό που καλούνται να πληρώσουν...

Protothema.gr, διαβάστε περισσότερα www.protothema.gr/greece/article/784362/ti-kruvoun-oi-kliseis-me-prostimo-0-euro/] εδώ [/url]

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.280
Οι «αντικοινωνικές παραβάσεις» (Επιτόπου αφαίρεση διπλώματος και πινακίδων)  

■ Απόρριψη αντικειμένων από το όχημα που μπορεί να προκαλέσουν ρύπανση, ατύχημα ή πυρκαγιά
■ Χρήση Λωρίδας Εκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ)
■ Κίνηση βαρέων οχημάτων στην αριστερή λωρίδα ή χρήση αυτής για προσπέραση
■ Στάθμευση σε διάβαση ΑΜΕΑ ή σε χώρο αποκλειστικά για άτομα με ειδικές ανάγκες
■ Χρήση κινητού τηλεφώνου χωρίς hands free ή bluetooth
■ Οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας ή κράνος σε περίπτωση μοτοσικλέτας και απουσία παιδικών καθισμάτων στην περίπτωση όπου στο όχημα υπάρχουν μωρά και νήπια

Οι παραβάσεις των 700 ευρώ

■ Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.
■ Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
■ Αυτοσχέδιοι αγώνες (κόντρες) μεταξύ οχημάτων
■ Επικίνδυνη οδήγηση
■ Παραβίαση STOP
■ Κίνηση με ταχύτητα κάτω του προβλεπόμενου ορίου στην αριστερή λωρίδα των αυτοκινητόδρομων
■ Παράνομη προσπέραση και κίνηση στο αντίθετο ρεύμα

Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εκανα και εγω την ανοησια να κατεβω χωρις κρανος για αποσταση 1χλμ. Στην επιστροφη συναντησα 2 ζηταδες (πρωτη φορα σε εκεινο το σημειο) που αγνωστο αν ειχαν μπλοκο η ειχαν ερθει για κατι αλλο. (μιας και ουτε τα γιλεκο ειχαν,ουτε και νοημα μου εκαναν παρολο μου με κοιτουσε επιμονα ο ενας απο τους 2)

Μπορουν σε αυτη την περιπτωση να εχουν τσεκαρει απλα την πινακιδα μου και να περιμενω ραβασακι στο σπιτι??

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.247
Πόντοι
5.006
Παθων μολις 2 μηνες διπλωμα και πινακιδες για κρανος. :S για αποσταση 500 μετρα απο το σπιτι μου παντα φοραω γενικως,αυριο παω τροχαια μπας και :embarrased:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Εκανα και εγω την ανοησια να κατεβω χωρις κρανος για αποσταση 1χλμ. Στην επιστροφη συναντησα 2 ζηταδες (πρωτη φορα σε εκεινο το σημειο) που αγνωστο αν ειχαν μπλοκο η ειχαν ερθει για κατι αλλο. (μιας και ουτε τα γιλεκο ειχαν,ουτε και νοημα μου εκαναν παρολο μου με κοιτουσε επιμονα ο ενας απο τους 2)

Μπορουν σε αυτη την περιπτωση να εχουν τσεκαρει απλα την πινακιδα μου και να περιμενω ραβασακι στο σπιτι??

οχι ρε φιλε τι ραβασακι να σου ερθει ; απλα τη γλυτωσες. τελος

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Γιατί στην Ελλάδα της κρίσης οι περισσότερες οικογένειες έχουν ένα όχημα για τις μετακινήσεις τους, το οποίο χρησιμοποιούν ο πατέρας, η μητέρα και τα ενήλικα παιδιά. Ετσι, λοιπόν, ο νέος ΚΟΚ έρχεται να το στερήσει από όλα τα μέλη της οικογένειας αν ένας από τους οδηγούς κάνει μια «αντικοινωνική παράβαση».

Protothema.gr, διαβάστε περισσότερα www.protothema.gr/greece/article/784362/ti-kruvoun-oi-kliseis-me-prostimo-0-euro/] εδώ [/url]

Αυτα να τα σκεφτει ο οδηγος πριν κανει την παρανομια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom