Νέα

Σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1234567
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 936
  • Εμφανίσεις 227K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.887
Πόντοι
201
Εγώ είχα βάλει αγγελία παλαιότερα στο kanesex, για να με μπασει κάποιος σπίτι του και να χύσω τα εσώρουχα της γυναίκας, αδελφής, μάνας του (ή ο,τι είχε τέλος πάντων)

Μόνο κάτι ψεύτες και πουστρακια μου είχαν στείλει, με εξαίρεση έναν που το έλεγε αλήθεια και θα το τολμούσε. Η μάνα του όμως ήταν μια χοντρή και άσχημη 60αρα οπότε δεν.

Jim2696

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2024
Like
129
Πόντοι
0
Την πιο γαματη μαλακια την βάρεσα με φίλη της αδερφής μου φιλοξενούμενη η οποία ξέχασε την τσάντα της .. πήρα το καλσονακι της και το τι έβγαλα δεν περιγραφεται

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.953
Πόντοι
1.056
Εγώ είχα βάλει αγγελία παλαιότερα στο kanesex, για να με μπασει κάποιος σπίτι του και να χύσω τα εσώρουχα της γυναίκας, αδελφής, μάνας του (ή ο,τι είχε τέλος πάντων)

Μόνο κάτι ψεύτες και πουστρακια μου είχαν στείλει, με εξαίρεση έναν που το έλεγε αλήθεια και θα το τολμούσε. Η μάνα του όμως ήταν μια χοντρή και άσχημη 60αρα οπότε δεν.
Τον θυμάμαι και εγώ αυτόν τον τύπο με την 60αρα μαμά

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
985
Πόντοι
81

Όποιος δεν έχει ζήσει φουστριλικι και τραβελοκωλοτρυπιδες πίσω από φτιαγμένα γυναικεία προφίλ την εποχή του adult και singles,δεν έχει ζήσει τίποτε!Νταρντανομούνα μελαχρινή με βυζάρες περίμενες και στο τέλος τι έπαιρνες;Τον θείο μου τον Θεμιστοκλή με το μουστάκι.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.563
Πόντοι
456
Όποιος δεν έχει ζήσει φουστριλικι και τραβελοκωλοτρυπιδες πίσω από φτιαγμένα γυναικεία προφίλ την εποχή του adult και singles,δεν έχει ζήσει τίποτε!Νταρντανομούνα μελαχρινή με βυζάρες περίμενες και στο τέλος τι έπαιρνες;Τον θείο μου τον Θεμιστοκλή με το μουστάκι.
Αυτές ήταν εποχές … όμως μέσα από εκεί παίξανε και γκομενακια και φάσεις καλές .

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
985
Πόντοι
81
Αυτές ήταν εποχές … όμως μέσα από εκεί παίξανε και γκομενακια και φάσεις καλές .
Είχε σασπένς η φάση,δεν το κρύβω.Ελεγες τι θα βγει τώρα,ζονγκ;ψυχακι;ο μπάρμπας ο Θεμιστοκλής και θα φάμε τα μουστάκια μας στο τέλος;Γνήσιες εποχές που προσπαθούσες να ανακαλύψεις την πουτανιά της καθεμιάς ενώ τώρα το προσφέρουν στο πιάτο, πράγμα που καταντάει βαρετό για έναν κυνηγό ταλέντων.Ηταν όμως ξεκωλιαρες γιατί κυρίως το γουσταραν και όχι για να βρουν γαμπρό ή χορηγό σε σχέση με το σήμερα.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.906
Πόντοι
3.506
Παίξανε, ναι.

Ηταν όμως ξεκωλιαρες γιατί κυρίως το γουσταραν
Ως επί το πλείστον, το έδιναν για τη καύλα τους αν τις έκανες κλικ.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.906
Πόντοι
3.506

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
197
Πόντοι
20
Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
Ας τους να λένε φίλε μου. Δεν κατάλαβαν πως το κάνεις για καλό. Τα βλέπεις βρώμικα και τα ασπρίζεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.660
Πόντοι
6.236
Θα ήθελα πολύ να χυσω μαζί με κάποιον φωτο και εσωρουχο της γυναίκας μου
Μήπως είσαι εκείνος που θέλεις να τυπώσουμε φωτο της γυναίκας σου και να σου τη στείλουμε χυμένη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom