Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 350
- Πόντοι
- 21
Το επισημο θεμα "γαμαω λιγοτερο και απο τους παρθενους και προσπαθω να το παιξω κουλ"
Aκόμα καλύτερα να πηγαίνεις στην ταράτσα που απλώνουν τα εσώρουχα και να χύνεις στα πλυμμένα. Επίσης να κάνεις και το άλλο.... να τις καλείς σπίτι σου για καφεδάκι και να χύνεις μέσα στο καφέ. Αν δεν σου φαίνονται καλά αυτά, να χύνεις μέσα στις παγοκύστες να τις κάνεις παγάκια και να τις μοιράζεις μαζί με το φρέντο καπουτσίνο ή με το φραππέ. Αντε... σου δωσα δουλειά τυχερούλι....Με καυλώνει ιδιαίτερα όταν πηγαίνω σε σπίτια φίλων να μπαίνω στο μπάνιο και να χύνω πάνω σε κυλοτάκια των γυναικών τους από τα άπλυτα. Μερικές φορές έχω χύσει και σε γόβες και έχω "κλέψει" κάποια. Υπάρχουν άλλοι με τέτοιο βίτσιο?
"γαμάω λιγότερο και από τους παρθένους"Το επισημο θεμα "γαμαω λιγοτερο και απο τους παρθενους και προσπαθω να το παιξω κουλ"
Aκόμα καλύτερα να πηγαίνεις στην ταράτσα που απλώνουν τα εσώρουχα και να χύνεις στα πλυμμένα. Επίσης να κάνεις και το άλλο.... να τις καλείς σπίτι σου για καφεδάκι και να χύνεις μέσα στο καφέ. Αν δεν σου φαίνονται καλά αυτά, να χύνεις μέσα στις παγοκύστες να τις κάνεις παγάκια και να τις μοιράζεις μαζί με το φρέντο καπουτσίνο ή με το φραππέ. Αντε... σου δωσα δουλειά τυχερούλι....
ανοιξτε ενα θρεντ για την 1η φορα που μυρισαμε μουνιλα σε εσωρουχα ρε εδω σας θελω...
Καλημέρα..Ξερουν να διαλεγουν φιλους οι κουμπαροι σου.Εκτος αν εισαι κανας βουλευτης, η διοικητης σε καμια ΔΕΚΟ και ηθελαν την κουμπαρια για γνωριμιες.
Τι έβλεπες και έχυσες ποσότητα
Καύλα τα ψηλοτάκουναΚαλημέρα...Ολοφρεσκο..
Φιλοξενούμενος στο σπίτι των κουμπάρων μου..ξυπνώντας σήμερα από τις 06:30 και διαβάζοντας bou,έχυσα τις γόβες της κουμπαράς που βρήκα σε ντουλάπα δίπλα μου καθώς δεν βρέθηκε εσώρουχο που θα ήταν το ιδανικό....
Σε μελλοντικό χρόνο ευελπιστώ να πιτσιλισω και την ίδια...
Καλή Μέρα και Καλή εβδομάδα.
Εγώ λέω μετά τόσα χρόνια να κάνεις τη δουλειά...Καλημέρα..
Πριν κρίνεις καλό θα ήταν να ξέρεις...
Γάμος σε παρακμή χρόνια, αυτός ξενογαμάει από πάντα και είναι φίλος του αλκοόλ παραπάνω απ'όσο πρέπει...
Κομβικό σημείο για την παρακμή που ζουν το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν παιδιά(με δική του κυρίως ευθύνη).
Αυτή από τότε ξέφυγε...Γαμιέται με το αφεντικό της κυρίως αλλά και άλλο κόσμο και δεν χωρίζει γιατί είναι βολεμένη οικονομικά.Γίναμε κουμπάροι μετά από δική του πρόταση καθώς συνεργαζόμασταν επαγγελματικά . Πολλές φορές έχει επικαλεστεί τα ο κουμπάρος τη κουμπάρα αστειευόμενη και τα χέρια της φεύγουν δεξιά και αριστερά για πλάκα.
