εισαι μια μουσιτσα εσυ. . .κοιτα καβλες με τα βρακια... και νομιζα οτι ηταν περιπτωση ενας που μυριζε το βρακι μου. ολιγον μουσκεμενο απο την καβλα κι απορω πως δεν σιχενοταν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα 1234567
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 909
- Εμφανίσεις 214K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εισαι μια μουσιτσα εσυ. . .
always baby :-* :-* :-* :-* :-*
Τι λες καβλα μου που ειναι σιχαμα τα υγρα σας.κοιτα καβλες με τα βρακια... και νομιζα οτι ηταν περιπτωση ενας που μυριζε το βρακι μου. ολιγον μουσκεμενο απο την καβλα κι απορω πως δεν σιχενοταν
Εγω αφου το μυρισω, (παντα σε γαμησι) το τυλιγω γυρω απο το καβλι μου, σφιγκω με αυτο τα αρχιδια μου, το κανω βραχιολι, κολιε και γενικα ειναι ενα ωραιο παιχνιδακι. Και το μασουλημα ειναι καλο αλλα τωρα με τα στριγκ μπαινουν αναμεσα στα δονιτα και αν εχεις καμμια κουφαλα στα πισω δοντια μπορει να το χασεις.
Τι λες καβλα μου που ειναι σιχαμα τα υγρα σας.
Εγω αφου το μυρισω, (παντα σε γαμησι) το τυλιγω γυρω απο το καβλι μου, σφιγκω με αυτο τα αρχιδια μου, το κανω βραχιολι, κολιε και γενικα ειναι ενα ωραιο παιχνιδακι. Και το μασουλημα ειναι καλο αλλα τωρα με τα στριγκ μπαινουν αναμεσα στα δονιτα και αν εχεις καμμια κουφαλα στα πισω δοντια μπορει να το χασεις.
θα σου φερω 2-3 να κανεις τσαι να τα πινεις. οπως με τα φακελακια λιπτον. μεσα στο βραστο νερο να μουλιαζει
...παντως και εγω οταν ημουν πιτσιρικας οταν πηγαινα στο σπιτι μιας θειας μου που με καβλωνε εμπαινα στην τουαλέτα
και αρπαζα τα καλσον της ...και τα εκανα ασπρα Αλλα τα αφηνα στη θεση τους καταΧυμενα και 1-2 τα ειχα παρει και σπιτι
( μιλαμε για τονους χυσιων που ειχαν φαει)...τι να κανουμε βλεπετε η καυα.
Επισης συνηθιζα οταν εμπαινε η θεια μου στην τουαλετα να προσπαθω να δω απο την κλειδαροτρυπα εκει να δειτε καυλες..πιστευω παντω οτι λιγο πολυ ολοι εχουμε κανει κατι τετοιο
και αρπαζα τα καλσον της ...και τα εκανα ασπρα Αλλα τα αφηνα στη θεση τους καταΧυμενα και 1-2 τα ειχα παρει και σπιτι
( μιλαμε για τονους χυσιων που ειχαν φαει)...τι να κανουμε βλεπετε η καυα.
Επισης συνηθιζα οταν εμπαινε η θεια μου στην τουαλετα να προσπαθω να δω απο την κλειδαροτρυπα εκει να δειτε καυλες..πιστευω παντω οτι λιγο πολυ ολοι εχουμε κανει κατι τετοιο
ρομαντικές ημέρες...εγω εβλεπα μια κυρια απο το πισω μπαλκονι της κουζινας πιτσιρικας να τηγανιζει γαυρους με στριγκακι(ωραιο μουνι) και ξεφλοκιαζα εκσφενδονισμενα φλοκια στον ακαλυπτο της απεναντι πολυκατοικιας.
Εγώ θυμάμαι πιτσιρικάς έβλεπα την Ουκρανέζα καθαρίστρια που άπλωνε τα ρούχα στο μπαλκόνι με το κολλητό της σορτσάκι το καλοκαίρι και είχα τρελαθεί στη . Κρίμα που έκατσε ένα χρόνο...
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.917
- Πόντοι
- 606
παρομοιως..Μεγαααλη καυλα λεμεΕπισης συνηθιζα οταν εμπαινε η θεια μου στην τουαλετα να προσπαθω να δω απο την κλειδαροτρυπα εκει να δειτε καυλες..πιστευω παντω οτι λιγο πολυ ολοι εχουμε κανει κατι τετοιο
και αν εξομολογηθουν και αλλοι συναγωνιστες παρομοιες καταστασεις θα δεις οτι το φαινομενο δεν ειναι τοσο περιορισμενο.Τι να κανουμε ....αυτη η καταραμενη ( ευλογημενη στην πραγματικοτητα ) σεξουαλικη ορμη
και τον κοροιδευαν τον ανθρωπο οταν ανοιξε το θρεντ
...για να μη σας πω για ενα φιλο μου ο οποιος παλια εμενε σε μια πολυκατοικια στο κεντρο και καθε τοσο
ανεβαινε με διαφορα προσχηατα στην ταρατσα.
Εκει συνηθιζαν να απλωνουν τα ρουχα τους δυο καλες μουνιτσες φοιτητριες.Αυτος πηγαινε και "αρπαζε" ποτε καποιο σουιεν ποτε κυλοτάκι και ειχε δουλεια για το σπιτι για πολλες ημερες.....
ανεβαινε με διαφορα προσχηατα στην ταρατσα.
Εκει συνηθιζαν να απλωνουν τα ρουχα τους δυο καλες μουνιτσες φοιτητριες.Αυτος πηγαινε και "αρπαζε" ποτε καποιο σουιεν ποτε κυλοτάκι και ειχε δουλεια για το σπιτι για πολλες ημερες.....
divine2u2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Καλό και αυτό αλλά το θέμα είναι να είναι άπλυτα για να μυρίζουνε μουνίλα, κωλίλα και ποδαρίλα αλλίως δεν έχει νόημα να μυρίζεις και νά γλύφεις το ARIEL
Στην Ιαπωνία πάντως, νεαρές ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΚΥΛΟΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ έναντι αδράς αμοιβής !!!
τι λες εκει;;;; δλδ γλιτωνεις το πλυσιμο και βγαζεις και λεφτα για να παρεις καινουργια και σου μενει και κατι στην ακρη
μμμ....ναι οι πιο hardcore τυποι τα προτιμουν χρησιμοποιημενα.
ααα..και το χυσιμο μεσα στις γοβες ειναι καλη καύλα ( οπως στις προηγούμενες σελ. και σχτεικη φωτο καποιου συναγωνιστη).Το εκανα και εγω στην περιπτωση που αναφερω σε προηγούμενο post μου..
ααα..και το χυσιμο μεσα στις γοβες ειναι καλη καύλα ( οπως στις προηγούμενες σελ. και σχτεικη φωτο καποιου συναγωνιστη).Το εκανα και εγω στην περιπτωση που αναφερω σε προηγούμενο post μου..
Cobraverde
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
To thread βγάζει απίστευτο γέλιο αλλά μπορεί να επεκταθεί και να γίνει ακόμη καλύτερο. Πώς σας φαίνεται το Σπέρμα σε εσώρουχα της πεθεράς μου?
τα πουλανε ακομα και αυτοματοι πωλητες στους δρομους...τα χει μια εταιρεια και εχει οικονομησει τρελλα λεφτα λεμε....και ναι ποιο πλυσιμο?απ την απλυσια οικονομανε...τι λες εκει;;;; δλδ γλιτωνεις το πλυσιμο και βγαζεις και λεφτα για να παρεις καινουργια και σου μενει και κατι στην ακρη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 33K