celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.621
- Πόντοι
- 6.256
Και σου λεγα κινεζολεγκο να παρουμε κανενα λεγκο να μας μεινει,δεν ηθελες.το 5ευρω να το ξεχασεις...μας κοροιδεψε με κατι ρεντερινγκ πεντερινγκ μεντερινγκ αρχιδια![]()
![]()
Και σου λεγα κινεζολεγκο να παρουμε κανενα λεγκο να μας μεινει,δεν ηθελες.το 5ευρω να το ξεχασεις...μας κοροιδεψε με κατι ρεντερινγκ πεντερινγκ μεντερινγκ αρχιδια![]()
![]()
δεν εχει τελη αυτο ρε μπαγλαμα...φωτογραφια ειναιΚαι σου λεγα κινεζολεγκο να παρουμε κανενα λεγκο να μας μεινει,δεν ηθελες.![]()
![]()
Ασε τωρα που το σκεφτομαι,θελει πολλα για τελη αυτο
![]()
δωσε 3 επιταγες σου να το κλεισεις...στα αρχιδια σου που δεν υπαρχει αμαξι σαμπως υπαρχουν οι επιταγες;θα πουλησεις μουρη ομωςΣαλιμπαρδης γιαουρτια που εχει να φαει αμα τον πετυχει κανεις , γιατι ο αλλος κρυβεται κιολας το παιζει ελον μασκ
Να σου και τρομαξα,νομιζα θα αναγκαστω να ελαττωσω τους καφεδεςδεν εχει τελη αυτο ρε μπαγλαμα...φωτογραφια ειναι![]()
θα παραγγείλω και τα 20 που θα εβαζε στην παραγωγηδωσε 3 επιταγες σου να το κλεισεις...στα αρχιδια σου που δεν υπαρχει αμαξι σαμπως υπαρχουν οι επιταγες;θα πουλησεις μουρη ομως![]()
θα παραγγείλω και τα 20 που θα εβαζε στην παραγωγη
20 επιταγες των 5μυριων , πουτσα μου εντελως , θα παρω και 3 ηλεκτρικα απο αυτα που θα βγαλει
και θα του δωσω αλλα 100χιλιαρικα να ερχετε σπιτι μου να μου πλενει το υβριδικό
να σου στειλω μια εσπρεσιερα τελντερινγκ?Να σου και τρομαξα,νομιζα θα αναγκαστω να ελαττωσω τους καφεδες![]()
![]()
![]()
Νου σου,με τον καφε δεν σηκωνω τετοιανα σου στειλω μια εσπρεσιερα τελντερινγκ?
Αυτο που και πολλα και σε εχει γονατισει στα πρατηριαθα παραγγείλω και τα 20 που θα εβαζε στην παραγωγη
20 επιταγες των 5μυριων , πουτσα μου εντελως , θα παρω και 3 ηλεκτρικα απο αυτα που θα βγαλει
και θα του δωσω αλλα 100χιλιαρικα να ερχετε σπιτι μου να μου πλενει το υβριδικό
Το σαξο τουλαχιστον τσουλαει,το αλλο τι θα το κανεις,κορνιζα να το θαυμαζειςθα του στειλω ενα μνμ ποσο θα αγορασει σαξο να παρω και εγω ενα σουπερ καρ δικο του
εφτιαξε τωρα αδερφε , δεν καιει ΧριστόΝου σου,με τον καφε δεν σηκωνω τετοια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτο που και πολλα και σε εχει γονατισει στα πρατηρια![]()
Σ' ωραιοςεφτιαξε τωρα αδερφε , δεν καιει Χριστό
5 λιτρα τα 100 , πλακωμενο κιολας , ταπα
η χάλασε μεχρι και η ενδειξη , θα δειξει![]()
217 τελικη εγραψε η κοντερουμπαΣ' ωραιος![]()
Πιανει τοσο?Δεν του το 'χα.Yπαρχουν κι αλλες λυσεις παρε τον μισθωτο με το σαξο,να τρεχει απο πισω με μπιτονια217 τελικη εγραψε η κοντερουμπα
τρενο πηγαινε , σαν σε ραγες , ειχα επιλεξει να μην βλεπω κατανάλωση παντως , θα εγραφε εκεινη την στιγμη 60λιτρα τα 100 νομίζω
δεν γαμιεται , το πολυ πολυ να βαλω ενα κοτσαδόρο και να σερνω κανα βυτίο Shell πισω συνδεμενο με την ταπα βενζινης
δεν τον εμπιστευομαι τον μαλάκα !! παιρνει πρωτοβουλίες και δεν ειναι σωστοΠιανει τοσο?Δεν του το 'χα.Yπαρχουν κι αλλες λυσεις παρε τον μισθωτο με το σαξο,να τρεχει απο πισω με μπιτονια![]()
![]()