Νέα

Σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1234567
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 909
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα καβλες με τα βρακια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και νομιζα οτι ηταν περιπτωση ενας που μυριζε το βρακι μου. ολιγον μουσκεμενο απο την καβλα κι απορω πως δεν σιχενοταν
εισαι μια μουσιτσα εσυ. . .  :grin:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
κοιτα καβλες με τα βρακια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και νομιζα οτι ηταν περιπτωση ενας που μυριζε το βρακι μου. ολιγον μουσκεμενο απο την καβλα κι απορω πως δεν σιχενοταν
Τι λες καβλα μου που ειναι σιχαμα τα υγρα σας.
Εγω αφου το μυρισω, (παντα σε γαμησι) το τυλιγω γυρω απο το καβλι μου, σφιγκω με αυτο τα αρχιδια μου, το κανω βραχιολι, κολιε και γενικα ειναι ενα ωραιο παιχνιδακι. Και το μασουλημα ειναι καλο αλλα τωρα με τα στριγκ μπαινουν αναμεσα στα δονιτα και αν εχεις καμμια κουφαλα στα πισω δοντια μπορει να το χασεις.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τι λες καβλα μου που ειναι σιχαμα τα υγρα σας.
Εγω αφου το μυρισω, (παντα σε γαμησι) το τυλιγω γυρω απο το καβλι μου, σφιγκω με αυτο τα αρχιδια μου, το κανω βραχιολι, κολιε και γενικα ειναι ενα ωραιο παιχνιδακι. Και το μασουλημα ειναι καλο αλλα τωρα με τα στριγκ μπαινουν αναμεσα στα δονιτα και αν εχεις καμμια κουφαλα στα πισω δοντια μπορει να το χασεις.

θα σου φερω 2-3 να κανεις τσαι να τα πινεις. οπως με τα φακελακια λιπτον. μεσα στο βραστο νερο να μουλιαζει :2funny: :2funny: :2funny:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Αυριο επισκεψεις σε φιλικα σπιτια...

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
...παντως και εγω οταν ημουν πιτσιρικας οταν πηγαινα στο σπιτι μιας θειας μου που με καβλωνε εμπαινα στην τουαλέτα
και αρπαζα τα καλσον της ...και τα εκανα ασπρα Αλλα τα αφηνα στη θεση τους καταΧυμενα και 1-2 τα ειχα παρει και σπιτι
( μιλαμε για τονους χυσιων που ειχαν φαει)...τι να κανουμε βλεπετε η καυα.

Επισης συνηθιζα οταν εμπαινε η θεια μου στην τουαλετα να προσπαθω να δω απο την κλειδαροτρυπα εκει να δειτε καυλες..πιστευω παντω οτι λιγο πολυ ολοι εχουμε κανει κατι τετοιο

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω εβλεπα μια κυρια απο το πισω μπαλκονι της κουζινας πιτσιρικας να τηγανιζει γαυρους με στριγκακι(ωραιο μουνι) και ξεφλοκιαζα εκσφενδονισμενα φλοκια στον ακαλυπτο της απεναντι πολυκατοικιας. :rockon: :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
εγω εβλεπα μια κυρια απο το πισω μπαλκονι της κουζινας πιτσιρικας να τηγανιζει γαυρους με στριγκακι(ωραιο μουνι) και ξεφλοκιαζα εκσφενδονισμενα φλοκια στον ακαλυπτο της απεναντι πολυκατοικιας. :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny:ρομαντικές ημέρες... :2funny: :2funny:
Εγώ θυμάμαι πιτσιρικάς έβλεπα την Ουκρανέζα καθαρίστρια που άπλωνε τα ρούχα στο μπαλκόνι με το κολλητό της σορτσάκι το καλοκαίρι και είχα τρελαθεί στη  :bigdick:. Κρίμα που έκατσε ένα χρόνο...

