που τα γραφει αυτα τυπε ; Δώσε λινκ ή ΦΕΚ , για τον συνοδηγό της μουοσυκλετας
ισχυει .... 2 συναδελφοι μου ερχοντουσαν στη δουλεια, ο οδηγος φοραγε κρανος , ο συνοδηγος οχι.
του πηραν το διπλωμα του οδηγου
ουτε 10 μερες δεν εχει που εγινε
που τα γραφει αυτα τυπε ; Δώσε λινκ ή ΦΕΚ , για τον συνοδηγό της μουοσυκλετας
Χλωμό,αλλά βάλε το μέσο σουΜίλαγα στο κινητό, αποτέλεσμα, 2 μήνες χωρίς πινακίδες και δίπλωμα, παίζει να τα πάρω πίσω με μέσο ή να το ξεχάσω ? Freddo τον ήπια.
Γνωστος μου πηρε πισω μονο πινακίδες αλλα πάτησε πανω στο οτι το αυτοκίνητο το ειχε συνιδιοκτησία με την γυναικα του.Μίλαγα στο κινητό, αποτέλεσμα, 2 μήνες χωρίς πινακίδες και δίπλωμα, παίζει να τα πάρω πίσω με μέσο ή να το ξεχάσω ? Freddo τον ήπια.
Κλαψου λίγο και στο διοικητη ότι θα χάσεις τη δουλειά σου χωρις αμάξι και κάτι μπορεί να γίνει.Μίλαγα στο κινητό, αποτέλεσμα, 2 μήνες χωρίς πινακίδες και δίπλωμα, παίζει να τα πάρω πίσω με μέσο ή να το ξεχάσω ? Freddo τον ήπια.
Ρε φίλε τόσο δύσκολο πράγμα το hands free ;Μίλαγα στο κινητό, αποτέλεσμα, 2 μήνες χωρίς πινακίδες και δίπλωμα, παίζει να τα πάρω πίσω με μέσο ή να το ξεχάσω ? Freddo τον ήπια.
Με ποσά σε έπιασε το ραντάρ?Πολύ πολύ μεγάλη προσοχή κ Αττική οδό μαγκες.. 3 παραβάσεις για ταχύτητα 510€ το πρόστιμο κ 6 μήνες πινακίδες κ άδεια οδήγησης.. Από τότε κοτουλα
140-175-180...Κ όταν έκανα τον Κινέζο μου μοστραραν κ φωτοΜε ποσά σε έπιασε το ραντάρ?
Πάντα ίσχυε ακόμα και στις Σπέτσες, αμα είναι μαλάκας ο διοικητής που έστειλε μπάτσους σε πειθαρχικό γιατί δεν κόβανε κλήσεις.ισχυει .... 2 συναδελφοι μου ερχοντουσαν στη δουλεια, ο οδηγος φοραγε κρανος , ο συνοδηγος οχι.
του πηραν το διπλωμα του οδηγου
ουτε 10 μερες δεν εχει που εγινε
το 175 και 180 δεν μαζεύεται!!140-175-180...Κ όταν έκανα τον Κινέζο μου μοστραραν κ φωτο
Ναι τυπε να πάει να γαμηθει 6 μήνες σκυλομετανοιωσατο 175 και 180 δεν μαζεύεται!!
και εγω κοτουλα από εδώ και πέρα,δίκιο έχεις.
Είμαι, απλά Μαλάλας !Ρε φίλε τόσο δύσκολο πράγμα το hands free ;
Καλά όλοι είμαστε μαλαλες!Είμαι, απλά Μαλάλας !