Την έχω φιλοξενήσει σπίτι μου και έκανα το πολύ μαλάκα για να μην τη σκίσω...
Την βλέπω πλέον πιο επιθετικά γιατί ο άλλος αποφάσισε να χωρίσει επιτέλους και γιατί αυτή έχει αλλάξει στο πολύ έκφυλο(ντύσιμο, συμπεριφορά, στήσιμο)από το κορίτσι του χωριού που ήταν..
Τίποτα συγκεκριμένο, συνηθισμένες καύλες απλά!!!Τι έβλεπες και έχυσες ποσότητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καύλα τα ψηλοτάκουνα
Μην περιμένεις να σε ξανακαλεσουν...Τι έβλεπες και έχυσες ποσότητα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καύλα τα ψηλοτάκουνα
Εγώ?Μην περιμένεις να σε ξανακαλεσουν...
Τυπε τελικα τι εγινε την γαμησες την κουμπαρα;Καλημέρα..
Πριν κρίνεις καλό θα ήταν να ξέρεις...
Γάμος σε παρακμή χρόνια, αυτός ξενογαμάει από πάντα και είναι φίλος του αλκοόλ παραπάνω απ'όσο πρέπει...
Κομβικό σημείο για την παρακμή που ζουν το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν παιδιά(με δική του κυρίως ευθύνη).
Αυτή από τότε ξέφυγε...Γαμιέται με το αφεντικό της κυρίως αλλά και άλλο κόσμο και δεν χωρίζει γιατί είναι βολεμένη οικονομικά.Γίναμε κουμπάροι μετά από δική του πρόταση καθώς συνεργαζόμασταν επαγγελματικά . Πολλές φορές έχει επικαλεστεί τα ο κουμπάρος τη κουμπάρα αστειευόμενη και τα χέρια της φεύγουν δεξιά και αριστερά για πλάκα.
Την έχω φιλοξενήσει σπίτι μου και έκανα το πολύ μαλάκα για να μην τη σκίσω...
Την βλέπω πλέον πιο επιθετικά γιατί ο άλλος αποφάσισε να χωρίσει επιτέλους και γιατί αυτή έχει αλλάξει στο πολύ έκφυλο(ντύσιμο, συμπεριφορά, στήσιμο)από το κορίτσι του χωριού που ήταν..
Μπορείς ομως έξω,να στα χύσει ενας άγνωστοςΑν υπήρχε άτομο να εμπιστεύομαι άντε τον έβαζα σπίτι μου να χύνει τα εσώρουχα της γυναίκας μου
Μπορείς να μας τα δίνεις να τα χύνουμε και μετά σ' τα επιστρέφουμε.Αν υπήρχε άτομο να εμπιστεύομαι άντε τον έβαζα σπίτι μου να χύνει τα εσώρουχα της γυναίκας μου
Καμία φώτο δεν έβγαλες?Τις προάλλες βρέθηκα μόνος μου στο σπιτι της μπατζανακισας μου . 40 ετών πολυ καλό κορμί . Είδα ακραία εσώρουχα , πραγματικά δεν ήξερα ποιο να πρώτο αγγίξω . Βρήκα και κάτι anal beads που προφανώς παίζει μόνη της ή με τον άντρα της .
Σε κάθε περίπτωση έχυσα πάνω σε αυτές τις σφαίρες μυρίζοντας ένα εσώρουχο της.
..... δεν ξέρω μήπως τα βάζει ο άντρας της από πίσω ! και παίζουν !!! και το εσώρουχο μαζί ! μερακλής.Τις προάλλες βρέθηκα μόνος μου στο σπιτι της μπατζανακισας μου . 40 ετών πολυ καλό κορμί . Είδα ακραία εσώρουχα , πραγματικά δεν ήξερα ποιο να πρώτο αγγίξω . Βρήκα και κάτι anal beads που προφανώς παίζει μόνη της ή με τον άντρα της .
Σε κάθε περίπτωση έχυσα πάνω σε αυτές τις σφαίρες μυρίζοντας ένα εσώρουχο της.