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.917
Πόντοι
606
Επισης συνηθιζα οταν εμπαινε η θεια μου στην τουαλετα να προσπαθω να δω απο την κλειδαροτρυπα εκει να δειτε καυλες..πιστευω παντω οτι λιγο πολυ ολοι εχουμε κανει κατι τετοιο
:dancing:  :dancing:  :dancing: παρομοιως..Μεγαααλη καυλα λεμε

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
και αν εξομολογηθουν και αλλοι συναγωνιστες παρομοιες καταστασεις θα δεις οτι το φαινομενο δεν ειναι τοσο περιορισμενο.Τι να κανουμε ....αυτη η καταραμενη ( ευλογημενη στην πραγματικοτητα ) σεξουαλικη ορμη

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
και αν εξομολογηθουν και αλλοι συναγωνιστες παρομοιες καταστασεις θα δεις οτι το φαινομενο δεν ειναι τοσο περιορισμενο.Τι να κανουμε ....αυτη η καταραμενη ( ευλογημενη στην πραγματικοτητα ) σεξουαλικη ορμη

και τον κοροιδευαν τον ανθρωπο οταν ανοιξε το θρεντ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
εεε....καλα σε καποιους φαινεται ακραιο αλλα σιγουρα υπαρχουν πολλοι που το κανουν η το εκαναν ...ας μη κρυβομαστε

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
...για να μη σας πω για ενα φιλο μου ο οποιος παλια εμενε σε μια πολυκατοικια στο κεντρο και καθε τοσο
ανεβαινε με διαφορα προσχηατα στην ταρατσα.
Εκει συνηθιζαν να απλωνουν τα ρουχα τους δυο καλες μουνιτσες φοιτητριες.Αυτος πηγαινε και "αρπαζε" ποτε καποιο σουιεν ποτε κυλοτάκι και ειχε δουλεια για το σπιτι για πολλες ημερες.....

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Καλό και αυτό αλλά το θέμα είναι να είναι άπλυτα για να μυρίζουνε μουνίλα, κωλίλα και ποδαρίλα αλλίως δεν έχει νόημα να μυρίζεις και νά γλύφεις το ARIEL

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Στην Ιαπωνία πάντως είναι ΠΟΛΥ ΔΙΑΔΕΜΕΝΟ το "σπορ", νεαρές ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ έναντι αδράς αμοιβής !!!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Στην Ιαπωνία πάντως, νεαρές ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ έναντι αδράς αμοιβής !!!

τι λες εκει;;;; δλδ γλιτωνεις το πλυσιμο και βγαζεις και λεφτα για να παρεις καινουργια και σου μενει και κατι στην ακρη :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
μμμ....ναι οι πιο hardcore τυποι τα προτιμουν χρησιμοποιημενα.

ααα..και το χυσιμο μεσα στις γοβες ειναι καλη καύλα ( οπως στις προηγούμενες σελ. και σχτεικη φωτο καποιου συναγωνιστη).Το εκανα και εγω στην περιπτωση που αναφερω σε προηγούμενο post μου..

Cobraverde

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
To thread βγάζει απίστευτο γέλιο αλλά μπορεί να επεκταθεί και να γίνει ακόμη καλύτερο. Πώς σας φαίνεται το Σπέρμα σε εσώρουχα της πεθεράς μου?  :dancing: :dancing: :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Τελικά είμαστε ΠΟΛΥ άρρωστοι με το σεξ όλοι εδώ μέσα... :2funny:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
τι λες εκει;;;; δλδ γλιτωνεις το πλυσιμο και βγαζεις και λεφτα για να παρεις καινουργια και σου μενει και κατι στην ακρη :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
τα πουλανε ακομα και αυτοματοι πωλητες στους δρομους...τα χει μια εταιρεια και εχει οικονομησει τρελλα λεφτα λεμε....και ναι ποιο πλυσιμο?απ την απλυσια οικονομανε... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom